#YarraMoisturizer50ml

MOST RECENT

YARRA MOISTURISER 50ml
RM27
+ POSTAGE RM8 SM, RM12 SS
.
WHATSAPP 017 210 2775
wasap.my/60172102775
.
🎄XtraC 3 Dalam 1, Jimat & Berkesan!! Haa, buat uolls yg blom kenal XtraC, meh sini hakak story sket..
.
🎄XtraC yg murah tapi marvelous ni sekurang2nya ada 3 kegunaan :
✔ Make-up base / face primer
✔ Moisturiser
✔ Merawat masalah2 lazim kulit mcm jerawat dan sbgai nya.
.
🎄Guna XtraC ni sbg make-up base mmg besttt sgt...Bile nak apply Kan makeup kat muka tu sgt2 lah senang rata, combination apa2 make-up pun kalau korg guna XtraC sbg base, mmg akan jadi cunn...seriusss ni !
.
🎄Dah tu, XtraC ni jugak adalah moisturiser yg bagus, melembapkan kulit, menutup kiang pori2 yg terbuka lpas uolls cuci muka (combination terbaik hakak suggest guna Sabun Skrub Yarra)
.
🎄Haa inilah sbb hakak suggest uolls cubaaaa produk ni, dah lah MURAHHH, MACAM2 KEGUNAAN, BERKESAN pulak tuuuu...
.
🎄Hakak highly recommend uolls cubaaaa XtraC ni.
.
🎄Seriusss tak rugi, malah JIMATTT dan Puashati habaq hangggg !!😆 #yarramoisturizerxtrac #yarramoisturizerxtracmurah #yarramoisturizerxtracoriginal #yarramoisturiser #yarramoisturizer50ml #yarramoisturiserxtrac #yarramoisturiserxtracmurah #yarramoisturizer #yarramoisturisermurah #yarramoisturizermurah #yarramoisturizerxtrac80ml #yarramoisturizerxtrac50ml

YARRA SET 4IN1
RM98 include postage
* SS + RM4
.
WhatsApp 017-2102775
wasap.my/60172102775
.
Set 4in1 anda dapat 👇🏻
.
❤50ML Yarra Xtra C Moisturiser
(melembabkan kulit, kesegaran pada kulit, membantu masalah kulit kering, mengatasi anti-aging untuk jangka panjang serta mengecilkan liang pori-pori, melindungi kulit dari garisan stress, penuaan, mengecutkan jerawat, melindungi kulit dari sinaran UV, menbantu masalah tona tak sekata dan mengurangkan eyebag atau lingkaran bawah mata)
.
❤50ML Yarra Xtra E Face Mist (melembapkan kulit, asas sebelum mekap, sempurnakan hasil selepas mekap, toner semulajadi, mencerahkan kulit, memulihkan kulit kering, melindungi kulit dari kerosakan akibat pancaran matahari, antioksida tertinggi (400x ganda dari vitamin C)
.
❤8G Yarra DD Cream Foundation (melembabkan, kesegaran pada kulit, mengandungi SPF +30, membantu mengatasi anti-aging untuk jangka panjang serta mengecilkan liang pori-pori, ringan dan sesuai untuk semua jenis kulit, membantu mengatasi masalah utama pada kulit termasuk kemerahan, garis kedut, pori besar dan bintik hitam di wajah)
.
❤Yarra Kabuki Brush

#yarramoisturizer #yarra4in1 #yarra4in1murah #yarramoisturizer4in1 #yarramoisturizer50ml #yarramoisturizer50mlmurah #yarramoisturizer100ml #yarramoisturizer100mlmurah #followtofollow #likeforlike #yarraset4in1 #yarraxtraefacemist #yarraddcreamfoundation

Yarra Moisturizer 100ml

Kini promosi lagi ☺️ . .
.
ELECTION SALE
.
13 April until 10 May

COD - Shah Alam Kuala Lumpur Damansara Puchong

Walk in . . Bandar Shah Alam

Wasap 🎀 017.385.1983

#yarramoisturizer
#yarramoisturizer50ml
#yarramoisturizersale
#yarramoisturizershahalam
#yarramoisturizerkualalumpur
#yarramoisturizerpuchong
#agentyarramoisturizershahalam

