#afiqah

6245 posts

TOP POSTS

Happy bday @amaninaafiqah makin sukses Dan pintar.. All d best muaaachhhhh.... #birthday #afiqah

Bahagianye kau diatas kepalak tuπŸ˜‚πŸ˜‚
#afiqah

Until we meet again 15/9-20/9 ni, kita bergambar camni lagi k.... @nanaquemar & #afiqah
Xsabar nk jumpa korang nih...

last mwehehe @saffiyahshukri aku tktau ig dia πŸ™ˆπŸ˜‚ #afiqah #charvindran #tiga2ketuaplatun πŸ™ˆ #kemkorkadetpolis2016

Anak2ku diusia yang sama#kak caca#mbak alya#afiqah#kayra# sehat selalu nak... Jd anak sholeh yang membanggakan orang tua#

Muka rindu awak .
#Afiqah#iloveyousomuch#

#with#afiqah πŸ‘ΈπŸ‘‘

MOST RECENT

12345678910#afiqah happy??

Bahagianye kau diatas kepalak tuπŸ˜‚πŸ˜‚
#afiqah

Maa sya Allaah πŸ’™πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜˜πŸ˜ #afiqah
#in
#action
#tempatkerjakuπŸ˜‰
#tkit Nurul Anwar 🏫
#L.a.t.e.p.o s.t#

With my lovely friendsβ€πŸ’œπŸ’šπŸ’›πŸ’™
I love you!!πŸ’“
Gambar last sekali tu.. Tudung semua tak jadi XDπŸ˜‚ and sexy sikit... 😝 Tak perlu tengok kalau tak suka πŸ˜‰
#friends#1aisyah1#hehe#afiqah#alia#ain#syamimi#safiyyah#kawaii

😍😍
#afiqah

.
Terima kasih #Afiqah sudi beli CL dengan kakwan. 😘
.
CL hilangkan bau badan sepantas 3 saat.
.
Nak cuba CL?
WhatsApp kakwan +60199298204
.
#terapiinstagram
#hilangkanbaubadan

Diliatin aja yakanπŸ˜ŠπŸ˜„πŸœπŸ
#afiqah #bulat #bontet #kerenggo

Berpeluukaaaaan 😘😘😘😘
#afiqah
#adzkia
#boomerang

Terima kasih untuk hari nie .. happy sngat . Hope kekal ye group 5k .. jgn berpecah belah lagi .. kalau ade masalah kite selesai kan same2 ye .. thanks guys .. sayang korang n group 5k .. 😘😘
#syafika #nisak #zubaidah #ain #rohani #afiqah #takcukuplagigeng5k #harapberbaiksemula #sayangkorang

Most Popular Instagram Hashtags