#aahora

最新

#aahora #Bomberos - Vuelco de un camión altura Arroyo El Contador

#Repost @sibciguarico (@get_repost)
・・・
#AAHORA || Gobernador @josemvasquez1 junto a los 15 alcaldes y alcaldesas electos sostienen encuentro con los medios de comunicación desde el Palacio de Gobierno || #FelizMartes #12Diciembre

Aahora di Femes Fest, Dewan Sri Amar,Kemaman. Jom serbu booth f8. Dari 10 pagi hingga 12 tgh malam. Jom serbu ramai2. Dibuka dari Jumaat sampai Ahad.

Semua blouse rm39 hingga rm49.

Ada special gift untuk semua pelanggan Aahora!!!!😊😊 #aahora #femesfest #kemaman #blousemurah #terengganu #kerteh #blouselabuh #blousexxl #femesfest2017 #femesfest_2

@Regrann from @adresia_ahora - ORANG YANG BEKERJAYA PERLU ADA SET ARISTA KURUNG

Hurm kenapa yang bekerjaya mesti ada Arista kurung by Aahora?
Mesti la kena ada.
1.Material yang sangat sesuai untuk cuaca di Malaysia. Kami menggunakan english cotton yang sangat berkualiti
👘tidak luntur
👗tidak mengecut
😊 sangat selesa kerana menyerap peluh
😱 design kain yang terbaru dan di import dari luar negara.

2. Cutting yang sangat selesa.
3. Boleh digunakan ketika hari raya dan hari2 biasa. So xpayah la nanti tergopoh2 tukar baju untuk ke rumah terbuka.hehehe

Saiz???
Dari saiz S ke L. Harga???
RM 159(free postage)

Cepat whatsapp 0145374168

#Aahora #aahoralovers #bajukurung #bajukurungcotton #kurungmoden #kurungcotton #bajuraya #bajuraya2017 #peniagamalaysia #englishcotton #bajukurungmurah #kurungmurah #kurung2017 - #regrann

Assalamualaikum.
Tudung bawal by Aahora with lace and swarovski

bidang 45
senang dibentuk
selesa dipakai

Harga:Rm35/sehelai

PROMOTION 3 helai RM100!!
PROMOTION 3 helai RM100!! Pm or whatsapp 0145364168

#aahora #aahoralovers #peniagaonlinemalaysia #peniagaonline #tudungbawal #tudung #tudungmurah

Satin square scarf with beading by Aahora

Rm35/pcs

Promotion

3 Pcs rm100
3 pcs rm100
3 pcs rm100

Whatsapp 0145364168

#Aahora #aahoralovers #tudungkeknis #tudungsatin
#tudungmurah

@Regrann from @adresia_ahora - KINI AAHORA MENGELUARKAN DESIGN ARLENA PEPLUM KURUNG

kenapa ARLENA PEPLUM kurung by Aahora?

1.Material yang sangat sesuai untuk cuaca di Malaysia. Kami menggunakan english cotton yang sangat berkualiti
👘tidak luntur
👗tidak mengecut
😊 sangat selesa kerana menyerap peluh
😱 design kain yang terbaru dan di import dari luar negara.

2. Cutting yang sangat selesa.
3. Boleh digunakan ketika hari raya dan hari2 biasa. So xpayah la nanti tergopoh2 tukar baju untuk ke rumah terbuka.hehehe

3. Wuduk friendly

4. Design bahagian atas macam kimono sesuai untuk ibu2 yang breastfeed agar tampil bergaya di Hari Raya.

Saiz???
Dari saiz S ke L. Harga???
RM 159(free postage)

Cepat whatsapp 0145374168

#Aahora #aahoralovers #bajukurung #bajukurungcotton #kurungmoden #kurungcotton #bajuraya #bajuraya2017 #peniagamalaysia #englishcotton #bajukurungmurah #kurungmurah #kurung2017 - #regrann

@Regrann from @adresia_ahora - AISYA PEPLUM KURUNG direka khusus untuk PARA GADIS, BAKAL IBU, MUMMIES HOT di MALAYSIA.
Kenapa pilih AISYA PEPLUM KURUNG by Aahora? Apa yang best sangat tu?? -menggunakan material yang sangat selesa. Menggunakan material satin yang sejuk,lembut dan senang menyerap peluh.
-sesuai digunakan di office dan majlis2 kerana design yang exclusive,sopan dan boleh digunakan di mana2 majlis. -design berbentuk A-line yang sesuai untuk gadis, bakal ibu dan mommies hot smua. - dua warna sesuai dan lain dari yang lain. -menggunakan corak roses yang memberi kesan feminin kepada pemakai.

Saiz- S,M,L,XL

Cara basuh: boleh menggunakan washing machine atau hand wash.
Sebelum beli nak juga tau apa yang ISTIMEWA pasal AISYA PEPLUM KURUNG NI. -para gadis boleh pakai Aisya Peplum Kurung dari sebelum kawin sehingga ada anak. Kenapa? Sebab cutting A-line sangat istimewa. Memberi bukaaan yang besar di bahagian perut.
-design yang direka ini tidak akan memberi impak besar kepada pengguna. - dan yang PENTING mummies akan tetap GORGEOUS MACAM ANAK DARA bila bergaya dengan AISYA PEPLUM KURUNG.
Harga????
Rm199 (free postage)

Jom pm or whatsapp 0145364168

#aahora #aahoralover #bajukurung #bajukurung2017
#bajukurungmurah #bajuraya2017 #bajurayamurah #peplumkurung #peplumbercorak #peniagaonline #pembelionline - #regrann

Salam tengah hari. Tengah lunch ke?

