[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#adrianaadnan

2216 posts

TOP POSTS

Warda n Jannah in shmpr...part 2 ... syok klu dpt kwn sejati mcm ni...friendship goals!❀❀❀#neelofa #adrianaadnan #surihatimrpilotraya

[DAY 2] . 30052017}
BTS: Jula Juli Bintang Putus Cinta
Credit to igs: @mfmirafilzah
.
#mirafilzah #zizanrazak #adrianaadnan
#akandatang #JulaJuliBintangPutusCinta

Credit πŸ“· β€’ abushaefhamza
30 November 2016
β€’
#UrusanHatiCikDramaQueen
#AimanHakimRidza
#AdrianaAdnan
#LuvArtisz

Hahahaha Kalau berlakon dengan @zizanrazak869 ni memang gelak je Hahahaha πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Ada dia kata @mfmirafilzah penyu 🐒🐒Hahahaha πŸ˜‚πŸ˜‚
Jom tengok #bloopers #julajulibintangputuscinta lawak habis
#mirafilzah #zizanrazak #adrianaadnan #julajulibintangputuscinta

#Regrann from @mfmeow_03 - Encik Dani cakap "I Love You" buat Jula😍😘
.
Nampak tak nampak tak hihihi😁
[Part 34 Jula Juli Bintang Cinta]
#mirafilzah #zizanrazak #adrianaadnan #JulaJuliBintangCinta - #regrann

Kalau dah suka tu jangan pendam lama2 nanti tersiksa gitteww .. .
#mirafilzah #zizanrazak #adrianaadnan #JulaJuliBintangCinta

Hahahaha takut betul dia sakit telinga hahahahaπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ suka menyakat @zizanrazak869 ni.. guys ni bukan juli okey ni betul @adrianaadnan πŸ˜‚πŸ˜‚
#mirafilzah #adrianaadnan #zizanrazak #julajulibintangputuscinta

Marah betul Encik Dani bila dapat tau Juli ambil barang hotel
.
#mirafilzah #zizanrazak #adrianaadnan #JulaJuliBintangCinta

Sebelum tido tu jom tengok #julajulibintangputuscinta bila Tak jadi aduh admin duk ulang je memang lawak habis hahahhaha πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Kalau pantun jawapan boleh google ek wahh hebat @zizanrazak869 hahaha πŸ˜‚πŸ˜‚
#mirafilzah #zizanrazak #adrianaadnan #julajulibintangputuscinta #selamatmalam
@zizanrazak869 @mfmirafilzah @adrianaadnan

MOST RECENT

YA AMPUN!!! JANGAN SAMPAI BEGINI SEBAB MASKER KOLAGEN KAN ADO!!! Banyak kali Pengasas ZARRA da bagitau bahawa Masker Kolagen kami ni paling terbaik. Pakai je terus meresap esok pagi cuci tak de nya nak melekat melepek kat muka sampai tak bole tarik.
Tengok awek ni.. tak pasal-pasak jahanam muka yang cun tu. Masker ZARRA ni pun diperbuat daripada ektrak jagung tau. Semua golongan bole pakai, tua muda lelaki pompuan datuk nenek jiran tetangga semua bole asalkan order sendiri-sendiri ek.

Kalau kata kedut tu pehhh.. kejab je bole anjal uols. Tak payah nak cucuk-cucuk lagi dah. Ramai kastemer suka sangat dengan masker ni siap ada KOLAGEN lagi tu.
Harga tak usah sembang la.. memang mampu milik punya beli sekotak bole jual sepeket RM5 kat kengkawan opis. Cantik dapat income pun dapat beb.

JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
#zamzarinazambri
#zarrabyzamzarina
#adrianaadnan
#zarrasinarputeri #zarra #sinar #puteri #zarrabyzamzarina #zsp #zspbyzamzarina #skincare #skin #beautycare #beauty #beautyproduct #product #potd #skincaremalaysia #localproduct #support #localbrand #brand #beautyshop #shop #skinshop

KENAPA KRIM SIANG ZARRA NI PENTING

Biasanya krim siang adalah sebagai pelindung kulit pada waktu siang. Kita memang digalakkan untuk menggunakan krim siang semasa melakukan aktiviti luar.
Ia berfungsi untuk melindungi kulit dari kesan radiasi @ sinar uv yang menyebabkan kulit kusam dan kehitaman pada wajah.

Kulit yang sering terdedah dengan sinar uv juga berisiko mengidap kanser kulit.
So krim siang sangat diperlukan untuk melapisi kulit supaya terlindung dari sinar uv secara direct tapi pastikan KRIM SIANG ZARRA tau.

JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788

INGAT!!! ZARRA SINAR PUTERI!!! #zamzarinazambri
#zarrabyzamzarina
#adrianaadnan
#zarrasinarputeri #zarra #sinar #puteri #zarrabyzamzarina #zsp #zspbyzamzarina #skincare #skin #beautycare #beauty #beautyproduct #product #potd #skincaremalaysia #localproduct #support #localbrand #brand #beautyshop #shop #skinshop

BUNTU TAK TAU NAK PILIH WARNA APA?? TONTON LAH VIDEO ADRIANA NI

Lipstik Matte ZarraB'Joy πŸ’‹ 7 pilihan warna intense πŸ’‹ Tahan lama πŸ’‹ Tak mengeringkan bibir
πŸ’‹ Aplicator runcing untuk membentuk bibir πŸ’‹ Tak melekit dan rasa ringan
πŸ’‹ Mesra solat
πŸ’‹ Lulus KKM
πŸ’‹ Harga tempatan tapi kualiti antarabangsa
πŸ’‹ Mengandungi Argan Oils, Shea Butter, Vit E

Nak dapatkan Matte Lipwear ZarraB'Joy yang terhangat di pasaran??? JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788

#lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia

BUNTU TAK TAU NAK PILIH WARNA APA?? TONTON LAH VIDEO ADRIANA NI

Lipstik Matte ZarraB'Joy πŸ’‹ 7 pilihan warna intense πŸ’‹ Tahan lama πŸ’‹ Tak mengeringkan bibir
πŸ’‹ Aplicator runcing untuk membentuk bibir πŸ’‹ Tak melekit dan rasa ringan
πŸ’‹ Mesra solat
πŸ’‹ Lulus KKM
πŸ’‹ Harga tempatan tapi kualiti antarabangsa
πŸ’‹ Mengandungi Argan Oils, Shea Butter, Vit E

Nak dapatkan Matte Lipwear ZarraB'Joy yang terhangat di pasaran??? JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788

#lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia

TERCARI-CARI LIPSTIK YANG TIDAK MENGERINGKAN
Best kan kalau pakai lipstik yang boleh rawat bibir!Tak kering, mengelupas dan hitam!

Kena try πŸ‘‡ πŸ’„MATTE LIPSTIK ZARRABJOY πŸ’‹ Pemakaian gincu matte yang tahan lebih lama
πŸ’‹ Rona warna berpigmen tinggi πŸ’‹ Menawarkan warna yg mempersona
πŸ’‹ Tidak mengeringkan bibir
πŸ’‹ Mengandungi vitamin yang merawat bibir
Cantik boleh, rawat pun boleh!

JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
#lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia

Good morning guys😘

Have a great weekend. Jangan lupa, weekend pun pakai ZarraB'Joy okay

#lipstick #zarrabjoy #zarrabyzamzarina #adrianaadnan #byshaascream #giveaway

Salam jumaat semua. Dah baca surah al-kahfi hari ni? πŸ˜ƒ. Yang lelaki jangan lupa pergi solat jumaat ye πŸ˜‰

#lipstick #zarrabjoy #zarrabyzamzarina #adrianaadnan #byshaascream #giveaway

MELTINGNYA SAPA YANG PAKAI ZARRABJOY NI

Up sikit komen kastemer pasal matte lipstick ZarraB’Joy ni.... Bestnya uols.. yang pasti bebas plumbum..jangan nak cantik je tau, kesihatan bibir kena jaga.. jangan bila dah hitam dan mengelupas baru menyesal tak berkesudahan... JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
#SapuSapuMungir

#lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia

MELTINGNYA SAPA YANG PAKAI ZARRABJOY NI

Up sikit komen kastemer pasal matte lipstick ZarraB’Joy ni.... Bestnya uols.. yang pasti bebas plumbum..jangan nak cantik je tau, kesihatan bibir kena jaga.. jangan bila dah hitam dan mengelupas baru menyesal tak berkesudahan... JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
#SapuSapuMungir

#lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia

SALAM JUMAAT PENUH BAROKAH

Bak kata Pengasas ZARRA Datin Zamzarina, "Tiada jalan pintas untuk kekalkan kecantikan, untuk melambatkan proses penuaan walaupun usia semakin meningkat.
Muka kita aset utama kena amalkan penjagaan harian dan rawat dgn produk yang bagus, selamat dan penting mesti rajin dan jangan putus asa.
Sama jugak kalau nak kurangkan berat badan.. perlu bersenam dan jaga pemakanan. Bukan makan ubat-ubat dan jus kurus yang boleh memudaratkan kesihatan pulak di kemudian hari." Pesanan kemasyarakatan daripada,

Datin Zamzarina Zambri

#zamzarinazambri
#zarrabyzamzarina
#adrianaadnan
#zarrasinarputeri #zarra #sinar #puteri #zarrabyzamzarina #zsp #zspbyzamzarina #skincare #skin #beautycare #beauty #beautyproduct #product #potd #skincaremalaysia #localproduct #support #localbrand #brand #beautyshop #shop #skinshop

DROPSHIP ZARRAB'JOY WANTED

Dropship kini dibuka khas kepada yang ingin mencari side income ataupun terus membuat secara fulltime.

SAPA YANG SESUAI: βœ… Baru hendak berjinak dalam dunia bisnes.
βœ… Pelajar.
βœ… Penganggur.
βœ… Suri rumah.
βœ… Kakitangan swasta.
βœ… Kakitangan kerajaan.
βœ… Yang nak cari duit tambahan.

