#adeliaimanrose

MOST RECENT

Part timer model cilik @mercedesbenzmalaysia πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚, seb baik ade Spoiler leh la @adelia_iman_rose Santai duk kat bonet sambil daddy tgu timing sesuai utk snap pic.!!
.
Biar idung tak mancung tp cainesluk biar muka Ikut Mama tp cinta Hati daddy spi Mati.. biar apa org nak kata tp Biar kami suami isteri yg menjalankan AmanahNya..!!
.
Utk mengubah sesuatu kita perlu berubah terlebih dahulu..!!
.
~ FOCUS MERUPAKAN KUNCI SEGALA KEJAYAAN, JUST DO IT~
.
"Ingat Takaful Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #13816 #zurichtakaful #eoneconsultancy #takaful #c250 #c250amg #amg #whiteshark #mercedesbenz #mercedesbenzamg #adeliaimanrose

Insan yg lebih dan paling dirindui setiap masa tanpa syarat dan sebab..!!
.
2 Puteri penyeri Hidup dan 3 Putera Pelindung Keluarga satu hari nanti.. sebab dan punca Abg Iman tak pernah mengeluh, mengalah dan Merungut. Apa saja hanya utk memastikan yg terbaik utk mereka2.. selagi badan masih mampu bergerak wlupun hanya Lidah, selagi masih ada masa utk berkhidmat selagi tu Abg Iman tak akan ada alasan utk mengalah dan lemah..!!
Ok dah ada kekuatan utk kembali bekerja ..!!
.
~ FOCUS MERUPAKAN KUNCI SEGALA KEJAYAAN, JUST DO IT~
.
"Ingat Takaful Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #13816 #zurichtakaful #eoneconsultancy #takaful #fyda1709#adeliaimanrose #danishhazeeq #farrishdaniell #rifqidanial

Mungkin kita ada Seribu Cara utk Gagal tapi kita hanya perlu satu sebab Utk Berjaya..!!
.
Sekurang2nya Abg Iman ada Satu diantara Banyak Sebab utk berjaya dan Salah satu sebab tu adalah @adelia_iman_rose ..!! Permaisuri Hidup Abg Iman dan Isteri ..!! Satu Anugerah terindah yg diamanahkan Oleh Allah SWT dan satu pertukaran Antara Dua Rose..!! Lahirnya Adelia menggantikan Arwah Mak Rosnah 3 ari selepas kelahiran Adelia..!! Betapa Istimewanya beliau dihati Abg Iman dan betapa Berharganya kehadiran beliau dalam Hidup Abg Iman ..!!
.
Sekurang2nya Abg2 Adelia Si Danish, Farrish dan Rifqi ada org utk mereka Lindungi satu hari nanti , ada seorang permaisuri yg perlu diperlihara Kehormatannya dlm masyarakat yg semakin Moden nih..!!
.
~ FOCUS MERUPAKAN KUNCI SEGALA KEJAYAAN, JUST DO IT~
.
"Ingat Takaful Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #fyda1709 #13816 #zurichtakaful #adeliaimanrose #danishhazeeq #farrishdaniell #rifqidanial

Alhamdulillah Hari Ni Abg Iman dapat Sorang PA merangkap Pembantu Peribadi, penghabis gaji dan Penghilang Penat..!!
.
Nampak gaya mcm diva tp boleh bincang lg nih..!! Dengar cakap orangnya.. manis dan agak Garang bila tak suka..!!
.
Trus start keje je nih.. apa2 pasni semua urusan boleh direct deal ngan PA Abg Iman ok..!!
@adelia_iman_rose nama beliau dan sila DM utk Appmnt dgn Abg Iman πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚..!
.
~ FOCUS MERUPAKAN KUNCI SEGALA KEJAYAAN, JUST DO IT~
.
"Ingat Takaful Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #13816 #zurichtakaful #eoneconsultancy #takaful #adeliaimanrose @fyda1709

Daddy’s Little Princess and Charm Of My Heart..!!
.
@adelia_iman_rose i’ll do anything just to make u smile and happy..!!
.
#iman28882 #fyda1709 #adeliaimanrose #imanfydatokrabi #krabi

Alhamdulillah selamat sampai Hotel dan Boleh Check In Awal..!!
.
Sebab adelia tdo atas katil, daddy mengalah la tdo dlm bath tub je , cuma harap Mama dpt la teman daddy dlm ni.. takut sejuk je 😈😈😈..!!
.
Surprise utk wife sebab dia tak tau pun abg Iman Booked bilik nih utk dia.. biar la yg terbaik utk Isteri tercinta.. mana tau balik adel dapat adik lak πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚..!!
.
#iman28882 #fyda1709 #adeliaimanrose #imanfydatokrabi #mohonadeltidocepatbangunlambat #daddynakukurbathtub #adelnakadik

