[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#zukabeautykotakinabalu

286 posts

TOP POSTS

Tips Detoxifying Claymask πŸƒ
.
Bentonite Powder tu Claymask tau. Jom cuba buat macam ni pula 😍
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautytips #zukabeautystokis #zukabeautysabah #zukabeautykedah #zukabeautykotakinabalu #zukabeautyklang #zukabeautyshahalam

Memang dah ramai yang jatuh hati dengan detox claymask sebab mampu kecutkan jerawat dalam masa tak sampai 30 minit tau.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, muka berminyak, blackhead & whitehead banyak boleh lah cuba detox claymask sekarang. Harga tak mahal tak murah cuma Rm50 tahan 3-4 bulan. Jimat tak jimat?
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 016 849 6120 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Detoxifying Claymask. Memang dah ramai yang jatuh hati dengan detox claymask sebab mampu kecutkan jerawat dalam masa tak sampai 30 minit tau.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, muka berminyak, blackhead & whitehead banyak boleh lah cuba detox claymask sekarang. Harga tak mahal tak murah cuma Rm50 tahan 3-4 bulan. Jimat tak jimat?
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 016 849 6120 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

S C R U B C O F F E E
.
Sebelum tidur, jom scrub muka dengan scrub coffee. Farah sukaaa sangat bau coffee! Sedapnyaaa bau 😍
.
#scrubcoffee #zukabeauty #zukabeautystokis #zukabeautykedah #zukabeautymelaka #zukabeautyshahalam #zukabeautysabah #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu #zukabeautycoffeescrub

Scrub Coffee Zuka Beauty πŸƒ
(Swipe left)
.
Farah share pasal scrub coffee pula ya. Info ni lebih details untuk korang baca ❀️
.
#scrubcoffee
#zukabeauty
#zukabeautykedah
#zukabeautysabah
#zukabeautymelaka
#zukabeautyshahalam
#zukabeautykotakinabalu
#zukabeautyklang

MOST RECENT

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Scrub Coffee & Moisturizer.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, kulit muka kering boleh cuba scrub coffee & moisturizer ni tau. Sangat membantu untuk merawat kulit muka.
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 016 849 6120 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Detoxifying Claymask. Memang dah ramai yang jatuh hati dengan detox claymask sebab mampu kecutkan jerawat dalam masa tak sampai 30 minit tau.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, muka berminyak, blackhead & whitehead banyak boleh lah cuba detox claymask sekarang. Harga tak mahal tak murah cuma Rm50 tahan 3-4 bulan. Jimat tak jimat?
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 016 849 6120 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Detoxifying Claymask. Memang dah ramai yang jatuh hati dengan detox claymask sebab mampu kecutkan jerawat dalam masa tak sampai 30 minit tau.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, muka berminyak, blackhead & whitehead banyak boleh lah cuba detox claymask sekarang. Harga tak mahal tak murah cuma Rm50 tahan 3-4 bulan. Jimat tak jimat?
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 016 849 6120 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Detoxifying Claymask. Memang dah ramai yang jatuh hati dengan detox claymask sebab mampu kecutkan jerawat dalam masa tak sampai 30 minit tau.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, muka berminyak, blackhead & whitehead banyak boleh lah cuba detox claymask sekarang. Harga tak mahal tak murah cuma Rm50 tahan 3-4 bulan. Jimat tak jimat?
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 016 849 6120 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

Memang dah ramai yang jatuh hati dengan detox claymask sebab mampu kecutkan jerawat dalam masa tak sampai 30 minit tau.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, muka berminyak, blackhead & whitehead banyak boleh lah cuba detox claymask sekarang. Harga tak mahal tak murah cuma Rm50 tahan 3-4 bulan. Jimat tak jimat?
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 016 849 6120 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

Assalamualaikum. Salam jumaat ❀️
.
Hari ni kesayangan farah semua dah minum air berapa gelas? Haaa! Jangan lupa minum air masak sekurang-kurangnya 2 liter sehari dan kurangkan minum minuman manis atau bergas ya.
.
Minum banyak air masak sangat bagus untuk kulit muka kita agar nampak lebih berseri dan sihat. Kurang minum air masak boleh menyebabkan badan kita rasa lesu, kulit dan bibir pun akan kering tau.
.
So korang kena minum air kosong secukupnya ya! 🌸
.
#zukabeauty #zukabeautykktips #zukabeautyagent #zukabeautystokis #zukabeautykl #zukabeautykedah #zukabeautyklang #zukabeautyperak #zukabeautymelaka #zukabeautyjohor #zukabeautyshahalam #zukabeautysabah #zukabeautykotakinabalu

