#aak

MOST RECENT

Transhipment
MV. GLOBAL HARMONY & MV. ANNI SELMER👌

#SSF⚓
#BMQ
#CSM
#AAK
#transhipment
#shiptoship
#shippingagency
#shipowner
#pbm

Always diva... Nak kecam ker.#aak

Klubmesterskab i weekenden
Blev til 80kg træk og 105kg stød #aak #aarhusatletklub #vægtløftning #weightlifting #snatch #cleanandjerk

Bye hunnnyyyyyyy ! #Aak Ess liff err yo #bestie #macie #instagay #QM2 #bye😭. @krismholt @nicolemcmaster

Sedang Sial...!
#AAK

Yang paling real antara semua-semua adalah Eija 💕 #aak

My first club competition. 40k approved in snatch. Approved 48k, but last lift, failed 52k in clean and jerk.
But I did pr’ed 52 k powerclean.
That in spite of me being sick the entire week.
Good day, with the greatest bunch of people. Special tanks to @cptactionhank for coaching me. You are a 💍🙏🏼. #nevereverquit #keepgoing #msmom #mslife#ms #aak #aarhusatletklub #weightliftingmom #olympicweightlifting

4/6 til klubstævne i dag og klubmester i AAK
Og så er det også det meste jeg har stødt siden DM, så det er også et plus

#auelitesport #crossfitweightlifting #crossfit #struggle #eleiko #weightlifting #yourniversity #aak #squat #strong #denmark #danish94 #fitness #fit #nike #nikefit #jackedandtan #calstrength #competition #calstrengthsoldier

Hye Dunia...🌹
Hows was Ur day ?
Allow me to share how i have survived WIDOUT some of my bodyparts aka my children 👶
Woke up early and off to pasar ma all time Fav place ...Yessshh me did my own marketing withour the assistance of Marketing Executive Department Mr.Armany aka Coco....
Applause for DaDa👏🏻👏🏻😝😝
Berat la weii byk nak diangkut BUT Angels was with me😜😇Alhamdulilaaah 🙏🏼
Balik Kemas ,Rebus sgale LimPa, DaGing Lembu ,ITIK , DaGing KamBinG ,Paru sgale mak nenek yg kena cuci kena rebus kena potong yeah macm lagu Celine Dion “All By Myself” hahhahahaa 🎤🎼
So pd yg kutuk me dgn tohmahan me ni meng”Khadamkan”anak2 la meng”Hambakan”anak2 bhw me tak rgheti keje dan sgale macm kata2 tidak benar berbau irihati dan dengki...
Just becoz U failed to raise n discipline Ur kids doesnt mean my ways are the mean and terrible way of educating .... Gini la ,saje berkongsi bhw didikan kita Ibu Bapa trutama IBU terhadap anak2 bermula dari dlm perut ketika mengandung....Tak kisah la agama ape ,zikir senantiase ,baca lQuran setiap solat Fardhu ,byk la berbual dgn baby dgn penuh kasih sayang ,pesanan2 berilmu semua dari dlm kandungan...Dan penting juga IBU mengandung bersikap bersifat baik od manusia dan juga Maha Pencipta sekian alam yakni Allah swt....
Asmaulhusna jika dihafal dan dibaca sambil mengurut2 perut amat berharga nilainya selain Surah Yusuf dan Maryam....
itu semua didikan my Bapak Ustadz Karman Sukarjo👳🏽‍♂️
bukan dah besar panjang remaja baru nak didik memang liat dan GoodLuck la gamatnya...😭🙏🏼
Apepun me tak akan ke seorang selalu hahahaa sekali sekala jer....
Kan me Bunda yg Spoilbrat hihihi jgn jelezz my kidz manjakn me ,jaga me dgn penuh kasihsayang setiap pagi kids seeve me Air Suam berisi lemon ,siapkan Oats tuk saraoan dan ape saje la yg me perlu kidz akan settlekan... juga sebagaimana me telah asuh ,jaga ,didik dan besarkan kidz semua umpama menatang minyak yg penuh hingga me Korbankan harta ,kerjaya dan sgale duniawi hanya demi anak2 ..💖🙏🏼🌹
#tuduhguakhadamkankidzmehjumpagua
#sukahatinakbebel
#jgnsukatiruguatapitakmengaku
#didikanak2darikecil
#sajekongsijgnirihati
#AAK

Hindustan kata ehh😅😂🤣 @tiktok__malaysia

If you have never made a mistake then it means you have never tried something new... So? 😅😅 #AAK #smile #raya2018 #teamrayaaustralia #jajaxzaim #smile #positivevibes #lovebajukurungfrom @qiszar.my 😘😘😘 📸 @zaimshafiqzaini

Most Popular Instagram Hashtags