[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#aahora

106 게시물

인기 게시물

Hai selamat petang.
Seluar platted pallazo terbaru dari Aahora.
Harga asal =Rm85

Tapi.... HARGA PROMOSI = RM 75!! HARGA PROMOwwwiSI = RM 75!! #Aahora #pallazo #pallazomurah #pallazomalaysia #pallazomalaysiamurah

#aahora quiere unos patines

Mandale vege!!!!#aahora see a comerr😛

Aahora Aahora Aahora
Jangan lupa jumpa Aahora. Di mana tu??
Di KL Gateway, 10am-10pm, booth b09. Laju-laju datang tau sebab kami buat sale besar-besaran ni... See u there!!! Kami tunggu kunjungan anda😘

#aahora #klgateway #bigsale

@Regrann from @adresia_ahora - ORANG YANG BEKERJAYA PERLU ADA SET ARISTA KURUNG

Hurm kenapa yang bekerjaya mesti ada Arista kurung by Aahora?
Mesti la kena ada.
1.Material yang sangat sesuai untuk cuaca di Malaysia. Kami menggunakan english cotton yang sangat berkualiti
👘tidak luntur
👗tidak mengecut
😊 sangat selesa kerana menyerap peluh
😱 design kain yang terbaru dan di import dari luar negara.

2. Cutting yang sangat selesa.
3. Boleh digunakan ketika hari raya dan hari2 biasa. So xpayah la nanti tergopoh2 tukar baju untuk ke rumah terbuka.hehehe

Saiz???
Dari saiz S ke L. Harga???
RM 159(free postage)

Cepat whatsapp 0145374168

#Aahora #aahoralovers #bajukurung #bajukurungcotton #kurungmoden #kurungcotton #bajuraya #bajuraya2017 #peniagamalaysia #englishcotton #bajukurungmurah #kurungmurah #kurung2017 - #regrann

Raya ni mesti ramai pakai baju kebaya n kebarung kan?
Apa kata tambah keronsang rantai bagi tambah cantik di pagi raya?

Aahora jual murah2 je keronsang rantai ni.
Jom pm or whatsapp 0145364168

#aahora #raya2017 #bajuraya #peniagamalaysia #peniagaonlinemalaysia

'MATERIAL TAK JARANG, NAMPAK JE TEBAL TAPI BILA PAKAI LANGSUNG XPANAS' 🔝🔝🔝 Feedback customer sendiri tau. Dan customer ni da 3 kali da beli blouse dengan Aahora. Design terbaru je mesti datang butik Aahora nak grab blouse linen Aahora.

KENAPA WAJIB Ada blouse linen👗ni?
🔱material yang sangat sesuai dengan cuaca di Malaysia
🔱potongan yang sangat selesa
🔱warna dan corak yang menarik
🔱design terkini

SIZE??
Free size (fit til L)

HARGA???
RM69
Rasa BLOUSE LINEN Aahora MAHAL?????
Jangan risau. SEMPENA HARI IBU AAHORA BUAT PROMOSI DARI 7-14 May 2017

HARGA DAH TURUN RM65 sehelai. 😊

TAK CUKUP DENGAN TU AAHORA bagi lagi REBATE RM10 dengan pembelian RM100 ke atas!!!!😭 TAK CUKUP LAGI DENGAN REBATE DAN HARGA PROMOSI??? Haaa. AAHORA bagi lagi FREE GIFT untuk semua pembeli online Aahora😘😘😘 Banyaknye dapat kalau beli Blouse Linen Aahora skrg. Apa tunggu lagi
CEPAT AMBIK HANDPHONE N WHATSAPP 0145364168

Nanti terlepas peluang ni semua

#aahora #aahoralovers #blousecotton #blouselinen #blousemurah #blousemalaysia #blousecantik #peniagaonline #pembelimalaysia #bazaarpaknil #baju kemeja

TINGGAL 1 HELAI JE LAGI!! Tinggal sehelai je lagi skirt corak pucci ni. Haritu ambik stock 19 helai tapi ni tinggal 1 helai lagi!!!
OMG 😳😳😳
Dah bila tinggal sehelai tu kita pun kalut la nak restock balik skirt corak pucci ni. Siapa tak nak restock kan kalau kain macam ni laku keras??? 😻😻😻 Sekarang dah restock. Tapi harga macam mana? Naik ke turun?

