#addictmakeup

6006 posts

TOP POSTS

Hey girls 💄💄
J'ai reproduit le tuto makeup de la vidéo de @sananas2106 pas exactement avec les même produits ni les même couleurs 😲😲
Soyez indulgente avec moi mes beautés 🌹😯je suis débutante
J'attends surtout vos retour en commentaires un max de j'aime lol
Je vous souhaite un bon début de week end
Je vous love mes beautés d'amour
Love &kiss

#tutosananas #makeup #loreal #beauty #addictmakeup

Morena linda 💁🏽 Dra Hola! 👋🏻 #darlenymakeup #makeuplove #addictmakeup

Hello les filles j'espère que vous allez bien en ce vendredi et oui c'est le week-end aujourd'hui je tourne une vidéo👍😍. Regardez moi ces couleurs de malade de la palette @hudabeauty @shophudabeauty 😱😍😱 je suis fan pigmentation est au rendez-vous👍. Passez une excellente journée les filles à tout à l'heure ☀️❤️ #hudabeauty#rosegold#friday#sephora#addictmakeup#

Arrasany na selfie e na make 👄💄 #make#addictmakeup#beauty#instamakeup#makeuplovers

consejos para que el cabello crezca rápido 💅 👇👇👇👇👇👇👇 el sueño de muchas mujeres es tener un #cabello que además de verse lindo, sea largo y fuerte. Te daré a continuación unos sencillos trucos con los cuales lograras al igual que yo que tu cabello este más sano y nutrido desde la raíz y por ende crezca de manera rápida.

#sábila: hace milagros siemopre la he usado y en menos de una semana veras que tu cabello tomara un brillo natural bellsimo 😍, saca el cristal, cortarlo en trozos y dejarlo en agua durante la noche; al día siguiente usas el agua para lavarte el cabello.
#Cebolla Al añadir cebolla a nuestro champú habitual, promovemos la circulación sanguínea, ya que actúa en los folículos capilares del cuero cabelludo, fortalecemos el cabello y conseguimos que crezca más rápido. También he probado con vitamina E y aparte del cabello hace crecer las #Uñas😍. Cepilla tu cabello dos veces al día para estimular la circulación de tu cuero cabelludo y estimular el crecimiento del cabello.
Evita cepillar tu cabello cuando esté húmedo, ya que es un momento en el que el cabello es vulnerable y propenso a sufrir daños.

#ConsejosParaTuCabello
#addictMakeup

Amoreees, segue o vídeo com preparação de pele para o dia a dia com produtos DAZZLE. Eu particularmente AMO essa linha, em termos de cobertura e pigmentação que é o que a gente valoriza. Em breve farei mais mini tutoriais com as sombras da linha. ❤️ Relevem a "cara limpa" 😹
@thomasmalaquias
Para os que quiserem obter mais informações, só acessar esse link: http://www.grupohinode.com.br/?utm_source=hinode_leads&utm_content=785498
.
#dazzle #belezanaatitude #addictmakeup #makeuplover

Après-midi cocooning & épilation 💆

J'adore cette appareil elle très efficace 👌
#Algerianblogger #Blogger #Addictmakeup #wekkend #Cocooning #epilation #etreunefemmecestduboulout #instapratge

MOST RECENT

Anda wanita yang sukakan lipstick yang melembapkan dan terasa lembut je bila pakai? Atau seorang fashionista yang suka hias diri nya dengan warna yang kaya dan cantik? TRUE DIMENSIONS LIPSTICK adalah jawapannya!😉
.
Kenapa perlu memilih TRUE DIMENSIONS LIPSTICK? .
1. Mempunyai ramuan penjagaan kulit yang canggih, formula ini melicinkan garis-garis halus dan melengkapkan penampilan bibir yang menawan.
2. Membekalkan bibir dengan lembapan serta memberikan keselesaan yang berterusan.
3. Menjanakan warna yang tulen, berseri dan terdapat pelbagai warna yang menarik.
4. Bekas yang bergaya dengan hanya tekan saje pada butang di atas! EXCLUSIVE kan? 😍
.
Jadi tunggu apa lagi? Jomlah dapatkan TRUE DIMENSIONS LIPSTICK MARY KAY sekarang! 💞 .
Lots of love,.
.
🙆 Nadhirah
📲 +6013-5981809
💅 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
.
#marykay #marykaymalaysia #marykaypahang #marykaypekan #pekanpahang #marykaykuantan #makeup #addictmakeup #makeupmarykay #vsco #vscocam #kulitlawa #kulitcantik #kulitsihat #hantaran #hantaranmurah #hadiah #marykaycosmetics #marykaylipstick #semimatte #instagram #marykaymakeup #marykaymysg #lips #lipstick #kiss #kisses

