[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#addetox

433 posts

TOP POSTS

Wow!
.
Lagi dan lagi geng peha kurus kita. Tayah sesusah awak, awak amal jus AD je berat terus turun. Yang penting KONSISTEN okeh.
.
Jus AD bukan takat boleh kurus, jus detox fungsi utama utk clearkan segala toksin² yang melekat dalam badan awak tu. Bila dh clear toksin lelemak baru la awak akan rasa badan lebih ringan cergas gittew. .
Otometik kulit pn jadi sihat. Then awak nk amik apa² supplimen pn mudah diserap sbb dah xde penghalang lagiii. Hoyehhh.
.
Nak consultation hebat dari Cik Nat ? Whatsapp 0195420797
.
.
#detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #nenosaysido

Siapa nak kulit sihat glowing cerah macam ni ? Nak tahu dia consume apa? Opkos la belleza collagen 😍 apa fungsi belleza ni sebenarnya? Meh tengkk sini👇

FUNGSI BELLEZA COLLAGEN:
.
✔️Menjadikan kulit cerah kemerah-merahan (tidak menjadikan kulit menjadi pucat)
✔️Menjadikan kulit glowing secara natural.
✔️Melembutkan, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
✔️Membantu mengatasi masalah kulit kusam, mengecilkan liang roma,
✔️Pencerahan menyeluruh satu badan dan menyekatakan tona kulit
✔️Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
✔️Merawat masalah jerawat dari dalam
✔️Menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat
✔️Menguatkan kuku dan menggalakan pertumbuhan kuku yang lebih sihat
.
👉APA ITU BELLEZA COLLAGEN  BY SOFIEYA BEAUTY??
.
Belleza Collagen ialah sejenis serbuk kolagen lazat yang dapat membantu menyerlahkan kecantikan dalaman wanita, membantu mencerahkan dan menggebukan kulit. Ianya hanya perlu dikemam sahaja,
tidak perlu dibancuh
.
💯DISAHKAN HALAL DAN LULUS KKM
.
Awak nak putih gebus? Whatsapp Cik Nat 0195420797
.
.
#TeamEllyyaney #KulitKering #KulitKasar #KingCoco #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #uforabeauty #bellezacollagen #bellezaadvanced
#bellezacollagenoriginal #susukambing #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

Fungsi untuk Aijuice Dossier ni : ✤ Diproses dikilang bertaraf GMP.
✤ Keluaran Bumiputera
✤ Boleh diminum begitu sahaja tanpa dibancuh.
✤ Tampil kurus dan putih dengan mengamalkan 1 produk sahaja
✤ Kekal sihat melalui usus yang bersih dari toksin.

AiJuice Dossier Sangat Sesuai Diamalkan Oleh Mereka Yang : ✤ Mempunyai perut yang buncit
✤ Ada masalah Sembelit
✤ Selalu kentut-kentut
✤ Sering sakit kepala
✤ Selalu rasa senak dibahagian perut (susah nak hadam makanan)
✤ Sering rasa lesu dan tak bertenaga
✤ Mempunyai mood yang tak menentu & mudah marah
✤ Mengalami masalah nafas dan najis berbau
✤ Mudah merasa lapar
9 Manfaat Minum AiJuice Dossier
✤ Membantu menurunkan berat badan
✤ Membantu mengekalkan saiz dan berat badan yang ideal ✤ Membantu merawat masalah sembelit dan sukar membuang najis besar
✤ Membantu melancarkan proses membuang najis besar
✤ Membantu menyingkirkan toksin melalui proses detoksifikasi
✤ Membantu melancarkan aliran darah
✤ Membantu penyerapan nutrient dari pengambilan Vitamin C dan Kolagen
✤ Membantu melicinkan kulit wajah
✤ Membantu memulihkan kulit wajah yang rosak akibat penggunaan produk bermerkuri
.
Nak KURUS ? Whatsapp 0195420797
.
. #KulitKering #KulitKasar #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #mencintaimumrphotographer #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

WANITA TERPUTIH DI MALAYSIA!
.
"Lisa x suntik pun. Lisa cuma amalkn BELLEZA COLLAGEN & minum dgn SUSU MAEZ nie shj utk dapatkan KULIT PUTIH.. Lisa takut dgn jarum 😅" .
Lisa, Pengguna Belleza.
.
Belleza new edition ni 2 kali lebih berkesan dari yang lama. Kita still kekalkan active ingredients yang lama untuk putih, then kita tukar bahan yang takde kena mengenan dengan putih dengan bahan aktif pemutih yang baru! So makin superb lah kesannya uolsss!

Lepas ni jangan malu-maluuu segan-segan bila pergi open house orang pakat puji tau. Itu biasaaaa bila uols jadi pengguna belleza collagen. Nanti cakap jer "gunalah belleza collagen untuk kulit putih gebu gebas macam ni"
.
Whatsapp Cik Nat 0195420797
.
.
#TeamEllyyaney #KulitKering #KulitKasar #KingCoco #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #uforabeauty #bellezacollagen #bellezaadvanced
#bellezacollagenoriginal #susukambing #igsokongan #terapiinstagram
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

Alhamdulillah. Consume AD terus lekat. Subur. AD tugas dia buang segala toksin-toksin dalam badan. Bila dh clear badan pun ringan. Inshaa allah lagi bertambah subur.
.
Nak consultation hebat dari ciknat? Whatsapp cik nat 0195420797 sekarang!
.
.
#TeamEllyyaney #KulitKering #KulitKasar #KingCoco #SayaNakKulitCantik
#SayangiKulitAnda #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #uforabeauty #uforaglowhitecollagen
#uforawhitening#testimoniuforabeauty
#susukambing
#putihgebu #Shhiloveyou

Siapa nak kulit sihat glowing cerah macam ni ? Nak tahu dia consume apa? Opkos la belleza collagen 😍 apa fungsi belleza ni sebenarnya? Meh tengkk sini👇

