[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#agathasuci

2171 posts

TOP POSTS

To me, your smile is your language of love. .
Her current favorite unicorn soft toys are from @banipupuandfriends 🦄
.
.
#daughter
#agathaSuci

Released in 1998, this beautiful #song is the original soundtrack from the prince of egypt. .
I super love the lyrics:
I will get there somehow
I will get through the night
And make it through to the other side
.
.
Always believe that you will get there! .
#90s
Anak #90an
#random
#boyziimen
#iwillgetthere
#agathaSuci

.
Birth place: Earth
Race: Human
Politics: Freedom
Religion: Love
.
.
#havefungomom
#ootd
#agathaSuci

Congratulations @id_etcetera on the opening of your new store in Grand Indonesia. .
.
Love the collections. Super comfy, stylish and affordable ❤️. And thank u for having me 😘
.
.
#EVERYDAYetcetera
#ootd
#agathaSuci

I like to look natural, but the #eyelashextensions is like a push up bra to my eyes 😂👌🏻
.
.
Loving the result of my eyelash extentions by @lashupstudio .. this is my second time, and am happy!!
.
.
Visit them at PIK and Kebayoran Baru, and also their new branches in Kelapa Gading for the best service and the best result!
.
.
#agathaSuci

Monday #exercise : #circuittraining with my personal trainer @extremebodyfigure .. super fun dan capek.. tanpa melupakan salah bawa kaos kaki 😂.. anggep aja trend terbaru lah ya 🤦‍♀️🙈😂
.
.
#healthylifestyle
#agathaSuci

Setiap harinya papa dan mama dikejutkan oleh perkembangan Kahlia dan Arsa. Salah satunya adalah ketika mengikuti kegiatan hiking bersama @sensory.lab.indonesia .. trek kali ini juga seruuuu, anak-anak pun enjoy dan happy sekali.
.
.
Thank u @sensory.lab.indonesia !! We had so much fun and a great family time!! ❤️
.
Good Job everyone!!!
.
.
#motherhood
#agathaSuci

Like wildflowers, you must allow yourself to grow in all the places people thought you never would.
.
.
Loving my growing hair and my monday #ootd
#calvinklein #bralette is from @tertiershop .
.
#havefungomom
#agathaSuci

MOST RECENT

Congratulations @id_etcetera on the opening of your new store in Grand Indonesia. .
.
Love the collections. Super comfy, stylish and affordable ❤️. And thank u for having me 😘
.
.
#EVERYDAYetcetera
#ootd
#agathaSuci

Released in 1998, this beautiful #song is the original soundtrack from the prince of egypt. .
I super love the lyrics:
I will get there somehow
I will get through the night
And make it through to the other side
.
.
Always believe that you will get there! .
#90s
Anak #90an
#random
#boyziimen
#iwillgetthere
#agathaSuci

#Repost @agatha_suci

Hidup di kota besar tidak hanya menjadi tantangan buat aku, tapi juga untuk rambutku.
Kebetulan aku termasuk orang yg ga bisa diem dan banyak kegiatan. Debu dan polusi serta teriknya sinar matahari membuat rambutku lepek dan kusam Tapi dengan pantene conditioner 3 Minute Miracle, rambut aku tetap lembut ❤️ @panteneid .
.
#kuatlawanpolusi!! #kuatitucantik
#pantenestars
#agathaSuci

To me, your smile is your language of love. .
Her current favorite unicorn soft toys are from @banipupuandfriends 🦄
.
.
#daughter
#agathaSuci

Kehidupan itu lebih dari sekedar perjalanan. Bagi saya lebih ke pembelajaran.
I learn to keep trying my best instead of expecting.
Kehidupan bukan medan perang. Perjuangan memang dibutuhkan, tapi bukan dengan pertempuran, melainkan dengan keikhlasan, kebijaksanaan dan kasih. .
Masing-masing punya “perjuangan” dan “pertempuran”nya sendiri-sendiri. Saya memilih untuk mengahadapinya dengan kejujuran dan ketegaran serta dengan segenap cinta yg saya punya.
.
Tidak ada “pertempuran” dan “perjuangan” yg kurang atau lebih dari satu dan yang lainnya. Semua tidak bisa dibandingkan.
.
Tidak perlu berempati kalau tidak berkenan ataupun tidak sesuai dengan diri kita. Banyak orang termasuk saya pun bukan orang yang suka dikasihani. .
Cukuplah kita menjadi lebih bijaksana dan bertanggung jawab dengan diri kita masing-masing.
Tidak ada orang yang sempurna, berbuat salah selalu “manusiawi”. Kelemahan dan kelebihan kita yg tahu sendiri.
.
Pembuktian diri pun manusiawi. Walau itupun “hanya” bentuk penghargaan terhadap “perjuangan” dan “pertempuran”
.

