#adobeillustrator

577774 posts

TOP POSTS

Follow us @simply.cool.design

By #nomabar

Use #simplycooldesign to get featured

We made a time-lapse video documenting the design process of our recent @TheDecemberists poster. Here’s part 1 of 3. This poster is available now at www.dkngstudios.com/store.

By @featherwax_studio .
.
Follow us and submit your work using #graphicdesignersclub

amor, paz y café ✨

MOST RECENT

Wolf : "Be careful, kid. Don't stay away from me..." Terinspirasi dari salah satu karya @nanomortis.
Kayaknya gara-gara semingguan yang lalu abis baca komik Zanuff the Butcher jadi masih baper gitu, pengen banget dilampiasin ke karya tapi bingung, dan baru hari ini dapet inspirasi haha :")
Entah kenapa tapi sejak kecil doyan aja gitu ngebayangin tokoh jahat berubah menjadi baik, atau ngebayangin tokoh jahat yang ternyata sebenernya baik. Dulu waktu kecil suka berimajinasi diculik orang jahat berbadan gede, yang ternyata dia justru melindungi gua dari segerombolan penjahat yang menyerang kota, padahal dia termasuk penjahat juga, dan demi gua dia mengasingkan diri dari golongannya dan menjadi orang baik. Duh masih kecil imajinasinya :^)
Dan ini salah satu khayalan gua tentang si kerudung merah yang dilindungi oleh si serigala sampe rela terluka parah. Ah how cute! >\\<
Tadinya mau bikin si kerudung merah kayak mau meraih apel, trus si serigala berusaha melarang karena itu apel beracun dari nenek yang ada di dongeng snow white. Tapi malah lupa hehe :"(
Bikin ginian sambil denger lagunya Owl City yang Silhouette kok rasanya gimana gitu :")
#adobeillustrator #vector #illustration #silhouette #wolf #redridinghood #sikerudungmerah #wolf #protection #fanart #childhood #imagination #girl

New outline 🤗💕
Dneska zase takový jednoduchý 😄 doufám, že to nevadí 😙 9/13
Názor?
•~•
•~•
•~•
•~•
#outline #outline #adobe #draw #adobedraw #adobeillustrator #tumblrgirl #tumblrgirls #tumblr #girl #girls #drawing #drawings

Digital Retouching & Creative Services
• General Retouch, Color, Lighting & Background Edit
• Inquiries: info@lunaretouch.com ✉️

"When we both know we're falling apart but we can't do anything"

Ipad art
.
.
#adobesketch #adobeillustrator
#adobe #ipad #ipadart #art #artistsoninstagram #love #illustration #drawing #sketch #instaart #instalove

Behold! Our new logo! 📢 Sending a big shoutout and thank you to the multi-talented and ever-so-wonderful Kristy Gaunt! She's such a creative soul and is an illustrator, print maker, graphic designer and so much more! For the past few weeks, she's been communicating with us to design some new logos.👉 Check her out here @ytsirkgaunt.printshop or over on her website ytsirkgaunt.com.

Perks of having a graphic artist boyfie. WOW. Thank you for this babe! ❤ // #vector #adobeillustrator
Artwork by: @roleaninthedeep

来月のTOEICに向け9/10まで臨時休業。

宣言しないとダメな意志の弱さを先ずはどうにかしたほうがいいよなぁ。🤔 (帰国子女&ネイティブの皆様、私の英文法を助けてください。) #shutter#TOEIC#Test#English#リーディング#やばい#もちろん#バイリンガルニュース#Tシャツ#着用予定##illustration#Illustrator#fashion#girlsfashion#art#sketch#instaart#instasketch#fashionillustration#illustration#tokyo#japan#citylife#artstagram#instadraw#Illustgram#artwork#design#graphicdesign

Most Popular Instagram Hashtags