FUNGSI BELLEZA COLLAGEN:
.
✔️Menjadikan kulit cerah kemerah-merahan (tidak menjadikan kulit menjadi pucat)
✔️Menjadikan kulit glowing secara natural.
✔️Melembutkan, menegangkan dan menganjalkan struktur kulit
✔️Membantu mengatasi masalah kulit kusam, mengecilkan liang roma,
✔️Pencerahan menyeluruh satu badan dan menyekatakan tona kulit
✔️Mengandungi antioksidan untuk melambatkan proses penuaan
✔️Merawat masalah jerawat dari dalam
✔️Menjadikan rambut lebih sihat, bersinar, beralun dan hitam berkilat
✔️Menguatkan kuku dan menggalakan pertumbuhan kuku yang lebih sihat
.
👉APA ITU BELLEZA COLLAGEN  BY SOFIEYA BEAUTY??
.
Belleza Collagen ialah sejenis serbuk kolagen lazat yang dapat membantu menyerlahkan kecantikan dalaman wanita, membantu mencerahkan dan menggebukan kulit. Ianya hanya perlu dikemam sahaja,
tidak perlu dibancuh
.
💯DISAHKAN HALAL DAN LULUS KKM
.
Awak nak putih gebus? Whatsapp Cik Nat 0195420797
.
.
#TeamEllyyaney #KulitKering #KulitKasar #KingCoco #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #uforabeauty #bellezacollagen #bellezaadvanced
#bellezacollagenoriginal #susukambing #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

Dulu kulit kusam-kusam. Cerah tak berapa nk cerah. Tak puas hati betul tengok kulit sendiri macam ni. Lepas consume Belleza Collagen. Berganda makin putih gebu.
.
Orang asyik belek-belek muko kito ni ha. Dah la makin putih,gebu gebas. Jerawat pun takut dah nak singgah.
.
Awak nak putih tak? Whatsapp Cik Nat 0195420797
.
.
#TeamEllyyaney #KulitKering #KulitKasar #KingCoco #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #bellezacollagen #bellezaadvanced
#bellezacollagenoriginal #susukambing #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

Wah makin gebus adik manis ni. Kemam Belleza jurr. Belleza menggunakan Pure Marine Collagen yg mana semua tahu PMC mmg collagen terbaik. So no wonder kesan lebih pantas. Kulit makin gebu gebas.
.
Tak susah nak consume Belleza Collagen. Buka sachet terus kemam. Tak perlu bancuh². Dalam masa 5 hari tengok la perubahan kulit sendiri. Confirm asyik nak raba kulit sendiri je!
.
Whatsapp Cik Nat 0195420797
.
.
#TeamEllyyaney #KulitKering #KulitKasar #KingCoco #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #uforabeauty #bellezacollagen #bellezaadvanced
#bellezacollagenoriginal #susukambing #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

Awak² tau tak kenapa bila kita makan suppliment kurus,putih semua tapi tak jalan walaupun dah berbotol² berkotak². Sebabnyaa, badan tu penuh dengan toksin.
.
Dah tu minum air kosong pon malas, takat minum 3-4 cawan je sehari mana mau nya segala mak nenek toksin tu nak keluar kan? Nak kasi mudah nah Aijuice Dossier pemudah korang.
.
Jus Detox yg akan tolong buang segala toksin moksin yg berkerak dalam badan tu. Bila dh detox buang semua karat² baru la mudah nak amik segala supplimen gittew. :*
.
.
Nak KURUS ? Whatsapp 0195420797
.
. #KulitKering #KulitKasar #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #mencintaimumrphotographer #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

MOST RECENT

Makan supplement kurus ,tapi tak kurus !
Makan supplement putih , tapi tak putih !
MENGAPA & DIMANA SILAPNYA ?
MUNGKIN KERANA BANYAK TOXIN DALAM BADAN 😱

Tanda2 banyak toksin 👎Kerap sakit kepala
👎Tiada sebarang kesan apabila makan vitamin + supplemen
👎Badan akan berasa letih tanpa sebarang sebab
Susah bangun tidur
👎Bahagian keliling mata gelap
bahagian tertentu di permukaan kulit seperti di bahagian bawah lengan, celah paha dan sebagainya juga akan kelihatan gelap daripada warna asal kulit
👎Banyak angin, alahan, inflamasi pada sendi
👎Sinus
👎Berat badan meningkat
👎 selulit
👎Masalah jerawat dan banyak lagi

Inilah masanya DETOX dulu dengan Aijuice Dossier by Aifa Azlan . Minuman detox lazat yang paling berkesan dan formulasi terbaik yang mengandungi :

1. Prune
2. Lemon
3. Garcinia combogia
4. Senna
5. Almond
6. White kidney bean
7. Flaxseed
8. Guavana
9. Mangosteen
10. Blackcurrant
11. Stevia

AIJUICE DOSSIER bertindak sebagai agen pemangkin kepada proses detoksifikasi bagi membantu badan untuk melalukan penyingkiran bahan asing atau beracun yang berada di dalam tubuh dengan kadar yang lebih cepat dan optimum . *DM@WASAP UTK ORDER

#aijuicedossier #agentaijuicedossier #ad #addetox #detox

Zaman sekarang, serba serbi canggih.

Zaman instant! bukan takat maggi je tau. 🍜
Sama jugak, teknologi makin canggih. Produk detox jgk bermacam2 jenis. 🍋Herba 100%
🍋Jus campuran 100% semulajadi

AiJuicei Dosseir Detox & Fiti kapsul antara produk detox yg paling laris dipasaran.

#detoxviral #jamunenek #ADdetox

Telan Vitamin/Supplement berkilo2 tapi result 0!😤 Tahukan korang? Jika badan penuh ng toksin dan lemak berlebihan serta kafein. Zat makan or supp yg kita telan tidak akan diserap dgn baik.

Sekali lagi..TIDAK DISERAP! Hokay.. thats why kena detox dlu. Detox badan paling awal 7 hari sebelum start mkn apa2 supplement.
Bertujuan, Nyah toksin dalam badan. So apa2 yg kita telan mudah diserap oleh badan.

LEMON 🍋 Agen terbaik utk detok badan. Boleh buat jus lemon or dicampur dgn buah2 citrus yg lain.

