[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#adeliaimanrose

124 posts

TOP POSTS

Daddy’s Little Princess and Charm Of My Heart..!!
.
@adelia_iman_rose i’ll do anything just to make u smile and happy..!!
.
#iman28882 #fyda1709 #adeliaimanrose #imanfydatokrabi #krabi

And our Menu for today is....!!????
.
Ada beza Redho dan Pasrah..
Kiri Redho and Kanan Pasrah 😂😂😂..!!
.
#adeliaimanrose #iman28882 #fyda1709

The smile in their Face is the most precious thing to me and They are part of My Happines ..!!
.
#adeliaimanrose #aukland #visitauckland #iman28882 #fyda1709

Daddy kiteeee wekkkkkk 😛😛😛
.
@adelia_iman_rose kena kepit ngan daddy..!!
.
#iman28882 #fyda1709 #adeliaimanrose

Selamat Ulang Tahun yg pertama @adelia_iman_rose ..!!
.
Puteri yg lahir membawa kegembiraan yg bercampur baur dengan pengalaman yg tidak mungkin daddy lupakan sampai bila2..!!
.
Adelia nama Pilihan Mama, Iman Nama Gelaran Arwah Nenek n Arwah Atuk panggil daddy dan Rose sempena nama Arwah Nenek..!! Setiap yg ada pada #adeliaimanrose penuh makna dan kenangan ..!! Semoga Adelia sentiasa Bahagia dunia dan Akhirat ..!! The only Princess in Our Live ..!!
.
#iman28882 #fyda1709 #adeliaimanroseturn1 #birthdaygirl

"Sape kacau kite, gtau daddy kite"
@adelia_iman_rose yg pepagi suka senyum 😎😎😎😎..!!
.
#adeliaimanrose #iman28882 #fyda1708

Maaf semua yg Buat Open House Harini , abg Iman dan Isteri tak dapat hadir sebab Adik Ipar atau adik kepada Wife Abg Iman bersanding arini..!! Apa2 pun terima kasih atas jemputan, semoga dimurahkan lagi rezeki dan dipermudahkan segala Urusan kamu dan Kita Semua.. aamiin..!!
.
Othman Amrizal & Isteri
0123863875
.
#iman28882 #imanfyda #adeliaimanrose #fyda1709

Arini @adelia_iman_rose duk Kantung and daddy jadi Bapak Kangaroo plak..!!
.
Jgn cakap #adeliaimanrose tak payung..!!
.
#iman28882 #fyda1708 @fyda1709

@adelia_iman_rose tido lepas makan ubat selsema sambil ditemani oleh Cik Cat beliau yg sering menjadi mangsa Gomol tanpa perikemanusiaan 😂😂😂..!!
.
Semoga #adeliaimanrose cepat sembuh tau..!!

MOST RECENT

Daddy’s Little Princess and Charm Of My Heart..!!
.
@adelia_iman_rose i’ll do anything just to make u smile and happy..!!
.
#iman28882 #fyda1709 #adeliaimanrose #imanfydatokrabi #krabi

Alhamdulillah selamat sampai Hotel dan Boleh Check In Awal..!!
.
Sebab adelia tdo atas katil, daddy mengalah la tdo dlm bath tub je , cuma harap Mama dpt la teman daddy dlm ni.. takut sejuk je 😈😈😈..!!
.
Surprise utk wife sebab dia tak tau pun abg Iman Booked bilik nih utk dia.. biar la yg terbaik utk Isteri tercinta.. mana tau balik adel dapat adik lak 😂😂😂..!!
.
#iman28882 #fyda1709 #adeliaimanrose #imanfydatokrabi #mohonadeltidocepatbangunlambat #daddynakukurbathtub #adelnakadik

Short Video about our Journey to New Zealand with all the Qualifier From Zurich Takaful Malaysia Berhad..!!
.
Adelia's 1st overseas diary with Daddy and Mama.!!
.
~ FOCUS MERUPAKAN KUNCI SEGALA KEJAYAAN, JUST DO IT~
.
"Ingat Takaful Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #fyda1709 #adeliaimanrose #newzealand #aukland #zurichtakaful #ztmb

Short Video about our Journey to New Zealand with all the Qualifier From Zurich Takaful Malaysia Berhad..!!
.
Adelia's 1st overseas diary with Daddy and Mama.!!
.
~ FOCUS MERUPAKAN KUNCI SEGALA KEJAYAAN, JUST DO IT~
.
"Ingat Takaful Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #fyda1709 #adeliaimanrose #newzealand #aukland #zurichtakaful #ztmb

