#a0001

463 posts

TOP POSTS

.
#zepp福岡#最前#A0001
やばい。曲の途中で降りてきてこっち
来たなって思ったらうちの前で止まって
バッグハグからの歌って。って耳元で
呟かれた😭❤️死にそう。😭😭😭
目も合わせれんで💭記憶飛んだ😳‼️
ファンサも神対応!何回も投げキッス
くれるしで、ずっと興奮だった。
書ききれんくらいあるw

Just made this gif on the #imgplay app. Saved it as a #video then added music through the #iMovie app. Also copied the file on the timeline 3 more times to give myself 36 seconds instead of 12. Before saving I added some music.
Track: #A0001, Artist: #Thursday

Close Nov'2016
Tq semua yg grab set promo 3tube RM100 #starglow uolls mmg pengguna yg bijak:-) Nantikan promo #Charms akan dtg ye

#teammajestic #A0001

Hai Charms & Starglow lovers.😍 AGELESS..ANTI aging...wow!! Suke ke tak?suke ke tak?

Jeng.. Jeng.. Jeng... produk baru anti aging/anti penuaan dari Charms akan berada di pasaran tak lama lagi uolls..FAHARA 😘 ingat tau😉

Didatangkan dalam 3 item (3in1) 🌹 Cleanser 🌹 Hydra Fresh Cream 🌹 Night Spa Treatment Cream
Item yg wajib Ade untuk setiap wanita..😍
Untuk kulit sentiase muda remaja😃😃 #CharmsStarglowMakeUpdanRawat
#TeamMajestic
#A0001

Gabungan Charms Cleanser & Makeup Remover + Fahara Night Spa Cream + Charms Foundation memang superb! Insyaallah kalau ikut steps yg betul dr ejen2 dan stokis yg sah, masalah jerawat uols tu boleh kita kurangkan perlahan2.
.
Dapatkan produk Charms Skincare hanya dr ejen2 dan stokis berdaftar ye. Ejen yg berhashtag #A0001 semuanya insyaAllah superohsem.
Dptkan sekarang sebelum terlambat 😆

MOST RECENT

👕เสื้อยืด Oversize สไตล์เกาหลี ลาย chuu เกาหลี รหัส#A0001 ราคา 179 บาท
แมทได้กับกางเกงยีนส์เก๋ๆ
รอบอกกว้างถึง 50" ความยาว 25"
📮ส่งไปรษณีย์วัน จ/พ/ศ
📍ลงทะเบียน 30 บาท
📍EMS 50 ตัวต่อไป +10
👆🏻สนใจตัวไหนกดลิ้งสอบถามด้านบนได้เลยค่ะ

CHARMS & STARGLOW KINI BUKAN LAGI SATU RAHSIA
.
Sudah berada di pasaran selama 4 tahun. Dan kini cukup yakin melangkah lebih jauh utk membantu merawat dan mencantikkan kulit wajah wanita Asia.
.
APA AJAIBNYA CHARMSGLOW INI?
.
Rangkaian produk makeup skincare yg terdiri drpd:
✴ Collagen Cleanser & Makeup Remover
✴ Serum Kaisya
✴ Foundation
✴ Boneeta Premix Yoghurt Drink
✴ Body Soap
Dan paling HOT MELETOP...
✴ Starglow Laser Scrub
.
Fokuskan pd MASALAH uols
❔ BERJERAWAT PASIR
❔ CELA ATAU PARUT
❔ LOPAK BERKAWAH ❔ WHITEHEADS/BLACKHEADS
❔ KULIT KERING/BERMINYAK
❔ TONA TAK SEKATA
❔ GARIS2 HALUS ❔ JERAGAT/PIGMENTASI
.
Jangan tunggu lagi!
Kalau uols tak mahu kehabisan wang ringgit dan masa mencuba lambakan produk di pasaran, DAPATKAN KONSULTASI yg detail dr cheqnuna
.
Cheqnuna akan pastikan utk faham dan jelas dgn setiap inci masalah kulit uols sebelum buat rekomendasi item mana yg uols perlukan. Boleh tanya pelanggan2 sis yg dah berkongsi suka duka masalah kulit wajah theyols sebelum cheqnuna nasihatkan apa yg perlu mereka ambil. Alhamdulillah Allah
#CharmsStarglowMakeUpdanRawat
#TeamMajestic
#A0001
#charmsglow
#charmsfoundation
#charmscleansermakeupremover
#kaisyaserum
#starglow
#viralmalaysia
#charmslover
#raiseyourlife#dropshipdiperlukan #semabokperdana