#agent #Aijuicedetox #addetox #detoxviral

Jangan sedih bila orang cakap awk tak lawa sebab gemuk sebab yang gemuk ni lagi mengancam bila dah kurus
Jaga jaga
#AijuiceDossier
#addetox
#DETOXVIRALABADiNI
#kurussihat
#usussihat
#rasasedap
#kedaionline
#buangsemuatoksindalamperut
#followme
Whatsapp terus
0139937766

HARI HARI MEMBUANG DAN ANGIN PUN KELUAR 😍

Banyak angin dalam badan tak best juga kan. Tubuh badan akan rasa lenguh-lenguh. Hanya dengan minum Aijuice Dossier dapat membuang angin dalam badan. Pengguna ini sungguh gembira. Ya la dok lama simpan angin tak keluar dengan habis. Sekali lepas consume AD puh puh puh tu dia angin keluar. Bukan setakat angin je keluar malah masalah sembelit pun dah tiada. Hebatkan penangan AD👍

#detoxaijuicedossier
#addetox
#usussihat
#tiadasembelit
#kuruscantik
#kulitgebu
#followketatketat
#kedaionline
#businessonline
Whatsapp terus
0139937766

Bukan nak cakap bohong..tapi tengok la sendiri testimoni ni.Detox lebih penting jika nk consume supplement😉 , suppliment putih cepat berkesan sebab minum AD tau 😙
FAST ACTION, FAST RESULT OK 😊
#detoxusus
#addetox
#aijuicedossierdetox
#kuruscantik
#kulitcantikgebu
#perutkempis
#sayajualmurah2
Whatsapp terus di
0139937766
Special disc utk MERDEKA

Wow 2 bulan je dah kurus😍
.
Makin cantik berseri kakak kita ni. Syok nyaaa. Semua gara-gara Aijuice Dossier tau. Rugi la siapa tak cuba Detox Viral 2017 ni . RM 75 jeaaaaa uolsssssssss . .
Nak KURUS ? Whatsapp 013 7968829
.
.#KulitKering #KulitKasar #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #mencintaimumrphotographer #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #worldwideshipping

AD ada kelulusan kkm..
Segala soaljawap dah ada dear..
Cepat2 slim padat sebelum raya haji ni.
#aijuicedossierdetox
#addetox
#sayajual
#kuruscepat
#perutkempis
Cod area wangsa maju,gombak,bukit antarabangsa,ampang
FREE GIFT menanti anda.
Whatsapp terus dilla
60139937766

NAK TAK KALAU CIK NAT BAGI SPECIAL PRICE HARI NI?
.
OK untuk yang buat pembelian hari ni cik nat nak bagi harga special untuk korang tau. Hari ni je tau!
.
So kalau korang nak cuba jangan pikir pikir lagi ok. Ramai dah ni makin putih gebus dengan Belleza Collagen tau. Dengan 2x kesan lebih pantas. Best kannnn. .
Nak putih seawal 7 hari tak? Whatsapp Cik Nat 0195420797
.
.
#kulitputih #KulitKasar #KingCoco #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #mydarlinginspektordaniel #janganikutaku #detoxbadan #bellezacollagen #bellezaadvanced
#bellezacollagenoriginal #susukambing #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

Dah stop 2 minggu Belleza Collagen pun still putih gebus lagi tau. Siapa cakap stop terus kulit bertukar jd asal? Lain la awak berjemur tgh panas hari². Memang la kulit awak akan transform semula.
.
Rugi la siapa tak cuba Belleza ni tau. Kata nak cantik berseri di hari raya haji nnt. Eh sempat lagi ni.
.
Whatsapp Cik Nat 0195420797
.
.
#TeamEllyyaney #KulitKering #KulitKasar #KingCoco #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #bellezacollagen #bellezaadvanced
#bellezacollagenoriginal #susukambing #igsokongan #terapiinstagram
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

Wah makin gebus adik manis ni. Pengguna setia Belleza Collagen. 20 box tau. Kemam Belleza jurr. Belleza menggunakan Pure Marine Collagen yg mana semua tahu PMC mmg collagen terbaik. So no wonder kesan lebih pantas. Kulit makin gebu gebas.
.
Tak susah nak consume Belleza Collagen. Buka sachet terus kemam. Tak perlu bancuh². Dalam masa 5 hari tengok la perubahan kulit sendiri. Confirm asyik nak raba kulit sendiri je!
.
Whatsapp Cik Nat 0195420797
.
.
#TeamEllyyaney #KulitKering #KulitKasar #KingCoco #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #bellezacollagen #bellezaadvanced
#bellezacollagenoriginal #susukambing #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

WANITA TERPUTIH DI MALAYSIA!
.
"Lisa x suntik pun. Lisa cuma amalkn BELLEZA COLLAGEN & minum dgn SUSU MAEZ nie shj utk dapatkan KULIT PUTIH.. Lisa takut dgn jarum 😅" .
Lisa, Pengguna Belleza.
.
Belleza new edition ni 2 kali lebih berkesan dari yang lama. Kita still kekalkan active ingredients yang lama untuk putih, then kita tukar bahan yang takde kena mengenan dengan putih dengan bahan aktif pemutih yang baru! So makin superb lah kesannya uolsss!

