#abambocey

MOST RECENT

Mulakan sekarang, jangan bertangguh lagi. .
Makin lama anda bertangguh, sedar-sedar dah raya. Bila raya, lagi banyak dugaan ya Tuhan. Train nafsu makan SEKARANG, supaya Raya nanti kita dah biasa control makan. Nak tak raya nanti bila bergambar potret keluarga kita tak perlu tarik nafas kempiskan perut? Orang ambil gambar kita angle mana-mana pun kita ok je. Haa..BEST kan? .
#teamnickhinhussien #youcanloseweightfromhome .
Coach Zana: 0148226541
.
#ramadhan #ketukketukramadhan #bazarramadhan #jomkurus #nur #turun5kgsebulan #bukandietatkins #kurusisawesome #gemokisawesome #sihatitujihad #loveyourself #bodytransformation #buburlambukkgbaru #abambocey #misimengecil #tartnenas #kuihraya #sambaltempoyak

Workout yang sesuai dan efektif SANGAT MEMBANTU proses penurunan berat badan. .
Semalam peserta YCLWFH season 33 ada sesi live workout dengan pt/coach @fadzilsharofficial . Alhamdulillah, sesi 20 minit tetapi pembakaran kalori seperti jogging 1 jam. Semuanya cuma dilakukan di rumah sahaja. Tak keluar ke gym pun boleh berpeluh tau. .
Bagi yang nak bersama dengan kami untuk season 34, pendaftaran peserta dah pun DIBUKA SEKARANG. Anda cuma perlukan smartphone dan data internet sahaja untuk kurus. MUDAH kann? .
#teamnickhinhussien
#youcanloseweightfromhome
.
📲 Coach Zana: 0148226541

#jomkurus #ketukketukramadhan #bodyweighttraining #bodytransformation #misimengecil #gymmuslimah #gym #gemokisawesome #kurusisawesome #tv3 #absworkout #abambocey #tipskecilkanpeha #tipskempiskanperut #jomtinggi #fitnessteam #sihatitujihad #burncalories #bakarlemak

Result terbaru Season 32 Intake April 2018‼️
.
Puan Muna dari Ipoh dah cuba bermacam cara nak turunkan berat atas nasihat doktor tapi tak berjaya akhir nya beliau ambil keputusan join program coaching online ni pada April lalu dan mendapat hasil yang sangat memuaskan 👍🏻✌️
.
Pecutan terakhir kurus sebelum raya Edisi Khas Ramadhan di buka sekarang untuk pendaftaran ‼️
.
.
Ini peluang terakhir korang yang betul betul serius nak kurus dan buat transformasi di pagi raya 💃
Peluang ni dtg setahun sekali je di bulan Ramadhan coz sgt membantu proses turun berat dgn laju...So ini lah masa yg sangat sesuai utk korang bermula
.
-------------------------------------------
Apa kelebihan join Premium Coaching kami
-------------------------------------------
.
.
✅ Dapat mealplan puasa & selepas raya berat takkan naik
.
✅ Perkongsian menu sihat dari semua peserta Premium Coaching Online .
.
✅ Tips turun berat 3-10kg sebulan
.
✅ Tips senaman di rumah
.
✅ Tips minum air 3 Liter sehari di bulan puasa .
.
✅ Tips cara diet yang betul
.
✅ Memudahkan korang nak makan apa utk berbuka dan sahur dengan bimbingan Coach .
.
✅ Dapatkan hadiah lumayan dari Coach jika korang turun berat 3kg ke atas
.
✅100% Online Coaching .
--------------------------
INFO PENTING 📢📢📢
--------------------------
Sessi seterusnya akan bermula pada 3/6/18‼️
Penyertaan akan di tutup pada 6/6/18 ‼️
.

