[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#abangbesi

327 posts

TOP POSTS

โ™กโ™กโ™ก#haelhusaini#abangbesi#jampi

gerak luu๐Ÿš—
#abangbesi #peacejanganturun

Rinduu nk pakai Bracess balik mcm dulu.
GoodNight moga Mimpi pakai bracess .
#GoodNight #AbangBesi

Malam ni saya belajar cara2 nak menjampi awak๐Ÿ˜˜#abangbesi#abangjampi

U will probably never see the future ,but just by being u,u make this world better.

#abaikan #abangxkuat #abangbunga #abangbesi

16/9/2017 | ๐ŸŒง..๐Ÿƒ๐Ÿป..๐ŸŒง | .. 8km for today 40mins
.
.
.
#fitness #bodyconstruction #workout #teambraces #abangbesi

"Apa kurangnya aku didalam hidupmu hingga kau curangi aku....." #asalkaubahagia #asalkaubahagiacover #sharulcover #sharulkamal #abangbesi #abangbesisuarasedap #besitakkarat #sebabtusuarasedap #kalaukaratpuntetapsedap #janganmarah โœŒ๐Ÿป๐Ÿ‘Œ๐Ÿป

Memg memukau smua org..๐Ÿ˜
#abangbesi nie @haelhusaini duk
#jampi orang d Majlis
#NinaxFarhan
Korang nk trus dijampi lebih lg..jom malam nie pacak diri depan tv masingยฒ jam 11mlm
@tv3malaysia ad live @muzikmuzik32
Bersama abang jampi kita k?
#halers

MOST RECENT

โ™กโ™กโ™ก#haelhusaini#abangbesi#jampi

Malam ni saya belajar cara2 nak menjampi awak๐Ÿ˜˜#abangbesi#abangjampi

14/10/2017 | .. as my promised to share the result.. no more 'gigi silu' ๐Ÿ˜ฌ

#braces #drtoyad #healthygum #abangbesi #showoff

Yeay yeay yeay tahniah awak๐ŸŽ‰๐ŸŽ‰@haelhusaini lirik video lagu JAMPI ciptaan awak Dan @ezrakong telah cecah 20 juta views dkt YouTube. Really proud of u guys๐Ÿ˜๐Ÿ˜ saya mendoakan kejayaan awak berdua๐ŸŒน Teruskan menggubah lagu2 yg best mcm ni๐Ÿ‘ #jampi #haelhusaini #haelers #jampified #abangjampi #abangbesi

bro @sharulkamal_ ? lagu kau memang padu beb๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ‘๐Ÿป berhantu๐Ÿ‘ป.. baru je dengar kawan nyanyi terus melekat kt otak๐Ÿ˜ญ.. maaf rosakkan lagu tuan hamba๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚.. sumpah sedap lagu #racunrindu #lagumelayu #lelehairmata #terkonoracunrindu#sharulkamal#abangbesi#padu๐Ÿ‘๐Ÿป

16/9/2017 | ๐ŸŒง..๐Ÿƒ๐Ÿป..๐ŸŒง | .. 8km for today 40mins
.
.
.
#fitness #bodyconstruction #workout #teambraces #abangbesi

Ketika senang kita kenal siapa kawan kita, tetapi ketika susah kita akan lebih kenal siapa sahabat kita.
#doublepay #workhardplayhard #abangbesi #abangminyak #nostress #noworries

Assalamualaikum dan salam sejahtera!
Berita germbira! Nak bagi harga sempena Bulan Kemerdekaan.. Bench + Dumbell 20kg
Bukan RM500
Bukan RM450 TAPI... HANYA RM400 include postage

Meh PM kepada sesiapa berminat..atau whatsapp atau call 0177557353

#benchgym #dumbell #carirezekihalal #sukansea #sado #gym #malaysia #abangbesi

Tak perlu bangga dengan apa yang kita ada, kerana itu hanya sekadar pinjaman yang boleh ditarik bila-bila masa. Sentiasa merendah diri walau kita di mana pun kita berdiri.
#petangwork #myteam #abangbesi #riggingsliging #iamnobody

Most Popular Instagram Hashtags