Lepas ni jangan malu-maluuu segan-segan bila pergi open house orang pakat puji tau. Itu biasaaaa bila uols jadi pengguna belleza collagen. Nanti cakap jer "gunalah belleza collagen untuk kulit putih gebu gebas macam ni"
.
Whatsapp Cik Nat 0195420797
.
.
#TeamEllyyaney #KulitKering #KulitKasar #KingCoco #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #bellezacollagen #bellezaadvanced
#bellezacollagenoriginal #susukambing #igsokongan #terapiinstagram
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

Baru 2 box kulit dah cantik sangat niii. 😍😍
.
Makin glowing flawless dan makin putih. Kalau terus konsisten lalu depan ex boyfriend mau terngaga dia tau. Cantik sgt! U olls tak nak ke kulit cantik mcm nii?
.
Whatsapp Cik Nat 0195420797
.
.
#TeamEllyyaney #KulitKering #KulitKasar #KingCoco #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #bellezacollagen #bellezaadvanced
#bellezacollagenoriginal #susukambing #igsokongan #terapiinstagram
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

Dulu kulit kusam-kusam. Cerah tak berapa nk cerah. Tak puas hati betul tengok kulit sendiri macam ni. Lepas consume Belleza Collagen. Berganda makin putih gebu.
.
Orang asyik belek-belek muko kito ni ha. Dah la makin putih,gebu gebas. Jerawat pun takut dah nak singgah.
.
Awak nak putih tak? Whatsapp Cik Nat 0195420797
.
.
#TeamEllyyaney #KulitKering #KulitKasar #KingCoco #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #bellezacollagen #bellezaadvanced
#bellezacollagenoriginal #susukambing #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

CLOSEUP feedback tadi. Boleh refer gambar disebelah utk baca conversation. PUTIH 1 BADAN, BUKAN MUKA JE !!
.
"Betul ke belleza ni putihkan 1 badan sis? Bukan muka je ke? Salu saya tngk org putih muka je, tangan hitam jgk"
.
Ha meh tengok feedback cust sis ni. Dia siap bg pic muka n tangan lagi. Memang perubahan warna muka and tangan ketara okay. Ni baru consume 1 box. Belum lg 2box, kalau 2 mesti lagi gebu, hehe.
.
Xpercaya?Whatsapp Cik Nat 0195420797
.
.
#TeamEllyyaney #KulitKering #KulitKasar #KingCoco #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #bellezacollagen #bellezaadvanced
#bellezacollagenoriginal #susukambing #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

"Alhamdullilah dulu adik ada sunburn macam kat gambar tu, jerawat. Tapi lepas consume belleza sekarang dah makin okay. Kulit pun makin cerah"

Alhamdulillah Belleza beri perubahan yang baik untuk pengguna. BELLEZA By Sofieya Beauty
- Direka khas untuk merawat masalah kulit gelap & kulit kusam
- Mencerahkan kulit seawal 7 hari penggunaan
- Memudarkan parut jerawat
- Sesuai untuk ibu mengandung 5 bulan ke atas
- Ibu menyusu boleh mengamalkan BELLEZA
- 20 sachets / kotak
- Tahan sebulan, semasa period tak perlu consume
- Lulus KKM & disahkan HALAL

BELLEZA itu apa?
BELLEZA sejenis serbuk kolagen lazat, bagi menyerlahkan kecantikan dalaman wanita.

Fungsi?
Selain memutih, mencerah dan menggebukan kulit, BELLEZA boleh memudarkan parut, pigmentation, mengawal keputihan, merapatkan faraj, dan menganjalkan payudara dan punggung.

Berapa lama kesan??
Dalam masa 4-7 hari dah boleh nampak kulit yg cerah dan lembap bergantung kepada keadaan metabolisme badan masing-masing tau.
.
.
Whatsapp Cik Nat 0195420797
.
.
#TeamEllyyaney #KulitKering #KulitKasar #KingCoco #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #bellezacollagen #bellezaadvanced
#bellezacollagenoriginal #susukambing #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

DAH CONSUME 7BOX BELLEZA 😍

Dah cuba macam2 supplement, tak ada yang puasa hti. Semua tak nampak kesan. Tapi bila cuba belleza ni, sampai 7 box dah repeat. 'selalu i tak akan share feedback kalau tak nampak kesan. Tapi kali ni i nak share feedback sebab betul2 puas hati'

Allah..berbunga hati cik nat dapat feedback macam ni. Seronok sangat kalau cust puas hati dengan barang yang kita jual. Sambil jual, sambil bantu dan beri manfaat kepada orang yang memerlukan. Dalam tak sedar kita dah buat pahala kan ?

Jadiiii, siapa nak cuba belleza ?
.
Whatsapp Cik Nat 0195420797
.
.
#TeamEllyyaney #KulitKering #KulitKasar #KingCoco #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #bellezacollagen #bellezaadvanced
#bellezacollagenoriginal #susukambing #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

Ramai ke nak body kecik macam Cik Nat @ mak anak dua ni? Cik Nat tak amik apa-apa supplimen lain selain Jus Detox Aijuice Dossier.
.
Rugi la siapa tak cuba lagi. Ramai dah kurus dengan Jus Letops ni tau. Cepat-cepat whatsapp cik nat oke kalau nak kurus macam cik nat.
.
.
Whatsapp Cik Nat 0195420797
.
#KulitKering #KulitKasar #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #terapiinstagram
#susukambing #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

BERAT TURUN 11KG😱😱😱
.
11kg tu banyak tuuu. Best nyaa. Terus nampak macam anak dara tau walaupun hakikatnya mak anak satu. Makin cantik.
.
Minum detox Aijuice Dossier ni bukan je boleh detox diri,boleh kurus, kulit pun makin sihat tau. Banyak sangat khasiat AD ni. Alhamdulillah so far semua repeat order.
.
.
Whatsapp Cik Nat 0195420797
.
#KulitKering #KulitKasar #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #terapiinstagram
#susukambing #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

7kg HILANG!!
.
Nampak tak pertukaran size tu macam mana. Penangan Detox Aijuice Dossier awak. Bukan perempuan je boleh consume. Lelaki pun boleh. Makin sado la abam ni 😍😍
.
.
Whatsapp Cik Nat 0195420797
.
#KulitKering #KulitKasar #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #terapiinstagram
#susukambing #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