BALAS SAYA NAK JOIN KALAU NAK TURUN 3-10 KG BULAN PUASA NI! DAN KURUS LANGSING DI PAGI RAYA ☺💪🏻
.
KLIK LINK WHATSAPP YANG TERTERA DI BIO IG SAYA UNTUK PENDAFTARAN 👆🏻✍🏻
.
Peserta terhad kepada 40 org shj
Program ini berbayar .
Contact me as a Coach Syarifah +60176866979
.
#misikurusraya #kurusdarirumah #kurusonline #premiumcoaching #jomraya #jomdiet #jomkurus #kuruslepasraya #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #carijodoh #zulariffin #cintafatamorgana #abambocey #onlinecoaching #teampowerssfitipoh #teammaksu

Besar atas atau besar bawah. Bila mai part nak beli baju atau seluar, jenuh tawaf satu Jalan Tar. 😬
.
Individu yang berbentuk apple ni (besar atas) . Selalunya peha kecil je, tapi part atas out of shape.
.
Puncanya .... makan tak teratur, suka tidur lewat, suka makan daging, stress dan kurang mengambil lemak baik. Suka goreng goreng.
.
Besar bawah or pear shape ?.
.
Selalunya bila nak pakai kain or seluar memang tak lepas. Ketat. Puncanya sebab suka karbo ringkas.. kek,roti,ais krim, kuih muih dan air manis. Kurang minum air dan banyak mengambil karbo kosong dan garam. .
Which one are you ?😅
.
Kanan ke kiri.. bagus kalau dapat kenal type body ni. Lebih senang dan faham apa yang nak makan bila diet.
.
.
#teamFH #fithealthyforlife
Coach Fadhlina +60133436011.
.
#ariani #kurusraya #raya #seluarbesar #zalora #tipskurus #plussize #shawl #tipssihat #makansihat #fitmama #BHOnline #ramadhan #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #meloditv3 #jomkurus #fatburner #bajubesar #raya#tunM#tv3 #onlineshopping #abambocey #gemukisawesome

Orang kata, bulan puasa nie senang nak turun berat badan. Uols yang mana satu...turun atau naik berat?.
.
Agak agak misi baju raya saiz baru masih on track ?.
.
Share dan Tag.
.
#teamFH #fithealthyforlife
Coach Fadhlina +60133436011.
.
#ariani #kurusraya #raya #seluarbesar #zalora #tipskurus #plussize #shawl #tipssihat #makansihat #fitmama #BHOnline #ramadhan #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #meloditv3 #jomkurus #fatburner #bajubesar #raya#tunM#tv3 #onlineshopping #abambocey #gemukisawesome

Ramadan Kareem.
.
Dah datang dah.... promosi yang di tunggu-tunggu oleh K.ROGER'S cookies lovers. .
Sempena Aidilfitri, ada empat pakej promosi Istimewa WOW RAYA.
Macam biasa...JIMAT & BERBALOI sudah semestinya. Pilih satu atau dua yang pasti akan memeriahkan lagi lebaran anda.
.
K ROGER'S 400g(48pcs)
---------------------------------------
1 tin RM 30(sm) / RM 34(ss)
Pilihan 3 perisa ✅Almond CocoaChips
✅Blueberry
✅Cornflakes
.
K ROGER'S Mini 150g (20pcs)
---------------------------------------
1 tin RM 15(sm) / RM 17(ss)

Perisa paling meletop tiap tahun - ✅Almond CocoaChips

Nak order, klik link ni 👉 http://wasap.my/60139434430
.
.
Bagi yang di Sabah Sarawak..jangan risau. Kalau teringin nk beraya dengan K.ROGER'S cookies, kami boleh poskan kepada anda.

Klik link http://wasap.m/60139434430 *TAWARAN HARGA PAKAGE KHAS UNTUK TIN SAIZ KECIL*

K.ROGER'S cookies 💥Almond CocoaChips
1 tin :
150g (20 pcs)Harga biasa RM15 satu tin.. tapi kini... _Pakej Syawal Cookies_ 👉2tin RM28 (SM)
👉4tin RM 50 (SM)
👉10 tin RM120 (SM)

lebih jimat.. #bocey #boceylovers #abam #abamboceyofficialfc #abambocey #biskutraya #biskut #abamboceykawin #abamboceyfans #abamboceyfamilia #abamboceysay #bocey