Short Video about our Journey to New Zealand with all the Qualifier From Zurich Takaful Malaysia Berhad..!!
.
Adelia's 1st overseas diary with Daddy and Mama.!!
.
~ FOCUS MERUPAKAN KUNCI SEGALA KEJAYAAN, JUST DO IT~
.
"Ingat Takaful Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #fyda1709 #adeliaimanrose #newzealand #aukland #zurichtakaful #ztmb

Selamat Ulang Tahun yg pertama @adelia_iman_rose ..!!
.
Puteri yg lahir membawa kegembiraan yg bercampur baur dengan pengalaman yg tidak mungkin daddy lupakan sampai bila2..!!
.
Adelia nama Pilihan Mama, Iman Nama Gelaran Arwah Nenek n Arwah Atuk panggil daddy dan Rose sempena nama Arwah Nenek..!! Setiap yg ada pada #adeliaimanrose penuh makna dan kenangan ..!! Semoga Adelia sentiasa Bahagia dunia dan Akhirat ..!! The only Princess in Our Live ..!!
.
#iman28882 #fyda1709 #adeliaimanroseturn1 #birthdaygirl

And our Menu for today is....!!????
.
Ada beza Redho dan Pasrah..
Kiri Redho and Kanan Pasrah 😂😂😂..!!
.
#adeliaimanrose #iman28882 #fyda1709

@adelia_iman_rose OOTD ..!!
.
Sejuk perjalanan arini, singgah beli cenderahati kejap..!!
.
#adeliaimanrose

The smile in their Face is the most precious thing to me and They are part of My Happines ..!!
.
#adeliaimanrose #aukland #visitauckland #iman28882 #fyda1709

Maaf semua yg Buat Open House Harini , abg Iman dan Isteri tak dapat hadir sebab Adik Ipar atau adik kepada Wife Abg Iman bersanding arini..!! Apa2 pun terima kasih atas jemputan, semoga dimurahkan lagi rezeki dan dipermudahkan segala Urusan kamu dan Kita Semua.. aamiin..!!
.
Othman Amrizal & Isteri
0123863875
.
#iman28882 #imanfyda #adeliaimanrose #fyda1709

Messy Hair Day (Acah2 Mama dia plak caption) 😂😂😂😂..!!
.
Alhamdulillah 3 hari @adelia_iman_rose demam Panas , so dedi n Mama sadai je kat Umah x leh g memana .. nanti makin teruk atau jangkit kat anak2 orang lain kesian pulak..!!
.
Harini baru adelia nampak ceria sket n badan pun dah mula ok x panas dah..!!
.
~ FOCUS MERUPAKAN KUNCI SEGALA KEJAYAAN, JUST DO IT~
.
"Ingat Takaful Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #fyda1709 #adeliaimanrose

Buka puasa #eoneconsultancy ..!! Tq bos @ieruan7788 lanjer ktorg arini..!!
.
@fyda1709 nyorok blakanng nape tuuu..?? 😂😂😂..!! @adelia_iman_rose muka mesti mau taiko nengok kamera..!!
.
#iman28882 #imanfyda #adeliaimanrose #fyda1709

@adelia_iman_rose mlm ni jadi cat2 debab..!! 😂😂😂😂..!!
.
Jenjalan pasar malam mencari stoberi cekelat melayan anak2 main oder je .. seronok jadi kanak2 nih .. xde pikir masalah, tak pikir kerja and tak pikir apa2 kecuali abes masa skola main 😂😂..!!
.
~ FOCUS MERUPAKAN KUNCI SEGALA KEJAYAAN, JUST DO IT~
.
"Ingat Takaful Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #fyda1709 #13816 #forHer #zurich #zurichtakaful #danishhazeeq #farrishdaniell #rifqidanial #adeliaimanrose #roadtrip #cameronhighlands #familyday

Alhamdulillah selamat sampai ke Lokasi seterusnya 😘😘😘..!!
.
Road trip corner2 arini 😂😂😂..!!
.
Kita layan stoberi n sayur2an plak, esok layan teh sambil acah2 obersi ok..!!
.
~ FOCUS MERUPAKAN KUNCI SEGALA KEJAYAAN, JUST DO IT~
.
"Ingat Takaful Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #fyda1709 #13816 #forHer #zurich #zurichtakaful #danishhazeeq #farrishdaniell #rifqidanial #adeliaimanrose #roadtrip #cameronhighlands #familyday

