[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#afiqah

6373 posts

TOP POSTS

Happy bday @amaninaafiqah makin sukses Dan pintar.. All d best muaaachhhhh.... #birthday #afiqah

Kaka 3th yg lalu#throuback#msh imut#afiqah aka chika

Walaupun 'njaprut' liat kamera langsung action ..haha #fotolama #afiqah #kesayangan

Afiqah & sempoa #afiqah.nadira#princesafiqah#

Happy birthday penny #afiqah
@___gblin

Tdy punya cita ..xpuaih la jumpa qini .nnty ad rezeki kita jumpa len 😝 ..
#missyoumemba
#afiqah
#selamatpetang

Saranghae..Aishiteruu..Uhibbukum fillah...and bogoshipda .

# Ardha #syu #biey #afiqah #mirah #mila dan yg sama waktu dgannyaa
Shat ke smuaa huhu... .

From : Orang utaraaa

MOST RECENT

Bengong Unyuk
Syafira Afiqah Al Arsy, girl, 5bln, Jombang

#event95ckc_free #bengongunyuk #babycute #babyunyuk #bayilucu #bayisholihah #afiqah #afiqahanaksholihah

Happy Birthday gak utk adik kite sorg ni. Kak Fy nama dia. Single lagi tau. But xtau la available ke tak. Boleh DM tuan punya badan. Tapi satu la, kena ada gegendang telinga yang kuat. Dia punya gelak, abg sebelah tido kat mcd pn boleh terjaga tau! Siap sound lagi! 🀣🀣🀣
Abg tu pun satu hal gak. Nak tido balik rumah la. Urghh...!
.
Eh eh...jauh terobek. Haha. Happy Bday Fy. Sama la wish mcm @adamaf2 tadi. Malas nk tulis balik. Boleh? Hahaha... Ok bye.
.
#birthdaygirl #birthday #bornday #afiqoh #apikoh #afiqah #fy #pika #pikachu #sitinurafiqah #fiqa #piq #mcm515

Kaka 3th yg lalu#throuback#msh imut#afiqah aka chika

Stand tall and pround
Sink your roots into the earth
#standtall #beproud #humble #afiqah #unimelb #gadiskecilku
Pic taken by @orkoro πŸ˜‰

Afiqah & sempoa #afiqah.nadira#princesafiqah#

Walaupun 'njaprut' liat kamera langsung action ..haha #fotolama #afiqah #kesayangan

#Baru ngeh si Ayah make kaos keseringan kaos yg ini πŸ˜‚ katanya nyaman di pake, okelah πŸ˜˜πŸ˜™ 6 hari di tinggal DL anak gadis kangen berat maunya sama ayah aja, emaknya jg kangen #eh πŸ˜‚πŸ˜πŸ˜
#sehat2 ayah kesyangan #ayah#afiqah πŸ˜˜πŸ˜™πŸ˜‡

Afiqah lagi bersih in komedo niπŸ˜€πŸ˜€#afiqah.nadira#princesafiqah#

Masih pemula ni AfiqahnyaπŸ˜…#afiqah.nadira#princesafiqah#

Riski anak sholehah dapat hadiah dari SGM #Afiqah

With ma sis πŸƒ#auni #afiqah

Most Popular Instagram Hashtags