Ada yang peminat bawal tak?

Aahora kuarkan design tudung bawal dengan lace dan batu swarovsky!!! Harga??
Rm35

Promosi 3helai rm100!!!! Whatsapp 0145364168

#aahora #aahoralovers #bawalairiskl #tudungbawal #tudungonline #peniagamalaysia #peniagaonline

@Regrann from @adresia_ahora - ORANG YANG BEKERJAYA PERLU ADA SET ARISTA KURUNG

Hurm kenapa yang bekerjaya mesti ada Arista kurung by Aahora?
Mesti la kena ada.
1.Material yang sangat sesuai untuk cuaca di Malaysia. Kami menggunakan english cotton yang sangat berkualiti
👘tidak luntur
👗tidak mengecut
😊 sangat selesa kerana menyerap peluh
😱 design Kain yang terbaru dan di import dari luar negara.

2. Cutting yang sangat selesa.
3. Boleh digunakan ketika hari raya dan hari2 biasa. So xpayah la nanti tergopoh2 tukar baju untuk ke rumah terbuka.hehehe

Saiz???
Dari saiz S ke L. Harga???
RM 159(free postage)

Cepat whatsapp 0145374168

#Aahora #aahoralovers #bajukurung #bajukurungcotton #kurungmoden #kurungcotton #bajuraya #bajuraya2017 #peniagamalaysia #englishcotton #bajukurungmurah #kurungmurah #kurung2017 - #regrann

@Regrann from @adresia_ahora - KINI AAHORA MENGELUARKAN DESIGN ARLENA PEPLUM KURUNG

kenapa ARLENA PEPLUM kurung by Aahora?

1.Material yang sangat sesuai untuk cuaca di Malaysia. Kami menggunakan english cotton yang sangat berkualiti
👘tidak luntur
👗tidak mengecut
😊 sangat selesa kerana menyerap peluh
😱 design kain yang terbaru dan di import dari luar negara.

2. Cutting yang sangat selesa.
3. Boleh digunakan ketika hari raya dan hari2 biasa. So xpayah la nanti tergopoh2 tukar baju untuk ke rumah terbuka.hehehe

3. Wuduk friendly

4. Design bahagian atas macam kimono sesuai untuk ibu2 yang breastfeed agar tampil bergaya di Hari Raya.

Saiz???
Dari saiz S ke L. Harga???
RM 159(free postage)

Cepat whatsapp 0145374168

#Aahora #aahoralovers #bajukurung #bajukurungcotton #kurungmoden #kurungcotton #bajuraya #bajuraya2017 #peniagamalaysia #englishcotton #bajukurungmurah #kurungmurah #kurung2017 - #regrann

@Regrann from @adresia_ahora - AISYA PEPLUM KURUNG direka khusus untuk PARA GADIS, BAKAL IBU, MUMMIES HOT di MALAYSIA.
Kenapa pilih AISYA PEPLUM KURUNG by Aahora? Apa yang best sangat tu?? -menggunakan material yang sangat selesa. Menggunakan material satin yang sejuk,lembut dan senang menyerap peluh.
-sesuai digunakan di office dan majlis2 kerana design yang exclusive,sopan dan boleh digunakan di mana2 majlis. -design berbentuk A-line yang sesuai untuk gadis, bakal ibu dan mommies hot smua. - dua warna sesuai dan lain dari yang lain. -menggunakan corak roses yang memberi kesan feminin kepada pemakai.

Saiz- S,M,L,XL

Cara basuh: boleh menggunakan washing machine atau hand wash.
Sebelum beli nak juga tau apa yang ISTIMEWA pasal AISYA PEPLUM KURUNG NI. -para gadis boleh pakai Aisya Peplum Kurung dari sebelum kawin sehingga ada anak. Kenapa? Sebab cutting A-line sangat istimewa. Memberi bukaaan yang besar di bahagian perut.
-design yang direka ini tidak akan memberi impak besar kepada pengguna. - dan yang PENTING mummies akan tetap GORGEOUS MACAM ANAK DARA bila bergaya dengan AISYA PEPLUM KURUNG.
Harga????
Rm199 (free postage)

FIRST CUSTOMER DAPAT HARGA DISCOUNT!!! Jom pm or whatsapp 0145364168

#aahora #aahoralover #bajukurung #bajukurung2017
#bajukurungmurah #bajuraya2017 #bajurayamurah #peplumkurung #peplumbercorak #peniagaonline #pembelionline - #regrann

Raya ni mesti ramai pakai baju kebaya n kebarung kan?
Apa kata tambah keronsang rantai bagi tambah cantik di pagi raya?

Aahora jual murah2 je keronsang rantai ni.
Jom pm or whatsapp 0145364168

#aahora #raya2017 #bajuraya #peniagamalaysia #peniagaonlinemalaysia

Raya ni mesti ramai pakai baju kebaya n kebarung kan?
Apa kata tambah keronsang rantai bagi tambah cantik di pagi raya?

Aahora jual murah2 je keronsang rantai ni.
Jom pm or whatsapp 0145364168

#aahora #raya2017 #bajuraya #peniagamalaysia #peniagaonlinemalaysia

人気ハッシュタグ