And the journey Continue ..!!
Pusing penang lepas tu kita teruskan road trip ke Negeri lain plak ..!!
.
~ FOCUS MERUPAKAN KUNCI SEGALA KEJAYAAN, JUST DO IT~
.
"Ingat Takaful Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #fyda1709 #13816 #forHer #zurich #zurichtakaful #danishhazeeq #farrishdaniell #rifqidanial #adeliaimanrose #roadtrip #penang #familyday

Layankan aje..!!
.
Alhamdulillah selamat sampai ke Pulau Mutiara , permintaan family nak road trip ..!!
.
Kita pit stop kat Penang harini, esok lepas tghari kita ke lokasi lain pulak 😎😎..!!
.
Harini santai layan malam makan2, pasar malam, pasemboq, nasi kandaq, cendol n laut 😘😘😘..!!
.
~ FOCUS MERUPAKAN KUNCI SEGALA KEJAYAAN, JUST DO IT~
.
"Ingat Takaful Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #fyda1709 #13816 #forHer #zurich #zurichtakaful #danishhazeeq #farrishdaniell #rifqidanial #adeliaimanrose #roadtrip #penang #familyday

Amoi @adelia_iman_rose arini teman daddy n Mama @fyda1709 g pasar malam top up brg dapur katenye..!!
.
~ FOCUS MERUPAKAN KUNCI SEGALA KEJAYAAN, JUST DO IT~
.
"Ingat Takaful Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #fyda1709 #adeliaimanrose

Kasih seorang Abang..!!
.
Seorang abang Mmg dianugerahkan dengan satu sifat yg hanya Abg2 sulung sahaja mengerti, sifat pengorbanan wlu sesakitmanapun hatinya..!!
.
Mungkin kerana seorang Abang adalah orang yg bakal memikul tanggungjawab menjaga Keluarga selepas Ayah dan amanat tersebut harus dipikul wlupun diwaktu Seorang Abang belum bersedia utk memikulnya..!! Untunglah seorang Abang jika mereka mengetahui apakah Kelebihan tersebut ...!! Bagi Abg Iman kelebihan tersebut adalah Sabar dan Mengalah..!! Jika bukan sekarang mungkin satu hari nanti akan terbukti pengorbanan seorang Abang..!!
.
~ FOCUS MERUPAKAN KUNCI SEGALA KEJAYAAN, JUST DO IT~
.
"Ingat Takaful Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #fyda1709 #danishhazeeq #adeliaimanrose #farishdaniell #rifqidanial #pesananbuatdanish #curicuripandang

Apa erti Kaya pada kita..??
.
Orang biasa2 bila disebut tentang Kaya terus pikir Duit yg Banyak, Keje yg senang, Bos & Apa je kisah2 Samarinda yg pernah diaorg tgk kat TV tu lah..!!
.
Bagi Abg Iman Kaya ni terlalu subjektif, bukan perlu duit berjuta2 baru Kaya tu akan timbul.. ada je kawan2 yg kita nampak Kaya tapi diaorg tak rasa masih kaya and ada je kawan yg duit pun cukup2 tapi lebih Kaya dari Hartawan Arab..!!
Kekayaan bukan dtg dlm bentuk wang ringgit tetapi kekayaan boleh dicipta dlm Akal dan Pikiran kita.. jadilah Akal yg Kaya Raya kerana hanya Akal yg positif la yg menghasilkan Kekayaan..!!
.
Duit kertas yg kita simpan Hanyalah Sekeping Kertas yg Byk selagi Duit tersebut tidak diTukar kepada sesuatu contoh Beli Unta Utk @adelia_iman_rose (Dari Sekeping Kertas dan Ditukarkan kepada Unta) ..!!
.
Macam Mana kekayaan yg abg iman rasa..?? #adeliaimanrose x mungkin bahagian dengan Beberapa Keping kertas Dirham tetapi jika ditukarkan kepada Unta ni, percayalah dia pasti akan gembira dengan Unta ni jauh lebih baik dari Wang Kertas..!!
.
Bukan duit yg banyak yg membahagiakan tapi duit yg kita manfaatkan itulah erti Kekayaan yg sebenar..!!
.
~ FOCUS MERUPAKAN KUNCI SEGALA KEJAYAAN, JUST DO IT~
.
"Ingat Takaful Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #13816 #forHer #zurich #zurichtakaful #CeoGroupChallenge #imantodubai #dubai #misimencariertihidup #basuhmirza #adamagickatdubai #keajaibandubai #padanmukasapetaklepas #pasnigoldcoastplak #curicuripandang #curicuripandangtodubai

