[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#adeliaimanrose

121 posts

TOP POSTS

Maaf semua yg Buat Open House Harini , abg Iman dan Isteri tak dapat hadir sebab Adik Ipar atau adik kepada Wife Abg Iman bersanding arini..!! Apa2 pun terima kasih atas jemputan, semoga dimurahkan lagi rezeki dan dipermudahkan segala Urusan kamu dan Kita Semua.. aamiin..!!
.
Othman Amrizal & Isteri
0123863875
.
#iman28882 #imanfyda #adeliaimanrose #fyda1709

And our Menu for today is....!!????
.
Ada beza Redho dan Pasrah..
Kiri Redho and Kanan Pasrah πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚..!!
.
#adeliaimanrose #iman28882 #fyda1709

@adelia_iman_rose OOTD ..!!
.
Sejuk perjalanan arini, singgah beli cenderahati kejap..!!
.
#adeliaimanrose

The smile in their Face is the most precious thing to me and They are part of My Happines ..!!
.
#adeliaimanrose #aukland #visitauckland #iman28882 #fyda1709

Daddy kiteeee wekkkkkk πŸ˜›πŸ˜›πŸ˜›
.
@adelia_iman_rose kena kepit ngan daddy..!!
.
#iman28882 #fyda1709 #adeliaimanrose

Selamat Ulang Tahun yg pertama @adelia_iman_rose ..!!
.
Puteri yg lahir membawa kegembiraan yg bercampur baur dengan pengalaman yg tidak mungkin daddy lupakan sampai bila2..!!
.
Adelia nama Pilihan Mama, Iman Nama Gelaran Arwah Nenek n Arwah Atuk panggil daddy dan Rose sempena nama Arwah Nenek..!! Setiap yg ada pada #adeliaimanrose penuh makna dan kenangan ..!! Semoga Adelia sentiasa Bahagia dunia dan Akhirat ..!! The only Princess in Our Live ..!!
.
#iman28882 #fyda1709 #adeliaimanroseturn1 #birthdaygirl

Dah mcm tengok konsert Kpop dia punya jerit πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚..!!
.
Pebret song @adelia_iman_rose tiap kali bawak g makan luar ..!!
.
#adeliaimanrose #iman28882 #fyda1709 @fyda1709

Amoi @adelia_iman_rose arini teman daddy n Mama @fyda1709 g pasar malam top up brg dapur katenye..!!
.
~ FOCUS MERUPAKAN KUNCI SEGALA KEJAYAAN, JUST DO IT~
.
"Ingat Takaful Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #fyda1709 #adeliaimanrose

MOST RECENT

Short Video about our Journey to New Zealand with all the Qualifier From Zurich Takaful Malaysia Berhad..!!
.
Adelia's 1st overseas diary with Daddy and Mama.!!
.
~ FOCUS MERUPAKAN KUNCI SEGALA KEJAYAAN, JUST DO IT~
.
"Ingat Takaful Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #fyda1709 #adeliaimanrose #newzealand #aukland #zurichtakaful #ztmb

Short Video about our Journey to New Zealand with all the Qualifier From Zurich Takaful Malaysia Berhad..!!
.
Adelia's 1st overseas diary with Daddy and Mama.!!
.
~ FOCUS MERUPAKAN KUNCI SEGALA KEJAYAAN, JUST DO IT~
.
"Ingat Takaful Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #fyda1709 #adeliaimanrose #newzealand #aukland #zurichtakaful #ztmb

Short Video about our Journey to New Zealand with all the Qualifier From Zurich Takaful Malaysia Berhad..!!
.
Adelia's 1st overseas diary with Daddy and Mama.!!
.
~ FOCUS MERUPAKAN KUNCI SEGALA KEJAYAAN, JUST DO IT~
.
"Ingat Takaful Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #fyda1709 #adeliaimanrose #newzealand #aukland #zurichtakaful #ztmb

Selamat Ulang Tahun yg pertama @adelia_iman_rose ..!!
.
Puteri yg lahir membawa kegembiraan yg bercampur baur dengan pengalaman yg tidak mungkin daddy lupakan sampai bila2..!!
.
Adelia nama Pilihan Mama, Iman Nama Gelaran Arwah Nenek n Arwah Atuk panggil daddy dan Rose sempena nama Arwah Nenek..!! Setiap yg ada pada #adeliaimanrose penuh makna dan kenangan ..!! Semoga Adelia sentiasa Bahagia dunia dan Akhirat ..!! The only Princess in Our Live ..!!
.
#iman28882 #fyda1709 #adeliaimanroseturn1 #birthdaygirl

And our Menu for today is....!!????
.
Ada beza Redho dan Pasrah..
Kiri Redho and Kanan Pasrah πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚..!!
.
#adeliaimanrose #iman28882 #fyda1709

@adelia_iman_rose OOTD ..!!
.
Sejuk perjalanan arini, singgah beli cenderahati kejap..!!
.
#adeliaimanrose

The smile in their Face is the most precious thing to me and They are part of My Happines ..!!
.
#adeliaimanrose #aukland #visitauckland #iman28882 #fyda1709