KEMPISKAN PERUT SEAWAL 24 JAM
.
Ada yang tanya Cik Nat macam mana nak kempiskan perut yang makin hari tanpa segan silu makin ke depan ni. Ok nak share satu tips. Ramai tak tau yang jus Detox Aijuice Dossier ni boleh mix mix. Ala macam King Coco tu yang banyak mix tu. Eheh. .
So korang boleh cuba mixkan Jus AD dengan asam jawa. Ini petua ramai tak tau! Mudah jurr. Bahan pun tayah pening-pening. Dah tentu ada dekat dapur tu ha. Nak lagi powerrr kena ada Jus AD tau. Okeh!
.
Bahan-bahan;
.
1) Paste asam jawa. Ni mesti dekat dapur korang ada punya lah.
2) Segelas air Suam.
3) Dua sudu jus AD.
.
Cara-cara menyediakan;
.
1) Sediakan segelas air suam.
2) Masukkan satu sudu paste asam jawa. Tapis tau. Nanti tercekik biji asam jawa haa ciknat tak tauuu.
3) Masukkan dua sudu Jus AD.
4) Minum sebelom tidor time suam-suam. Kalau agak masam, kome masuk la gula sikit. Sikit je tau jangan lelebih.
5) Siap!! Oke boleh tidur dah.
.
Kalau yang mudah masuk angin tu pun boleh minum tau nanti keluar la segala angin kuss semangatt awak tu. Tapi kalau yang jenis angin monsun timur laut tu kena bawak banyak berdabar dan banyakkan istighfar la ye bagi selalu sejuk hati awak tu☺️
.
Ok lah selamat mencuba!

#kisahsipenjualAijuiceDossier
#AgentAijuiceDossier #KulitKering #KulitKasar #KingCoco #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #bellezaadvanced #bellezacollagen #igsokongan #terapiinstagram
#putihgebu #kukirimcinta #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

4 bulan tak period tak boleh amik ringan. Period tak turun boleh sebabkan macam² penyakit. .
Bila badan terlalu banyak toksin, period pun tak keluar seolah² dalaman kita tersumbat utk keluarkn darah kotor tu. Bayangkan kalau darah kotor tu berkumpul dalam badan. Hmm. .
Alhamdulillah 2 weeks consume AD period datang semula. Lega hati. Badan pun akan rasa ringan bila dalaman dah bersih.
.
3kg u olls!
.
Dah boleh senang hati dah raya ni tayah kena perli dengan member.
.
Target nak kurus raya ni semakin hampir! Dah la rasa Aijuice Dossier ni sedap baq hang! Pagi2 senang membuang. Tak cepat rasa lapar. Badan pun cergas je. Memang tak kan tukar lain lagi dah. In love with AD.
.
.
Whatsapp ciknat cepat tau kalau nak order 0195420797.
.
#TeamEllyyaney #KulitKering #KulitKasar #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #terapiinstagram #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras #terapiinstagram #shaklee

Hai hai. Nah feedback cik nat sendiri. In love sangat dah dengan Detox Letops Aijuice Dossier ni tau. Berat cik nat sekarang 45Kg. Tu anak2 cik nat tau bukan adik adik😂
.
.
So koranggggss tak nak ke maintain macam cik nat ? Rugi laa kalau tunggu tunggu. Stock AD makin susut dah ni. Minggu gaji kan kemain semua pakat order 2 botol Jus Detox Letops nih.
.
.
FUNGSI AIJUICE DOSSIER🍋
.
Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan.
.
Membuang air besar dengan lebih mudah.
.
Daya tahan penyakit (sistem imun) meningkat .
Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja.
.
Selera makan terkawal.
.
Sesuai untuk semua samada lelaki atau wanita
.
Harga yang terlajak murah dengan 4 fungsi dan khasiat yang berlainan.
.
Satu botol boleh tahan sehingga 30 hari.
.
Nak KURUS sebelum raya ? Whatsapp 0195420797
.
#KulitKering #KulitKasar #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #terapiinstagram
#susukambing #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

Period tak lancar.
.
Masalah permpuan yang tak boleh buat main. Jangan dibiar. Takut tersumbat dekat dalam bandan tu
.
Aijuce Dossier bukan setakan kurus tapi mampu membersihkan dalaman, menyuburkan dan melancarkn period. Yang senggugut pn boleh hilang tau!
.
Whatsapp 0195420797
.
.
#TeamEllyyaney #KulitKering #KulitKasar #KingCoco #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #terapiinstagram
#susukambing #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

LOST 11KG!!!
.
Baru minum 1 botol dah boleh lost 11kg korang. Cerita benar tau.
.
Kan dah cakap bila badan korang dh bersih dari sebarang toksin no wonder berat pun senang sangat nak turun. Lagi satu minum AD buat korang rasa kenyang. So tak de la nak mengunyah je kan. .
.
Whatsapp Cik Nat 0195420797
.
#KulitKering #KulitKasar #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #terapiinstagram
#susukambing #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

FUNGSI AIJUICE DOSSIER🍋
.
Menurunkan berat badan dengan cepat walaupun anda tiada masa untuk bersenam dan diet yang menyusahkan.
.
Membuang air besar dengan lebih mudah.
.
Daya tahan penyakit (sistem imun) meningkat .
Badan tidak cepat lesu dan letih setelah seharian bekerja.
.
Selera makan terkawal.
.
Sesuai untuk semua samada lelaki atau wanita
.
Harga yang terlajak murah dengan 4 fungsi dan khasiat yang berlainan. .
Satu botol boleh tahan sehingga 30 hari.
.
Nak KURUS sebelum raya ? Whatsapp 0195420797
.
#KulitKering #KulitKasar #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #terapiinstagram
#susukambing #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

Alhamdulillah. Bila dah bersih dari dalam. Toksin yg selama ni berkampung dalam badan dah dicuci. No wonder kita takkan rasa lagi sakit sakit badan, pening kepala , migrain.
.
Aijuice Dossier mengandung bahan-bahan yang sangat² bagus untuk kesihatan dalaman kita. Bila dalaman dah sihat. Luaran inshaa Allah bertambah sihat dan cantik.
.
.
Whatsapp Cik Nat 0195420797
.
.
#TeamEllyyaney #KulitKering #KulitKasar #KingCoco #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan
#susukambing #terapiinstagram
#putihgebu #Shhiloveyou #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

Berat turun. Period dah teratur.
.
Aijuice Dossier bukan sekadar detox. Bukan hanya membuang toksin dari badan tapi mampu mengurangkn berat badan sekaligus.
.
Period pun dah jadi teratur bila toksin dan dalaman dah dicuci. Takde dah nak risau period sangkut sangkut.
.
.
Nak KURUS ? Whatsapp 0195420797
.
. #KulitKering #KulitKasar #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #mencintaimumrphotographer #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

