#abgvsadik

MOST RECENT

Bila anak2 makin membesar mama love u so much
#hartaduniaakhirat
#amanahallah
#abgvsadik

mkn apa tgari ni..? kami mkn gummy jer🤣
#abgvsadik#adiktunggubilanakmakan#kenapaudengananak

Copy n paste😘😘
#sibling
#MUZ
#abgvsadik

Santaiii nampakkk abg & adk ni... abg puteh mmg suka nyendengg... adk aqif xsbar nk tarik ekoq puteh... puteh pasrah ja apa yg aqif buat.. xpnh lg dia p rengau ka ggt aqif.. tp mama yg risau tahap gegar... aqif relax jew... haii laaa ank.. ingt ingt... take care naaa... #shafiqilajunior
#abgvsadik
#lovingcat
#putehselamanya
#specialcat
#jarilebih
#pencintakucing
#alhamdulillah

rindu❤

#abgvsadik

Selalu macam tu bila nk tido.......#abgvsadik

Orang kata muka kami sama.. iyeke??
#mzfamily
#abgvsadik

All the best sabtu nie..120% buat yang terbaik untuk team misi ke final..insyallah #RoadToFinal #SemiFinal #Sgrestaffte #AbgVsAdik #PulauAur

Gmbr boleh bg berbagai makna bg yg melihat! Along ingat abg buli adik! Tapi sebaliknya...bila abg dah ready nak amik gmbr 🤳🏻tapi adik be like that 😫 abg still rock 🤘🏻hahahahha.. #thaqifharraz #nurqisyaumairah #abgvsadik

Sama x..aiman vs shafiy..😍😍
#abgvsadik
#cutemasatido

Dia main2 ngan adik dia petang tadi..pastu nanti dia cubit2 adik dia huuu cian adik jadi mangsa 😦
#ragamanak #abgvsadik

Sama ke tak sama?? 😀😅
#abgvsadik #abgHarizvsbabyHana
#2014vs2017 😍

Wajah kesayangan ibu...
##abgvsadik

Pagi2 udah bangun 2 ketoii mama nih...😘
Now baby dah tdo balik...☺☺
#kesayanganmamapapa #kiddos #abgvsadik #HarizHana

#abgvsadik 💖💖💖💖💖💖💖

wlau blainan wrna baju tp visi n misi kami sama
#abgvsadik
#daratlaut
#hijaubiru
#darahsatria

Most Popular Instagram Hashtags