Slalu beli Pampers @adelia_iman_rose so arini daddy n #adeliaimanrose teman Mama @fyda1709 lak beli Pampers dia 😂😂😂..!!
.
#iman28882 #fyda1709

.
Family meeting Hosted by madam @adelia_iman_rose today..!! Plz be serious when Ms #adeliaimanrose is talking..!!
.
Absent today is Mr #rifqidanial due to he fall asleep when daddy (Mr President) arrived, do not wake the sleeping Dragon 😂😂😂..!!
.
~ FOCUS MERUPAKAN KUNCI SEGALA KEJAYAAN, JUST DO IT~
.
"Ingat Takaful Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #fyda1709 #danishhazeeq #farrishdaniell #rifqidanial #adeliaimanrose

Tbe best medicine ever..!!
.
#iman28882 #fyda1709 #adeliaimanrose

@adelia_iman_rose #ootd teman Mama @fyda1709 kat salon sblm g Seremban teman daddy Dinner KEB amek award plak..!!
.
So #adeliaimanrose harini busy hokay, maybe Adelia xdpt reply msg hokay #divasangat #jgnkecamadeliaok #iman28882 punye keje tgu #fyda1709 siap buat rambut..!!
.

Dah mcm tengok konsert Kpop dia punya jerit 😂😂😂..!!
.
Pebret song @adelia_iman_rose tiap kali bawak g makan luar ..!!
.
#adeliaimanrose #iman28882 #fyda1709 @fyda1709

Alhamdulillah @adelia_iman_rose dah leh Discharged arini..!!
.
Kasih syg adik beradik yg betul2 kuat bila semua abang2 #adeliaimanrose nak gak tdo spital skali .. semoga #danishhazeeq #farrishdaniell n #rifqidanial sentiasa dpt menjaga keluarga Belah Mama or belah Mummy sampai akhir hayat..!!
.
Tq @papaboy86 singgah mlm tadi melawat baby adelia.. tq gak @wanpojie @azim08 @tmsalman @ruudazlan culik daddy tgh malam ..!!
.
#iman28882 #fyda1709

@adelia_iman_rose tido lepas makan ubat selsema sambil ditemani oleh Cik Cat beliau yg sering menjadi mangsa Gomol tanpa perikemanusiaan 😂😂😂..!!
.
Semoga #adeliaimanrose cepat sembuh tau..!!

Alhamdulillah Award utk December 2016 dan January 2017 bagi kategori Executive Consultant ..!!
.
Champion lagi utk kali ke 24&25 berturut2 dan konsisten bermula dari MAA Takaful sehinggalah bertukar nama kepada Zurich Takaful 💪💪💪..!!
.
Terima Kasih Allah SWT, Isteri @fyda1709 , anak2 #danishhazeeq, #farrishdaniell #rifqidanial dan #adeliaimanrose sebagai Sumber kekuatan Abg Iman .. tak lupa Bos @ieruan7788 dan semua Sahabat seperjuangan.. dan juga buat semua Client2 tersyg yg memberi kepercayaan selama ni.. hanya Allah SWT mampu membalasnya.. abg Iman Hanya Mampu membuat yg terbaik utk semua mengikut kemampuan yg diberi.. ins sya Allah..!!
.
~ FOCUS MERUPAKAN KUNCI SEGALA KEJAYAAN, JUST DO IT~
.
"Ingat Takaful Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
P/S : http://TestimoniSaya.com/ImanAmrizal ☝🏼☝🏼☝🏼 klik kat Bio Abg Iman ok..!!
.
#iman28882 #13816 #forHer #zurich #zurichtakaful #eoneconsultancy #imanZurich #maatakaful #takaful #protection #medicalcard #islamic #insurance #investment #saving #retirement #kumpulanerabumi #0123863875 #wangkecilkepadawangbesar #dakdakgombak #anewchapterbegins #jomjointzurichtakaful