Feedback pengguna Susu Maaez.
.
Baru consume 2 box dah nampak kesan ketara. Terkejut sampai nampak urat hijau. Maknanya kulit kakak ni makin gebus laa.
.
Kulit makin halus, gebu, cerah lepas minum Susu maaez. Dah kata susu maaez memang bagua sgt utk kulit bukan je boleh baikkan gatal2, ekzema tapi boleh cantikkan kulit lg tau.
.
Whatsapp Cik Nat 0195420797
.
.
#TeamEllyyaney #KulitKering #KulitKasar #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #bellezacollagen
#bellezacollagenoriginal #susukambing #igsokongan #terapiinstagram
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras #susumaaez #susumaaezcheras

NAK TENGOK DALAM KOTAK MAAEZ PLZZ‼
_
Macam mana rupa dalam kotak Susu Maaez?😋 Ramai sangat nak tengok isi kat dalam , curious katanya . Okeyh tadaaaa! Curlass ke tak curlass ???
_
Bentuk : Individual sachet (senang travel)
Berapa : 20 sachets (1 month supply)
Tekstur : Serbuk (solid) susu 
Dimension : 18 cm x 3.5 cm (sachet)
Berat : 20 sachets x 23 gram (460 gram)
Method : Bancuh dgn 150 ml air suam/panas
Rasa : Susu perisa vanilla (tak hamis langsung)
.
Susu penuh khasiat untuk kulit dan minda. Sangat sesuai untuk ibu mengandung, ibu menyusu dan anak-anak kecil. Sesuai untuk seisi keluarga lah senang cerita.
.
Whatsapp Cik Nat 0195420797
.
.
#KulitKering #KulitKasar #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #bellezacollagen
#bellezacollagenoriginal #susukambing #igsokongan #terapiinstagram
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras #susumaaez #susumaaezcheras

ALL IN ONE ! Susu maaez dapat membantu masalah JERAWAT, SUSU BADAN & SEMBELIT.

Hasil konsisten consume Susu Maaez sampai 4 box, jerawat dah tak singgah kat muka.

Memandangkan akak ni masih menyusu badan, jadi kesan dari consume Susu Maaez, susu badan pun bertambah banyak. Baby pun sentiasa kenyang😊

Banyak manfaat Susu Maaez ni. Dari kanak-kanak hinggalah orang tua. Lelaki atau perempuan, semua boleh consume.

Alhamdulillah
.
Whatsapp Cik Nat 0195420797
.
.
#KulitKering #KulitKasar #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #bellezacollagen
#bellezacollagenoriginal #susukambing #igsokongan #terapiinstagram
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras #susumaaez #susumaaezcheras

"4 hari minum Susu Maaez, kulit aku dah getting better." Ruam-ruam dah hilang, gatal makin berkurang, muka dah tak berpasir, tidur malam pun senang je. Yang penting jerawat pun makin kecut, keluar rumah tanpa makeup pun confident👍🏻 Fuhhhhh! Panjang sangatt feedback yang kita dapat kali ni. Macam-macam masalah, namun dapat diatasi selepas amalkan Susu Maaez.

Alhamdulillah, suka sangat dapat bantu orang lain selesaikan masalah yang selama ini menghantui diri mereka🤗

Ada yang mengalami masalah kulit? Ekzema? Gatal-gatal? Dan lain-lain masalah kulit?
.
Whatsapp Cik Nat 0195420797
.
.
#KulitKering #KulitKasar #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #bellezacollagen
#bellezacollagenoriginal #susukambing #igsokongan #terapiinstagram
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras #susumaaez #susumaaezcheras

"Dah habis beratus ringgit jumpa specialist tak hilang jugak." Ramai orang ada masalah kulit, namun tak ramai yang tahu dan berusaha ikhtiar selesaikan masalah kulit mereka.

Alhamdulillah sis Shazwani baru 10 sachets amalkan Susu Maaez, tompok panau kat badan makin pudar dan kulit pun dah nak makin sekata.

Happy sangattt bila dapat feedback positive dari customer macam ni. Produk berkualiti adalah produk yang mampu selesaikan masalah orang lain
.
Whatsapp Cik Nat 0195420797
.
.
#TeamEllyyaney #KulitKering #KulitKasar #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #bellezacollagen
#bellezacollagenoriginal #susukambing #igsokongan #terapiinstagram
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras #susumaaez #susumaaezcheras

KULIT SENSITIF MAKIN BAIK
.
Kulit sensitif memang paling susah nak jaga. Pantang kena habuk sikit mesti naik ruam,gatal-gatal pada kulit. .
Lepas je minum Susu Maaez rasa power betul. Gatal gatal, ruam jerawat pasir pun dah hilang. Tak sia saja cuba cuba awal dulu. Dah tersuka tanpa sengaja la pulak.
.
Whatsapp Cik Nat 0195420797
.
.
#TeamEllyyaney #KulitKering #KulitKasar #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #bellezacollagen
#bellezacollagenoriginal #susukambing #igsokongan #terapiinstagram
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras #susumaaez #susumaaezcheras

ALHAMDULILLAH GATAL GATAL HILANG
.
Bagus nya adik manis ni belikan tunang Susu Maaez. Encik tunang ada lebihan kulit pada kaki dan kerap gatal-gatal. Alhamdulillah lepas 5 box consume susu maaez secara Konsisten. Kulit makin baik. Gatal-gatal pun makin hilang. .
Susu Maaez memang susu terbaik untuk yang kulit bermasalah macam eczema, gatal,ruam,luka,parut. Insha Allah sangat membantu.
.
Whatsapp Cik Nat 0195420797
.
.
#KulitKering #KulitKasar #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #bellezacollagen
#bellezacollagenoriginal #susukambing #igsokongan #terapiinstagram
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras #susumaaez #susumaaezcheras

