[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#actioncammurahmalaysia

MOST RECENT

Beg action cam FREE!!! Cepat korang!!!, stock dah tak banyak dah ni, kita bagi freegift beg action cam lagi, tak tipu, cepat ya whatsapp 012-5206867, nanti nelepas. #thieyemalaysia #thieyeotiginal #thieyei60 #actioncammurahmalaysia #actioncam #promosiactioncam#begactioncam

Beli action cam yang kalis air tapi time tengoh syok pakai terjatuh dalam air pun tak guna juga. Susah nak cari balik dan sekelip mata sahaja dah hilang. Tak patut, tak patut

Tapikan guys bobber kingma nih boleh terapung atas air tau. Harga pun murah gitu. Hehe

RM35 exc postage
.
Postage 👉 Free SM/SS

#bobberkingmanmurah #bobberkingmakurahmalaysia #actioncammalaysiamurah #actioncammurahmalaysia #actioncammurah #actioncammalaysia #trouvalleystoremalaysia #ts_actioncam

Berita baik untuk peminat action cam, mgm berbesar hati nak bagi freegift beg action cam untuk sesiapa yang beli thieye i60+ ni. Apa tunggu lagi tag rakan2 anda yang sedang mencari action cam, Berbaloi-baloi. T&C apply.

Kalau berminat whatsapp 012-5206867

Stock adalah terhad!!! #actioncammurah #actioncammurahmalaysia #begactioncam#freegiftactioncam#thieyemalaysia #thieyemalaysiamurah #actioncamoriginal#gopromalaysia #goproriginal#promosihariini

Berita baik untuk peminat action cam, mgm berbesar hati nak bagi freegift beg action cam untuk sesiapa yang beli thieye i60+ ni. Apa tunggu lagi tag rakan2 anda yang sedang mencari action cam, Berbaloi-baloi. T&C apply.

Kalau berminat whatsapp 012-5206867

Stock adalah terhad!!! #actioncammurah #actioncammurahmalaysia #begactioncam#freegiftactioncam#thieyemalaysia #thieyemalaysiamurah #actioncamoriginal#gopromalaysia #goproriginal#promosihariini

Susahkan nak tangkap gambar yang super beautiful dari sudut yang bawah. Kena baring semua 😥 kalau 1 gambar nak kena buat macam tu tak apa. Tapi kalau 10 gambar atau lebih.? 1 gambar tu pun kena ambil banyak shot sebab nak pilih mana satu yang lawa. Aduhaii umii susahnya..!! 😭😭
.
Tapi tak apa guys. Korang boleh dapatkan yunteng 228 dari admin dengan harga yang murah. 💕 komfem gambar2 korang lepas nih bukan sahaja super beautiful tapi perfect beautiful 😉

Yunteng 228
.
✔ ️Tripod stand
✔ Warranty 1 bulan
✔ Mudah dikendalikan
✔ Mudah dibawa kemana sahaja
✔ Sesuai untuk semua action cam dan phone

Rm37 only exc postage

Postage :
.
👉 Rm7 SM
👉 Rm11 SS

Untuk oder whatsapp no di bio cepat2 ye sbb barang boek memang selalu cepat habis. 🔥

#yunteng228 #yunteng228murah #yunteng228malaysia #actioncammalaysia #actioncammurah #actioncammalaysiamurah #actioncammurahmalaysia #trouvalleystoremalaysia #ts_actioncam

Kalau ikutkan ramai dh puas hati pakai action cam yang ada setting resolution sampai 4k

Tapi ni Model thieye terbaru Thieye T5
Lagi puas hati
Nak tahu sebab apa
Sebab THIEYE T5 16mp dan 4k dia real 4k punye Resolution

Memang terbaikkkkkkkkk
SPECS:
✔4k 30fps
✔16 megapixel high quality
✔60m underwater
✔Support wifi
✔Weight 78.2g
✔Auto shutdown
✔2.0" LCD screen
✔170 wide angle lens
✔Battery 1100mAH
✔Support sd card up to 64gb
✔Colour black/silver

Berminat dengan action cam terbaru THIEYE T5

Whatsapp T5 ke 0122421663 sekarang
Whatsapp T5 ke 0122421663 sekarang
Whatsapp T5 ke 0122421663 sekarang

#thieye #thieyemalaysia #thieyet5 #thieyei60 #thieyei30 #actioncam #actioncameramurah #smule #murah #thieyev5malaysia #thieyei60malaysia #thieyemalaysia #actioncammalaysiamurah #thieyei30malaysia #thieyeactioncammurah #actioncammurahmalaysia #thieyei30malaysiamurah #thieyei60murah #thieyemurahmalaysia #thieyev5murah #thieyei30murahmalaysia #thieyemalaysiamurah #actioncammurah #thieyei30murah #thieyev5murahmalaysia #thieyev5malaysiamurah #thieyei60malaysiamurah #thieyei60murahmalaysia

