#WeLoveIfaRaziah

MOST RECENT

Morning uolss 😘😘😘 tadaaa admin lanje pic throwback Diva Versatile Pukpukpukk @ifa_raziah kesayangan kita bersama dgn puteri sulung kesayangannya @sharifah_coco... cerr teka pic ni tahun bila? Huhuhu. #Throwback #IfaRaziah #ArtisSensasiPopular #ArtisVersatilPopular #Pukpukpukk #SukerrBanggeee #DivaDangdutMalaysia #QueenOfVersatile #IfaRaziahEntertainment #TeamIfaRaziah #WeLoveIfaRaziah #IfaRaziahDivas

Dengan ini secara rasmi undian utk Diva Versatile Pukpukpukk @ifa_raziah kesayangan kita dlm @abpbh31 menerusi kategori ARTIS SENSASI POPULAR πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯ telah pun ditutup pd jam 11.59 Malam tadi. Jutaan terima kasih admin ucapkan buat uolss sbb sentiasa bertungkus lumus mengundi diva kita xkira masa bermula 25 Ogos haritu. Insya Allah mudah2an ada rezeki diva kita utk menggondol trofi ABPBH pd tahun ni... Aaaminnnn
.
#ArtisSensasiPopular #ArtisVersatilPopular #ABPBH #ABPBH2018 #ABPBH31 #ABPBHInfiniti #ABPBH31Infiniti #InfinitiABPBH31 #Fantastik #Infiniti #IfaRaziah #Pukpukpukk #DivaDangdutMalaysia #QueenOfVersatile #TeamIfaRaziah #WeLoveIfaRaziah #IfaRaziahEntertainment #IfaRaziahDivas

#Repost @ifa_raziah
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
Last undian utk *IFA RAZIAH* @abpbh31 kategori #artissensasipopular mlm ini
.
.
Pecutan akhir! Last day! Last day! kita bergerak gempur habis2an! Undian ditutup pd jam 11.59 Malam ini! Teruskan menghantar 15 undian FULL kpd Diva Versatile Pukpukpukk @ifa_raziah kesayangan kita dlm @abpbh31 @beritaharian @tv3malaysia menerusi kategori ARTIS SENSASI POPULAR πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯. Ulang undi semula selepas 1 jam uolss mengundi. Layari www.abpbh.com.my atau click link di bio IG ini utk terus mengundi diva kesayangan kita! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ .
.
#artissensasipopular #Fantastik #ABPBH #ABPBH31 #ABPBH2018 #Infiniti #ABPBHInfiniti #ABPBH31Infiniti #InfinitiABPBH31 #ArtisSensasiPopular #ArtisVersatilPopular #IfaRaziah #SukerrrBanggeee #Pukpukpukk #DivaDangdutMalaysia #QueenOfVersatile #TeamIfaRaziah #IfaRaziahEntertainment #GegarVaganza #WeLoveIfaRaziah #IfaRaziahDivas #pukpukpukk

#Repost @ifa_raziah
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
Tq so much @qaqamazlan & @mediahiburanofficial yg sudi buatkan story *IFA RAZIAH* kasi Sensasi lagi utk last mlm ini nak mengundi di @abpbh31 .
#Repost @ifaraziahdivas with @get_repost
・・・
Haaa mulalah tu fikir yg bukan2 anggap yg bukan2... cubalah jadi manusia yg berakal baca dulu artikel tu tentang apa mengenai apa. Ini tak masih lagi nak jadi haters durjana yg teragung hihihihi haishhh geli hati betul admin menengok perangai ntah apa2 haters ni πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ tu lah bila hati dah hitam, hati dah penuh kebencian pd org.. apa yg org tu buat semua nak disalah sangka nak juga fikir yg negatif pastu org yg dicaci dihina tu je lah yg jahat dia je lah yg baik kalau boleh baik dia tu setahap2 baik manusialah πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…. Apa2pun TQ so much @mediahiburanofficial sbb telah siarkan artikel mengenai Diva Versatile Pukpukpukk @ifa_raziah kesayangan kami! ❀❀❀ .
. .
Pecutan akhir! Last day! Last day! kita bergerak gempur habis2an! Undian ditutup pd jam 11.59 Malam ini! Teruskan menghantar 15 undian FULL kpd Diva Versatile Pukpukpukk @ifa_raziah kesayangan kita dlm @abpbh31 @beritaharian @tv3malaysia menerusi kategori ARTIS SENSASI POPULAR πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯. Ulang undi semula selepas 1 jam uolss mengundi. Layari www.abpbh.com.my atau click link di bio IG ini utk terus mengundi diva kesayangan kita! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ .
.
. . #Fantastik #ABPBH #ABPBH31 #ABPBH2018 #Infiniti #ABPBHInfiniti #ABPBH31Infiniti #InfinitiABPBH31 #ArtisSensasiPopular #ArtisVersatilPopular #IfaRaziah #SukerrrBanggeee #Pukpukpukk #DivaDangdutMalaysia #QueenOfVersatile #TeamIfaRaziah #IfaRaziahEntertainment #GegarVaganza #WeLoveIfaRaziah #IfaRaziahDivas #Pukpukpukk

