#aawork

101 posts

TOP POSTS

Working on larger project. Illustrations for a book. #popillagency #aawork #collage #contemporarycollage

ความเสียสละอยู่หน้า >< @nayanawut
ส่งนางเข้าประกวดนางสาวถิ่นไทยงาม 55
#aawork 😄😄

Berkampung di Banglo PraSekolah satu sekolah gara2 nak update makhluk HRMIS ni hahhhh... Nampak tak boss kami yang tekun tu??? #aawork #thisislongsait #sklongsait #baram

Selamat Hari Anak Nasional 👧🏼👦🏼 Anak-anak Indonesia sangat berhak untuk berbahagia, belajar dan bermain sesuai usia. Berhak juga menikmati indahnya dunia dengan kesehatan yang selalu terjaga, serta dipeluk dengan cinta kasih yang tulus 😍😍 Republik Sentilan Sentilun hadir malam ini, 23 Juli 2016, sebagai sahabat bagi anak 😊😊 pukul 19.30 WIB hanya di Metro TV
Selamat menyaksikan ❤️❤️ #happy #moment #bestfriend #blessed #hidupindah #2016 #AAwork #sahabatanak #anak #kiddos #love #smile #HariAnakNasional #Jakarta #Indonesia

Illustrations for the new arts and culture center in Skellefteå #popillagency #aawork

Among others this piece will be auctioned out tonight!! The auction will not be online but you can send a bid to norr@illustratorcentrum.se if you like participate! I think they accept bids for another two hours #illustratorcentrum #popillagentur #aawork

MOST RECENT

Working on larger project. Illustrations for a book. #popillagency #aawork #collage #contemporarycollage

ความเสียสละอยู่หน้า >< @nayanawut
ส่งนางเข้าประกวดนางสาวถิ่นไทยงาม 55
#aawork 😄😄

Dunia Sains dan Teknologi.

Zaman cikgu dulu belajar Sains ni masa tahap dua ja.

Lepas tu belajar komputer pulak kelas asing, petang kena bayar bulan-bulan.

Dunia makin maju, makin kedepan, semua sekarang digabung menjadi satu.

Tapi tetaplah masih ada yang percakapan mak aiiii moden jauh ke depan, tapi mentaliti ibarat manusia yang masih belum temui tamadun.

Asal dicuit melenting dan melatah.
Asal ditegur mulalah meradang.
Asal diubah mulalah membara.

Moga AA tidak tergolong dalam golongan itu.

Amiin.

#aasays #aakata #AAwork #teaching #teacher #sklongsait #love #dst #yeartwo

Such a dope flick reposted from @stoaker44

SEJARAH!

Nak kata best tu bagi AA memang la best.
Bagi budak pulak AA taktau laaa...
Sebab AA yang mengajar maka nak taknak diorang kena suka and belajar jugak!
Maklumla cikgunya SINGA.

Zaman AA dulu belajar Sejarah masa naik Sekolah Menengah, sekarang ni, berpeluh jugak la nak memahamkan anak2 PENAN sini niii...

Tapi alhamdulillah and insyaAllah I can do it!

#sejarah #history #AA #teach #CikguAA #AAteach #AAwork #AAinaction #AAloveit

Here is the whole book spread, without text and graphic. Thanks for all the greets in the previous post!! #illustratorcentrum #popillagentur #collage #aawork

Been forever since the last post!
Excited about the book release "Swedish Illustrators & Graphic Designers 2016" with cover art by me. Graphic by Lisa Zachrisson. Photo (and producer) @illustratorcentrum #illustratorcentrum #collage #aawork #popillagentur

follow this page in feedly

Most Popular Instagram Hashtags