KELEBIHAN: πŸ’‹Tak perlu beli/simpan stok.
πŸ’‹Tak perlu packing barang.
πŸ’‹Tak perlu keluarkan modal.
πŸ’‹ Kadar keuntungan yang tinggi.
πŸ’‹ Bahan seperti gambar & caption disediakan (copy paste saja). SYARAT: πŸ’„Serius.
πŸ’„Amanah & Rajin.
πŸ’„Tak mudah putus asa.

JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788/DropshipGincu
Klik www.wasap.my/60193447788/DropshipGincu
Klik www.wasap.my/60193447788/DropshipGincu

#lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia

TQ BERSHOPPING DENGAN KAMI YE

Jom cepat uols pm cepat sementara promosi YES masih berjalan untuk produk terpilih minggu ini!! JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
#zamzarinazambri
#zarrabyzamzarina
#adrianaadnan
#zarrasinarputeri #zarra #sinar #puteri #zarrabyzamzarina #zsp #zspbyzamzarina #skincare #skin #beautycare #beauty #beautyproduct #product #potd #skincaremalaysia #localproduct #support #localbrand #brand #beautyshop #shop #skinshop

SALAM PAGI SALAM CANTIK DARIPADA ZARRA SINAR PUTERI
Siapa yang tak nak cantik dengan cara yang sihat dan selamat tanpa bahan kimia kan?? Gila la kalau tak nak!!! Maka itu, jadikan lah ZARRA Sinar Puteri sebagai skincare pilihan anda!!! #zamzarinazambri
#zarrabyzamzarina
#adrianaadnan
#zarrasinarputeri #zarra #sinar #puteri #zarrabyzamzarina #zsp #zspbyzamzarina #skincare #skin #beautycare #beauty #beautyproduct #product #potd #skincaremalaysia #localproduct #support #localbrand #brand #beautyshop #shop #skinshop

Goodmorning. Hari ni siapa pakai ZarraB'Joy?
Semoga hari ni lebih baik dari semalam sis sis semuaπŸ’.

PERTAMA KALI GUNA DAH JATUH CINTA
Kelebihan CLEANSER ZARIA RED dalam botol merah menarik ni sungguh mengagumkan.. Cuma pam jer kat tangan dan rasailah keajaiban cleanser berasaskan air ini. πŸ’˜ Menyaman dan menyegarkan kulit
πŸ’˜ Memelihara dan membuatkan kulit lebih sihat. πŸ’˜ Merawat kulit berjeragat dgn lebih mendalam
πŸ’˜ Sesuai untuk semua jenis kulit. πŸ‘‰ Tidak mengandungi bahan terlarang
πŸ‘‰ 100% semulajadi
πŸ‘‰ Muslim produk
πŸ‘‰ Sesuai untuk ibu mengandung

JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788

#zamzarinazambri
#zarrabyzamzarina
#adrianaadnan
#zarrasinarputeri #zarra #sinar #puteri #zarrabyzamzarina #zsp #zspbyzamzarina #skincare #skin #beautycare #beauty #beautyproduct #product #potd #skincaremalaysia #localproduct #support #localbrand #brand #beautyshop #shop #skinshop

Everybody Love For Nudes❀️❣️ Must-have nudes for the matte lip lovers! Which one of our nude Zenia Daisy Matte colors are you loving the most?
Do contact us at 0193447788
Do contact us at 0193447788
Do contact us at 0193447788

#lipwear #lipmatte #lipbalm #lipstick #zamzarinazambri #adrianaadnan #zarrasinarputeri #lipviral #beautiful #pretty #fabulous #colours ##zarrabjoy #zarrasinarputeri #zarra #mua #lipwearmatte #gincu #lips #malaysia #asia #brunei #singapore #agent #dropship #sideincome #sideincomemalaysia

TEKAN-TEKAN TAK KELUAR?? Ha jangan fikir lain ar.. ada beberapa kastemer BB Krim Kolagen ZARRA ni komplain kata bila tekan pam botol tapi krim tak keluar.

Nampaknya ramai masih tak tau cara nak guna dan kenapa botol BB Krim ZARRA menggunakan teknologi airless.
Untuk pengetahuan semua botol BB Krim ni memang menggunakan airless supaya kandungan di dalam botol comel ni tak mudah rosak akibat terdedah kepada udara.

Jom amek masa SEMINIT untuk tengok tutorial bagaimana nak gunakkan botol BB Krim dengan betul.

Untuk keterangan lanjut boleh hubungi Cik Reena πŸ‘‡πŸΌ JOM PM KAT WASAP CIK REENA

Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
Klik www.wasap.my/60193447788
#zamzarinazambri
#zarrabyzamzarina
#adrianaadnan
#zarrasinarputeri #zarra #sinar #puteri #zarrabyzamzarina #zsp #zspbyzamzarina #skincare #skin #beautycare #beauty #beautyproduct #product #potd #skincaremalaysia #localproduct #support #localbrand #brand #beautyshop #shop #skinshop

Most Popular Instagram Hashtags