Harga tetap SAMA.
RM35 untuk SEHELAI
RM100 untuk 3HELAI

Macam mana nak dapat harga borong kalau saya nak beli satu je??🙇💆
Haaa. Apa susah. Kawan2 kan ada. Ajak la kawan beli sekali dapat la harga murah. 😻

WHATSAPP 0145364168
WHATSAPP 0145364168

#aahora #aahoraskirt #skirt #skirtmurah #skirtmalaysia
#peniagaonline
#peniagamalaysia
#bazaarpaknil #skirtraya
#bajurayamalaysia #bajuraya
#bajupejabat

Kurung peplum by aahora

Material ENGLISH COTTON
-tidak panas
-selesa
-tidak luntur
-tidak mengecut

Saiz S-L

Pm or whatsapp 0145364168

#bajuraya #bajuraya2017 #Aahora #aahoralovers #peniagamalaysia #peniagaonline #kurungcotton #cottonenglish

가장 최근의

@Regrann from @adresia_ahora - ORANG YANG BEKERJAYA PERLU ADA SET ARISTA KURUNG

Hurm kenapa yang bekerjaya mesti ada Arista kurung by Aahora?
Mesti la kena ada.
1.Material yang sangat sesuai untuk cuaca di Malaysia. Kami menggunakan english cotton yang sangat berkualiti
👘tidak luntur
👗tidak mengecut
😊 sangat selesa kerana menyerap peluh
😱 design kain yang terbaru dan di import dari luar negara.

2. Cutting yang sangat selesa.
3. Boleh digunakan ketika hari raya dan hari2 biasa. So xpayah la nanti tergopoh2 tukar baju untuk ke rumah terbuka.hehehe

Saiz???
Dari saiz S ke L. Harga???
RM 159(free postage)

Cepat whatsapp 0145374168

#Aahora #aahoralovers #bajukurung #bajukurungcotton #kurungmoden #kurungcotton #bajuraya #bajuraya2017 #peniagamalaysia #englishcotton #bajukurungmurah #kurungmurah #kurung2017 - #regrann

Assalamualaikum.
Tudung bawal by Aahora with lace and swarovski

bidang 45
senang dibentuk
selesa dipakai

Harga:Rm35/sehelai

PROMOTION 3 helai RM100!!
PROMOTION 3 helai RM100!! Pm or whatsapp 0145364168

#aahora #aahoralovers #peniagaonlinemalaysia #peniagaonline #tudungbawal #tudung #tudungmurah

Satin square scarf with beading by Aahora

Rm35/pcs

Promotion

3 Pcs rm100
3 pcs rm100
3 pcs rm100

Whatsapp 0145364168

#Aahora #aahoralovers #tudungkeknis #tudungsatin
#tudungmurah

@Regrann from @adresia_ahora - KINI AAHORA MENGELUARKAN DESIGN ARLENA PEPLUM KURUNG

kenapa ARLENA PEPLUM kurung by Aahora?

1.Material yang sangat sesuai untuk cuaca di Malaysia. Kami menggunakan english cotton yang sangat berkualiti
👘tidak luntur
👗tidak mengecut
😊 sangat selesa kerana menyerap peluh
😱 design kain yang terbaru dan di import dari luar negara.

2. Cutting yang sangat selesa.
3. Boleh digunakan ketika hari raya dan hari2 biasa. So xpayah la nanti tergopoh2 tukar baju untuk ke rumah terbuka.hehehe

3. Wuduk friendly

4. Design bahagian atas macam kimono sesuai untuk ibu2 yang breastfeed agar tampil bergaya di Hari Raya.

Saiz???
Dari saiz S ke L. Harga???
RM 159(free postage)

Cepat whatsapp 0145374168

#Aahora #aahoralovers #bajukurung #bajukurungcotton #kurungmoden #kurungcotton #bajuraya #bajuraya2017 #peniagamalaysia #englishcotton #bajukurungmurah #kurungmurah #kurung2017 - #regrann

@Regrann from @adresia_ahora - AISYA PEPLUM KURUNG direka khusus untuk PARA GADIS, BAKAL IBU, MUMMIES HOT di MALAYSIA.
Kenapa pilih AISYA PEPLUM KURUNG by Aahora? Apa yang best sangat tu?? -menggunakan material yang sangat selesa. Menggunakan material satin yang sejuk,lembut dan senang menyerap peluh.
-sesuai digunakan di office dan majlis2 kerana design yang exclusive,sopan dan boleh digunakan di mana2 majlis. -design berbentuk A-line yang sesuai untuk gadis, bakal ibu dan mommies hot smua. - dua warna sesuai dan lain dari yang lain. -menggunakan corak roses yang memberi kesan feminin kepada pemakai.