Minum AD mengenyangkan?
.
Selain buah-buahan, dalam AD jugak ada Almond. Kalau nak tau, fungsi almond ni dapat kawal nafsu makan tau. No wonder bila korang minum AD tak rasa lapar atau bila sekali makan rasa kenyang sampai petang. Sedar-sedar ehh dah kurus!
.
Nak KURUS ? Whatsapp 0195420797
.
. #KulitKering #KulitKasar #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #mencintaimumrphotographer #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

BERAT TURUN 4.7KG😱😱
.
Kebaya 3 tahun lepas dah muat u ollss!
.
Rasa sedap. Badan makin ringan. Kulit makin PUTIH.
.
Best sangat baca feedback hakak ni. Memang in love betul dah dengan Aijuice Dossier. Awak awak tu takkan tengok jurr. Kata nak berkebaya jugak tahun ni.
.
Nak KURUS ? Whatsapp 0195420797
.
. #KulitKering #KulitKasar #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #mencintaimumrphotographer #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

DULU CANTIK SEKARANG MAKIN CANTIK DAN RAMPING😱😱
😱
.
Minum Aijuice Dossier je sayang sayang. Terus lost 6kg tau. Rugi la siapa yg masih berfikir fikir lagi tu. Orang lain dah makin berjaya dengan misi kurus ni 😍
.
Nak KURUS ? Whatsapp 013 7968829
.
. #KulitKering #KulitKasar #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #mencintaimumrphotographer #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #worldwideshipping

Awak² tau tak kenapa bila kita makan suppliment kurus,putih semua tapi tak jalan walaupun dah berbotol² berkotak². Sebabnyaa, badan tu penuh dengan toksin.
.
Dah tu minum air kosong pon malas, takat minum 3-4 cawan je sehari mana mau nya segala mak nenek toksin tu nak keluar deknon oii. Nak kasi mudah nah Aijuice Dossier pemudah korang. Jus Detox yg akan tolong buang segala toksin moksin yg berkerak dalam badan tu. Bila dh detox buang semua karat² baru la mudah nak amik segala supplimen gittew. :*
.
.
Nak KURUS ? Whatsapp 0195420797
.
. #KulitKering #KulitKasar #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #mencintaimumrphotographer #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

Wow!!!
.
1 botol AD turun 4kg!!!
.
2 botol , 3 botol. Ahh confirm orang pandang atas bawah terkejut dah boleh sarung kebaya cina.
.
Dah tak payah nak menyorok sparetyre lagi. Tak payah nak malu malu lagi bila orang perli badan makin membesar.
.
Nak KURUS ? Whatsapp 0195420797
.
. #KulitKering #KulitKasar #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #mencintaimumrphotographer #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

2 kali minum otot terkoyak dah sembuh? Wow!
.
Kan dah cakap AD bukan sekadar nak kurus jurr. Mengadap laptop seharian pun tak letih bila dah start consume AD.
.
So sesuai sangat lepas raya ni korang consume Aijuice Dossier tau! Cover balik macam2 makanan yang dah masuk dalam perut tu.
.
Nak KURUS ? Whatsapp 0195420797
.
. #KulitKering #KulitKasar #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #mencintaimumrphotographer #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

YEAYY DAH BOLEH BERKEBAYA😍
.
Teringin sangat nak pakai kebaya. Finally lepas consume Aijuice Dossier baru lolos nak sarung kebaya. Misi kebaya done!
.
Nak KURUS ? Whatsapp 0195420797
.
. #KulitKering #KulitKasar #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #mencintaimumrphotographer #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

DULU CANTIK SEKARANG MAKIN CANTIK DAN RAMPING😱😱
😱
.
Minum Aijuice Dossier je sayang sayang. Terus lost 6kg tau. Rugi la siapa yg masih berfikir fikir lagi tu. Orang lain dah makin berjaya dengan misi kurus ni 😍
.
Nak KURUS ? Whatsapp 0195420797
.
. #KulitKering #KulitKasar #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #mencintaimumrphotographer #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

Fungsi untuk Aijuice Dossier ni : ✤ Diproses dikilang bertaraf GMP.
✤ Keluaran Bumiputera
✤ Boleh diminum begitu sahaja tanpa dibancuh.
✤ Tampil kurus dan putih dengan mengamalkan 1 produk sahaja
✤ Kekal sihat melalui usus yang bersih dari toksin.

AiJuice Dossier Sangat Sesuai Diamalkan Oleh Mereka Yang : ✤ Mempunyai perut yang buncit
✤ Ada masalah Sembelit
✤ Selalu kentut-kentut
✤ Sering sakit kepala
✤ Selalu rasa senak dibahagian perut (susah nak hadam makanan)
✤ Sering rasa lesu dan tak bertenaga
✤ Mempunyai mood yang tak menentu & mudah marah
✤ Mengalami masalah nafas dan najis berbau
✤ Mudah merasa lapar
9 Manfaat Minum AiJuice Dossier
✤ Membantu menurunkan berat badan
✤ Membantu mengekalkan saiz dan berat badan yang ideal ✤ Membantu merawat masalah sembelit dan sukar membuang najis besar
✤ Membantu melancarkan proses membuang najis besar
✤ Membantu menyingkirkan toksin melalui proses detoksifikasi
✤ Membantu melancarkan aliran darah
✤ Membantu penyerapan nutrient dari pengambilan Vitamin C dan Kolagen
✤ Membantu melicinkan kulit wajah
✤ Membantu memulihkan kulit wajah yang rosak akibat penggunaan produk bermerkuri
.
Nak KURUS ? Whatsapp 0195420797
.
. #KulitKering #KulitKasar #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #mencintaimumrphotographer #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

4 Botol AD Dah Kurus Macam Ni 😱😱😱
.
Best tak best laaaa Aijuicr Dossier ni. 4 botol dah nampak langsing dah. Tak payah susah nak sekat makan sebab minum AD pn akan rasa kenyang je seharian. Makan sikit pun dah rasa kenyang. Best kannnn.
.
Nak KURUS ? Whatsapp 0195420797
.
. #KulitKering #KulitKasar #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #mencintaimumrphotographer #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