Action camera harga mampu milik
Ni ade 1 model yang top
Setanding dengan action cam yg lain
---------------------------------------------------------
New design
Thieye i30
100% original
---------------------------------------------------------
Harga special admin bagi
Rm299 -1 tahun warranty
-1 set accessories included

Ye harga mmg lagi murah berbanding model thieye yang lain...
Murah bukan kata tak bagus
Terbaik jgak ni
--------------------------------------------------------------
Resolution gambar 12mp..siap ada photo burst dan self timer lagi...apa yang penting quick shooting

Bateri 1000mAH 3.7V....rekod video boleh sampai 70 minit..
Lcd display 1.5"
155˚ wide angle lens..
Support wifi..memori kad support sampai 32gb

Berat thieye i30 57g..paling ringan
Waterproof case die pn ok..boleh je cecah kedalaman sampai 40m

Colour
-silver
-grey

Berminat
Whatsapp 0122421663
#thieye #thieyemalaysia #actioncam #thieyei30 #thieyev5 #thieyei60 #actioncameramalaysia #actioncammurahmalaysia

Korang selalu tukar2 casing handphone supaya rasa happy dan tak bosan bila guna handphone tu kan.? Tapi korang taknak tukar2 casing go pro yang murah nih ke.? 🤔 hehehe. Casing nih ada pelbagai warna :
.
✔Green
✔Silver
✔Blue
✔Red
✔Gold
✔️Black
.
🔴sesuai untuk gopro hero 4, eken h3r,h8r dan v8s

Go pro Alloy casing
Rm65 only exc postage

Postage :
.
👉 Rm7 sm
👉 Rm11 ss

Untuk oder whatsapp no di bio cepat2 ye sbb barang boek memang selalu cepat habis. 🔥

#goproalloycasingmurah #goproalloycasingmalaysia #actioncammalaysia #actioncam #actioncammurah #actioncammurahmalaysia #trouvalleystoremalaysia #ts_actioncam

Eh eh. Korang tengok apa tuh.? Tengah tengok member lain pakai action cam ke.? Cemburu ek.? Mesti korang nak juga pakai action cam tapi bajet tak ada. Eemm 😔

Hehehe. Tak apa. Admin ada penyelesaiannya. Korang boleh dapatkan sj 4000 dv dengan harga yang murah serta dapat 17 kelebihan dia :
.
✔ WATERPROOF 1080P
✔ 60FPS FULL HD
✔ 2-INCH SCREEN
✔ 170 DEGREE WIDE ANGLE
✔ A WATER-RESISTANT CASING THAT ALLOWS YOU TO FILM FASCINATING WATER SPORTS (WATER-RESISTANT UP TO 30 METERS UNDER WATER. IP68 CERTIFIED)
✔ HIGH DEFINITION SCREEN THAT DISPLAYS AND REPLAYS FASCINATING VIDEOS RECORDED
✔ DETACHABLE BATTERY THAT IS EASY TO REPLACE AND PROLONGS YOUR CAMERA’S SERVICE LIFE
✔ VIDEO RECORDING WHILE CHARGING
✔ VIDEO RECORDING WITH BATTERY
✔ 12-MEGAPIXEL HD WIDE-ANGLE LENS
✔ HDMI HD OUTPUT
✔ WEB CAMERA
✔ MULTIPLE VIDEO RECORDING FORMATS (4K 1080P 720P WVGA)
✔ RECORDED IN MOV FORMAT
✔ MULTIPLE PHOTO SHOOTING MODES (SINGLE SHOT, SNAPPER)
✔ VIDEO ENCRYPTION ENABLED
✔WIFI CONNECTION.
.
Senang cerita rugi laa kalau tak dapatkan segera 😱

Rm150 SM / Rm155 SS
Inc postage 👌

Lagi banyak borong lagi banyak diskaun 🙆

Untuk oder whatsapp no di bio cepat2 ye sbb barang boek memang selalu cepat habis. 🔥

#actioncammalaysia #actioncammurah #actioncammalaysiamurah #actioncammurahmalaysia #trouvalleystoremalaysia #ts_actioncam

Korang tahu tak eken h8r yang admin jual nihh
.
✔ 4K30
✔ Status Screen
✔ Wide-Angle 170
✔ WiFi Control
✔ 2-inch Screen
✔ 30M Waterproof
✔ Mudah dibawa kemana sahaja
✔ Mudah dikendalikan
✔ Murah
✔ free postage (SM only)