.
Alhamdulillah 😍
.
Feedback Detoxifying Claymask. Memang dah ramai yang jatuh hati dengan detox claymask sebab mampu kecutkan jerawat dalam masa tak sampai 30 minit tau.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, muka berminyak, blackhead & whitehead banyak boleh lah cuba detox claymask sekarang. Harga tak mahal tak murah cuma Rm50 tahan 3-4 bulan. Jimat tak jimat?
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 016 849 6120 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Detoxifying Claymask. Memang dah ramai yang jatuh hati dengan detox claymask sebab mampu kecutkan jerawat dalam masa tak sampai 30 minit tau.
.
Yang ada masalah jerawat, parut jerawat, muka berminyak, blackhead & whitehead banyak boleh lah cuba detox claymask sekarang. Harga tak mahal tak murah cuma Rm50 tahan 3-4 bulan. Jimat tak jimat?
.
Nak cuba atau nak tanya tentang produk, jangan malu-malu boleh whatsapp farah 016 849 6120 (malas nak save no? Tekan link dekat bio) atau DM je terus 😘
.
#claymask #claymaskzukabeauty #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyperak #zukabeautykedah #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautymelaka #zukabeautykl #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautykotakinabalu

#Repost @naturalselection.xo (@get_repost)
・・・
GIVEAWAY CONTEST

Ikuti syarat mudah utk menang hot selling DETOXIFYING CLAYMASK zukabeauty di bawah ! 🎁-
.

1. FOLLOW @naturalselection.xo dan @beaufe.aa
2. LIKE semua gambar (future post atau existing post) @naturalselection.xo sepanjang giveaway berlansung.
3. REPOST gambar di atas beserta rules giveaway dan #naturalselectiongiveaway #zukabeautygiveaway (fake acc/igshop/giveaway acc tidak dikira)
4. TAG/MENTION @naturalselection.xo dan 3 org rakan anda di gambar yg anda repost. Pastikan active user.
5. Comment DONE pada post di bawah βœ”
.

Pastikan anda turn on post notification dan jangan private account anda. Pemenang akan dipilih berdasarkan "Most Active Follower" Active bukan bermakna spam kay.
.

Contest akan tamat pada bila bila masa so please be alert. Spread this giveaway guys! May the best win, goodluck 😘

#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautygiveaway #giveawaymalaysia #giveaway #giveawaycontest #zukabeautykl #zukabeautyampang #zukabeautymelaka #zukabeautymalaysia #zukabeautysabah #zukabeautyclaymask #zukabeautykedah #zukabeautyklang #zukabeautykotakinabalu #zukabeautyjohor #zukabeautyperak #zukabeautyproduct #zukabeautykelantan #zukabeautyselayang #giveawayiphone #giveawayiphone6 #giveawayhandbag #giveawaycosmetic #giveawaymakeup

@mukhtar_ana @tahirah_tiah @hidayu_yusoff
#naturalselectiongiveaway
#zukabeautygiveaway

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Greentea Mask πŸƒ
.
Kebaikan GREENTEA MASK:
🌿 Membersihkan liang-liang pori yang tersumbat.
🌿 Merawat kulit berminyak, jerawat dan bekas jerawat.
🌿 Membantu mempercepatkan proses penyembuhan & regenerasi pada jaringan kulit.
🌿 Membersihkan kulit dari toksik, bakteria & radikal bebas.
🌿 Menghaluskan & mencerahkan kulit wajah.
🌿 Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
Harga πŸ‘‰πŸΌ Rm80 exclude postage
πŸ“¬ Postage: Rm8 (sm) // Rm12 (ss)
.
Berminat boleh whatsapp 016 849 6120 atau DM farah
.
#greenteamask #greenteamaskmurah #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyagent #zukabeautykedah #zukabeautymelaka #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautykotakinabalu

Alhamdulillah 😍
.
Feedback Greentea Mask πŸƒ
.
Kebaikan GREENTEA MASK:
🌿 Membersihkan liang-liang pori yang tersumbat.
🌿 Merawat kulit berminyak, jerawat dan bekas jerawat.
🌿 Membantu mempercepatkan proses penyembuhan & regenerasi pada jaringan kulit.
🌿 Membersihkan kulit dari toksik, bakteria & radikal bebas.
🌿 Menghaluskan & mencerahkan kulit wajah.
🌿 Sesuai untuk semua jenis kulit.
.
Harga πŸ‘‰πŸΌ Rm80 exclude postage
πŸ“¬ Postage: Rm8 (sm) // Rm12 (ss)
.
Berminat boleh whatsapp 016 849 6120 atau DM farah
.
#greenteamask #greenteamaskmurah #zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautystokis #zukabeautyagent #zukabeautykedah #zukabeautymelaka #zukabeautyshahalam #zukabeautyjohor #zukabeautysabah #zukabeautyklang #zukabeautykotakinabalu

GIVEAWAY CONTEST

Ikuti syarat mudah utk menang hot selling DETOXIFYING CLAYMASK zukabeauty di bawah ! 🎁-
.

1. FOLLOW @naturalselection.xo dan @beaufe.aa
2. LIKE semua gambar (future post atau existing post) @naturalselection.xo sepanjang giveaway berlansung.
3. REPOST gambar di atas beserta rules giveaway dan #naturalselectiongiveaway #zukabeautygiveaway (fake acc/igshop/giveaway acc tidak dikira)
4. TAG/MENTION @naturalselection.xo dan 3 org rakan anda di gambar yg anda repost. Pastikan active user.
5. Comment DONE pada post di bawah βœ”
.

Pastikan anda turn on post notification dan jangan private account anda. Pemenang akan dipilih berdasarkan "Most Active Follower" Active bukan bermakna spam kay.
.

Contest akan tamat pada bila bila masa so please be alert. Spread this giveaway guys! May the best win, goodluck 😘

#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautygiveaway #giveawaymalaysia #giveaway #giveawaycontest #zukabeautykl #zukabeautyampang #zukabeautymelaka #zukabeautymalaysia #zukabeautysabah #zukabeautyclaymask #zukabeautykedah #zukabeautyklang #zukabeautykotakinabalu #zukabeautyjohor #zukabeautyperak #zukabeautyproduct #zukabeautykelantan #zukabeautyselayang #giveawayiphone #giveawayiphone6 #giveawayhandbag #giveawaycosmetic #giveawaymakeup #Repost @naturalselection.xo with @insta.save.repost β€’ β€’ β€’

Hai sayang2 semua.. nak kekal cantik, glowing haruslah guna DETOXIFYING CLAYMASK zukabeauty by @naturalselection.xo confirm tak kuciwa tauuu β™‘

#naturalselectiongiveaway #zukabeautygiveaway
#Repost @naturalselection.xo with @repostapp
・・・
GIVEAWAY CONTEST

Ikuti syarat mudah utk menang hot selling DETOXIFYING CLAYMASK zukabeauty di bawah ! 🎁-
.

1. FOLLOW @naturalselection.xo dan @beaufe.aa
2. LIKE semua gambar (future post atau existing post) @naturalselection.xo sepanjang giveaway berlansung.
3. REPOST gambar di atas beserta rules giveaway dan #naturalselectiongiveaway #zukabeautygiveaway (fake acc/igshop/giveaway acc tidak dikira)
4. TAG/MENTION @naturalselection.xo dan 3 org rakan anda di gambar yg anda repost. Pastikan active user.
5. Comment DONE pada post di bawah βœ”
.

Pastikan anda turn on post notification dan jangan private account anda. Pemenang akan dipilih berdasarkan "Most Active Follower" Active bukan bermakna spam kay.
.

Contest akan tamat pada bila bila masa so please be alert. Spread this giveaway guys! May the best win, goodluck 😘

#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautygiveaway #giveawaymalaysia #giveaway #giveawaycontest #zukabeautykl #zukabeautyampang #zukabeautymelaka #zukabeautymalaysia #zukabeautysabah #zukabeautyclaymask #zukabeautykedah #zukabeautyklang #zukabeautykotakinabalu #zukabeautyjohor #zukabeautyperak #zukabeautyproduct #zukabeautykelantan #zukabeautyselayang #giveawayiphone #giveawayiphone6 #giveawayhandbag #giveawaycosmetic #giveawaymakeup

GIVEAWAY CONTEST

Ikuti syarat mudah utk menang hot selling DETOXIFYING CLAYMASK zukabeauty di bawah ! 🎁-
.

