[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#abgsado

42536 posts

TOP POSTS

Ramai couple ada masalah cinta and bergaduh
Sebab-sebab bergaduh;
•Perasaan syg semakin hari semakin kurang(x mcm waktu mula2 berkenal)
•Pandai janji dan x pandai jaga
•Bila seorang tgh marah the other one balas ngn marah jgk (sedangkan sorg have to be cool)
•Bila buat salah xnak minta maaf n xpandai pujuk
•X hargai awak seperti hargai diri dia sendiri
•Pentingkan ego daripada pentingkan ur feelings
Kalu xnak ada bermasalah ngn pasangan anda,jgn melakukan benda2 yg kt atas tu✌🏻✌🏻Pesanan ni dari MatDaud ☺️💋
#matdaud #matsallehcakapmelayu #red #motor #black #restaurant #garage #kl #fitness #abgsado #instalove #instagood #nice #look #handsome #smart #boy #hot #rider #selamatpetang #assalamualaikum #❤️ #🖤

HB abg fasi orentasi😍😍😍...sori wish lambat...gambaq baru dpt... first meet masa orentasi nama grup apa tah x ingat dh yg ingat kita grup1...dh besaq dh abg noh...dh 18 thon...
#abgsado

in the end , we only regret the chances we didn't take💪

#idola
#abgsado
#bestfriend

Geng sado..😄 #abgsado #wedding

Suatu ketika dahulu...☺️ #mrhotguy #abgsado

Inilah ank ikan yg faz berjaya naikkan.. 😅😅😅 #abgsado @faeznick

MOST RECENT

Ramai yang rasa massgainer ni mahal.iye barang baik memang mahal .aq cadang untuk sape2 yg nak beli cari member sorg pastu kuar duit . rm120 sorg .pastu korang share2 lah minum. Amacam berminat?? Pm no berikut www.wasap.my/60179865616
#mesotropinmalaysia #abgsado #binabadan #massgainermalaysia

Cun 💕💕memang CANTIK habis spek ni 😋
.
.
.
Hexagonal Flat Lens Rose gold. Inilah Design Rare Terbaru, Bulatan persegi Paduan yg cukup sempurna. Dengan Menampilkan Flat lens, memberi impak yg cukup Mewah. Lens Rata ni mmg ramai minatkan, susah nk cari flat lens sekarang.
.
.
Unisex shade. Sesuai untuk Muslimah berhijab sbb bingkai halus, x kembangkan tudung. Warna Biru 2 Tones yg memberi impaks seksi dan mengoda.
.
Kami Berani jamin Korang akan lebih berkeyakinan 500%. Lens Flat Kaca With UV400 Protection. Dah tak perlu risau masalah silau lagi.Pengeposan SUPER LAJU (1-2 HARI SHJ)
.
WhatsApp ke 011-14735960 untuk order.PRODUCT PACKAGE:Box,Booklet,Hard Case, Cleaning Cloth,Paper Beg.

#ibuayah #biru #barangbaru #bajukurungmoden #moodrepublik #tudungcantik #abgsado #wanita#cuti #jalanjalan #hadiahspecial #palazocantik #palazo #kakiselfie #kesayanganhamba

KAPSUL BELACAK ORIGIONAL WARISAN
KUAT DALAMAN DAN LUARAN
SUPPLEMENT HEBAT UNTUK TENAGA LELAKI!!! Kapsul Belacak adalah diformulasi 100% dari ekstrak ikan Belacak asli!
Untuk tenaga hebat lelaki dalaman dan luaran. Kesan Seawal 7 Hari Pengambilan !!!
Di Rumus Khas untuk Tenaga lelaki
Menambah Tenaga & Lebih confidence ketika Di ranjang
Di mana Ia dapat memberi kenikmatan kepada orang tersayang (Isteri)