Whatt..?! Macam tak percayakan.? 😲😲 Tunggu apa lagi.? Jom ramai2 secara berjemaah tekan link whatsapp di bio sekarang untuk oder eken h8r yang power nihh. 💪
.
EKEN H8R
Rm 380 only..!!
.
Postage :
.
👉 Free semenanjung
👉 add Rm5 sabah sarawak

#ekenh8rmurah #ekenh8rmurahmalaysia #ekenh8rmalaysia #ekenh8rmalaysiamurah #actioncammurah #actioncammurahmalaysia #actioncammalaysia #actioncammalaysiamurah #trouvalleystoremalaysia #ts_actioncam

Anda minat merakam detik-detik indah bersama yang tersayang?
Dapatkan Action Cam setanding GO PRO dengan harga yang lebih murah. Ya korang boleh dapatkan pelbagai jenis action cam yang lebih murah berbanding GO PRO di @mygadgetmalaysia. Harga dari RM210. Action cam jenama terkemuka seperti THIEYE N EKEN serta eksesori action cam turut dijual.
Apa tunggu lagi jom lawat ig @mygadgetmalaysia sekarang!!!! #actioncammurah #actioncammurahmalaysia #actioncammalaysia #ekenmalaysia #gopromalaysia

Pengguna thieye T5🔊🔊🔊
Saya ada berita gembira. Kini anda mampu mengecas dua bateri action cam anda sekaligus.

Dual charger thieye t5 ✔️sesuai untuk thieye t5 shja
✔️boleh cas 2 bateri sekali gus 🔶 rm60🔶

Postage rm7 sm rm11 ss

Readystock

Boleh order skrg 😘
di 012-5206867
#thieyemalaysia #thieye #thieyet5user #thieyet5Malaysia #dualcharferthieye #dualcharger #actioncammurah #actioncammurahmalaysia #actioncammalaysia

📸 THIEYE T5 4K ACTION CAMERA 📸

Kalau ikutkan ramai dh puas hati pakai action cam yang ada setting resolution sampai 4k

Tapi Model Thieye T5
Lagi puas hati
Nak tahu sebab apa
Sebab THIEYE T5 16mp dan 4k dia real 4k punye Resolution

Memang thorbaekkkk.. ==================================
. SPECS:
✔ 4k 30fps
✔ 16 megapixel high quality
✔ 60m underwater
✔ Support wifi
✔ Weight 78.2g
✔ Auto shutdown
✔ 2.0" LCD screen
✔ 170 wide angle lens
✔ Battery 1100mAH
✔ Support sd card up to 64gb
✔ Colour black/silver

Berminat dengan action cam terbaik THIEYE T5

Whatsapp T5 ke +601112347115 sekarang
Whatsapp T5 ke +601112347115 sekarang
Whatsapp T5 ke +601112347115 sekarang

Harga RM620.00
FREE sd card 16gb class 10
FREE postage ke seluruh Malaysia .
1 year warranty
100% original #THIEYE

#thieye #thieyemalaysia #thieyet5 #thieyei60 #thieyei30 #actioncam #actioncameramurah #smule #murah #thieyev5malaysia #thieyei60malaysia #thieyemalaysia #actioncammalaysiamurah #thieyei30malaysia #thieyeactioncammurah #actioncammurahmalaysia #thieyei30malaysiamurah #thieyei60murah #thieyemurahmalaysia #thieyev5murah #thieyei30murahmalaysia #thieyemalaysiamurah #actioncammurah #thieyei30murah #thieyev5murahmalaysia #thieyev5malaysiamurah #thieyei60malaysiamurah #thieyei60murahmalaysia

Mem0erkenalkan Action Cam terbaru dari Eken, Eken H5S 🔶RM430🔶

Postage RM 9(semenanjung) /RM16(sabah sarawak)
Specs ❌❌❌❌❌❌❌❌❌ ✔2.4G Remote: Splashproof
✔Display : 2" Touch Screen
✔Waterproof Case: Up to 30M
✔Video: 4K30 / 2.7K60 /1080p100 / 720p200 / 2.7K30 EIS /1080p60 EIS
✔Photo: 12MP
✔Input/Output: Micro USB port , HDMI
✔View Angle: 170 degree
✔Storage: at least a U3(90MB/s) microSDXC memory card 32GB-64GB *(not included)*
✔Dimensions: 59.3 * 21.4 * 41.1mm (L * W * H)
✔Built-in Wi-Fi: 802.11 b/g/n
✔Multi-Language: Dutch, Polish, Turkish, Czech,Korean, Japanese, Portuguese, German, Thai,English, French, Italian, Russian, Spanish, Traditional Chinese
✔ Ambarella chipset, the best performance chipset currently
✔ Ultra slim, easy to store and take with
✔ With 2.4G 3m waterproof remote controller ( built-in one 3V CR2032 button cell battery ) ✔ Remote control distance: 8m
✔ 170-degree wide angle captures more amazing perspectives
✔ EIS anti-shake technology can keep smooth video footage recording ✔ WiFi connection + APP control
✔ Please download the APP "EZ iCam" from App Store or Google Play