Short Video about our Journey to New Zealand with all the Qualifier From Zurich Takaful Malaysia Berhad..!!
.
Adelia's 1st overseas diary with Daddy and Mama.!!
.
~ FOCUS MERUPAKAN KUNCI SEGALA KEJAYAAN, JUST DO IT~
.
"Ingat Takaful Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #fyda1709 #adeliaimanrose #newzealand #aukland #zurichtakaful #ztmb

Short Video about our Journey to New Zealand with all the Qualifier From Zurich Takaful Malaysia Berhad..!!
.
Adelia's 1st overseas diary with Daddy and Mama.!!
.
~ FOCUS MERUPAKAN KUNCI SEGALA KEJAYAAN, JUST DO IT~
.
"Ingat Takaful Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #fyda1709 #adeliaimanrose #newzealand #aukland #zurichtakaful #ztmb

Short Video about our Journey to New Zealand with all the Qualifier From Zurich Takaful Malaysia Berhad..!!
.
Adelia's 1st overseas diary with Daddy and Mama.!!
.
~ FOCUS MERUPAKAN KUNCI SEGALA KEJAYAAN, JUST DO IT~
.
"Ingat Takaful Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #fyda1709 #adeliaimanrose #newzealand #aukland #zurichtakaful #ztmb

Selamat Ulang Tahun yg pertama @adelia_iman_rose ..!!
.
Puteri yg lahir membawa kegembiraan yg bercampur baur dengan pengalaman yg tidak mungkin daddy lupakan sampai bila2..!!
.
Adelia nama Pilihan Mama, Iman Nama Gelaran Arwah Nenek n Arwah Atuk panggil daddy dan Rose sempena nama Arwah Nenek..!! Setiap yg ada pada #adeliaimanrose penuh makna dan kenangan ..!! Semoga Adelia sentiasa Bahagia dunia dan Akhirat ..!! The only Princess in Our Live ..!!
.
#iman28882 #fyda1709 #adeliaimanroseturn1 #birthdaygirl

And our Menu for today is....!!????
.
Ada beza Redho dan Pasrah..
Kiri Redho and Kanan Pasrah πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚..!!
.
#adeliaimanrose #iman28882 #fyda1709

@adelia_iman_rose OOTD ..!!
.
Sejuk perjalanan arini, singgah beli cenderahati kejap..!!
.
#adeliaimanrose

The smile in their Face is the most precious thing to me and They are part of My Happines ..!!
.
#adeliaimanrose #aukland #visitauckland #iman28882 #fyda1709

Maaf semua yg Buat Open House Harini , abg Iman dan Isteri tak dapat hadir sebab Adik Ipar atau adik kepada Wife Abg Iman bersanding arini..!! Apa2 pun terima kasih atas jemputan, semoga dimurahkan lagi rezeki dan dipermudahkan segala Urusan kamu dan Kita Semua.. aamiin..!!
.
Othman Amrizal & Isteri
0123863875
.
#iman28882 #imanfyda #adeliaimanrose #fyda1709

Messy Hair Day (Acah2 Mama dia plak caption) πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚..!!
.
Alhamdulillah 3 hari @adelia_iman_rose demam Panas , so dedi n Mama sadai je kat Umah x leh g memana .. nanti makin teruk atau jangkit kat anak2 orang lain kesian pulak..!!
.
Harini baru adelia nampak ceria sket n badan pun dah mula ok x panas dah..!!
.
~ FOCUS MERUPAKAN KUNCI SEGALA KEJAYAAN, JUST DO IT~
.
"Ingat Takaful Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #fyda1709 #adeliaimanrose

Buka puasa #eoneconsultancy ..!! Tq bos @ieruan7788 lanjer ktorg arini..!!
.
@fyda1709 nyorok blakanng nape tuuu..?? πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚..!! @adelia_iman_rose muka mesti mau taiko nengok kamera..!!
.
#iman28882 #imanfyda #adeliaimanrose #fyda1709

@adelia_iman_rose mlm ni jadi cat2 debab..!! πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚..!!
.
Jenjalan pasar malam mencari stoberi cekelat melayan anak2 main oder je .. seronok jadi kanak2 nih .. xde pikir masalah, tak pikir kerja and tak pikir apa2 kecuali abes masa skola main πŸ˜‚πŸ˜‚..!!
.
~ FOCUS MERUPAKAN KUNCI SEGALA KEJAYAAN, JUST DO IT~
.
"Ingat Takaful Ingat Abg Iman"
.
Othman Amrizal
0123863875
ZURICH TAKAFUL BERHAD
.
#iman28882 #fyda1709 #13816 #forHer #zurich #zurichtakaful #danishhazeeq #farrishdaniell #rifqidanial #adeliaimanrose #roadtrip #cameronhighlands #familyday

Most Popular Instagram Hashtags