Buli dak kecik..!!
.
Daddy demam tp setakat buli masih boleh lagi kan..!! @adelia_iman_rose yg setiasa tabah sebab mama @fyda1709 sentiasa disisi 😂😂😂..!!
.
#adeliaimanrose #iman28882 #fyda1709

Budak toncet yg suka jerit mintak perhatian..!!
.
Arini @adelia_iman_rose tanjat janggut daddy dah pendek 😂😂😂..!!
.
Jgn la cepat sgt besar #adeliaimanrose , kang susah nak memanje mcm ni lagi..!!! Penghilang penat daddy bila balik bekerja dan pemberi semangat Daddy bila keluar bekerja..!!
.
"Ingat Daddy ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #13816 #forHer #adeliaimanrose #fyda1709 #majalahpama #kelabmama #parenting #cutebaby #motherhood #babycomel #babygirl #instababy

Paling susah nak buat @adelia_iman_rose ni gelak la..!!
Padahal Abg Iman rasa dah abes semua Jurus lawak kuar, dia leh hehhhhhh je ..!! Paling kuat dia senyum kasi nampak dua lesung pipit penghilang penat dan lelah bekerja tu je..!!
.
Tq @fyda1709 atas zuriat yg sehat dan comel kita ni.. rasa2 nak kasi adel adik PM tepi ok 😂😂😂..!!
.
"Ingat @adelia_iman_rose ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #13816 #forHer #adeliaimanrose #fyda1709 #majalahpama #kelabmama #parenting #cutebaby #motherhood #babycomel #babygirl #instababy

Arini @adelia_iman_rose pakai toncet sebab nak ikut Daddy g wat keje 😘😘😘..!!
.
Daddy asik busy je kannn..!! Arini bawak kite g memana ok.!!
.
"Ingat Gegurl Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #13816 #071216 #forHer #zurich #zurichtakaful #eoneconsultancy #imanZurich #adeliaimanrose #daddysgirl #gegurl #majalahpama

Camping makan jajan jap ngan @fyda1709 n @adelia_iman_rose 😂😂😂..!!
.
Pasni kita camping tepi pantai lak bawak badak ni je ha..!! Lek2 sembang2 heart to heart sambil tengok pemandangan Jauh kat bawah sane..!! Nak kira bintang awan tebal plak 😂😂..!!
.
#adeliaimanrose #iman28882 #fyda1709 #tripsengal #blakangumahje #juk2 #dap2

@adelia_iman_rose 1st laugh caught on Instagram ❤❤❤❤..!!
.
Susah betul nak buat sang Puteri ni gelak..!!
.
#adeliaimanrose #iman28882 #fyda1709 #lilprincess

Harini big bos @adelia_iman_rose melawat opis daddy aka Abg Iman dia 😂😂😂..!!
.
Mcm biasa daddy sentiasa sempoi je masuk opis, pakai jeans, Cap n T-Shirt je dah la.. dah penat n tercekik dlu keje bank pakai tie 😂😂😂..!! Biar kita keje selesa dan yg paling penting Ilmu di Dada dan Pengalaman yg kita ada ..!!
.
Masuk opis submit kes client dan claim2 client.. kita kasi abes duit Zurich Takaful 😂😂😂.. abg Iman Payung ok, claim je la selagi masih dlm polisi Kontrak ada abg Iman xde hal..!!
.
"Ingat Gegurl Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #13816 #071216 #forHer #zurich #zurichtakaful #eoneconsultancy #imanZurich #adeliaimanrose #daddysgirl #gegurl #majalahpama

#adeliaimanrose pun xnak kalah mandi gak..!!
.
@adelia_iman_rose kena celup arini dlm kolam utk pertama kalinya 😂😂😂.. .
"Ingat Family Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #13816 #forHer #forHim #71216 #zurich #zurichtakaful #eoneconsultancy

Pumpkin Daddy @adelia_iman_rose dah bulat mcm kuih apam.. abes penuh screen ngan muka pau dia je 😂😂😂..!!
.
Semoga @adelia_iman_rose menjadi anak yg Solehah dan berguna kepada Agama dan Masyarakat, aamiin Ya Allah..!!
.
Klu degil2 ingat tau abg2 adelia @danishhazeeq.05 @farrish07 ngan Rifqi Danial ade tau.. xmasuk ngan abg2 special lagi dua org tu lagi .. hahahah..!! #akukanrare banyak gak adik beradik diaorg ni .. dah 6 orang nih 😅😅😅..!!
.
"Ingat Anak2 Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #13816 #forHer #zurich #zurichtakaful #adeliaimanrose #danishhazeeq #farrishdaniell #rifqidanial #fyda1708 #love