FUNGSI & KELEBIHAN KAPSUL
BELACAK : 🍂 Memberi kesihatan dalaman lelaki 🍂 Memberi tenaga zahir dan batin 🍂 Membesarkan & memanjangkan zakar 🍂 Menguatkan urat zakar 🍂 Merawat otot Dan Saraf zakar 🍂 Menghilangkan lenguh-lenguh badan 🍂 Menjadikan tubuh lebih kuat dan segar sepanjang hari
CARA PENGAMBILAN KAPSUL
BELACAK : → Diambil 2 kapsul pada waktu pagi sebelum sarapan pagi → Atau diambil 2 kapsul pada waktu malam sebelum tidur → Minum air masak sekurang2nya 2 liter sehari untuk kesan maksimum

#abgsado
#murah
#sayangabg
#abgperkasa
#bazarpaknilmurah

Produk pertama berasaskan tablet utk menambah berat.. .
average naik 4kg-5kg sbulan dengan pemakanan kilo up.. bergantung pada metabolism.. .
utk pengetahuan salah satu bahan dalam kilo up ni adalah collagen..collagen bukan shj dpt membantu pertumbuhan sel-sel dlm bdn malah dapat mencantikkan kulit juga tau..
.
Bahan dalam Kilo-Up
1. vitamin C
2. collagen
3. soy protein
4. pea protein
5. vanilla flavour
6. purasweet
.
.
Berminat atasi masalah kurus kering:
➜SMS/WHATSAPP "kiloup" KE 011-61809239
➜SMS/WHATSAPP "kiloup" KE 011-61809239
➜SMS/WHATSAPP "Kiloup" KE 011-61809239
.
#kiloup #weightgain #tambahberatbadan #kurus #keding #cengkung #gym #nakgemuk #protein #halal #kunyah2 #fitness #gulagula #candy #gula2ajaib #jomgemuk #gemukisawesome #nakgemuktaknakkurus #selfie #vanilla #abgsado #kakaksado #malaysia #brunei

Bila dia senyum
Ayah jatuh cinta anak oiiii
#abgsado
#puterihalijahzaharah
#norhamizaharifin

Mari tengok last year punya promo 📣📣📣
.
ORIGINAL FOSSIL NOT GRED 1:1 FS5268
.
Hah abang2 sado, abang kacak mai tgk nak habaq ni. Bila pakai lagi sado lagi kacak 🏋️‍♂️🏋️‍♂️😍😙 Ramai awek2 terpikat nnti bila pakai jam ni. Fuhhh 😙😙 Sapa2 ya g berminat mai pm cheq.
01137342529

SELLING PRICE: RM400

@kzlleathergoods

@kzlleathergoods

@kzlleathergoods

#watch #abgsado #fossilwatch #fossil #fossilori #tagsforlikes #gift #giftforhim #kualalumpur #malaysia #him

Jom tengok promosi akhir tahun📣📣📣📣📣
.
Sementara stok masih ada
.
LV MASSAGER BAG UNISEX .
Abang2 akak2 semua boleh pakai. 👌😍😀😚
.
SELLING PRICE: RM200 (not include postage)
.
Sapa yg berminat or nak tanya2 tu DM je ke kite atau click je link wassap dekat profile tu.
@kzlleathergoods
@kzlleathergoods
@kzlleathergoods
@kzlleathergoods

#supreme #supremeforsale #supremebag #hot #giftsforhim #giftforher #sport #gym #gymlife #gymnastics #gymmotivation #celebrityfitnessmalaysia #sado #abgsado #akaksado #bag #bags #malaysia #kualalumpur #ootd #begmurah #beg #murah #men #mensfashion #girl #women #fashion #unisex #hotsales

FAT BURNER MEGA 3.0
.
✔ Satu botol tahan sebulan.
.
✔ Perisa mix berries.
.
✔ Sesuai untuk laki dan pmpuan.
.
✔ Tiada kesan sampingan.
.
✔ Tidak perlu berlapar.
.
✔ Tidak wajib bersenam.
.
✔ Metabolisma cepat naik.
.
✔ Cepat mencairkan lemak.
.
✔ Insyallah berat bdan menurun.
.
✔ Pantas melangsingkan bdan.
.
✔ Lemak mula cair dari dalam.
.
✔ Perut makin mengecil.
.
✔ Berat makin menurun.
.
✔ Tenaga makin bertambah.
.
✔ 100% ramuan semulajadi.
.
✔ Beribu-ribu testimoni.
.
Sms/Whatsapp ' MEGA3.0 ' dan hantar ke 016-3482464 utk mendapatkan Harga PROMOSI !
👉 RM 150 + FREE poslaju 1 Malaysia & FREE shaker (Harga asal RM 200)