Saiz- S,M,L,XL

Cara basuh: boleh menggunakan washing machine atau hand wash.
Sebelum beli nak juga tau apa yang ISTIMEWA pasal AISYA PEPLUM KURUNG NI. -para gadis boleh pakai Aisya Peplum Kurung dari sebelum kawin sehingga ada anak. Kenapa? Sebab cutting A-line sangat istimewa. Memberi bukaaan yang besar di bahagian perut.
-design yang direka ini tidak akan memberi impak besar kepada pengguna. - dan yang PENTING mummies akan tetap GORGEOUS MACAM ANAK DARA bila bergaya dengan AISYA PEPLUM KURUNG.
Harga????
Rm199 (free postage)

Jom pm or whatsapp 0145364168

#aahora #aahoralover #bajukurung #bajukurung2017
#bajukurungmurah #bajuraya2017 #bajurayamurah #peplumkurung #peplumbercorak #peniagaonline #pembelionline - #regrann

Salam tengah hari. Tengah lunch ke?

Ada yang peminat bawal tak?

Aahora kuarkan design tudung bawal dengan lace dan batu swarovsky!!! Harga??
Rm35

Promosi 3helai rm100!!!! Whatsapp 0145364168

#aahora #aahoralovers #bawalairiskl #tudungbawal #tudungonline #peniagamalaysia #peniagaonline

@Regrann from @adresia_ahora - ORANG YANG BEKERJAYA PERLU ADA SET ARISTA KURUNG

Hurm kenapa yang bekerjaya mesti ada Arista kurung by Aahora?
Mesti la kena ada.
1.Material yang sangat sesuai untuk cuaca di Malaysia. Kami menggunakan english cotton yang sangat berkualiti
👘tidak luntur
👗tidak mengecut
😊 sangat selesa kerana menyerap peluh
😱 design Kain yang terbaru dan di import dari luar negara.

2. Cutting yang sangat selesa.
3. Boleh digunakan ketika hari raya dan hari2 biasa. So xpayah la nanti tergopoh2 tukar baju untuk ke rumah terbuka.hehehe

Saiz???
Dari saiz S ke L. Harga???
RM 159(free postage)

Cepat whatsapp 0145374168

#Aahora #aahoralovers #bajukurung #bajukurungcotton #kurungmoden #kurungcotton #bajuraya #bajuraya2017 #peniagamalaysia #englishcotton #bajukurungmurah #kurungmurah #kurung2017 - #regrann

@Regrann from @adresia_ahora - KINI AAHORA MENGELUARKAN DESIGN ARLENA PEPLUM KURUNG

kenapa ARLENA PEPLUM kurung by Aahora?

1.Material yang sangat sesuai untuk cuaca di Malaysia. Kami menggunakan english cotton yang sangat berkualiti
👘tidak luntur
👗tidak mengecut
😊 sangat selesa kerana menyerap peluh
😱 design kain yang terbaru dan di import dari luar negara.

2. Cutting yang sangat selesa.
3. Boleh digunakan ketika hari raya dan hari2 biasa. So xpayah la nanti tergopoh2 tukar baju untuk ke rumah terbuka.hehehe

3. Wuduk friendly

4. Design bahagian atas macam kimono sesuai untuk ibu2 yang breastfeed agar tampil bergaya di Hari Raya.

Saiz???
Dari saiz S ke L. Harga???
RM 159(free postage)

Cepat whatsapp 0145374168

#Aahora #aahoralovers #bajukurung #bajukurungcotton #kurungmoden #kurungcotton #bajuraya #bajuraya2017 #peniagamalaysia #englishcotton #bajukurungmurah #kurungmurah #kurung2017 - #regrann

@Regrann from @adresia_ahora - AISYA PEPLUM KURUNG direka khusus untuk PARA GADIS, BAKAL IBU, MUMMIES HOT di MALAYSIA.
Kenapa pilih AISYA PEPLUM KURUNG by Aahora? Apa yang best sangat tu?? -menggunakan material yang sangat selesa. Menggunakan material satin yang sejuk,lembut dan senang menyerap peluh.
-sesuai digunakan di office dan majlis2 kerana design yang exclusive,sopan dan boleh digunakan di mana2 majlis. -design berbentuk A-line yang sesuai untuk gadis, bakal ibu dan mommies hot smua. - dua warna sesuai dan lain dari yang lain. -menggunakan corak roses yang memberi kesan feminin kepada pemakai.

Saiz- S,M,L,XL

Cara basuh: boleh menggunakan washing machine atau hand wash.
Sebelum beli nak juga tau apa yang ISTIMEWA pasal AISYA PEPLUM KURUNG NI. -para gadis boleh pakai Aisya Peplum Kurung dari sebelum kawin sehingga ada anak. Kenapa? Sebab cutting A-line sangat istimewa. Memberi bukaaan yang besar di bahagian perut.
-design yang direka ini tidak akan memberi impak besar kepada pengguna. - dan yang PENTING mummies akan tetap GORGEOUS MACAM ANAK DARA bila bergaya dengan AISYA PEPLUM KURUNG.
Harga????
Rm199 (free postage)

FIRST CUSTOMER DAPAT HARGA DISCOUNT!!! Jom pm or whatsapp 0145364168

#aahora #aahoralover #bajukurung #bajukurung2017
#bajukurungmurah #bajuraya2017 #bajurayamurah #peplumkurung #peplumbercorak #peniagaonline #pembelionline - #regrann

Raya ni mesti ramai pakai baju kebaya n kebarung kan?
Apa kata tambah keronsang rantai bagi tambah cantik di pagi raya?