韓版條紋寬鬆上衣
編號#A0001
這款穿起來真的很舒服,又好搭,推薦給你們
💰250
款式:粉黑/白黑
💥全館免運中!
#美少女77

Twitter archive #A0001 :
Titled: "Past Disappointments Shape Present Opinions" by Unknown
Stay tuned for a closer look into the dissection of human psyche as shown through ancient forms of communication

Ada masalah kulit macam ni??
Blackheads
Whiteheads
Berminyak
Kusam

Senang je..consisten je dgn set ni InsyaAllah...semua akan berakhir :-) WSAPP 0122760240

#dropshipdiperlukan
#agentklang
#A0001

Pegi keje just makeup simple2 je

No bedak2 debus ye
Nak solat pun senang..telekung pun tak kotor.

Harini #kakcun mixkan fd code natural beauty+white fairy.

Ha jom beli mix2 sbb skrg ade promo RAYA SAKAN habaq hang.. Wsapp 0122760240

#teammajestic
#Dropshipdiperlukan
#agentklang
#A0001

PROMO PALING WIN..WIN..WIN

Diskaun utk semua items!!!! Baju raye dah mahal
Beg raye pun mahal

so kami nk uolls berjimat utk nampak cantik raye nti cepat2
wsapp sekarang 0122760240

#Dropshipdiperlukan
#teammajestic
#agentklang
#A0001

.
❤️FOUNDATION HARIAN PALING NATURAL😍😍 Siapa yang tak suka nampak bermekap tebal? Siapa tak suke make up sebab takut naik jerawat?
.
😘Jangan risau darling! CHARMS memang penyelamat awak semuaa😍 Paling NATURAL. Paling best sekali. Jerawat plak mengecut jer😍
.
🌟Ape specialnya ye? Bahan2 natural dan selamat di dalam Charms Foundation ni la yang turut merawat masalah2 skin awak2 tu😍
.
💁🏻Jom dptkan konsultasi dari kami! .
.
👉🏻☎WHATSAPP "CHARMS" ke +60193560736
.
#Charms #CharmsFoundation
#MekapDanRawat #NaturalSkincare
#MakinPeluhMakinGlowing
#PosSeluruhMalaysia
#TeamMajestic #A0001

Mommy Syira Hussin
Founder CharmsFoundation

Sebelum kite guna harusla founder yg guna dulukan. so nk cantik mcm mommy ni korang kene la setia dgn #Charms...jgn pakai 2hari da giveup nangis tepi bucu katil nape tak cantik mcm founder kennn... Mommy mmg suka foundation code Pinkish2 + White fairy...mmg berseri2 sgt tambah plk dgn lipcharms code Camelia+sakura...dah anak 3uolss sape kate tak boleh cantik cm anak daree... BerCharms saje :-) #teammajestic
#dropshipwanted
#agentklang
#A0001

【Rose Tee】#A0001
PRICE // RM26/1 , RM50/2
COLOUR // Black, White
SIZE pm me 😘

.
.
🌸PROMO RAMADHAN KAREEM🌸
.
.
Assalamualaikum semua💋💋💋 .
.
Charms adalah rangkaian MAKE UP SKINCARE yg terdiri drpd bbrp item khas utk lelaki & wanita simple tp nak maintain gojez di mana2..😊😍😘 .
.
😱10% untuk setiap item .
👱🏻‍♀️cantik raya bersama charms
.
👸🏻charmsdropship
📲whatsapp : 0193560736
.
.
#SkincareSambilMerawat
#SkincareNatural #MekapdanRawat #RawatJerawat #RawatJeragat
#RawatKulitkusam #RawatKulitBerminyak
#RawatPoriBesar #SkincareHargaPatut
#Charms #Starglow #Fahara #A0001