#jomworkout #kurusegera #dietkarbo #workout #jomgym #jomkurus #jomjogging #jomlari #jomkayuh #freeposlaju #codshahalam #perutboroi #buangperut #senamanperut #kecikanpeha #buanglemak #lemaktepu #dietatkins #cepatkurus #jk1m #abgsado #sado #bakarlemak #projekkurus #produkkurus #jomslim #2minit #diet #workout #gym

☘GREEN COFFEE GOLD☘
=====Readyyyy stockkk!!===== Saat yang dinantikan telah hampir tiba product terbaru keluaran Power Mania Nutrition.

Green Coffee Gold ini berbeza dari yang lain..
Nak tahu apa kelebihan nya? * 👌Dapat membantu membakar lemak dengan pantas
👌Tak perlu nak exercise tahap dewa sangat
👌Berat turun seawal 1 minggu sebanyak 3kilo 👌Bangun tidur badan rasa fresh
👌Jalan sikit sebelum ni dah rasa penat, lepas amalkan green coffee gold badan lebih ringan
👌Buat kerja sikit jer peluh macam berenang 7 lautan.
👌Lelaki dan perempuan boleh amalkn product ni

Yang penting product ini dikilangkan oleh kilang bertaraf GMP BumiPutera Muslim Halal dan Lulus KKM.

Apa tunggu lg!!!Nak kuruss,Nak segak begaya,Nak lansinggg,Nak meletooppp..jomm orderr sekaranggg !!! WHATSAPP 011-12968906

#powergreencoffeegold#powermanianutrition#powergreens#powergreencoffeegoldoriginal#fitnessmalaysia#jomkurus#jomkurus1malaysia#bodycantikmenawan#abgsado#moodrepublik#gymmalaysia#01112968906#gambiremasmurah#minyakbelacakoriginal#ubatkurus

.
KHAS UNTUK LELAKI YG SUDAH BERKAHWIN SAHAJA. .
" Ramai yang kalah sebelum menang. Tapi tak ramai yg amik peduli. Sampai 1 saat, teratak bahagia yang dibina porak peranda dek ke.egoaan diri yg taknak mengubati . Lelaki sjati bkn tletak pada badan yg ketol2 tapi lemau di medan peranng.." - Saya pesan jgn tunggu lama2 tuan....cegah sebelum terlambat tuan....
.
KLIK Link Di Bawah : .
www.wasap.my/60172423471/order4MEN
.
.
.
#americansuperman #supermanhebat #lelakiperkasa #hebatdiranjang #abgsado #maxman #viagra #topmen #epm #gelgambiremas #gambiremas #GEHerbs #oarteguh #sukanseakl2017 #kl2017 #gym #beritaharian #ubatkuat #vimax #bazooka #pheroX #bluewizard #catuaba #candyB #hammerofthor #mesotrofin
#fitness #pialamalaysia2017
#caragunagambiremas

Suatu ketika dahulu...☺️ #mrhotguy #abgsado

SERIUS NAK KURUS?
.
.
WASSAP/SMS <MEGA>
ke 013-535 0063
WASSAP/SMS <MEGA>
ke 013-535 0063
.
.
Harga asal Rm 200..
Harga promosi Rm 150 + free shaker + free poslaju
.
.
Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan)

#codshahalam
#shahalam
.
.
Untuk Apa Minum Fat Burner Mega?
. .
√ BAKAR Lemak kaw-kaw
√ HAPUS Bo.Roi
√ HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang √ TRIM Peha yang Bergesel

#sayajualonline
#Sayajual
#jk1m
#fitmalaysia
#larianamal
#harisukan
#putrajaya
#sayagemok
#makan
#sapotlokal
#lokalah
#freeposlaju
#lokal
#cantik
#buanglemak
#lemak
#lemakdegil
#sado
#abgsado
#abangsado
#jommega