Bagi yang dalam program #kurussebelumraya2018 tu.. elakkan mengambil side dishes yang melimpah ruah atas meja. Pengambilan #sidedish menyebabkan anda susah nak turun berat badan.
.
Bukan tak boleh makan!! Tapi awak2 kenalah jaga kalori. Side dishes seperti kueh terutamanya agak tinggi kalori dan kandungan lemak. Pilih sama ada nak #pinggangkerengga atau #pahamelimpahkirikanan di pagi lebaran 🤭
.
#kurusonlinecoaching
#teamamirulhaikal .
Coach Amirul Haikal
-Personal Online Coaching-
.
#teamcoachyatienadzli #penyakit3serangkai #mogakenyangsetahun #fashionvalet #jubahmurah #hipsterfashion #sayapuasaharini #sayanakkurusdansihat #duckscarves #padini #abambocey

MINUMAN BOTANIK PREMIUM😍😍 Vivix merupakan minuman botani yang mengandungi 4 ramuan hebat :
💕Lobak Ungu
💕Anggur Muscadine
💕Japanese Knotweed
💕British Elderberry
.
Siapa yang memerlukan Vivix?
.
🎀Nak awet muda - Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh dan melambatkan proses penuaan.
.
🎀Nak berhenti rokok - membuang nikotin yang ada pada DNA menyebabkan rasa tak suka lagi pada rokok kerana Vivix buatkan rokok terasa pahit.
.
🎀Nak tingkatkan kesuburan - Resveratrol melindungi Ovum telur yang daripada oxidate damage.
Apabila telur yang ‘dilindungi’ ini selamat daripada menjadi rosak, ianya mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk SURVIVE, MEMBESAR dan DISENYAWAKAN.
.
🎀Nak bertenaga – Vivix memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh. 🎀Nak kurus - Resveratrol membantu mengurangkan pengumpulan lemak, meningkatkan pengaliran darah yang membawa oksigen ke seluruh badan. Sebab itulah ia dapat membantu dalam pembakaran lemak.
.
😍

019.5272.030

#detoxraya #kurus #onlinecoaching #jomkurus #zalora #ariani #raya2018 #abambocey #bajumurah #kurussebelumraya #naelofarhijablover #ctdk #fitness #lowcarbdiet #kurusdengancepat #duitraya #kurusdenganselamat #fatburner #sayanakkurus #hotfm #kurusdenganmudah #detoxselamat #tunM #DSAI #nazimothman #ph #duitraya #love #baby #slimming

MINUMAN BOTANIK PREMIUM😍😍 Vivix merupakan minuman botani yang mengandungi 4 ramuan hebat :
💕Lobak Ungu
💕Anggur Muscadine
💕Japanese Knotweed
💕British Elderberry
.
Siapa yang memerlukan Vivix?
.
🎀Nak awet muda - Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh dan melambatkan proses penuaan.
.
🎀Nak berhenti rokok - membuang nikotin yang ada pada DNA menyebabkan rasa tak suka lagi pada rokok kerana Vivix buatkan rokok terasa pahit.
.
🎀Nak tingkatkan kesuburan - Resveratrol melindungi Ovum telur yang daripada oxidate damage.
Apabila telur yang ‘dilindungi’ ini selamat daripada menjadi rosak, ianya mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk SURVIVE, MEMBESAR dan DISENYAWAKAN.
.
🎀Nak bertenaga – Vivix memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh. 🎀Nak kurus - Resveratrol membantu mengurangkan pengumpulan lemak, meningkatkan pengaliran darah yang membawa oksigen ke seluruh badan. Sebab itulah ia dapat membantu dalam pembakaran lemak.
.
😍

019.5272.030

#detoxraya #kurus #onlinecoaching #jomkurus #zalora #ariani #raya2018 #abambocey #bajumurah #kurussebelumraya #naelofarhijablover #ctdk #fitness #lowcarbdiet #kurusdengancepat #duitraya #kurusdenganselamat #fatburner #sayanakkurus #hotfm #kurusdenganmudah #detoxselamat #tunM #DSAI #nazimothman #ph #duitraya #love #baby #slimming