"Sape kacau kite, gtau daddy kite"
@adelia_iman_rose yg pepagi suka senyum 😎😎😎😎..!!
.
#adeliaimanrose #iman28882 #fyda1708

Arini @adelia_iman_rose duk Kantung and daddy jadi Bapak Kangaroo plak..!!
.
Jgn cakap #adeliaimanrose tak payung..!!
.
#iman28882 #fyda1708 @fyda1709

@adelia_iman_rose yg setiap pagi suka berborak..!!
Kekadang daddy tgk rambut #adeliaimanrose ni dah mcm Burung Kakak Tua pun ade 😂😂😂..!!
.
Datang mood dia nak borak abes la, dah dia sorang je paham , mama @fyda1709 ngan daddy layankan aje sampai kekadang tergelak2 dengar mcm beriya sgt borak dia..!!
Arini adel ngan mama tdo umah Nenek sebab daddy jaga Atok kat spital ..!! Ada gak la Video peneman bila atok sleep ni..!!
.
"Ingat Adelia Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #13816 #forHer #fyda1709 #100816 #3months #daddygirls

Berkat tip dan petua kengkawan , trus Abg Iman berterbangan cari lemon sblm balik umah tadi, siapkan air mandian Lemon hiris pastu potong bawang besar letak kat penjuru umah lagi.. ins sya allah tak salah mencuba petua org dulu2 utk baby selsema dlm masa yg perubatan Moden pun tak dilupa..!! Beginilah kasih seorang ayah dan tak dilupa Kerisauan seorang Ibu @fyda1709 yg jadi tukang update utk abg iman yg lepak2 santai kat spital ..!!
.
Harap2 #adeliaimanrose tak bau mcm Airfreshner la pasni 😂😂😂..!!
.
"Ingat Lemon Ingat Adelia"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #ZurichTakaful #forHer #13816 #dakdaklemon #mandilemon #dap2wangi #dakasambaulemon #ilangbaususu

Alhamdulillah 3 Khalifah Abg Iman #danishhazeeq #farrishdaniell #rifqidanial senang dididik benda2 lasak .. salah satunya Memanah yg menjadi Sunnah Nabi kita, seb baik daddy diaorg ni mmg Robin Hood siap2 so xleh la nak diperlekehkan ngan anak2 bhahahahah..!!
.
Nampak gaya utk 1st timer tu dah ada kat diaorg semua and abg Iman Perati je gaya n cara diaorg ni.. sebab utk mengetahui kelebihan anak2 adalah dengan Pemerhatian ketika mereka focus kat sesuatu Aktiviti..!! Result no 2 utk memula yg penting Perlu Berani Mencuba tanpa banyak berfikir sebelum bertindak..!!
.
Ramai yg tak tahu Memanah ni salah satu Hobi abg Iman sejak dulu lagi, so setiap kali ke Sunway Pyramid mmg xlari la 60-80 Batang Panah sekali jalan 😂😂😂.. kan orang kata Practice Make Perfect..!! Xcaye jom lawan, letak epal kat atas kepala meh Abg Iman Panah.. klu selamat maknanya tepat la ke Epal, klu x tepat kat Epal at least Kat Kepala dah Pasti, tak cuba xtau kan..!!
.
Ok la sambung jaga Ayah Abg Iman Kat Spital jap.. ada idea kang Abg Iman menaip balik 😘😘😘.!!
.
"Ingat Dak2 Lasak Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #ZurichTakaful #forHer #13816 #archer #archery #memanah #memanahitusunnah #fyda1709 #adeliaimanrose

Baby Princes @adelia_iman_rose demam arini, teman Daddy g Dobi pastu g Klinik Plak amek ubat selsema n cek doctor skali.. dah mcm Daddy plak klu selsema, mata berair n mood swing trus 😅😅😅..!!
.
Xsempat makan ubat terlena pas meragam nak peluk je, skang daddy jadi Tilam utk adel tau 😘😘😘..!! Tido la wahai sang Puteri dan cepatlah sembuh wahai Sang Kekasih Hati daddy, selagi masih bernafas dan bernyawa hanya yg terbaik utk Family dan Anak2..!!
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #ZurichTakaful #forHer #13816 #fyda1709 #adeliaimanrose #gegurldaddy