SERIUS NAK KURUS?
.
.
WASSAP/SMS <MEGA>
ke 013-535 0063
WASSAP/SMS <MEGA>
ke 013-535 0063
.
.
Harga asal Rm 200..
Harga promosi Rm 150 + free shaker + free poslaju
.
.
Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan)

#codshahalam
#shahalam
.
.
Untuk Apa Minum Fat Burner Mega?
. .
√ BAKAR Lemak kaw-kaw
√ HAPUS Bo.Roi
√ HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang √ TRIM Peha yang Bergesel

#sayajualonline
#Sayajual
#jk1m
#fitmalaysia
#larianamal
#harisukan
#putrajaya
#sayagemok
#makan
#sapotlokal
#lokalah
#freeposlaju
#lokal
#cantik
#buanglemak
#lemak
#lemakdegil
#sado
#abgsado
#abangsado
#jommega

SERIUS NAK KURUS?
.
.
WASSAP/SMS <MEGA>
ke 013-535 0063
WASSAP/SMS <MEGA>
ke 013-535 0063
.
.
Harga asal Rm 200..
Harga promosi Rm 150 + free shaker + free poslaju
.
.
Amaran: Minum FATBURNER MEGA, Lemak-Lemak Degil akan disingkirkan. Jangan Sayang Lemak Anda !!! Dah cuba macam-macam cara, tapi masih belum berhasil? Ha, Anda patut cuba #fatburnermega ni. (Insya Allah Hasilnya dijamin berkesan)

#codshahalam
#shahalam
.
.
Untuk Apa Minum Fat Burner Mega?
. .
√ BAKAR Lemak kaw-kaw
√ HAPUS Bo.Roi
√ HILANGKAN Spare Tyre di Pinggang √ TRIM Peha yang Bergesel

#sayajualonline
#Sayajual
#jk1m
#fitmalaysia
#larianamal
#harisukan
#putrajaya
#sayagemok
#makan
#sapotlokal
#lokalah
#freeposlaju
#lokal
#cantik
#buanglemak
#lemak
#lemakdegil
#sado
#abgsado
#abangsado
#jommega

PROMOSI 🎉🎊
PROMOSI 🎉🎊
PROMOSI 🎉🎊 @barang_fitness8 buat promosi untuk dumbbell 20KG
Cara-cara
Beli 3 unit dan keatas Dumbbe 20KG
Harga seunit akan menjadi 150 (150x3)
Free postage

Untuk maklumat lanjut sila ws 0175053716 atau dm ig @barang_fitness8
#gymalaysia #abgsado #fitmalaysia #fitness #dumbbell #sayajualmurah #baranggym #murah #penangfitness #pelangsingbadan

Tag or mention your gym partner..
#Repost from @Orchid 🌸 by @fastrepost
•••
Train with those who support you, encourage you and motivate you. 💪🏽
@619_gymandfitness
@619_healthyfood
#gympartner #ketiaklecak #tired #workout #mission #stayhealthy #abgsado #fitness #shahalamgym

Train with those who support you, encourage you and motivate you. 💪🏽
@619_gymandfitness
#gympartner #ketiaklecak #tired #workout #mission #stayhealthy #abgsado

MK2866 INCREASE MUSCLE MASS

BENEFIT MK2866
🖒 Tiada toksik hati
🖒 Kurangkan kolesterol yang buruk
🖒 Tiada pengekalan air
🖒 Meningkatkan otot tanpa lemak
🖒 Penyembuhan segera
🖒 Meningkatkan kekuatan
Berminat..?? WHATSAPP SEGERA..!! wasap.my/60175174953/MK2866
wasap.my/60175174953/MK2866
wasap.my/60175174953/MK2866

#sarms #supplementbinabadan #jualsupplement #shoppingonline #muscular #jualmurah #kakigym #tegaptv #abgsado