Pecutan akhir! kita bergerak gempur habis2an! Tinggal beberapa minit je lagi sebelum undian ditutup & undian ditutup pd jam 11.59 Malam ini! 😱😱😱 Teruskan menghantar 15 undian FULL kpd Diva Versatile Pukpukpukk @ifa_raziah kesayangan kita dlm @abpbh31 @beritaharian @tv3malaysia menerusi kategori ARTIS SENSASI POPULAR πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯. Ulang undi semula selepas 1 jam uolss mengundi. Layari www.abpbh.com.my atau click link di bio IG ini utk terus mengundi diva kesayangan kita! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ. #Fantastik #ABPBH #ABPBH31 #ABPBH2018 #Infiniti #ABPBHInfiniti #ABPBH31Infiniti #InfinitiABPBH31 #ArtisSensasiPopular #ArtisVersatilPopular #IfaRaziah #SukerrrBanggeee #Pukpukpukk #DivaDangdutMalaysia #QueenOfVersatile #TeamIfaRaziah #IfaRaziahEntertainment #GegarVaganza #WeLoveIfaRaziah #IfaRaziahDivas

Last undian utk *IFA RAZIAH* @abpbh31 kategori #artissensasipopular mlm ini
.
.
Pecutan akhir! Last day! Last day! kita bergerak gempur habis2an! Undian ditutup pd jam 11.59 Malam ini! Teruskan menghantar 15 undian FULL kpd Diva Versatile Pukpukpukk @ifa_raziah kesayangan kita dlm @abpbh31 @beritaharian @tv3malaysia menerusi kategori ARTIS SENSASI POPULAR πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯. Ulang undi semula selepas 1 jam uolss mengundi. Layari www.abpbh.com.my atau click link di bio IG ini utk terus mengundi diva kesayangan kita! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ .
.
#artissensasipopular #Fantastik #ABPBH #ABPBH31 #ABPBH2018 #Infiniti #ABPBHInfiniti #ABPBH31Infiniti #InfinitiABPBH31 #ArtisSensasiPopular #ArtisVersatilPopular #IfaRaziah #SukerrrBanggeee #Pukpukpukk #DivaDangdutMalaysia #QueenOfVersatile #TeamIfaRaziah #IfaRaziahEntertainment #GegarVaganza #WeLoveIfaRaziah #IfaRaziahDivas #pukpukpukk .
Terima Kasih buat photografer @aminutesofloveartco #amolac yg amik gambar cantik2 πŸ‘
.
https://www.instagram.com/aminutesofloveartdotco/

Walaupun Diva Versatile Pukpukpukk @ifa_raziah kesayangan kita xde rezeki dpt pencalonan awal utk kategori Artis Versatil Popular ABPBH 31.. well hello~ diva kita dah berjaya catat sejarah hoccayy jadi pemenang 2 kali berturut2 kategori ni tauuu kau mampooo?? πŸ’πŸ’πŸ’. Insya Allah satu hari nanti diva kita akan kembali & 'merampas' semula trofi kategori ni. Yo new champ! Awas! πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯
.
Pecutan akhir! Last day! Last day! kita bergerak gempur habis2an! Undian ditutup pd jam 11.59 Malam ini! Teruskan menghantar 15 undian FULL kpd Diva Versatile Pukpukpukk @ifa_raziah kesayangan kita dlm @abpbh31 @beritaharian @tv3malaysia menerusi kategori ARTIS SENSASI POPULAR πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯. Ulang undi semula selepas 1 jam uolss mengundi. Layari www.abpbh.com.my atau click link di bio IG ini utk terus mengundi diva kesayangan kita! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ. #Fantastik #ABPBH #ABPBH31 #ABPBH2018 #Infiniti #ABPBHInfiniti #ABPBH31Infiniti #InfinitiABPBH31 #ArtisSensasiPopular #ArtisVersatilPopular #IfaRaziah #SukerrrBanggeee #Pukpukpukk #DivaDangdutMalaysia #QueenOfVersatile #TeamIfaRaziah #IfaRaziahEntertainment #GegarVaganza #WeLoveIfaRaziah #IfaRaziahDivas