MINUMAN BOTANIK PREMIUM😍😍 Vivix merupakan minuman botani yang mengandungi 4 ramuan hebat :
💕Lobak Ungu
💕Anggur Muscadine
💕Japanese Knotweed
💕British Elderberry
.
Siapa yang memerlukan Vivix?
.
🎀Nak awet muda - Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh dan melambatkan proses penuaan.
.
🎀Nak berhenti rokok - membuang nikotin yang ada pada DNA menyebabkan rasa tak suka lagi pada rokok kerana Vivix buatkan rokok terasa pahit.
.
🎀Nak tingkatkan kesuburan - Resveratrol melindungi Ovum telur yang daripada oxidate damage.
Apabila telur yang ‘dilindungi’ ini selamat daripada menjadi rosak, ianya mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk SURVIVE, MEMBESAR dan DISENYAWAKAN.
.
🎀Nak bertenaga – Vivix memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh. 🎀Nak kurus - Resveratrol membantu mengurangkan pengumpulan lemak, meningkatkan pengaliran darah yang membawa oksigen ke seluruh badan. Sebab itulah ia dapat membantu dalam pembakaran lemak.
.
😍

019.5272.030

#detoxraya #kurus #onlinecoaching #jomkurus #zalora #ariani #raya2018 #abambocey #bajumurah #kurussebelumraya #naelofarhijablover #ctdk #fitness #lowcarbdiet #kurusdengancepat #duitraya #kurusdenganselamat #fatburner #sayanakkurus #hotfm #kurusdenganmudah #detoxselamat #tunM #DSAI #nazimothman #ph #duitraya #love #baby #slimming

MINUMAN BOTANIK PREMIUM😍😍 Vivix merupakan minuman botani yang mengandungi 4 ramuan hebat :
💕Lobak Ungu
💕Anggur Muscadine
💕Japanese Knotweed
💕British Elderberry
.
Siapa yang memerlukan Vivix?
.
🎀Nak awet muda - Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh dan melambatkan proses penuaan.
.
🎀Nak berhenti rokok - membuang nikotin yang ada pada DNA menyebabkan rasa tak suka lagi pada rokok kerana Vivix buatkan rokok terasa pahit.
.
🎀Nak tingkatkan kesuburan - Resveratrol melindungi Ovum telur yang daripada oxidate damage.
Apabila telur yang ‘dilindungi’ ini selamat daripada menjadi rosak, ianya mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk SURVIVE, MEMBESAR dan DISENYAWAKAN.
.
🎀Nak bertenaga – Vivix memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh. 🎀Nak kurus - Resveratrol membantu mengurangkan pengumpulan lemak, meningkatkan pengaliran darah yang membawa oksigen ke seluruh badan. Sebab itulah ia dapat membantu dalam pembakaran lemak.
.
😍

019.5272.030

#detoxraya #kurus #onlinecoaching #jomkurus #zalora #ariani #raya2018 #abambocey #bajumurah #kurussebelumraya #naelofarhijablover #ctdk #fitness #lowcarbdiet #kurusdengancepat #duitraya #kurusdenganselamat #fatburner #sayanakkurus #hotfm #kurusdenganmudah #detoxselamat #tunM #DSAI #nazimothman #ph #duitraya #love #baby #slimming

MINUMAN BOTANIK PREMIUM😍😍 Vivix merupakan minuman botani yang mengandungi 4 ramuan hebat :
💕Lobak Ungu
💕Anggur Muscadine
💕Japanese Knotweed
💕British Elderberry
.
Siapa yang memerlukan Vivix?
.
🎀Nak awet muda - Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh dan melambatkan proses penuaan.
.
🎀Nak berhenti rokok - membuang nikotin yang ada pada DNA menyebabkan rasa tak suka lagi pada rokok kerana Vivix buatkan rokok terasa pahit.
.
🎀Nak tingkatkan kesuburan - Resveratrol melindungi Ovum telur yang daripada oxidate damage.
Apabila telur yang ‘dilindungi’ ini selamat daripada menjadi rosak, ianya mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk SURVIVE, MEMBESAR dan DISENYAWAKAN.
.
🎀Nak bertenaga – Vivix memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh. 🎀Nak kurus - Resveratrol membantu mengurangkan pengumpulan lemak, meningkatkan pengaliran darah yang membawa oksigen ke seluruh badan. Sebab itulah ia dapat membantu dalam pembakaran lemak.
.
😍

