[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#abcgroupshpk

50 posts

TOP POSTS

Krak...Krak... Çibuk Kraker
nga TORKU

Gjendet në supermarket... Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #torku #çibuk #kraker #çubuk

Veza me lodra surprizë për fëmijë, nga Cosby

Gjenden në supermarkete... Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #cosby #egg #surprise #eggsurprise #toys #kids #children #markete #vezaperfemije #lodra #veze #surprize

Salcë Speci, ÖNCÜ
Gjendet në supermarket...
Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #salcëspeci #oncu
#tatlibiber  #salcasibiber

Karamele të shijshme TOFI...me fruta të ndryshëm
✅ Të shëndetshme
✅ 💯% Bio me panxhar sheqeri, pa GLUKOZE
#abcgroupshpk #tofi #torku

Gjenden në supermarket...
Kontakt: +355 67 20 12 694

Tatkrak me 2 shije: Djath dhe Erëza 👍
Gjendet në supermarket...
Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #tatkrak

Bizele e konservuar 670g
, nga Tamek
Gjendet në supermarket... Kontakt: +355 67 20 12 694 
#abcgroupshpk #bizele #tamek #bezelye

✅ Produkte Turke, cilësi e garantuar
ÇAYKUR, ÖNCÜ, AS BESIN
#abcgroupshpk #çaykur #oncu #asbesin

Karamele Bonart 90gr
(Mollë / Luleshtrydhe / Mikse)

Gjenden në supermarkete... Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #bonart

Spec i kuq pikant, ÖNCÜ (200-400g)
Gjendet në supermarket...
Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #Specikuq #oncu #pulbiber

MOST RECENT

Karamele Bonart Peta (90g)
(Me shije të ndryshme frutash)

Gjenden në supermarkete... Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #bonart #kids #pencils #fruits #colorful #nice #withfruits

Karamele Bonart Lapsa (90g)

Gjenden në supermarkete... Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #bonart #kids #pencils #fruits #colorful #nice

💥E RE! 👀
Gelatina Marshmallow pink & white 135g, nga Bonart

Gjenden në supermarkete... Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #marshmallow #bonart #pink #white #makets #supermarkets #xhelatine #gelatine

Karamele Bonart 90gr
(Mollë / Luleshtrydhe / Mikse)

Gjenden në supermarkete... Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #bonart

Hallvasi Turke 200g / 500g | Kakao, Lajthi, Normale
Produkt 100% natyral, me sheqer panxhari pa glukozë
✅ Të shëndetshme
✅ 💯% Bio me panxhar sheqeri, pa GLUKOZE

Gjenden në supermarket...
Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #torku #hallvasi #hallva #market #supermarket

Biskota Davet me shije Çokollate, nga TORKU
✅ Të shëndetshme
✅ 💯% Bio me panxhar sheqeri, pa GLUKOZE
Gjenden në supermarket...
Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #davet #torku #bisquits #chocolate #markets

Letra Tualeti Sofia, cilësi e pakrahasueshme
(të aromatizuara, me 3 shtresa 16 Rulo)

Gjenden në supermarkete... Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #sofia #letratualeti #market #supermarket #rolls #bestquality #nature #aromatique #leelawadee #tuvalet #kağıdı #sabun #kokulu #katlı #rulo

Veza me lodra surprizë për fëmijë, nga Cosby

Gjenden në supermarkete... Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #cosby #egg #surprise #eggsurprise #toys #kids #children #markete #vezaperfemije #lodra #veze #surprize

Fantastike! Thjerrëzat e kuqe "AS", nga As BESİN GIDA

Gjenden në supermarket... Kontakt: +355 67 20 12 694 
#abcgroupshpk #abcgroup #asbesin #lentils #thjerreza #mercimek

Kartopiceta personale, Berrak

Gjendet në supermarket... Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #berrak #kağıthavlu #mendil #personals #paper #towel #personal #soft #rolls #scott #towels #papertowels #kartopiceta

Sofia, kartopiceta të një cilësie të lartë
Gjendet në supermarket...
Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #berrak #kağıthavlu #paper #towel #kitchen #soft #rolls #scott #towels #papertowels #kartopiceta

Tashmë kompania @abcgroupshpk
sjell pranë jush letra, duarsh Berrak, kartopiceta turke të një cilësie të lartë dhe çmim konkurues në treg.

Gjendet në supermarket... Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #berrak #kağıt havlu #paper #towel #kitchen #soft #rolls #scott #towels #papertowels #kartopiceta

Reçel 🍒 Qershie, Tamek ✅
(380g)
Gjendet në supermarket...
Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #tamek #reçel #recel #yemek #qershi #cherry

Lodrat Cosby 🎁🎉 gjenden në supermarkete...🙏
Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #cosby #childrensgame #game #kidsgame #turkey #market #playgame #egg #surpriseegg #surpise #supermarket #play #kids

Bizele e konservuar 670g
, nga Tamek
Gjendet në supermarket... Kontakt: +355 67 20 12 694 
#abcgroupshpk #bizele #tamek #bezelye

Biskota Petit Beurre (4në1) me qumësht, nga TORKU
✅ Të shëndetshme
✅ 💯% Bio me panxhar sheqeri, pa GLUKOZE

Gjenden në supermarket... Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #torku #petitbeurre #bisqiuts #biskota #paglukoze

Krak...Krak... Çibuk Kraker
nga TORKU

Gjendet në supermarket... Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #torku #çibuk #kraker #çubuk

Biskota Davet me shije Lajthie, nga TORKU
✅ Të shëndetshme
✅ 💯% Bio me panxhar sheqeri, pa GLUKOZE

Gjenden në supermarket... Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #torku #davet #biskotabio #paglukoze #abcgroup

