#YASMINEBYNH

MOST RECENT

Bawal simple yang kosong, no swarovski, material wool chiffon, lembut tapi mudah bemtuk..rm50 saja sayang2 semuaaaπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
Slide ke kiri, kami cuma tinggal 2colour saja lagi untuk korang dpt kn..so hurry guys, before it's too late!!
.
How to purchase:
1) walk in to @norazuraboutique
2) Log in www.norazuraboutique.com.my
3) whatsapp our team at
πŸ“² 017 279 0674 (Admin)
πŸ“² 017 586 4763 (Nia)
πŸ“² 014 9671614 (Faz)
.
#nhauthorizedstockist #norazuraboutique #neelofarhijab #naelofarhijab #yasminebynh

Bawal simple yang kosong, no swarovski, material wool chiffon, lembut tapi mudah bemtuk..rm50 saja sayang2 semuaaaπŸ’‹πŸ’‹πŸ’‹
Slide ke kiri, kami cuma tinggal 2colour saja lagi untuk korang dpt kn..so hurry guys, before it's too late!!
.
How to purchase:
1) walk in to @norazuraboutique
2) Log in www.norazuraboutique.com.my
3) whatsapp our team at
πŸ“² 017 279 0674 (Admin)
πŸ“² 017 586 4763 (Nia)
πŸ“² 014 9671614 (Faz)
.
#nhauthorizedstockist #norazuraboutique #neelofarhijab #naelofarhijab #yasminebynh

Ready stock !
.
Yasmine
RM50.00/pcs exclude postage .
.
Whatsapp to purchase
+6 013 900 3555
.
Butik Favouritas
Sabtu-Khamis
930am-530pm
.
#butikfavouritas #favouritasboutique
#favouritasjerteh #naelofarhijabbesut #naelofarhijab
#YasminebyNH #NHauthorizedstockist
#NaelofarhijabLovers #NHlovers #ilovenaelofarhijab
#bawalNH #revolusibawalbyNH
#Jerteh #Besut

Looking for a plain square-shaped scarf? We've got what you're looking for! Limited stock available so grab one before it runs out πŸ˜β €
.β €
Collection : #yasminebyNHβ €
Type: Bawalβ €
Material : Wool Chiffonβ €
.β €
LOCATION:β €β €
Unit 7, Ground Floor, Block A, Regent Square, Kiulap, Negara Brunei Darussalamβ €
CONTACT NUMBER:β €β €
+6738692131β €
.β €
#annanoorcom #annanoornaelofarhijab #naelofarhijab #hijabfashion #buyoriginal

Hai semua 🌻🌻🌻
.
Yasmine : rm50 😍
.
Jom dapatkan yang Original dari sis. Whatsapp 0132877686 untuk pembelian πŸ˜‰
.
#naelofarbynh #sayajualtudung #nhauthorisedstockist #ilovenaelofarhijab #nhauthorizedstockist #yasminebynh

Hai semua 🌻🌻🌻
.
Yasmine : rm50 😍
.
Jom dapatkan yang Original dari sis. Whatsapp 0132877686 untuk pembelian πŸ˜‰
.
#naelofarbynh #sayajualtudung #nhauthorisedstockist #ilovenaelofarhijab #nhauthorizedstockist #yasminebynh

Hai semua 🌻🌻🌻
.
Yasmine : rm50 😍
.
Jom dapatkan yang Original dari sis. Whatsapp 0132877686 untuk pembelian πŸ˜‰
.
#naelofarbynh #sayajualtudung #nhauthorisedstockist #ilovenaelofarhijab #nhauthorizedstockist #yasminebynh

#YasminebyNH is the first bawal collection from Naelofar Hijab and it's still available at our online store. Log on to WWW.NAELOFARPUBLIKA.COM to purchase this design with 20% DISCOUNT.
P/s : Something interesting is going to be revealed on the next Tuesday βœ¨πŸ’‹

🌸 JUBAH LUBNA 🌸
..
πŸ‘‰ PRE ORDER πŸ‘ˆ
..
PRICE : RM 89 exc postage !!
PRICE : RM 89 exc postage !!
..
Available in 30 colours
Material : Mix Silk
..
**extra charge starts from 2XL**
Wudhuk Friendly
Nursing Zip : Add RM 10
..
Just click Whatsapp Link in bio to order
Thank you✌
.
#jubahplussize #bajuplussize #plussize #jubahlace #abaya #yasminebynh #bawalinstant #instantshawl #instantbawal #bawalmurah #bawalchiffon #bawalcrepe #shawlkeknis #shawlchiffon #blouse #abayalace #wardasuit #bajukurungmoden #kurungmoden #nealofarhijab #student #uitm #jubah #jubahmurah #abayamurah #jubahmurahmalaysia #jubahmuslimah #jubahdressmurah #dressmurah

#RepostSave @ainantasneem92 with @repostsaveapp
__________________________
Tudung : @fifa.rasol .
.
.
.
Nampak tak @ainantasneem92 pakai #BawalMadeline kita yg tgh hot selling tu? 😍😍 cantik sangat aih ❀❀❀
.
.
.
.
.
#BawalMadeline pun available jugak utk bidang yang labuh, selain bidang 45, bidang 50 dgn 55 pun ada tau utk girls yang memang pakai tudung labuh ni 🌸
.
.
.
.
.
.
.
.
#screenshot and purchase via whatsapp only at 019-290 9348
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#FifaRasolTrustedAgent #BALovers #bawalchiffonplain #bawalchiffonlabuh #bawalheavychiffon #bawalchiffonbidang50 #bawalchiffonbidang55 #jovianmandagiepreloved #duckscarvestoletgo #duckscarvespreloved #lafazkankalimahcintamu #alamatnyacinta #bahagiabukanbidaan #semerahcintahumairah #cintabukankristal #poplook #ameerazainiofficial #rayyanhaya #calaqisya #minimalace #bawalcucuklangit #cakenis #naelofarhijab #YasminebyNH

Ada tak yang tengah cari tudung baru? Sebab najah nak recommend kat girls semua utk try dulu #BawalMadeline ni 😍 the latest bawal chiffon in town πŸ”₯ πŸ”₯ πŸ”₯ .
.
.
.
.
Kalau nak pakai pergi kelas, pergi office, kenduri semua takyah risau dah, serius senang nak bentuk bawal chiffon ni tau 😘 rugi tak cuba 😜
.
.
.
.
#BawalMadeline
Bidang 45' : RM 39
Bidang 50' : RM 45
Bidang 55' : RM 49
.
.
.
Screenshot and purchase via whatsapp only at 019-290 9348
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#FifaRasolTrustedAgent #FRMadeline #bawalchiffonplain #bawalchiffon #bawalheavychiffon #BALovers #minazmerdekasale #rayyanhaya #bahagiabukanbidaan #cintabukankristal #alamatnyacinta #sayajualbawalchiffon #duckscarvestoletgo #hijabistamalaysia #ameerazainiofficial #mimpikitapreloved #ainaharizlebaran #ainahariz #bazaarpaknil #cakenis #cakenislushsatin #YasminebyNH

Agak2 ramai x yang nak kami keluarkan koleksi Bawal (SQUARE HIJAB) spt #YASMINEBYNH ini lagi?? And anda nak material Wool Chiffon, Korean Chiffon atau Velvet Chiffon?? Sila share comment anda di bawah πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ» #YasminebyNH #VibeAColor

Most Popular Instagram Hashtags