019.5272.030

#detoxraya #kurus #onlinecoaching #jomkurus #zalora #ariani #raya2018 #abambocey #bajumurah #kurussebelumraya #naelofarhijablover #ctdk #fitness #lowcarbdiet #kurusdengancepat #duitraya #kurusdenganselamat #fatburner #sayanakkurus #hotfm #kurusdenganmudah #detoxselamat #tunM #DSAI #nazimothman #ph #duitraya #love #baby #slimming

MINUMAN BOTANIK PREMIUM😍😍 Vivix merupakan minuman botani yang mengandungi 4 ramuan hebat :
💕Lobak Ungu
💕Anggur Muscadine
💕Japanese Knotweed
💕British Elderberry
.
Siapa yang memerlukan Vivix?
.
🎀Nak awet muda - Vivix membantu melambatkan dan melindungi DNA sel tubuh dan melambatkan proses penuaan.
.
🎀Nak berhenti rokok - membuang nikotin yang ada pada DNA menyebabkan rasa tak suka lagi pada rokok kerana Vivix buatkan rokok terasa pahit.
.
🎀Nak tingkatkan kesuburan - Resveratrol melindungi Ovum telur yang daripada oxidate damage.
Apabila telur yang ‘dilindungi’ ini selamat daripada menjadi rosak, ianya mempunyai peluang yang lebih tinggi untuk SURVIVE, MEMBESAR dan DISENYAWAKAN.
.
🎀Nak bertenaga – Vivix memperbaiki tenaga sel. Semakin tubuh kita terdedah kepada penuaan, semakin cepat sel tubuh kita kehilangan tenaga. Ini akan menurunkan fungsi sel. Vivix membantu menguatkan sel tubuh. 🎀Nak kurus - Resveratrol membantu mengurangkan pengumpulan lemak, meningkatkan pengaliran darah yang membawa oksigen ke seluruh badan. Sebab itulah ia dapat membantu dalam pembakaran lemak.
.
😍

019.5272.030

#detoxraya #kurus #onlinecoaching #jomkurus #zalora #ariani #raya2018 #abambocey #bajumurah #kurussebelumraya #naelofarhijablover #ctdk #fitness #lowcarbdiet #kurusdengancepat #duitraya #kurusdenganselamat #fatburner #sayanakkurus #hotfm #kurusdenganmudah #detoxselamat #tunM #DSAI #nazimothman #ph #duitraya #love #baby #slimming

Taraaaa tyg gigi😇👍
#abambocey

G SHOCK DW 5600 NATO STRAP

# Gred 1:1
# Autolight Function
# Alarm
# EL light
Harga Jualan RM 120

SM Free Postage
SS Tambah RM 5

KEPADA YG BERMINAT,JGN TUNGGU LAMA2,TERUS JE BUKA PROFILE SAYA UTK MELIHAT KOLEKSI PELBAGAI JENAMA JAM ATAU KLIK LINK DI BAWAH NI UTK WHATSAPP SY..
Http://www.wasap.my/60137154314/JamTerlajakMurah

Follow my instagram @jam_terlajak_murah_zuhri90
#sayajualjam
#jamraya
#jammurah
#GRED
#copyori
#gshock
#panama
#abambocey
#zularifin
#ctdk
#rangeman

Nampak simple je. Letak cornflakes letak coklat cair makan. Konon tak makan nasi tapi makan choco bubble jar.
.
Memang lah nampak “ringan” dari nasi tapi kalori almost cecah 500 kalori bersamaan 1 pinggan nasi + 1 portion lauk. Yang ni lagi menggemukkan dari semangkuk nasi putih 🤢.
.
Nak kurus bukan sebab makan sikit tapi makan dengan berkualiti. Ikut keperluan macro dan micro. Itu lebih penting. Diet dengan ilmu dan meal plan sangat membantu untuk turun berat badan.
.
.
#teamFH #fithealthyforlife
Coach Fadhlina +60133436011.
.
#ariani #kurusraya #raya #seluarbesar #zalora #tipskurus #plussize #shawl #tipssihat #makansihat #fitmama #BHOnline #ramadhan #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #meloditv3 #jomkurus #fatburner #bajubesar #raya#tunM#tv3 #onlineshopping #abambocey #gemukisawesome