Bila dah minum Aijuice Dossier. Mesti bila prek prek akan rasa lain. Rupanya segala mak nenek toksin pun keluar. Dah tu perut tak rasa lapar. Makan sikit pn kenyang sampai ke petang. Yg paling best jerawat pun kecut. Best sangat AD ni tau!
.
.
Nak KURUS ? Whatsapp 013 7968829
.
. #KulitKering #KulitKasar #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #mencintaimumrphotographer #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #worldwideshipping

Bila dah minum Aijuice Dossier. Mesti bila prek prek akan rasa lain. Rupanya segala mak nenek toksin pun keluar. Dah tu perut tak rasa lapar. Makan sikit pn kenyang sampai ke petang. Yg paling best jerawat pun kecut. Best sangat AD ni tau!
.
.
Nak KURUS ? Whatsapp 013 7968829
.
. #KulitKering #KulitKasar #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #mencintaimumrphotographer #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #worldwideshipping

DAH CONSUME 7BOX BELLEZA 😍

Dah cuba macam2 supplement, tak ada yang puasa hti. Semua tak nampak kesan. Tapi bila cuba belleza ni, sampai 7 box dah repeat. 'selalu i tak akan share feedback kalau tak nampak kesan. Tapi kali ni i nak share feedback sebab betul2 puas hati'

Allah..berbunga hati ciknat dapat feedback macam ni. Seronok sangat kalau cust puas hati dengan barang yang kita jual. Sambil jual, sambil bantu dan beri manfaat kepada orang yang memerlukan. Dalam tak sedar kita dah buat pahala kan ?
.
.
Whatsapp Cik Nat 0195420797
.
.
#TeamEllyyaney #KulitKering #KulitKasar #KingCoco #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #bellezacollagen #bellezaadvanced
#bellezacollagenoriginal #susukambing #igsokongan #terapiinstagram
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

Belleza Collagen mampu untuk mencerahkan kulit anda dengan kesan seawal 7 hari sahaja! Kenapa Belleza Collagen dikatakan sangat berkesan? Sebab ianya dirumuskan khas dengan bahan aktif berkelas tinggi yang dikelaskan sebagai bahan aktif KELAS A

Lihat saja bahan-bahan kandungan Belleza, 100% organic. Tiada bahan campuran atau ubat yang pelik-pelik. Sangat selamat digunakan. Ada status HALAL, KKM & GMP

Bila menggunakan bahan aktif seperti ini semestinya harga Belleza Collagen agak sedikit tinggi akibat pihak HQ mementingkan kesan bukan aspek orang mampu or tak mampu beli, jika kami menggunakan bahan aktif kelas rendah semestinya produk ni mempunyai kesan lambat dan boleh dijual dengan harga yg agak  drendah
.
Jadi kalau kita inginkan kesan yang pantas dan selamat jangan takut untuk melabur. Nak cantik memerlukan pengorbanan dan usaha. Jangan beli kalau anda lebih sukakan tunggu kesan yg agak lama dan harga murah kerana Belleza Collagen mempunyai kesan yg sngt cepat dan harga agak sedikit tinggi!

Pelaburan yg sangat berbaloi untuk mereka yg inginkan kulit putih!
.
. Whatsapp Cik Nat 0195420797
.
.
#TeamEllyyaney #KulitKering #KulitKasar #KingCoco #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #bellezacollagen #bellezaadvanced
#bellezacollagenoriginal #susukambing #igsokongan #terapiinstagram
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

JUMPA DEPAN DEPAN KULIT DIA HALUS MACAM BABY
.
Seronoknya bila tengok customer yang consume Belleza Collagen ni makin cerah dan makin halus kulit dia. Belleza baru setiap bahan dah di upgrade. Bahan kualiti premium tp masih harga yang sama! Rugi siapa tak cuba.
.
.
Whatsapp Cik Nat 0195420797
.
.
#TeamEllyyaney #KulitKering #KulitKasar #KingCoco #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #bellezacollagen #bellezaadvanced
#bellezacollagenoriginal #susukambing #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

Wah makin gebus adik manis ni. Pengguna setia Belleza Collagen. 20 box tau. Kemam Belleza jurr. Belleza menggunakan Pure Marine Collagen yg mana semua tahu PMC mmg collagen terbaik. So no wonder kesan lebih pantas. Kulit makin gebu gebas.
.
Tak susah nak consume Belleza Collagen. Buka sachet terus kemam. Tak perlu bancuh². Dalam masa 5 hari tengok la perubahan kulit sendiri. Confirm asyik nak raba kulit sendiri je!
.
Whatsapp Cik Nat 0195420797
.
.
#TeamEllyyaney #KulitKering #KulitKasar #KingCoco #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #bellezacollagen #bellezaadvanced
#bellezacollagenoriginal #susukambing #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

Orang kemaruk makan pn jadi kurang selera lepas consume Aijuice Dossier. Kalau tak pantang nampam makanan mula la nak bedal. Sejak ber AD ni nak makan pun macam nak tak nak. .
.
Cepat la berat turun macam niii. Awak Nak KURUS ? Whatsapp ciknat 0195420797
.
. #KulitKering #KulitKasar #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #mencintaimumrphotographer #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

Bila dah minum Aijuice Dossier. Mesti bila prek prek akan rasa lain. Rupanya segala mak nenek toksin pun keluar. Dah tu perut tak rasa lapar. Makan sikit pn kenyang sampai ke petang. Yg paling best jerawat pun kecut. Best sangat AD ni tau!
.
.
Nak KURUS ? Whatsapp 0195420797
.
. #KulitKering #KulitKasar #SayaNakKulitCantik #MasalahKulit #CaraSelesaikanMasalahKulit #TipsKulitCantik #NakKulitCantik #KulitCantik #TipsCantik #detox #aijuicedossier #jusdetox #detoxad #ADdetox #aijuicedossierdetox #kurusdengandetox #detoxbadan #mencintaimumrphotographer #igsokongan
#putihgebu #nakkurus #temaraya2017 #codcheras

Most Popular Instagram Hashtags