#ZUKABEAUTYkotakinabalu

MOST RECENT

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Scrub Coffee & Moisturizer.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, kulit muka kering boleh cuba scrub coffee & moisturizer ni tau. Sangat membantu untuk merawat kulit muka.
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp su 0123409270malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

The best scrub & masker ever!
Scrub & masker propolis ni dia sangat bantu moist kan kulit korang. .

If korang ada masalah kulit kering, kusam and gelap boleh try this scrub+masker πŸ˜‰πŸ‘Œ
.
Jom yang nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp su 0123409270 (malas nak save no? Tekan je link dekat bio) atau DM Mary pon boleh 😘
.
#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu
#greenteamask #greenteamaskmalaysia
#greenteamaskmurah #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #setmadukelulut #setmadukelulutmalaysia #coffeesoap #coffeesoapmurah #coffeesoapmalaysia #cocoascrub #botanicalscrub #honeysoap
#peppermintscrub #organicserum #serumzukabeauty

SET MADU KELULUT 🐝
.
Yang takda skincare, takut nak cuba skincare yg ada chemical boleh cuba set ni. Bahan-bahan utamanya:
☘ Madu kelulut ☘ Argan Oil ☘ Virgin Coconut Oil ☘ Vitamin E & Vitamin C ☘ Propolis
.
Salah satu produk yang mencerahkan & merawat kulit secara semulajadi. Sesuai untuk kulit muka yang ada parut jerawat or jeragat, berminyak, kulit kusam & kulit gelap. Sangat recommended utk try set ni.
βœ… Sesuai untuk semua jenis kulit. Yang penting 100% organik & semulajadi.
.
πŸ’° Rm150
FREE POS
.
Jom yang nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp SU 0123409270 (malas nak save no? Tekan je link dekat bio) atau DM Mary pon boleh 😘
.
#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu
#greenteamask #greenteamaskmalaysia
#greenteamaskmurah #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #setmadukelulut
#setmadukelulutmalaysia #coffeesoap
#coffeesoapmurah #coffeesoapmalaysia
#cocoascrub #botanicalscrub #honeysoap
#peppermintscrub #organicserum #serumzukabeauty

πŸƒ GREENTEA MASK πŸƒ
.
Kebaikan GREENTEA MASK:
🌿 Membersihkan liang-liang pori yang tersumbat.
🌿 Merawat kulit berminyak, jerawat dan bekas jerawat.
🌿 Membantu mempercepatkan proses penyembuhan & regenerasi pada jaringan kulit.
🌿 Membersihkan kulit dari toksik, bakteria & radikal bebas.
🌿 Menghaluskan & mencerahkan kulit wajah.
🌿 Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
πŸ‘‰πŸΌ Rm80 exclude postage
πŸ“¬ Postage: Rm8 (sm) // Rm12 (ss)
.
Berminat boleh whatsapp 010 505 0482 atau DM ja Mary πŸ€—
.
#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu
#greenteamask #greenteamaskmalaysia
#greenteamaskmurah #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #setmadukelulut
#setmadukelulutmalaysia #coffeesoap
#coffeesoapmurah #coffeesoapmalaysia
#cocoascrub #botanicalscrub #honeysoap
#peppermintscrub #organicserum #serumzukabeauty

The best scrub & masker ever!
Scrub & masker propolis ni dia sangat bantu moist kan kulit korang. .

If korang ada masalah kulit kering, kusam and gelap boleh try this scrub+masker πŸ˜‰πŸ‘Œ
.
Jom yang nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp Mary 010 505 0482 (malas nak save no? Tekan je link dekat bio) atau DM Mary pon boleh 😘
.
#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu
#greenteamask #greenteamaskmalaysia
#greenteamaskmurah #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #setmadukelulut #setmadukelulutmalaysia #coffeesoap #coffeesoapmurah #coffeesoapmalaysia #cocoascrub #botanicalscrub #honeysoap
#peppermintscrub #organicserum #serumzukabeauty

