#abayamadinah

MOST RECENT

#suudcilbabı ile hayırlı geceler diyelim 😊🌹 .
. ➖ Renk seçeneği mevcut.
➖ kisiye ozel dikim
➖ kapida ödeme seçeneğiyle .
➖ Dünyanın heryerine kargo imkanı
➖ Kalitenin adresi #kiyamterzi 😉🌼
.
.
.
#musterimemnuniyeti bizim icin en onemli husus
.
. 🐞 🌹 SIPARIS VE BILGI IÇIN ➡️ DM
#peçe #purdahmurah #afgancilbabı #abaya #abayamadinah #abayasaudi #abayadubai #hijaber #sewingproject #hijab #jilbab #burqa #khimar #niqab

Dah pilij abaya pre order pilihan hati?

haa tak lama lagi kita nak CLOSE order untuk abaya terpilih PROMO sempena kemerdekaan dengan harga RM185 sahaja tuu..💞 abaya lovers dah pilih ke abaya mana yang jadi pilihan hati?

jangan tunggu lama-lama nanti terlepas tarikh tak dapat dah harga PROMO em #

#abayasaudi #abayajeddah #abaya #abayamadinah #fashionvalet #bazaarpaknil #abayamurah

Terima Kasih akak norwanis 💞

Alhamdullilah customer berpuas hati ☺️☺️😍 akak wanis pilih abaya.. gold hitam.. material fursan abaya dari saudi ❤️ abaya ni memang cantik sebab sulam sulam gold tu kann.. #abayagold#abayajeddah #abayasaudi #abayamadinah #abayamurah #abayapenang #sayajualabaya #abayadubai #fashionvalet #duckscarves #nealofarhijab #bridesmaids

Since ramai yang tanya
"fara.. abaya ni awak ada tak?" kalau ada nak PRE ORDER juga.. GOOD NEWS bagi yang tanya ni tauuu.. memang boleh pre order juga ❤️ jom dapat kan abaya di ig shop fara @abayajeddahbyfara
semua pre order boleh bayar dua kali ya 😍

screenshot gambar abaya yang berkenan dihati & whatsapp ke 01140795445 💓

#abaya #abayasaudi #abayajeddah #abayajeddahmurah #abayamadinah #fashionvalet #duckscarves #pelaminmurah #nealofarhijab #sayajualabaya #bazaarpaknil

Since ramai yang tanya
"fara.. abaya ni awak ada tak?" kalau ada nak PRE ORDER juga.. GOOD NEWS bagi yang tanya ni tauuu.. memang boleh pre order juga ❤️ jom dapat kan abaya di ig shop fara @abayajeddahbyfara
semua pre order boleh bayar dua kali ya 😍

screenshot gambar abaya yang berkenan dihati & whatsapp ke 01140795445 💓

#abaya #abayasaudi #abayajeddah #abayajeddahmurah #abayamadinah #fashionvalet #duckscarves #pelaminmurah #nealofarhijab #sayajualabaya #bazaarpaknil

Real picture vs ref
.
.
Batwing lurik abaya
.
.
Abaya batwing ini sangat adem dan bagus jatuhnya saat karena pakai bahan jetblack. Model abaya nya dikombinasikan dg aplikasi kain lurik. Unk liat pilihan luriknya, boleh tanya2 ke admin yah kak 😘🙏🏻
.

Price : 300rb
Fabric : jetblack + lurik jawa
PO 2 weeks

All size
(PB 135 atau 140)
*request your own size & color

#abaya#abayas#abayat#abayamurah#jalabiya#abayaindo#hijab#gamis#abayacasual#abayadubai#abayamadinah#abayamekkah#hijabstyle#seragamhaji#seragamumroh#gamisumroh#abayaseragammurah#abayaseragam#abayaseragamjogja#abayaseragamsurabaya#gamisseragan#seragambraidsmaid#braidsmaid#seragamlebaran#gamislebaran#tailorabaya#penjahitabaya#jahitabaya#sewingabaya

Real picture vs reference
.
.

Price : 290rb
Fabric : wollycrepe
PO 2 weeks

Size:
S = LD 90 / PB 133 / Bahu 35 / P. Tangan 55
M = LD 95 / PB 135 / Bahu 36 / P. Tangan 56
L = LD 100 / PB 138 / Bahu 37 / P. Tangan 57
XL = LD 110 / PB 140 / Bahu 38 / P. Tangan 58
XXL = LD 115 / PB 145 / Bahu 40 / P. Tangan 58
*request your own size & color

#abaya#abayas#abayat#abayamurah#jalabiya#abayaindo#hijab#gamis#abayacasual#abayadubai#abayamadinah#abayamekkah#hijabstyle#seragamhaji#seragamumroh#gamisumroh#abayaseragammurah#abayaseragam#abayaseragamjogja#abayaseragamsurabaya#gamisseragan#seragambraidsmaid#braidsmaid#seragamlebaran#gamislebaran#tailorabaya#penjahitabaya#jahitabaya#sewingabaya

Since ramai yang tanya
"fara.. abaya ni awak ada tak?" kalau ada nak PRE ORDER juga.. GOOD NEWS bagi yang tanya ni tauuu.. memang boleh pre order juga ❤️ jom dapat kan abaya di ig shop fara @abayajeddahbyfara
semua pre order boleh bayar dua kali ya 😍

screenshot gambar abaya yang berkenan dihati & whatsapp ke 01140795445 💓

#abaya #abayasaudi #abayajeddah #abayajeddahmurah #abayamadinah #fashionvalet #duckscarves #pelaminmurah #nealofarhijab #sayajualabaya #bazaarpaknil