Yarra Moisturizer
SET 4in1

Kini promosi lagi ☺️ . .
.
ELECTION SALE
.
13 April until 10 May

COD - Shah Alam Kuala Lumpur Damansara Puchong

Walk in . . Bandar Shah Alam

Wasap 🎀 017.385.1983

#yarramoisturizer
#yarramoisturizer50ml
#yarramoisturizersale
#yarramoisturizershahalam
#yarramoisturizerkualalumpur
#yarramoisturizerpuchong
#agentyarramoisturizershahalam

Yarra Moisturizer 50ml

Kini promosi lagi ☺️ . .
.
ELECTION SALE
.
13 April until 10 May

COD - Shah Alam Kuala Lumpur Damansara Puchong

Walk in . . Bandar Shah Alam

Wasap 🎀 017.385.1983

#yarramoisturizer
#yarramoisturizer50ml
#yarramoisturizersale
#yarramoisturizershahalam
#yarramoisturizerkualalumpur
#yarramoisturizerpuchong
#agentyarramoisturizershahalam

Yarra Moisturizer 100ml

Kini promosi lagi ☺️ . .
.
ELECTION SALE
.
13 April until 10 May

COD - Shah Alam Kuala Lumpur Damansara Puchong

Walk in . . Bandar Shah Alam

Wasap 🎀 017.385.1983

#yarramoisturizer
#yarramoisturizer50ml
#yarramoisturizersale
#yarramoisturizershahalam
#yarramoisturizerkualalumpur
#yarramoisturizerpuchong
#agentyarramoisturizershahalam

Yarra Moisturizer
4 in 1

Kini promosi lagi ☺️ . .
.
ELECTION SALE
.
13 April until 10 May

COD - Shah Alam Kuala Lumpur Damansara Puchong

Walk in . . Bandar Shah Alam

Wasap 🎀 017.385.1983

#yarramoisturizer
#yarramoisturizer50ml
#yarramoisturizersale
#yarramoisturizershahalam
#yarramoisturizerkualalumpur
#yarramoisturizerpuchong
#agentyarramoisturizershahalam

Yarra Moisturizer 50ml

Kini promosi lagi ☺️ . .
.
ELECTION SALE
.
13 April until 10 May

COD - Shah Alam Kuala Lumpur Damansara Puchong

Walk in . . Bandar Shah Alam

Wasap 🎀 017.385.1983

#yarramoisturizer
#yarramoisturizer50ml
#yarramoisturizersale
#yarramoisturizershahalam
#yarramoisturizerkualalumpur
#yarramoisturizerpuchong
#agentyarramoisturizershahalam

✔Ready stock 50ml & 100ml
✔Free tissue by Bellaz
.
YARRA MOISTURIZER
.
YARRA MOISTURIZER XTRA C !!! MUA femes bellaz slalu guna sblm nak makeup😍 Salah satu makeup asas paling wajib dan penting utk skin.
.
KEGUNAAN YARRA MOISTURIZER XTRA C ✔️ Boleh dijadikan make base /primer ✔️ Makeup tahan lama
✔️ Memudarkan parut
✔️ Melembapkan kulit wajah/badan
✔️ Mengecut parut ✔️ Menambahkan vitamin pada kulit
✔️ Makeup tidak bercapuk
✔️ Senang untuk blend makeup
✔️ Kulit wajah bertambah berseri dan halus
.
FUNGSI / KEBAIKAN YARRA MOISTURIZER XTRA C
💓 Membantu untuk merawat kulit yang bermasalah
💓 Anti JerawatMemudarkan Jeragat
💓 Menjadikan kulit lebih Flawless
💓 Menyerlahkan kecantikan kulitAnti-aging serta wajah akan kelihatan muda remaja
💓 Merawat luka
💓 Menghalang sinar UV yang berlebihan
💓 Mencerahkan kulit
💓 Menjadikan kulit lebih Licin & Tegang
💓 Menghilangkan masalah ruam,kudis,panas,kurap serta kulit berminyak
💓 Kulit akan lebih Lembab
💓 Mencegah masalah kulit kering
💓 Tambah Nutrisi dalam kulit
💓 Parut akan hilang jika digunakan secara konsisten
💓 Mengecilkan pori yang terbuka
💓 Mengurangkan minyak
💓 Mengecutkan jerawat dengan pantas
💓 Menghilangkan masalah eyebag / lingkaran gelap bawah matahari
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
Untuk pembelian Whatsapp : 019-4491058
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖

Moisturiser terbaru & paling VIRAL sekarang hokey
YARRA MOISTURISER XTRA C mempunyai 3 kegunaan tau...
.
Jangan ingat harga MURAH so, Produk akan jadi HAMPEH!
.
XtraC yg murah tapi marvelous ni sekurang2nya ada 3 kegunaan :
1) Make-up base / face primer
2) Moisturiser
3) Merawat mslh2 lazim kulittt mcm jrwt & sbg nya...
.
Dapatkan XtraC hari ini juga, untuk HARG
XtraC 3 Dalam 1, Jimat & Berkesan !
.
.
FUNGSI / KEBAIKAN YARRA MOISTURIZER XTRA C:
💉Membantu untuk merawat kulit yang bermasalah
💉Anti Jerawat
💉Memudarkan Jeragat
💉Menjadikan kulit lebih Flawless 💉Menyerlahkan kecantikan kulit
💉Anti-aging serta wajah akan kelihatan muda remaja
💉Merawat luka
💉Menghalang sinar UV yang berlebihan
💉Mencerahkan kulit
💉Menjadikan kulit lebih Licin & Tegang
💉Menghilangkan masalah ruam,kudis,panas,kurap serta kulit berminyak
💉Kulit akan lebih Lembab
💉Mencegah masalah kulit kering
💉Tambah Nutrisi dalam kulit
💉Parut akan hilang jika digunakan secara konsisten
💉Mengecilkan pori yang terbuka
💉Mengurangkan minyak
💉Mengecutkan jerawat dengan pantas
💉Menghilangkan masalah eyebag / lingkaran gelap bawah mata
.
.
🆓FREEPOS
🚀FAST SERVICE
💳 CIMB&MAYBANK ONLY
💲BELI 2 ITEM🔝DPT DISKAUN
📮 POS SETIAP HARI PAYMENT B4 2PM
📲 WHATSAPP 017-7902029(❌ NO CALL)
.
.
#YarraXtraC50ml #Yarra50ml #YarraXtraCMoisturizer50ml #YarraXtraCMoisturiser50ml
#YarraXtraC #YarraXtraCMurah
#Yarra #YarraMurah
#YarraXtraCMoisturiser
#YarraXtraCMoisturiserMurah
#YarraXtraCMoisturiserOriginal
#YarraMoisturiser #YarraMoisturiserMurah
#YarraMoisturiserOriginal
#YarraMoisturizer #YarraMoisturizerMurah
#YarraMoisturizer50ml
#YarraXtraCMoisturizer
#YarraXtraCMoisturizerMurah
#YarraMoisturizerOriginal
#gkoyessales

YARRA MOISTURIZER 50ml 💋RM30 jeeee... 📲wasap 0137398229

#yarra
#yarramoisturizer
#yarramoisturizer50ml

Yarra moisture
Rm30

Berminat boleh wassap 0189875742

#yarramurah #yarramoisturizer #yarramoisturizer50ml

♬♬ INCOMING STOCK ♬♬
♬♬ 16/6/2017 JUMAAT ♬♬ ➳ I FLAWLESS
➳ SHHAZ BOOSTER WHITENING
➳ DMS 360 SKINCARE
➳ BEAUMAMA
➳ OLICANDY PREMIUM
➳ JUSHINE C NLEE BEAUTY
➳ GAMBIR EMAS
➳ VASELINE LIPS ROSE
➳ AIR AKAR KAYU AMIRNA
➳ BEAUTY SECRET SHALICIOUS
➳ C SHINE CLEANSING SOAP
➳ YARRA MOISTURIZER 50ML/100ML
➳ BEE VENOM SKINCARE
➳ OKAYA FOUNDATION
➳ LE SANDA SWEET FOUNDATION
.
WhatsApp 0198902926 utk detail harga
.
#beevenomskincare #beevenomsetskincare #lesandasweetfoundation #lesandafoundation #okaya #okayafoundation #yarramoisturizerxtrac #yarramoisturizer50ml #yarramoisturizer100ml

Most Popular Instagram Hashtags