Detoxifying Claymask 🌿
.
Kebaikan DETOXIFYING CLAYMASK:
πŸƒ Membantu mengecutkan jerawat
πŸƒ Membantu menghilangkan parut jerawat
πŸƒ Menanggalkan blackheads & whiteheads
πŸƒ Mengurangkan kulit muka berminyak
πŸƒ Mengecilkan liang pori
πŸƒ Detox kulit (menyerap toxin dalam kulit)
.
πŸ‘‰πŸΌ Rm58 (sm) // Rm62 (ss) termasuk Postage
.
Jom yang nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp Mary 010 505 0482 (malas nak save no? Tekan je link dekat bio) atau DM Mary pon boleh 😘
.
#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu
#greenteamask #greenteamaskmalaysia
#greenteamaskmurah #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #setmadukelulut
#setmadukelulutmalaysia #coffeesoap
#coffeesoapmurah #coffeesoapmalaysia
#cocoascrub #botanicalscrub #honeysoap
#peppermintscrub #organicserum #serumzukabeauty

🍯 Honey Soap 🍯
100% natural soap dari madu kelulut. Diperbuat dari propolis jenis kristal & madu kelulut.
.
Boleh merawat masalah kulit muka berminyak, jerawat, kulit kusam, sunburn.
.
Yang takda pencuci muka, nak cuba beli pencuci muka tapi risau ada chemical, boleh cuba pakai honey soap ni, sebab 100% organic dijamin takda bahan chemical. Boleh tahan sampai 2 bulan tau!
.
Yang penting 100% organic πŸƒ
.
πŸ‘‰πŸΌ Rm30 (Tidak termasuk postage)
πŸ“¬ Postage: Rm8 (sm) // Rm12 (ss)
.
Jom yang nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp Mary 010 505 0482 (malas nak save no? Tekan je link dekat bio) atau DM Mary pon boleh 😘
.
#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu
#greenteamask #greenteamaskmalaysia
#greenteamaskmurah #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #setmadukelulut
#setmadukelulutmalaysia #coffeesoap
#coffeesoapmurah #coffeesoapmalaysia
#cocoascrub #botanicalscrub #honeysoap
#peppermintscrub #organicserum #serumzukabeauty

🌿 Organic Serum 🌿
.
Antara bahan-bahan di dalamnya:
- Argan Morroco Oil
- Virgin Olive Oil
- Madu Kelulut
- Pure Aloe Vera
.
Kebaikan serum:
- Merawat parut (Parut hitam/Parut berlubang halus)
- Mencerahkan kulit
- Melembabkan & mensekatakan kulit
- Merawat "Acne Prone"
- Merawat kulit kusam
- Memberi khasiat pada kulit
.
βœ… Boleh dipakai selepas memakai masker
βœ… Boleh mix dengan foundation
βœ… Boleh dipakai sebelum tidur
.
πŸ‘‰πŸΌ Rm50 exclude postage
πŸ“¬ Postage: Rm8 (sm) // Rm12 (ss)
.
Jom yang nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp Mary 010 505 0482 (malas nak save no? Tekan je link dekat bio) atau DM Mary pon boleh 😘
.
#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu
#greenteamask #greenteamaskmalaysia
#greenteamaskmurah #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #setmadukelulut
#setmadukelulutmalaysia #coffeesoap
#coffeesoapmurah #coffeesoapmalaysia
#cocoascrub #botanicalscrub #honeysoap
#peppermintscrub #organicserum #serumzukabeauty

Set combo. Jimat & berbaloi 😍
πŸ‘‰πŸΌ Rm84 (sm) // Rm89 (ss) termasuk postage & free mask brush
.
Kebaikan DETOXIFYING CLAYMASK:
πŸƒ Membantu mengecutkan jerawat & parut jerawat
πŸƒ Menanggalkan blackheads & whiteheads
πŸƒ Mengurangkan kulit muka berminyak
πŸƒ Mengecilkan liang-liang pori
πŸƒ Detox kulit (menyerap toxin dalam kulit)
.
Kebaikan SCRUB COFFEE:
🌿 Menghilangkan bekas jerawat
🌿 Mencerahkan kulit muka
🌿 Menghaluskan kulit muka
🌿 Merawat bibir gelap
🌿 Menanggalkan sel-sel kulit mati
🌿 Scrub Coffee 3in1 - Lips scrub, face scrub & body scrub
.
100% organic πŸƒ
.
Jom yang nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp Mary 010 505 0482 (malas nak save no? Tekan je link dekat bio) atau DM Mary pon boleh 😘
.
#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu
#greenteamask #greenteamaskmalaysia
#greenteamaskmurah #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #setmadukelulut
#setmadukelulutmalaysia #coffeesoap
#coffeesoapmurah #coffeesoapmalaysia
#cocoascrub #botanicalscrub #honeysoap
#peppermintscrub #organicserum #serumzukabeauty