Aahora jual murah2 je keronsang rantai ni.
Jom pm or whatsapp 0145364168

#aahora #raya2017 #bajuraya #peniagamalaysia #peniagaonlinemalaysia

Raya ni mesti ramai pakai baju kebaya n kebarung kan?
Apa kata tambah keronsang rantai bagi tambah cantik di pagi raya?

Aahora jual murah2 je keronsang rantai ni.
Jom pm or whatsapp 0145364168

#aahora #raya2017 #bajuraya #peniagamalaysia #peniagaonlinemalaysia

Raya ni mesti ramai pakai baju kebaya n kebarung kan?
Apa kata tambah keronsang rantai bagi tambah cantik di pagi raya?

Aahora jual murah2 je keronsang rantai ni.
Jom pm or whatsapp 0145364168

#aahora #raya2017 #bajuraya #peniagamalaysia #peniagaonlinemalaysia

Raya ni mesti ramai pakai baju kebaya n kebarung kan?
Apa kata tambah keronsang rantai bagi tambah cantik di pagi raya?

Aahora jual murah2 je keronsang rantai ni.
Jom pm or whatsapp 0145364168

#aahora #raya2017 #bajuraya #peniagamalaysia #peniagaonlinemalaysia

Kami da ready. Korang da ready ke belum nak dating dengan Aahora harini??? Jom datang ke LEFEST RAYA 6.0,STADIUM KUALA TERENGGANU booth 912,
#Aahora
#lefest
#lefestrayaterengganu

AISYA PEPLUM KURUNG direka khusus untuk PARA GADIS, BAKAL IBU, MUMMIES HOT di MALAYSIA.
Kenapa pilih AISYA PEPLUM KURUNG by Aahora? Apa yang best sangat tu?? -menggunakan material yang sangat selesa. Menggunakan material satin yang sejuk,lembut dan senang menyerap peluh.
-sesuai digunakan di office dan majlis2 kerana design yang exclusive,sopan dan boleh digunakan di mana2 majlis. -design berbentuk A-line yang sesuai untuk gadis, bakal ibu dan mommies hot smua. - dua warna sesuai dan lain dari yang lain. -menggunakan corak roses yang memberi kesan feminin kepada pemakai.

Saiz- S,M,L,XL

Cara basuh: boleh menggunakan washing machine atau hand wash.
Sebelum beli nak juga tau apa yang ISTIMEWA pasal AISYA PEPLUM KURUNG NI. -para gadis boleh pakai Aisya Peplum Kurung dari sebelum kawin sehingga ada anak. Kenapa? Sebab cutting A-line sangat istimewa. Memberi bukaaan yang besar di bahagian perut.
-design yang direka ini tidak akan memberi impak besar kepada pengguna. - dan yang PENTING mummies akan tetap GORGEOUS MACAM ANAK DARA bila bergaya dengan AISYA PEPLUM KURUNG.
Harga????
Rm199 (free postage)

FIRST CUSTOMER DAPAT HARGA DISCOUNT!!! Jom pm or whatsapp 0145364168

#aahora #aahoralover #bajukurung #bajukurung2017
#bajukurungmurah #bajuraya2017 #bajurayamurah #peplumkurung #peplumbercorak #peniagaonline #pembelionline

KINI AAHORA MENGELUARKAN DESIGN ARLENA PEPLUM KURUNG

kenapa ARLENA PEPLUM kurung by Aahora?

1.Material yang sangat sesuai untuk cuaca di Malaysia. Kami menggunakan english cotton yang sangat berkualiti
👘tidak luntur
👗tidak mengecut
😊 sangat selesa kerana menyerap peluh
😱 design kain yang terbaru dan di import dari luar negara.

2. Cutting yang sangat selesa.
3. Boleh digunakan ketika hari raya dan hari2 biasa. So xpayah la nanti tergopoh2 tukar baju untuk ke rumah terbuka.hehehe

3. Wuduk friendly

4. Design bahagian atas macam kimono sesuai untuk ibu2 yang breastfeed agar tampil bergaya di Hari Raya.

Saiz???
Dari saiz S ke L. Harga???
RM 159(free postage)

Cepat whatsapp 0145374168

#Aahora #aahoralovers #bajukurung #bajukurungcotton #kurungmoden #kurungcotton #bajuraya #bajuraya2017 #peniagamalaysia #englishcotton #bajukurungmurah #kurungmurah #kurung2017

가장 인기있는 인스타그램 해시 태그