MAHU TAMBAH BERAT BADAN ANDA?
.
Makan dah banyak TAPI badan tak NAIK NAIK ke bro?
.
Ini adalah petanda makanan yang dimakan tidak mencukupkan keperluan kalori yang sepatutnya.
.
Adapun begitu, perlu diingatkan bahawa untuk meNAMBAHKAN berat badan, anda perlukan EXTRA KALORI yang luar biasa bagi mencukupkan penambahan berat badan.
.
Dengan menambah ekstra kalori dari Platinum Mass Gainer sebanyak 1250 KcaL dalam pemakanan harian, penambahan berat badan TIDAK lagi mustahil !
.
Ditambah dengan latihan Workout yang PADU dan Mass Gainer, Badan yang TEGAP, SADO, PADU, bukan lagi mimpi. .
.
Nak cuba bro? Hantarkan MASS Gainer Ke :
.
📱017-986-5616
📱017-986-5616
📱017-986-5616
.
#mesotropin
#mesotropinmalaysian
#binabadan
#massgainermalaysia
#massgainermesotropin
#fitnessmalaysia
#tegaptv
#abgsado

Promosi Akhir Tahun 📣📣📣
Mari2 dekat mari2 tengok
.
SUPREME BAGPACK WATERPROOF NYLON
.
Sapa yang suka bagpack tu,nak pergi travel senang uoollss !
.
Nak bawak pergi hiking ke, pergi kelas ke. Eh pergi kerja pun boleh. Murah giteeewww. Kualiti dijamin.
.
Sapa yg berminat or nak tanya2 tu DM je ke kite atau click je link wassap
www.wassap.my/601137342529/kzlleathergoods

www.wassap.my/601137342529/kzlleathergoods

www.wassap.my/601137342529/kzlleathergoods Mudah, senang dan pantas.

@kzlleathergoods
@kzlleathergoods
@kzlleathergoods
@kzlleathergoods

SELLING PRICE: RM115

#supreme #supremeforsale #supremebag #hot #giftsforhim #giftforher #sport #gym #gymlife #gymnastics #gymmotivation #celebrityfitnessmalaysia #sado #abgsado #akaksado #bag #bags #malaysia #kualalumpur #ootd #begmurah #beg #murah #men #mensfashion #girl #women #fashion

Ramai couple ada masalah cinta and bergaduh
Sebab-sebab bergaduh;
•Perasaan syg semakin hari semakin kurang(x mcm waktu mula2 berkenal)
•Pandai janji dan x pandai jaga
•Bila seorang tgh marah the other one balas ngn marah jgk (sedangkan sorg have to be cool)
•Bila buat salah xnak minta maaf n xpandai pujuk
•X hargai awak seperti hargai diri dia sendiri
•Pentingkan ego daripada pentingkan ur feelings
Kalu xnak ada bermasalah ngn pasangan anda,jgn melakukan benda2 yg kt atas tu✌🏻✌🏻Pesanan ni dari MatDaud ☺️💋
#matdaud #matsallehcakapmelayu #red #motor #black #restaurant #garage #kl #fitness #abgsado #instalove #instagood #nice #look #handsome #smart #boy #hot #rider #selamatpetang #assalamualaikum #❤️ #🖤

Barang dh sampai
Lega rasa bila coustemer puas hati dgn kami @barang_fitness8
Thanks bro aznie

#fitness #gymmalaysia #abgsado #dumbbellmalaysia #bisceps #sayajualmurah

Www.wasap.my/60179865616
MAHU TAMBAH BERAT BADAN ANDA?
.
Makan dah banyak TAPI badan tak NAIK NAIK ke bro?
.
Ini adalah petanda makanan yang dimakan tidak mencukupkan keperluan kalori yang sepatutnya.
.
Adapun begitu, perlu diingatkan bahawa untuk meNAMBAHKAN berat badan, anda perlukan EXTRA KALORI yang luar biasa bagi mencukupkan penambahan berat badan.
.
Dengan menambah ekstra kalori dari Platinum Mass Gainer sebanyak 1250 KcaL dalam pemakanan harian, penambahan berat badan TIDAK lagi mustahil !
.
Ditambah dengan latihan Workout yang PADU dan Mass Gainer, Badan yang TEGAP, SADO, PADU, bukan lagi mimpi. .
.
Nak cuba bro? Hantarkan MASS Gainer Ke :
.
📱017-986-5616
📱017-986-5616
📱017-986-5616
.
#mesotropin
#mesotropinmalaysian
#binabadan
#massgainermalaysia
#massgainermesotropin
#fitnessmalaysia
#tegaptv
#abgsado

Suami sape ade masalah mcm ni?? Cuba la ikhtiar makan jamu.. Mcm kte pun org perempuan elok makan jamu so org lelaki pun mcm tu jugak.. 100% herba 100% selamat
Rm25/botol #pure #abgsado #jamuabgsado #kuat #power #berahi #bertenaga #sehat #love #puremanjakani #ad #ootd #5botolrm100 #murah #inshaaallahberkesan

Untuk mempercepatkan lagi pemulihan dan pembesaran otot, anda boleh ambil M-sotropin.