SET MADU KELULUT 🐝
.
Yang takda skincare, takut nak cuba skincare yg ada chemical boleh cuba set ni. Bahan-bahan utamanya:
☘ Madu kelulut ☘ Argan Oil ☘ Virgin Coconut Oil ☘ Vitamin E & Vitamin C ☘ Propolis
.
Salah satu produk yang mencerahkan & merawat kulit secara semulajadi. Sesuai untuk kulit muka yang ada parut jerawat or jeragat, berminyak, kulit kusam & kulit gelap. Sangat recommended utk try set ni.
βœ… Sesuai untuk semua jenis kulit. Yang penting 100% organik & semulajadi.
.
πŸ’° Rm150 exc postage
Postage rm9 (sm) // rm14 (ss)
.
Jom yang nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp Mary 010 505 0482 (malas nak save no? Tekan je link dekat bio) atau DM Mary pon boleh 😘
.
#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu
#greenteamask #greenteamaskmalaysia
#greenteamaskmurah #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #setmadukelulut
#setmadukelulutmalaysia #coffeesoap
#coffeesoapmurah #coffeesoapmalaysia
#cocoascrub #botanicalscrub #honeysoap
#peppermintscrub #organicserum #serumzukabeauty

🌿 Organic Moisturizer 🌿
.
Bahan utama didalamnya:
☘ Virgin Coconut Oil ☘ Argan Oil ☘ Vitamin E
.
Lebih sesuai untuk kulit muka kering & combination. Selalu kalau customer nak beli claymask, farah akan pesan selepas pakai mask, apply pelembap ataupun night cream/serum. Kalau semua tu customer tak pernah pakai, so farah akan suggest moisturizer dari zukabeauty. Yang penting 100% organic βœ”οΈ
.
πŸ‘‰πŸΌ Rm38 exclude postage
Postage rm8 (sm) // rm12 (ss)
.
Jom yang nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp Mary 010 505 0482 (malas nak save no? Tekan je link dekat bio) atau DM Mary pon boleh 😘
.
#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu
#greenteamask #greenteamaskmalaysia
#greenteamaskmurah #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #setmadukelulut
#setmadukelulutmalaysia #coffeesoap
#coffeesoapmurah #coffeesoapmalaysia
#cocoascrub #botanicalscrub #honeysoap
#peppermintscrub #organicserum #serumzukabeauty

🌿 Organic Coffee Soap 🌿
.
Bahan-bahan dalam coffee soap 100% natural (Pure Coffee & Argan Oil). Tak sama macam coffee soap yang ada banyak di pasaran.
.
Bagus untuk yang ada masalah parut jerawat & sunburn.
.
πŸ‘‰πŸΌ Rm25 exclude postage
πŸ“¬ Postage: Rm8 (sm) // Rm12 (ss)
.
Jom yang nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp Mary 010 505 0482 (malas nak save no? Tekan je link dekat bio) atau DM Mary pon boleh 😎
.
#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu
#greenteamask #greenteamaskmalaysia
#greenteamaskmurah #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #setmadukelulut
#setmadukelulutmalaysia #coffeesoap
#coffeesoapmurah #coffeesoapmalaysia
#cocoascrub #botanicalscrub #honeysoap
#peppermintscrub #organicserum #serumzukabeauty

wah sampai ke twitter penangan product Zukabeauty, tk hbis habis duk menyebut, suka sngt ni 😍 permintaan product Zukabeauty mmg tinggi plus product Zukabeauty 100% organic.