Turun berat ni adalah satu journey yang mana kalau asyik dok give up memang sampai ke sudah tak turun turun.
.
MasyaAllah Alhamdulillah. Amazing journey @abam_bocik .
.
Total weight loss yang terdahulu dah 20 KG. Tak sabar nak tahu total weight loss abam yg terkini. Dan paling bestnyaaaaa, abam dah boleh pakai baju baju dulu. Fuh 🔥🔥.
.
Thats the journey yang tak de orang lain boleh ubah melainkan diri kita sendiri. Keep it up Abam. Saya doakan dream abam untuk berlakon dalam filem aksi tercapai. 💪🏼💪🏼
.
#teamFH #fithealthyforlife
Coach Fadhlina +60133436011.
.
#ariani #kurusraya #raya #seluarbesar #zalora #tipskurus #plussize #shawl #tipssihat #makansihat #fitmama #BHOnline #ramadhan #coachonline #cabaranturunberatbadan #sizebesar #dietseimbang #eathealthy #bawalexclusive #meloditv3 #jomkurus #fatburner #bajubesar #raya#tunM#tv3 #onlineshopping #abambocey #gemukisawesome

Mood shopping raya dah bermula...
.
Apa aktiviti minggu anda hari ni bersama family..?jom kita tawaf mall cari baju raya anak2...atlease pecah jugak peluh...dr kita dok tido jer bulan pose ni..badan pun jadi lemau...
.
#teamnichinhussein
#youcanloseweightfromhome
#santaisantaikurus
#makansedapkurus .
Coach Mai +0123012783
Coach Zainol +0105416001
.
#nakkurus#moodraya#ootdraya#bazarramadhan#puasa#makansedapkl#coachkurusonline#eatclean#ibcdiet#abambocey#tipkurus#kurussebelumraya#resepiclean#kurusraya#jubahbesar#kebayaraya#biskutraya

Bilakah masa yang terbaik untuk bersenam?

Jangan bersenam apabila masih berpuasa. Hanya bersenam apabila badan sudah makan dan minum secukupnya kerana bersenam sambil berpuasa boleh memudaratkan.

Bersenam apabila badan dalam keadaan kelaparan atau dehidrasi boleh menyebabkan badan rasa lemah dan menjejaskan tisu otot pejal. Kajian menunjukkan bahawa dehidrasi tisu otot sebanyak 3% boleh melemahkan badan anda sebanyak 12%. Masa paling sesuai untuk bersenam adalah:

Selepas iftar - masa ini sesuai kerana badan sudah mendapatkan makanan dan minuman yang sedikit, dan boleh dikira macam pre-workout meal. Tetapi ini bergantung kepada berapa banyak masa yang anda boleh luangkan antara Iftar dan sembahyang Tarawih. Untuk sesi ini, anda boleh memilih rutin senaman yang pendek tetapi dengan intensiti yang lebih tinggi

Selepas sembahyang Tarawih - kalau tidak terlalu lewat, masa ini juga sesuai untuk melakukan senaman. Makan selapas bersenam, anda boleh membantu pemulihan otot, pertumbuhan otot dan menghilangkan lemak badan.

Sebelum sahur - Ramai mungkin fikir masa ini masa yang paling tidak praktikal untuk bersenam. Jika anda mempunyai disiplin untuk bangun awal untuk melakukan rutin senaman, ini boleh meningkatkan tenaga badan sepanjang hari. Jadi sebelum memulakan senaman, minum air dengan banyak dan makan makanan yang ringan 30 minit sebelum bersenam. Selepas bersenam, minum air dengan banyak dan makan makanan yang padat nutrien untuk memberi anda tenaga sepanjang hari.
.
Coach fadzilshar📲+60123453425. .
#teamfadzil #misimengecil #jalanjalancarimakan #weightloss #fatloss #jomkurus #jomfit #gemokisawesome #jomsihat #Malaysiafood #fit #nakcantik #naksihat #nakkurus #slim&;fit  #abambocey #youcanloseweightfromhome #bajubesar #jubahbesar  #TV3 #teamnickhinhussien.

Most Popular Instagram Hashtags