Geramnya! Rasa macam nak makan 😂 ni adalah gel mask yang best tu iaitu TIMEWISE RENEWING GEL MASK.
.
Gel mask ni ringan dan tak melekit tau macam mask2 yg awak beli dekat luar sana, lepas pakai sekejap je boleh terus tidur sampai pagi esok. Gel mask ni boleh buat tidur, tue yg bestnya! Tapi ada lagi best tau. Bila bangun esok pagi, kulit jadi lembut dan gebu je macam baby baru lahir 😍
.
Haa, kalau sesiapa ada jerawat pun elok pakai mask nie sebab dia membantu mengecutkan jerawat supaya jerawat tu tak burst out😃
.
Sebarang pertanyaan mengenai produk MARY KAY, boleh contact Nad ye 😉 Nad sedia mencantikkan awak2 semua 😘
.
Lots of love, .
.
🙆 Nadhirah
📲 +6013-5981809
💅 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
.
#mask #maskmarykay #gelmask #marykay #marykaymalaysia #marykaypahang #marykaypekan #pekanpahang #marykaykuantan #makeup #addictmakeup #makeupmarykay #skincaremarykay #skincare #marykaymysg #instagram #instagood #vsco #vscocam #instahijab #gelmaskmurah #maskmurah

ADA KE GEL MASK YANG BOLEH BAWA TIDUR? 😕
.
Yes ada. Mary Kay Timewise Moisturizer Renewing Gel Mask. Apa yang bestnya gel mask ni?
.
1. Dapat membantu mengecilkan pori-pori
2. Mengurang dan mengawal pengeluaran minyak pada wajah. Bila minyak dah kurang, jerawat pun akan berkurang kan?
3. Kulit wajah semakin lembap dan lembut je
4. Sesuai digunakan bagi yang berkulit kering, normal dan berminyak
5. Amat sesuai bagi yang kulit sensitif
6. PALING BEST, esok pagi selepas semalam pakai, kulit muka na,pak segar dan cerah tau! .
.
Nak rawat muka bermasalah? Nak cantik secara sihat? Mencari produk yang bagus, berkualiti dan berkesan? Jomlah cuba MARY KAY 😍
.
Sebarang pertanyaan mengenai produk MARY KAY, boleh contact Nad ye 😉 Nad sedia mencantikkan awak2 semua 😘
.
Lots of love, .
.
🙆 Nadhirah
📲 +6013-5981809
💅 Beauty Consultant Mary Kay Malaysia
.
#parutjerawat #hilangkanparut #jerawat #marykay #marykaymalaysia #marykaypahang #marykaypekan #pekanpahang #marykaykuantan #makeup #addictmakeup #makeupmarykay #skincaremarykay #skincare #marykaymysg #instagram #instagood #vsco #vscocam #instahijab #treatment

Je suis trop méga heureuse 😍 et c'est pas fini bientôt la collection sweet peach #makeup #addictmakeup #accromakeup#maquillage

Quand t es trop fan de tes nouveaux pinceaux #limecrime #pinceaux #makeup #addictmakeup #accromakeup#maquillage

consejos para que el cabello crezca rápido 💅 👇👇👇👇👇👇👇 el sueño de muchas mujeres es tener un #cabello que además de verse lindo, sea largo y fuerte. Te daré a continuación unos sencillos trucos con los cuales lograras al igual que yo que tu cabello este más sano y nutrido desde la raíz y por ende crezca de manera rápida.

#sábila: hace milagros siemopre la he usado y en menos de una semana veras que tu cabello tomara un brillo natural bellsimo 😍, saca el cristal, cortarlo en trozos y dejarlo en agua durante la noche; al día siguiente usas el agua para lavarte el cabello.
#Cebolla Al añadir cebolla a nuestro champú habitual, promovemos la circulación sanguínea, ya que actúa en los folículos capilares del cuero cabelludo, fortalecemos el cabello y conseguimos que crezca más rápido. También he probado con vitamina E y aparte del cabello hace crecer las #Uñas😍. Cepilla tu cabello dos veces al día para estimular la circulación de tu cuero cabelludo y estimular el crecimiento del cabello.
Evita cepillar tu cabello cuando esté húmedo, ya que es un momento en el que el cabello es vulnerable y propenso a sufrir daños.

#ConsejosParaTuCabello
#addictMakeup

Most Popular Instagram Hashtags