Ia mengandungi asid amino dan herba yang sangat diperlukan oleh otot anda bagi menjana hormon pertumbuhan bagi pembinaan otot yang lebih besar dan padat!
.
.
.
Nak bina otot yang ripped & lean? Dapatkan pek combo Msotropin + Hydrowhey Protein untuk menjana otot dengan baik dan yang paling penting ianya halal dan selamat untuk anda.Hubungi 011-15771481 ( faisal ) Agen sah mesotropin

#mesotropin #halalsuplemen #abgsado #binabadan #binabadanmalaysia #tenaga #jk1m #getfit #muscle #musclemania #workout #kuat #malaysia #johor #poslaju

ada nampk kami happy ? hahah . .
#abgsado
#friend

Skit2 lame2 jadi bukit.. Tak mo jual nk buat stok sendiri pun boley.. Berbaloi beli. In shaa Allah puas hati,, #pure #puremanjakani #abgsado #murah #j #k #p #berkesan #berkualiti #bazarpaknilprodukkecantikkan #bazar #rm25 #rapat #ketat #sehat #awetmuda #cantik #gebu

murah HYDROWHEY MESOTROPIN
.
.
🔥Penyerapan 2 Kali ganda PANTAS berbanding Whey Biasa.
🔥Tidak berketul seperti whey yang lain & MUDAH larut
🔥Menggunakan Pemanis STEVIA 100% tanpa gula industri.
🔥Kadar Pertumbuhan Otot selepas recovery LEBIH PANTAS dan BAIK
🔥5g BCAA bantu proses Recovery Muscle agar Lebih PANTAS
🔥Body akan lebih SOLID
.
.
Siapa Patut ambil Hydrowhey ??
.
.
✔️Kaki gym yang mahu RIPPED and LEAN Muscle.
✔️Mereka yang aktif BERSUKAN
✔️Abam2 Yang Heavy Duty
✔️Ahli Bina Badan
✔️Sesiapa sahaja yang ingin Lifestyle yang SIHAT .
.
Hantarkan "Whey" ke :
.
019-6672009
.
.
RM120 SHJ 😱😱
FREE SHAKER
FREE POSTAGE SELURUH MALAYSIA
FREE EBOOK
.
.
#mesotropinmalaysian
#mesotropinmurah
#fitnessmotivation
#wheyprotein
#hydrowhey
#supplementhalalmalaysia
#tipskurussihatsado
#malaysia
#sabah
#sarawak
#viral
#kakigym
#proteinterbaik
#abgsado
#binabadan

Cod kl selangor negeri sembilan.. boleh terus whatsapp ke 018-2011898 set tempat dan masa.. .
#mesotropin #mesotropinhq #mesotropinmalaysia #mesotropinselangor #masstech #massprotein #massplatinum #besarbadan #abgsado #abgkacak #sayajualonline #promosi #massgainer

Kalau ada yg nk cod produk mesotropin boleh whatsapp sy ke 018-2011898 kita set tempat dan masa
Khas utk area :-
1. Seluruh kl
2. Selangor
- kajang
- seri kembangan
- serdang
- semenyih
- bangi
- shah alam
- gombak
- ampang
- cheras
- batu cave
- subang jaya
- petaling jaya
- damansara
- puchong

3. Putrajaya

4. Negeri sembilan
- nilai
- seremban
- senawang
-port dickson .
#mesotropin #mesotropincodklselangor #sayajualonline #supplementhalalmalaysia #jomcod #abgsado #actmalaysia #tegaptv #kakigym #viral #musclebooster #wheyprotein #massgainer #fatburnermega #fatburner #mesotropinmurah #jdt

Most Popular Instagram Hashtags