Jom yang nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp Mary 010 505 0482 (malas nak save no? Tekan je link dekat bio) atau DM Mary pon boleh 😘
.
#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu
#greenteamask #greenteamaskmalaysia
#greenteamaskmurah #coffeescrub #coffeescrubmurah #coffeescrubmalaysia #setmadukelulut
#setmadukelulutmalaysia #coffeesoap
#coffeesoapmurah #coffeesoapmalaysia
#cocoascrub #botanicalscrub #honeysoap
#peppermintscrub #organicserum #serumzukabeauty

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Organic Serum. Memang dah ramai yang jatuh hati dengan serum ni sebab mampu pudarkan parut jerawat, atasi masalah kulit kusam & banyak lagi manfaat lain dari serum ni.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, muka kusam boleh lah cuba serum ni sekarang. Harga tak mahal tak murah cuma Rm50 je sebotol. Boleh combine dengan foundation untuk effect glowing!
.
Jom yang nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 016 849 6120 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#organicserum #serumzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Detoxifying Claymask + Serum + Honey Soap. Memang dah ramai yang jatuh hati dengan detox claymask sebab mampu kecutkan jerawat dalam masa tak sampai 30 minit tau.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, muka berminyak, blackhead & whitehead banyak boleh lah cuba detox claymask + serum sekarang. Harga tak mahal tak murah cuma Rm50 setiap satu tahan 3-4 bulan. Jimat tak jimat? Kalau beli combo ada discount Rm5 untuk serum. Yayy!
.
Jom yang nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 016 849 6120 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Greentea Mask πŸƒ
.
Kebaikan GREENTEA MASK:
🌿 Membersihkan liang-liang pori yang tersumbat.
🌿 Merawat kulit berminyak, jerawat dan bekas jerawat.
🌿 Membantu mempercepatkan proses penyembuhan & regenerasi pada jaringan kulit.
🌿 Membersihkan kulit dari toksik, bakteria & radikal bebas.
🌿 Menghaluskan & mencerahkan kulit wajah.
🌿 Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
Harga πŸ‘‰πŸΌ Rm80 exclude postage
πŸ“¬ Postage: Rm8 (sm) // Rm12 (ss)
.
Berminat boleh whatsapp 016 849 6120 atau DM farah
.
#greenteamask #greenteamaskmurah #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyagent #zukabeautykedah #zukabeautymelaka #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautykotakinabalu

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Detoxifying Claymask & Organic Serum. Memang dah ramai yang jatuh hati dengan set detox claymask & organic serum ni sebab mampu kecutkan jerawat dalam masa tak sampai 30 minit tau.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, muka berminyak, blackhead & whitehead boleh lah cuba detox claymask & serum sekarang. Ada discount Rm5 untuk serum kalau korang beli mana-mana jenis masker dalam satu pembelian.
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, boleh whatsapp farah 016 849 6120 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Detoxifying Claymask & Scrub Coffee. Memang dah ramai yang jatuh hati dengan detox claymask & scrub coffee ni sebab mampu kecutkan jerawat dalam masa tak sampai 30 minit tau.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, muka berminyak, blackhead & whitehead boleh lah cuba detox claymask & scrub coffee sekarang. Harga tak mahal tak murah cuma Rm75 tahan 3-4 bulan untuk set combo ni. Jimat tak jimat? Jimat Rm10 lagi tau.
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 016 849 6120 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

❗️TESTIMONI BY USING DETOX CLAYMASK & COFFEE SCRUB❗️
.
.
Takkan tengok sahaja?! Awak awak semua bila lagi? Jom grab CLAYMASK ZUKABEAUTY πŸ™‹πŸΌ
.
.
πŸ“²DM/WA 019-5621046 for fast reply 😘
.
.
#mask #masker #scrub #beauty #natural #organic #zukabeauty #cantik #flawless #coffeescrubzukabeauty #claymaskzukabeauty #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautymalaysia #zukabeautyfeedback #feedbacknaturalbyshaa_ #lofatah #erasabah #erasabahfm #erasabahprihatin

Most Popular Instagram Hashtags