Maaf semua yg Buat Open House Harini , abg Iman dan Isteri tak dapat hadir sebab Adik Ipar atau adik kepada Wife Abg Iman bersanding arini..!! Apa2 pun terima kasih atas jemputan, semoga dimurahkan lagi rezeki dan dipermudahkan segala Urusan kamu dan Kita Semua.. aamiin..!!
.
Othman Amrizal & Isteri
0123863875
.
#iman28882 #imanfyda #adeliaimanrose #fyda1709

Messy Hair Day (Acah2 Mama dia plak caption) πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚..!!
.
Alhamdulillah 3 hari @adelia_iman_rose demam Panas , so dedi n Mama sadai je kat Umah x leh g memana .. nanti makin teruk atau jangkit kat anak2 orang lain kesian pulak..!!
.
Harini baru adelia nampak ceria sket n badan pun dah mula ok x panas dah..!!
.
~ FOCUS MERUPAKAN KUNCI SEGALA KEJAYAAN, JUST DO IT~
.
"Ingat Takaful Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #fyda1709 #adeliaimanrose

Buka puasa #eoneconsultancy ..!! Tq bos @ieruan7788 lanjer ktorg arini..!!
.
@fyda1709 nyorok blakanng nape tuuu..?? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚..!! @adelia_iman_rose muka mesti mau taiko nengok kamera..!!
.
#iman28882 #imanfyda #adeliaimanrose #fyda1709

@adelia_iman_rose mlm ni jadi cat2 debab..!! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚..!!
.
Jenjalan pasar malam mencari stoberi cekelat melayan anak2 main oder je .. seronok jadi kanak2 nih .. xde pikir masalah, tak pikir kerja and tak pikir apa2 kecuali abes masa skola main πŸ˜‚πŸ˜‚..!!
.
~ FOCUS MERUPAKAN KUNCI SEGALA KEJAYAAN, JUST DO IT~
.
"Ingat Takaful Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #fyda1709 #13816 #forHer #zurich #zurichtakaful #danishhazeeq #farrishdaniell #rifqidanial #adeliaimanrose #roadtrip #cameronhighlands #familyday

Alhamdulillah selamat sampai ke Lokasi seterusnya 😘😘😘..!!
.
Road trip corner2 arini πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚..!!
.
Kita layan stoberi n sayur2an plak, esok layan teh sambil acah2 obersi ok..!!
.
~ FOCUS MERUPAKAN KUNCI SEGALA KEJAYAAN, JUST DO IT~
.
"Ingat Takaful Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #fyda1709 #13816 #forHer #zurich #zurichtakaful #danishhazeeq #farrishdaniell #rifqidanial #adeliaimanrose #roadtrip #cameronhighlands #familyday

And the journey Continue ..!!
Pusing penang lepas tu kita teruskan road trip ke Negeri lain plak ..!!
.
~ FOCUS MERUPAKAN KUNCI SEGALA KEJAYAAN, JUST DO IT~
.
"Ingat Takaful Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #fyda1709 #13816 #forHer #zurich #zurichtakaful #danishhazeeq #farrishdaniell #rifqidanial #adeliaimanrose #roadtrip #penang #familyday

Layankan aje..!!
.
Alhamdulillah selamat sampai ke Pulau Mutiara , permintaan family nak road trip ..!!
.
Kita pit stop kat Penang harini, esok lepas tghari kita ke lokasi lain pulak 😎😎..!!
.
Harini santai layan malam makan2, pasar malam, pasemboq, nasi kandaq, cendol n laut 😘😘😘..!!
.
~ FOCUS MERUPAKAN KUNCI SEGALA KEJAYAAN, JUST DO IT~
.
"Ingat Takaful Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #fyda1709 #13816 #forHer #zurich #zurichtakaful #danishhazeeq #farrishdaniell #rifqidanial #adeliaimanrose #roadtrip #penang #familyday

Amoi @adelia_iman_rose arini teman daddy n Mama @fyda1709 g pasar malam top up brg dapur katenye..!!
.
~ FOCUS MERUPAKAN KUNCI SEGALA KEJAYAAN, JUST DO IT~
.
"Ingat Takaful Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #fyda1709 #adeliaimanrose

Kasih seorang Abang..!!
.
Seorang abang Mmg dianugerahkan dengan satu sifat yg hanya Abg2 sulung sahaja mengerti, sifat pengorbanan wlu sesakitmanapun hatinya..!!
.
Mungkin kerana seorang Abang adalah orang yg bakal memikul tanggungjawab menjaga Keluarga selepas Ayah dan amanat tersebut harus dipikul wlupun diwaktu Seorang Abang belum bersedia utk memikulnya..!! Untunglah seorang Abang jika mereka mengetahui apakah Kelebihan tersebut ...!! Bagi Abg Iman kelebihan tersebut adalah Sabar dan Mengalah..!! Jika bukan sekarang mungkin satu hari nanti akan terbukti pengorbanan seorang Abang..!!
.
~ FOCUS MERUPAKAN KUNCI SEGALA KEJAYAAN, JUST DO IT~
.
"Ingat Takaful Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #fyda1709 #danishhazeeq #adeliaimanrose #farishdaniell #rifqidanial #pesananbuatdanish #curicuripandang

Most Popular Instagram Hashtags