1. FOLLOW @naturalselection.xo dan @beaufe.aa
2. LIKE semua gambar (future post atau existing post) @naturalselection.xo sepanjang giveaway berlansung.
3. REPOST gambar di atas beserta rules giveaway dan #naturalselectiongiveaway #zukabeautygiveaway (fake acc/igshop/giveaway acc tidak dikira)
4. TAG/MENTION @naturalselection.xo dan 3 org rakan anda di gambar yg anda repost. Pastikan active user.
5. Comment DONE pada post di bawah βœ”
.

Pastikan anda turn on post notification dan jangan private account anda. Pemenang akan dipilih berdasarkan "Most Active Follower" Active bukan bermakna spam kay.
.

Contest akan tamat pada bila bila masa so please be alert. Spread this giveaway guys! May the best win, goodluck 😘

#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautygiveaway #giveawaymalaysia #giveaway #giveawaycontest #zukabeautykl #zukabeautyampang #zukabeautymelaka #zukabeautymalaysia #zukabeautysabah #zukabeautyclaymask #zukabeautykedah #zukabeautyklang #zukabeautykotakinabalu #zukabeautyjohor #zukabeautyperak #zukabeautyproduct #zukabeautykelantan #zukabeautyselayang #giveawayiphone #giveawayiphone6 #giveawayhandbag #giveawaycosmetic #giveawaymakeup

ARE YOU GUYS READY?
.
Okay memandangkan this is my first giveaway jadi sistur nak bg FREE hot selling product DETOXIFYING CLAYMASK ZUKA BEAUTY kepada seorang pemenang bertuah. Kalau sebelum ni sis cakap nak bg mini size kan, nope this one regular size punya bernilai RM50.
.

Ikuti syarat mudah utk menang DETOXIFYING CLAYMASK di bawah ! 🎁-
.

1. FOLLOW @naturalselection.xo dan @beaufe.aa
2. LIKE semua gambar (future post atau existing post) @naturalselection.xo sepanjang giveaway berlansung.
3. REPOST gambar di atas beserta rules giveaway dan #naturalselectiongiveaway #zukabeautygiveaway (fake acc/igshop/giveaway acc tidak dikira)
4. TAG/MENTION @naturalselection.xo dan 3 org rakan anda di gambar yg anda repost. Pastikan active user.
5. Comment DONE pada post di bawah βœ”
.

Pastikan anda turn on post notification dan jangan private account anda. Pemenang akan dipilih berdasarkan "Most Active Follower" (paling bnyk repost, like dan tag)
.

Tarikh tutup penyertaan pada 21 OCTOBER 2017. Spread this giveaway guys! May the best win, goodluck 😘

#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautygiveaway #giveawaymalaysia #giveaway #giveawaycontest #zukabeautykl #zukabeautyampang #zukabeautymelaka #zukabeautymalaysia #zukabeautysabah #zukabeautyclaymask #zukabeautykedah #zukabeautyklang #zukabeautykotakinabalu #zukabeautyjohor #zukabeautyperak #zukabeautyproduct #zukabeautykelantan #zukabeautyselayang #giveawayiphone #giveawayiphone6 #giveawayhandbag #giveawaycosmetic #giveawaymakeup

Disebabkan tak ramai yg comment nak on my previous post, so sistur nak tnya again perlu ke tak kita proceed dgn giveaway? Cepat COMMENT YAY or NAY! Kalau tak ada sambutan automatik giveaway kita batal.

So tunggu apa lagi, cepat ajak kawan kawan comment dekat bawah sekarang, sis dah tak sabar nak bg FREE mini detoxifying claymask zukabeuty 😘 Cukup 30 comment dr acc yg berbeza kita launch giveaway malam ni.

#zukabeauty #zukabeautyfeedback #zukabeautygiveaway #giveawaymalaysia #giveaway #giveawaycontest #zukabeautykl #zukabeautyampang #zukabeautymelaka #zukabeautymalaysia #zukabeautysabah #zukabeautyclaymask #zukabeautykedah #zukabeautyklang #zukabeautykotakinabalu #zukabeautyjohor #zukabeautyperak #zukabeautyproduct #zukabeautykelantan #zukabeautyselayang

Most Popular Instagram Hashtags