Since ramai yang tanya
"fara.. abaya ni awak ada tak?" kalau ada nak PRE ORDER juga.. GOOD NEWS bagi yang tanya ni tauuu.. memang boleh pre order juga ❤️ jom dapat kan abaya di ig shop fara @abayajeddahbyfara
semua pre order boleh bayar dua kali ya 😍

screenshot gambar abaya yang berkenan dihati & whatsapp ke 01140795445 💓

#abaya #abayasaudi #abayajeddah #abayajeddahmurah #abayamadinah #fashionvalet #duckscarves #pelaminmurah #nealofarhijab #sayajualabaya #bazaarpaknil

2013 berabaya.. sehingga 2018 & tahun seterusnya 💓
inshaAllah🌹

hanya di ig shop fara @abayajeddahbyfara
#abayasaudi #jubahabaya #abayajeddah #princesscut #pelaminmurah #bridesmaids #sayajualabaya #fashionvalet #abayamadinah #abayalovers

Since ramai yang tanya
"fara.. abaya ni awak ada tak?" kalau ada nak PRE ORDER juga.. GOOD NEWS bagi yang tanya ni tauuu.. memang boleh pre order juga ❤️ jom dapat kan abaya di ig shop fara @abayajeddahbyfara
semua pre order boleh bayar dua kali ya 😍

#abaya #abayasaudi #abayajeddah #abayajeddahmurah #abayamadinah #fashionvalet #duckscarves #pelaminmurah #nealofarhijab #sayajualabaya #bazaarpaknil

Hai awak semua...
Dah lama kak susu xopen oder abaya kan?
Insha Allah dah strt open oder blik dh...😍😍😍
.
Open smpai 25/10 ye..
Akan smpai bulan 11..
Boleh deposit rm100 dan byr ansuran xda mslh..
.
#abaya#abayamurah#abayapreordermurah#abayapreorder #abayapremium #abayamadinah#abayacantikmurah#abayas#abayaumrah#abayahitam#abayasimple

Hai awak semua...
Dah lama kak susu xopen oder abaya kan?
Insha Allah dah strt open oder blik dh...😍😍😍
.
Open smpai 25/10 ye..
Akan smpai bulan 11..
Boleh deposit rm100 dan byr ansuran xda mslh..
.
#abaya#abayamurah#abayapreordermurah#abayapreorder #abayapremium #abayamadinah#abayacantikmurah#abayas#abayaumrah#abayahitam#abayasimple

Hai awak semua...
Dah lama kak susu xopen oder abaya kan?
Insha Allah dah strt open oder blik dh...😍😍😍
.
Open smpai 25/10 ye..
Akan smpai bulan 11..
Boleh deposit rm100 dan byr ansuran xda mslh..
.
#abaya#abayamurah#abayapreordermurah#abayapreorder #abayapremium #abayamadinah#abayacantikmurah#abayas#abayaumrah#abayahitam#abayasimple

Hai awak semua...
Dah lama kak susu xopen oder abaya kan?
Insha Allah dah strt open oder blik dh...😍😍😍
.
Open smpai 25/10 ye..
Akan smpai bulan 11..
Boleh deposit rm100 dan byr ansuran xda mslh..
.
#abaya#abayamurah#abayapreordermurah#abayapreorder #abayapremium #abayamadinah#abayacantikmurah#abayas#abayaumrah#abayahitam#abayasimple

Hai awak semua...
Dah lama kak susu xopen oder abaya kan?
Insha Allah dah strt open oder blik dh...😍😍😍
.
Open smpai 25/10 ye..
Akan smpai bulan 11..
Boleh deposit rm100 dan byr ansuran xda mslh..
.
#abaya#abayamurah#abayapreordermurah#abayapreorder #abayapremium #abayamadinah#abayacantikmurah#abayas#abayaumrah#abayahitam#abayasimple

Hai awak semua...
Dah lama kak susu xopen oder abaya kan?
Insha Allah dah strt open oder blik dh...😍😍😍
.
Open smpai 25/10 ye..
Akan smpai bulan 11..
Boleh deposit rm100 dan byr ansuran xda mslh..
.
#abaya#abayamurah#abayapreordermurah#abayapreorder #abayapremium #abayamadinah#abayacantikmurah#abayas#abayaumrah#abayahitam#abayasimple

Hai awak semua...
Dah lama kak susu xopen oder abaya kan?
Insha Allah dah strt open oder blik dh...😍😍😍
.
Open smpai 25/10 ye..
Akan smpai bulan 11..
Boleh deposit rm100 dan byr ansuran xda mslh..
.
#abaya#abayamurah#abayapreordermurah#abayapreorder #abayapremium #abayamadinah#abayacantikmurah#abayas#abayaumrah#abayahitam#abayasimple

Hai awak semua...
Dah lama kak susu xopen oder abaya kan?
Insha Allah dah strt open oder blik dh...😍😍😍
.
Open smpai 25/10 ye..
Akan smpai bulan 11..
Boleh deposit rm100 dan byr ansuran xda mslh..
.
#abaya#abayamurah#abayapreordermurah#abayapreorder #abayapremium #abayamadinah#abayacantikmurah#abayas#abayaumrah#abayahitam#abayasimple

Most Popular Instagram Hashtags