TINGGAL 1 HARI LAGI ‼️‼️
.
Promo Ramadhan Kareem berakhir esk!
.
✨CHARMS FOUNDATION✨
.
💕special Charms Foundation💕 .
✅ Menyerlahkan lagi kulit wajah (kesan yang lebih flawless dan cerah-tidak berminyak).
✅ Mencerahkan kulit dari masalah kekusaman, tona tidak sekata dan masalah kulit yang lain.
✅ Memberikan perlindungan dari sinaran UV iaitu punca utama masalah jeragat.
✅ Menambahkan kolagen yg dapat membantu menegangkan kulit wajah.
✅ Memperbaiki tisu-tisu yang rosak di bahagian yang disapukan.
✅ Anti jerawat.
✅ Tidak basah atau berminyak.
✅ Paling best, makin peluh makin glowing. Pakai 8 jam pun muka tak bercapuk ! .
.
Promo Ramadhan Kareem dapat RM53 sahaja tau! Tahan berbulan2😍😍 .
.
Nak Gebu Raya Ni Whatsapp jerr
📲+6019-3560736
.
Selamat Berpuasa😊
.
#foundation
#charmsfoundation
#NaturalSkincare
#MekapDanRawat
#charmsglow
#raiseyourlife
#TeamMajestic
#A0001

MENYESAL TAK SUDAH GUNA CHARMS !
.
alamak , dah terkena dengan charms.. Mula mula takut nak pakai dan tangguh kan masa nak beli , sedangkan org lain dah cuba produk charms .. Kalau mula dari awal mesti best sebab CHARMS JIMAT , BERBALOI , TAHAN BERBULAN BULAN .. Tak rugi kalau cuba uoalsss 😍 .
Siapa nak FREE konsultasi dari charms? Pm cepat2 tau
www.wasap.my/0122760240

#dropshipwanted
#charmsglow
#raiseyourlife
#teammajestic
#A0001

Kelebihan Charms Foundation 👇🏻 ✔Di adun menggunakan Minyak kelapa dara (sapuan yg sgt halus)
✔Menganjalkan kulit (Collagen)
✔Memudarkan parut dgn penghasilan sel2 baru (Apple stemcell)
✔Mencerahkan (LGluta)
✔Melindungi dr sinaran matahari (punca jeragat)
✔SPF 15
✔Melembabkan kulit wajah

Apa yg special sangat Charms Foundation ni berbanding dgn foundation lain dkt luar sana tu? ✅ Menyerlahkan lagi kulit wajah (kesan yang lebih flawless dan cerah-tidak berminyak).
✅ Mencerahkan kulit dari masalah kekusaman, tona tidak sekata dan masalah kulit yang lain.
✅ Memberikan perlindungan dari sinaran UV iaitu punca utama masalah jeragat.
✅ Menambahkan kolagen yg dapat membantu menegangkan kulit wajah.
✅ Memperbaiki tisu-tisu yang rosak di bahagian yang disapukan.
✅ Anti jerawat.
✅ Tidak basah atau berminyak.
✅ Paling best, makin peluh makin glowing. Pakai 8 jam pun muka tak bercapuk !
Promo Ramadhan Kareem dapat RM53 sahaja tau! Tahan berbulan2😍😍 Nak Gebu Raya Ni Whatsapp jerr
📲+60193560736

Selamat Berpuasa😊

#NaturalSkincare
#MekapDanRawat
#charmsglow
#charmsfoundation
#raiseyourlife
#TeamMajestic
#A0001

Selamat Bertarawih.
Tengah tunggu customer nak datang repeat order Charms foundation.

Alamak stock da lincin nk kene restock lagi nampaknye.

Sape nk waspp2 je ye.

#teammajestic
#promoraya
#agentklang
#dropshipwanted
#A0001

Most Popular Instagram Hashtags