#aawork

100 posts

TOP POSTS

Been forever since the last post!
Excited about the book release "Swedish Illustrators & Graphic Designers 2016" with cover art by me. Graphic by Lisa Zachrisson. Photo (and producer) @illustratorcentrum #illustratorcentrum #collage #aawork #popillagentur

ความเสียสละอยู่หน้า >< @nayanawut
ส่งนางเข้าประกวดนางสาวถิ่นไทยงาม 55
#aawork 😄😄

Berkampung di Banglo PraSekolah satu sekolah gara2 nak update makhluk HRMIS ni hahhhh... Nampak tak boss kami yang tekun tu??? #aawork #thisislongsait #sklongsait #baram

Selamat Hari Anak Nasional 👧🏼👦🏼 Anak-anak Indonesia sangat berhak untuk berbahagia, belajar dan bermain sesuai usia. Berhak juga menikmati indahnya dunia dengan kesehatan yang selalu terjaga, serta dipeluk dengan cinta kasih yang tulus 😍😍 Republik Sentilan Sentilun hadir malam ini, 23 Juli 2016, sebagai sahabat bagi anak 😊😊 pukul 19.30 WIB hanya di Metro TV
Selamat menyaksikan ❤️❤️ #happy #moment #bestfriend #blessed #hidupindah #2016 #AAwork #sahabatanak #anak #kiddos #love #smile #HariAnakNasional #Jakarta #Indonesia

Did @underground_rx AA, & talked @rx.kenzie into doing it with me...took us a 72 minutes just to do the farmers carries, @jt2fit clearly my grip strength is a weakness @livesore #AAwork #mommydaughter #partnercomptraining #crossfit #airdynesucks #embracethepain #livesorenation

Here is the whole book spread, without text and graphic. Thanks for all the greets in the previous post!! #illustratorcentrum #popillagentur #collage #aawork

MOST RECENT

Working on larger project. Illustrations for a book. #popillagency #aawork #collage #contemporarycollage

Did @underground_rx AA, & talked @rx.kenzie into doing it with me...took us a 72 minutes just to do the farmers carries, @jt2fit clearly my grip strength is a weakness @livesore #AAwork #mommydaughter #partnercomptraining #crossfit #airdynesucks #embracethepain #livesorenation

ความเสียสละอยู่หน้า >< @nayanawut
ส่งนางเข้าประกวดนางสาวถิ่นไทยงาม 55
#aawork 😄😄

Selamat Hari Anak Nasional 👧🏼👦🏼 Anak-anak Indonesia sangat berhak untuk berbahagia, belajar dan bermain sesuai usia. Berhak juga menikmati indahnya dunia dengan kesehatan yang selalu terjaga, serta dipeluk dengan cinta kasih yang tulus 😍😍 Republik Sentilan Sentilun hadir malam ini, 23 Juli 2016, sebagai sahabat bagi anak 😊😊 pukul 19.30 WIB hanya di Metro TV
Selamat menyaksikan ❤️❤️ #happy #moment #bestfriend #blessed #hidupindah #2016 #AAwork #sahabatanak #anak #kiddos #love #smile #HariAnakNasional #Jakarta #Indonesia

Dunia Sains dan Teknologi.

Zaman cikgu dulu belajar Sains ni masa tahap dua ja.

Lepas tu belajar komputer pulak kelas asing, petang kena bayar bulan-bulan.

Dunia makin maju, makin kedepan, semua sekarang digabung menjadi satu.

Tapi tetaplah masih ada yang percakapan mak aiiii moden jauh ke depan, tapi mentaliti ibarat manusia yang masih belum temui tamadun.

Asal dicuit melenting dan melatah.
Asal ditegur mulalah meradang.
Asal diubah mulalah membara.

Moga AA tidak tergolong dalam golongan itu.

Amiin.

#aasays #aakata #AAwork #teaching #teacher #sklongsait #love #dst #yeartwo

Such a dope flick reposted from @stoaker44

SEJARAH!

Nak kata best tu bagi AA memang la best.
Bagi budak pulak AA taktau laaa...
Sebab AA yang mengajar maka nak taknak diorang kena suka and belajar jugak!
Maklumla cikgunya SINGA.

Zaman AA dulu belajar Sejarah masa naik Sekolah Menengah, sekarang ni, berpeluh jugak la nak memahamkan anak2 PENAN sini niii...

Tapi alhamdulillah and insyaAllah I can do it!

#sejarah #history #AA #teach #CikguAA #AAteach #AAwork #AAinaction #AAloveit

Here is the whole book spread, without text and graphic. Thanks for all the greets in the previous post!! #illustratorcentrum #popillagentur #collage #aawork

Been forever since the last post!
Excited about the book release "Swedish Illustrators & Graphic Designers 2016" with cover art by me. Graphic by Lisa Zachrisson. Photo (and producer) @illustratorcentrum #illustratorcentrum #collage #aawork #popillagentur