My lil princess #adeliaimanrose yg menjadi sumber inspirasi dan kekuatan terbaru dlm kehidupan Seharian Abg Iman..!!
.
Alhamdulillah dikurniakan dengan 3 Hero dan 1 Heroin yg menjadi sumber tenaga tambahan setiap hari dan setiap Saat..!!
.
@adelia_iman_rose yg sentiasa seolah2 memahami kegembiraan, kesedihan dan Impian seorang Ayah dalam merealisasikan sebuah perjalanan hidup yg indah wlupun ada pahit..!!
.
#danishhazeeq #farrishdaniell #rifqidanial sebagai khalifah yg bakal menyempurnakan Bakal Jenazah seorang Bapa satu hari nanti dan Ins Sya Allah penerus legasi yg Abg Iman ingin Cipta utk keluarga..!!
.
Semoga segalanya dipermudahkan dan dilimpahi rahmat oleh Allah SWT ..!!
.
"Ingat Family Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #13816 #forHer #zurich #zurichtakaful #babyzurichtakaful #fyda1709

Taklimat DLP utk Tahun 4 Fasa 2 (Farrish Daniell) tahun depan - Matematik dan Sains Dlm Bahasa Inggeris ..!!
.
Boleh la suh @farrish07 masuk program ni, baru la mencabar sikit 😂😂😂..!!
Ada tak parent2 yg dah joint Fasa satu program ni?? Nampak mcm menarik je utk offer si farrish joint ni..!!
.
Program DLP ni salah satu projek Jangka Panjang utk generasi akan datang, wlupun ada Pro n Con dia tp x salah cuba ..!! Asalkan nampak wlu sedikit peluang dan farrish minat, abg Iman support je, kena mintak kebenaran Farrish nanti dlu 😅😅😅..!!
.
"Ingat Daddy Ingat Abg Iman😂😂"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #13816 #farrishdaniell #danishhazeeq #ridqidanial #adeliaimanrose #forHer #zurich #zurichtakaful

Ok its a wrap for today..!! Masa utk daddy kembali focus kepada kerjaya Takaful daddy balik..!!
.
Nak kerja kuat2, nak focus masa depan & paling penting nak jadi Consultant terbaik diantara yg terbaik dlm pasaran..!!
.
Pas peluk cium semua hero2 daddy sambil mintak doakan daddy berjaya dan semakin berjaya utk semua, daddy tak pernah lupa bisikan yg daddy terlalu sayangkan semua anak2 daddy tau.. #danishhazeeq #farrishdaniell #rifqidanial #adeliaimanrose #fyda1709 takde istilah penat dan mengalah bila semua ada dibelakang mendoakan sentiasa..!! Lgpun kerja keras pun demi diaorg gak kan..!!!
.
"Ingat Takaful dan Daddy Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #13816 #forHer #zurich #zurichtakaful #eoneconsultancy #imanZurich #maatakaful #takaful #protection #medicalcard #islamic #insurance #investment #saving #retirement #kumpulanerabumi #keb #0123863875 #wangkecilkepadawangbesar #dakdakgombak #anewchapterbegins

Cinta Hati Daddy Semuanya..!! 😘😘❤️❤️😘😘..!!
.
Whole day harini masa utk diaorg je..!! Kita G Memanah, Shopping barang yg daddy janji utk hari suka aritu, makan2, sampai muntah.. esok satu hari pagi ke malam daddy kursus plak..!!
.
Siapa lagi nak habiskan apa yg daddy cari kan, klu bukan family 😂😂😂..!!
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #fyda1709 #13816 #forHer #danishhazeeq #farrishdaniell #rifqidanial #adeliaimanrose #familyday

Lama tak bergambar berdue 😂😂😂😂..!!
.
@adelia_iman_rose tengah main kipas 😂😂😂..!!
Daddy @iman28882 ngan Mama @fyda1709 lupa jap anak kat bawah tu🙈🙈🙈..!! Rasa cam baru kawen lak ..!!
.
Yg snap adik ipar @_norafilza and Mak mertua gelak je kat tepi nengok anak gadis beliau kena sakat ngan menantu 😂😂..!!
.
#iman2882 #fyda1709 #adeliaimanrose #melakapremiumoutlet

Most Popular Instagram Hashtags