Berminat?
Whatsapp 012-5206867
#ekenmalaysia #actioncammurah #actioncammurahmalaysia #actioncammalaysia #gopromalaysia #gopro #trustedgadgetseller #gadgetmurahmalaysia #gadgetmalaysia

"The line up .
.
Eken h6s, eken h5s and eken h9r
.
.
Dari segi high spec kualiti gambar dan video, eken h5s mendahului diikuti H6s serta H9R. Ketiga2 ada wifi, 30m water resistant, 170 wide angle lens, dan free remote 😉.
.
.
Boleh pilih ikut kehendak dan keperluan msing2. Kalau nak cari kamera bajet range RM200 - rm300, H9R dah ok.
.
.
Wasap terus 👉 +601112347115 .
.
#thieye #thieyemalaysia #thieyet5murah #thieyei60 #thieyei30 #actioncam #actioncameramurah #smule #murah #thieyev5malaysia #thieyei60malaysia #thieyemalaysia #actioncammalaysiamurah #thieyei30malaysia #thieyeactioncammurah #actioncammurahmalaysia #thieyei30malaysiamurah #thieyei60murah #thieyemurahmalaysia #thieyev5murah #thieyei30murahmalaysia

Anda minat merakam detik-detik indah bersama yang tersayang?
Dapatkan Action Cam setanding GO PRO dengan harga yang lebih murah. Ya korang boleh dapatkan pelbagai jenis action cam yang lebih murah berbanding GO PRO di @mygadgetmalaysia. Harga dari RM210. Action cam jenama terkemuka seperti THIEYE N EKEN serta eksesori action cam turut dijual.
Apa tunggu lagi jom lawat ig @mygadgetmalaysia sekarang!!!! #actioncammurah #actioncammurahmalaysia #actioncammalaysia #ekenmalaysia #gopromalaysia

ACTION CAM EKEN V8s

2.4G Remote
✔Splashproof/ Distance 8m

Display
✔2”screen + Status Screen

Waterproof Case
✔Ultra Slim Design
Up to 30m

Electronic
✔Image Stabilization
Video
✔4K @ 25fps(EIS)
✔2.7K @ 30fps(EIS)
✔1080p @ 60fps(EIS)
✔1080p @ 30fps(EIS)

Photo
✔14MP

Input/Output
✔Micro USB port HDMI

Nak tahu lebih lanjut?
Whatsapp 012-5206867
#actioncammurah #actioncammurahmalaysia #actioncammalaysia #ekenmalaysia #ekenoriginal #ekenoriginal #ekenmalaysia #promosihariini #gopromalaysia #gopro

Action cam f60R, bajet action cam yang anda boleh dapat bawah RM300 iaitu 🔶 RM210🔶

Boleh merakan gambar 4k pada 30fps.

WARNA YG ADA
BLACK
SILVER
GOLD
BLUE
PINK
YELLOW

RM210

POSTAGE MCM BIASA RM9 SM/RM16 SS

1 YEAR WARRANTY

Nak tahu lebih lanjut?
Whatsapp 012-5206867 ya

#actioncammgm #actioncammalaysia #f60R #f60rmalaysia#videomaker #kameraaksi #actioncammurah #actioncammotor #actioncammurahmalaysia #gopromalaysia #video4k #bajetactioncam#gopri

If you want to follow the action you have to use the action cam that has resolution setting up to 4k

But it's the latest Thieye Model thieye
More satisfied
I know why
Because THIEYE T5 16mp and 4k he real 4k punye Resolution

It's best for you
SPECS:
✔4k 30fps
✔16 megapixel high quality
✔60m underwater
✔Support wifi
✔Weight 78.2g
✔Auto shutdown
✔ 2.0 "LCD screen
✔170 wide angle lens
✔Battery 1100mAH
✔Support sd card up to 64gb
✔Colour black / silver

Interested in THIEYE T5's latest action cam

#thieye #thieyemalaysia # thieyet5 # thieyei60 # thieyei30 #actioncam #actioncameramurah #smule #murah # thieyev5malaysia # thieyei60malaysia #thieyemalaysia #actioncammalaysiamurah # thieyei30malaysia #thieyeactioncammurah #actioncammurahmalaysia # thieyei30malaysiamurah # thieyei60murah #thieyemurahmalaysia # thieyev5murah # thieyei30murahmalaysia #thieyemalaysiamurah #actioncammurah # thieyei30murah # thieyev5murahmalaysia # thieyev5malaysiamurah # thieyei60malaysiamurah # thieyei60murahmalaysia

Most Popular Instagram Hashtags