Karena kehidupan bukan sekedar hanya. Jd juga jangan “hanya” komen, “hanya” dengan alasan tidak tahu, “hanya” karena emosi, “hanya” karena ingin.
.

It is easy to say than to do it, karena kehidupan bukan sekedar “hanya” 😊. .
.
#selfreminder
#randomtoughts
#agathaSuci

Keren sekali ❤️
.
#Repost @agatha_suci (@get_repost)
・・・
.
Birth place: Earth
Race: Human
Politics: Freedom
Religion: Love
.
.
#havefungomom
#ootd
#agathaSuci @montysjakarta

.
Birth place: Earth
Race: Human
Politics: Freedom
Religion: Love
.
.
#havefungomom
#ootd
#agathaSuci

I like to look natural, but the #eyelashextensions is like a push up bra to my eyes 😂👌🏻
.
.
Loving the result of my eyelash extentions by @lashupstudio .. this is my second time, and am happy!!
.
.
Visit them at PIK and Kebayoran Baru, and also their new branches in Kelapa Gading for the best service and the best result!
.
.
#agathaSuci

Ketika mau pegi kerja sama adik @chawrelia .. Lagi nyanyi2 divideoin, hasilnya malah begini.. 😂
.
Buat semua yg lagi kangeeeenn.. (termasuk aku) .. lagu ini tuhh gimanaa gitu ya.. hahahahah
.
.
😎: dior by @tertiershop
#random
#dekatdihati
#agathaSuci

1 more day until @hunt_street's Biggest Luxury Online Charity Sale! Get ready to shop for luxury items donated by me and others all for a good cause!
Proceeds will benefit Yayasan Mitra Netra. Stay tuned and get ready for #HUNT2SAVE, only on HuntStreet.com

Photo by : @axioo @iconsalim

Styled by: @alvasus

Make up by: @philipekarunia @lala_8888 @makeupbyengelinez @evalovira @christina_martha @jenniferangelamakeup
Hair by : @pianspy @bygiselav @aleonhair @hairdowisnu
.
.
#agathaSuci

Like wildflowers, you must allow yourself to grow in all the places people thought you never would.
.
.
Loving my growing hair and my monday #ootd
#calvinklein #bralette is from @tertiershop .
.
#havefungomom
#agathaSuci

We’re 2 days away until @hunt_street's Biggest Luxury Online Charity Sale! Get ready to shop luxury items donated exclusively by Nikita Willy, Raline Shah, Luna Maya, Dimas Beck, Mikha Tambayong and other influencers all for a good cause!
Proceeds will benefit Yayasan Mitra Netra. Stay tuned and get ready for #HUNT2SAVE, only on HuntStreet.com

Photo by : @axioo @iconsalim

Styled by: @alvasus

Make up by: @philipekarunia @lala_8888 @makeupbyengelinez @evalovira @christina_martha @jenniferangelamakeup
Hair by : @pianspy @bygiselav @aleonhair @hairdowisnu

Monday #exercise : #circuittraining with my personal trainer @extremebodyfigure .. super fun dan capek.. tanpa melupakan salah bawa kaos kaki 😂.. anggep aja trend terbaru lah ya 🤦‍♀️🙈😂
.
.
#healthylifestyle
#agathaSuci

Our lovely moonlight dinner ❤️.
Kalo makan disini, menu aku selalu sama, soto sayur kuah bening, tahu tempe plus sambel yg super enak. Kalo Jeff ayam goreng dada, pecel lele plus soto daging santan.
.
Tapi yg paling asik kalo makan disini adalah suasana hangatnya. Semua saling menyapa, termasuk si mas di belakang yg lg ambil nasi buat gue. Katanya “mba udah 15 taun ga dateng kesini” 😂😂.. Berbagi meja dengan orang ga dikenal, saling permisi satu sama lain dan juga ada tambahan serunya, nguping percakapan yg duduk disebelah 😂. Ada suami istri paruh baya yg cerita tentang kesehatan, ada pasangan yg lagi kasmaran suap-suapan diiringi alunan gitar lagu-lagu indonesia top 40 (mas pengamennya yg tadi ganteng)!! Seruuu pokoknya.
.
Dan yang terpenting adalah jadi selalu inget bersyukur dan terus berjanji ke diri sendiri untuk selalu berusaha “tahu diri” .. .

For everything that we have and we’ve been through and what we will through, we are grateful ❤️
.
#havefungomom
#agathaSuci

Minds are like parachutes. They only function when open.
.
.

#thomasdewar #quote
#ootd
#havefungomom
#agathaSuci

What makes your life more #beautiful? Your own #smile 😄..
.
.
#happyweekend
#ootd
#havefungomom
#agathaSuci

Most Popular Instagram Hashtags