[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#ZUKABEAUTYmalaysia

MOST RECENT

❗️TESTIMONI BY USING DETOX CLAYMASK & COFFEE SCRUB❗️
.
.
Takkan tengok sahaja?! Awak awak semua bila lagi? Jom grab CLAYMASK ZUKABEAUTY 🙋🏼
.
.
📲DM/WA 019-5621046 for fast reply 😘
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

Green tea mask sekarang tengah hot selling tahu 🔥🔥🔥🔥🔥 #zukabeautymalaysia #organicclaymask

Claymask detoxing+coffee scrub
0147530691(ws)

by #zukabeautymalaysia #JomBeli #JomRawatMuka ❤️

For those yang ada masalah jerawat yang extreme. Jom amalkan claymask+madu kelulut+kulit kayu manis ❤️ #organic #100%organic #claymask #zukabeautymalaysia

Say no to acne & oily skin ❤️ #claymask #organicclay #zukabeautymalaysia

@haqiemrusli98_ pun pakai claymask & green tea mask dari #zukabeautymalaysia #claymask

Sampai ke twitter la viral pasal organic mask daripada zuka beauty ni😍 hehee Yang mana masih belum cuba jom order sekarang 0147530691 #organic #claymask #Detoxing #zukabeautymalaysia

Mudahnya nak natural kan wajah. Jimat pulak tu hehe jom order claymask organic🍂 Detox kulit anda sekarang 🔥 #claymask #organic #zukabeautymalaysia

Claymask boleh membantu detoxing kan semula wajah anda tanpa memberi side effect💕 Tunggu apa lagi jom order WhatsApp 0147530691 #claymask #organic #zukabeautymalaysia

Dead Sea Mud Mask
RM 70 tak termasuk postage🍃
.
Cara penggunaan organic coffee scrub - untuk kulit muka basahkan kulit dan gosok dalam 1 min then biarkan dalam 15min sebelum bilas
- Untuk pink kan bibir. Letak sugarscrub coffee dalam 10-15 min sebelum bilas. - Untuk kulit badan boleh gosok dalam 5-10min dan boleh terus bilas
- seminggu hanya 2 kali sahaja
.
#organicskincare #zukabeauty #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #zukabeautytips #zukabeautykl #zukabeautyproduct

Green Tea Mask
RM 80 tak termasuk postage🍃
.
Cara penggunaan organic coffee scrub - untuk kulit muka basahkan kulit dan gosok dalam 1 min then biarkan dalam 15min sebelum bilas
- Untuk pink kan bibir. Letak sugarscrub coffee dalam 10-15 min sebelum bilas. - Untuk kulit badan boleh gosok dalam 5-10min dan boleh terus bilas
- seminggu hanya 2 kali sahaja
.
#organicskincare #zukabeauty #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #zukabeautytips #zukabeautykl #zukabeautyproduct

Organic Coffee Scrub
RM 35 tak termasuk postage🍃
.
Cara penggunaan organic coffee scrub - untuk kulit muka basahkan kulit dan gosok dalam 1 min then biarkan dalam 15min sebelum bilas
- Untuk pink kan bibir. Letak sugarscrub coffee dalam 10-15 min sebelum bilas. - Untuk kulit badan boleh gosok dalam 5-10min dan boleh terus bilas
- seminggu hanya 2 kali sahaja
.
#organicskincare #zukabeauty #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #zukabeautytips #zukabeautykl #zukabeautyproduct

Ni list price #ZBYESALE ye yayang sekalian😘 .
.
Cepat grab ui sebelum kehabisan stok!! .
#zukabeautymalaysia #organicproducts #sales #yearendsale #skincare #penjagaanwanita #kulitbersih

Feedback zuka beauty 😍😍🍃 Slide for more feedback frm our customers. Alhamdulillah. Jom amalkan organik skincare.
.
📲 whatsapp 018-2306640 ( tekan link di bio )
.
#zukabeautyfeedback #zukabeautymalaysia #detoxifyingclaymask #herbalife #agentzukabeauty #bestproduct #bestselling #bentoniteclay #organicskincareproducts

#repost from @naturalselection.xo - GIVEAWAY CONTEST

Ikuti syarat mudah utk menang hot selling DETOXIFYING CLAYMASK zukabeauty di bawah ! 🎁-
.

1. FOLLOW @naturalselection.xo dan @beaufe.aa
2. LIKE semua gambar (future post atau existing post) @naturalselection.xo sepanjang giveaway berlansung.
3. REPOST gambar di atas beserta rules giveaway dan #naturalselectiongiveaway #zukabeautygiveaway (fake acc/igshop/giveaway acc tidak dikira)
4. TAG/MENTION @naturalselection.xo dan 3 org rakan anda di gambar yg anda repost. Pastikan active user.
5. Comment DONE pada post di bawah ✔
.

Pastikan anda turn on post notification dan jangan private account anda. Pemenang akan dipilih berdasarkan "Most Active Follower" Active bukan bermakna spam kay.
.

Contest akan tamat pada bila bila masa so please be alert. Spread this giveaway guys! May the best win, goodluck 😘

#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautygiveaway #giveawaymalaysia #giveaway #giveawaycontest #zukabeautykl #zukabeautyampang #zukabeautymelaka #zukabeautymalaysia #zukabeautysabah #zukabeautyclaymask #zukabeautykedah #zukabeautyklang #zukabeautykotakinabalu #zukabeautyjohor #zukabeautyperak #zukabeautyproduct #zukabeautykelantan #zukabeautyselayang #giveawayiphone #giveawayiphone6 #giveawayhandbag #giveawaycosmetic #giveawaymakeup

Untuk yg tktau lagi Zukabeauty ada mengeluarkan serum dan sama macam produk kita yg lain serum zukabeauty ni 100% from organic ingredients dan bebas merkuri atau chemical chemical lain yg berbahaya utk kulit.
.

Kebaikkan serum zukabeauty :
- merawat parut (esp parut hitam / parut lama)
- mencerahkan kulit
- melembab & mensekata kan kulit
- memberi khasiat pd kulit
.

Cara pemakaian :
- Selepas penggunaan Masker
- Boleh dijadikan base makeup.
-Boleh mix dgn foundation utk nampak glowing
- Boleh dipakai selepas cuci muka ( sebelum tidur )
.

Harga utk Serum Zukabeauty RM50 exc postage. Berminat boleh whatsapp 0123409270/klik link di bio ♡ Cod melaka

#ZUKABEAUTYmalaysia #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautygiveaway #organicproducts #organicskincare #naturalingredients #naturalskincare #natural #organic #breakout

Ramai model2 yang dah beli and amalkan product Zukabeauty. Sebab product Zukabeauty 100% dari bahan semula jadi yang diimport.
.
Green tea mask🍃
RM80 tak termasuk postage
.
#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautymalaysia #zukabeautykl #zukabeautyproduct #sayajual #uiamgombak

Siapa yang dah try organic scrub Zukabeauty mesti akan repeat & repeat, lagi2 bila mix dengan claymask memang akan buat kulit kita halus lembut macam baby. Ramai cakap coffee Scrub Zukabeauty ni lain dari yang lain. Sebab tu coffee scrub Zukabeauty ni salah satu best selling product kami 😍
.
#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautyproduct #zukabeautyshahalam #zukabeautymalaysia

Wah @hafizmahamad pun amalkan product Zukabeauty untuk penjagaan kulit dia tau! Korang bila lagi? 😍
.
#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautykl #zukabeautymalaysia #sayajual

Most Popular Instagram Hashtags