Çaji që ju duhet në zyrën tuaj...
çaji i zi, ÇAYKUR
Gjendet në supermarket...
Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #çaykur #rize #apple #studio #relax #tea #drink #hot #çaj #qetesi #enjoy #working #office

Reçel 🍓 Luleshtrydhe, Tamek ✅
(380g)
Gjendet në supermarket...
Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #tamek #reçel #recel #yemek #strawberry #jam

Salcë domate, Tamek

Gjendet në supermarket... Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #salcedomate #domatessalcasi #toamtopaste #paste #salca #tomate #domate

✅ Produkte Turke, cilësi e garantuar
ÇAYKUR, ÖNCÜ, AS BESIN
#abcgroupshpk #çaykur #oncu #asbesin

Tatkrak me 2 shije: Djath dhe Erëza 👍
Gjendet në supermarket...
Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #tatkrak

Spec i kuq pikant, ÖNCÜ (200-400g)
Gjendet në supermarket...
Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #Specikuq #oncu #pulbiber

Puna jonë e përditshme çdo mëngjes...distribucion në të gjithë Shqipërinë nga Veriu në Jug
Abcgroupshpk Import-Eksport
Mobile: +355672012694
Phone: +355 4 2455075
Email: abcgroupshpk@gmail.com
Website: www.abcgroupshpk.com
#abcgroupshpk #tamek #oncu #torku #cosby #arar #marmarabirlik #çaykur #asbesin #lokman

Salcë Speci, ÖNCÜ
Gjendet në supermarket...
Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #salcëspeci #oncu
#tatlibiber  #salcasibiber

Turtacik Mini biskotat me shije portokalli dhe mandarine
✅ Të shëndetshme
✅ 💯% Bio me panxhar sheqeri, pa GLUKOZE
#abcgroupshpk #torku #turtacik

Gjenden në supermarket...
Kontakt: +355 67 20 12 694

Karamele të shijshme TOFI...me fruta të ndryshëm
✅ Të shëndetshme
✅ 💯% Bio me panxhar sheqeri, pa GLUKOZE
#abcgroupshpk #tofi #torku

Gjenden në supermarket...
Kontakt: +355 67 20 12 694

Abcgroupshpk Import-Eksport

Mobile: +355672012694
Phone: +355 4 2455075
Email: abcgroupshpk@gmail.com
Website: www.abcgroupshpk.com
#abcgroupshpk #tamek #oncu #torku #cosby #arar #marmarabirlik #çaykur #asbesin

Abcgroupshpk Import-Eksport

Mobile: +355672012694 
Phone: +355 4 2455075
Email: abcgroupshpk@gmail.com
Website: www.abcgroupshpk.com
#abcgroupshpk #tamek #oncu #torku #cosby #arar #marmarabirlik #çaykur #asbesin

Salcë speci TAMEK
Gjendet në supermarket...
Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk

Biskota Davet me shije molle dhe kakao
✅ Të shëndetshme
✅ 💯% Bio me panxhar sheqeri, pa GLUKOZE

Gjenden në supermarket... Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #davet #torku #biskotapaglukoze

Çibuk me susam, Susamli

Gjenden në supermarkete... Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #susamli #cibuk #torku

Produktet Torku, 100% të shëndetshme
✅ Të shëndetshme
✅ 💯% Bio me panxhar sheqeri, pa GLUKOZE

Gjenden në supermarket... Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #torku #produktepaglukoze

Ulliri Turk jeshil dhe i zi 100% ekstra i virgjër.
Cilësi e Garantuar nga firma e njohur Turke Marmarabirlik

Gjendet në supermarket...
Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #memarabirlik #ulliriturk

Çaj Turk nga Çaykur Rizespor

E gjeni në supermarkete...
Kontakt: +355 67 20 12 694 #abcgroupshpk #caykur

Reçel Tamek 🎤Band LIVE Performance🎼 
#abcgroupshpk #tamek #live #festival #reçel

Hallvasi me stika, nga TORKU
Paketim 200g / 500g
✅ 💯% Bio me panxhar sheqeri, pa GLUKOZE

Gjenden në supermarket...
Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #hallvasi #torku

Ulliri jeshil turk, Marmarabirlik (me/pa mbushje)
💯% ulliri ekstra i virgjër, cilësi e Garantuar

Gjenden në supermarkete...
Mobile: +355672012694
#abcgroupshpk #greenolive #marmarabirlik

Kek favorimo 🍪🍪🍪 me shije kakao 🎈, vanilje 🎈 dhe frutash 🎈
✅ Të shëndetshme
✅ 💯% Bio me panxhar sheqeri, pa GLUKOZE

Gjenden në supermarket...
Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #favorimo

Çibuk
Kraker
Gjenden në supermarket...
Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk #çibuk

Biskota Turtacik me shije portokalli dhe mandarine
✅ Të shëndetshme
✅ 💯% Bio me panxhar sheqeri, pa GLUKOZE
#abcgroupshpk #turtacik

Gjenden në supermarket...
Kontakt: +355 67 20 12 694

Türk Çayı, Cultural Icons of Turkey
by ABC GROUP SHPK
Mobile: +355672012694
Phone: +355 4 2455075 #abcgroupshpk #caykur #rize

Lodra për fëmijë, Cosby
Gjenden në supermarkete...
Kontakt: +355 67 20 12 694
#abcgroupshpk

Përgatituni për piknik mbresëlënës dhe mos harroni produktet e mrekullueshme nga ABC GROUP 🙂 #abcgroupshpk

- Mario nuk duhet të ngatërrojmë rrugën pasi nuk kemi edhe shumë biskota me vete...
- Do ta gjejmë ishullin patjetër.
#davet #abcgroupshpk

Most Popular Instagram Hashtags