Throwback kemenangan kedua Diva Versatile Pukpukpukk @ifa_raziah dlm ABPBH & sekaligus berjaya kekalkan kemenangan sebanyak 2 kali berturut2 πŸ‘πŸ‘πŸ‘.
.
Pecutan akhir! Tinggal beberapa jam je lagi sebelum undian ditutup pd jam 11.59 malam ini. Teruskan menghantar 15 undian FULL kpd Diva Versatile Pukpukpukk @ifa_raziah dlm @abpbh31 menerusi kategori ARTIS SENSASI POPULAR melalui langkah2 seperti dibawah πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ :

1) Layari www.abpbh.com.my
2) Klik kategori "Artis Sensasi Popular".
3) Klik undi "IFA RAZIAH".
4) Undi sebanyak 15 kali.
5) Undian boleh dihantar semula selepas 1 jam anda mengundi.
.
Klik link di bio IG @ifa_raziah atau @ifaraziahdivas utk terus mengundi! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
.
#SetiausahaIfaRaziahDivas #EmieSyahmie #ABPBH #ABPBH31 #ABPBH2018 #Infiniti #ABPBHInfiniti #ABPBH31Infiniti #InfinitiABPBH31 #ArtisSensasiPopular #ArtisVersatilPopular #IfaRaziah #Pukpukpukk #DivaDangdutMalaysia #QueenOfVersatile #TeamIfaRaziah #WeLoveIfaRaziah #IfaRaziahEntertainment #IfaRaziahDivas

Tq so much @qaqamazlan & @mediahiburanofficial yg sudi buatkan story *IFA RAZIAH* kasi Sensasi lagi utk last mlm ini nak mengundi di @abpbh31 .
#Repost @ifaraziahdivas with @get_repost
・・・
Haaa mulalah tu fikir yg bukan2 anggap yg bukan2... cubalah jadi manusia yg berakal baca dulu artikel tu tentang apa mengenai apa. Ini tak masih lagi nak jadi haters durjana yg teragung hihihihi haishhh geli hati betul admin menengok perangai ntah apa2 haters ni πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ tu lah bila hati dah hitam, hati dah penuh kebencian pd org.. apa yg org tu buat semua nak disalah sangka nak juga fikir yg negatif pastu org yg dicaci dihina tu je lah yg jahat dia je lah yg baik kalau boleh baik dia tu setahap2 baik manusialah πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…. Apa2pun TQ so much @mediahiburanofficial sbb telah siarkan artikel mengenai Diva Versatile Pukpukpukk @ifa_raziah kesayangan kami! ❀❀❀ .
. .
Pecutan akhir! Last day! Last day! kita bergerak gempur habis2an! Undian ditutup pd jam 11.59 Malam ini! Teruskan menghantar 15 undian FULL kpd Diva Versatile Pukpukpukk @ifa_raziah kesayangan kita dlm @abpbh31 @beritaharian @tv3malaysia menerusi kategori ARTIS SENSASI POPULAR πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯. Ulang undi semula selepas 1 jam uolss mengundi. Layari www.abpbh.com.my atau click link di bio IG ini utk terus mengundi diva kesayangan kita! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ .
.
. . #Fantastik #ABPBH #ABPBH31 #ABPBH2018 #Infiniti #ABPBHInfiniti #ABPBH31Infiniti #InfinitiABPBH31 #ArtisSensasiPopular #ArtisVersatilPopular #IfaRaziah #SukerrrBanggeee #Pukpukpukk #DivaDangdutMalaysia #QueenOfVersatile #TeamIfaRaziah #IfaRaziahEntertainment #GegarVaganza #WeLoveIfaRaziah #IfaRaziahDivas #pukpukpukk

Haaa mulalah tu fikir yg bukan2 anggap yg bukan2... cubalah jadi manusia yg berakal baca dulu artikel tu tentang apa mengenai apa. Ini tak masih lagi nak jadi haters durjana yg teragung hihihihi haishhh geli hati betul admin menengok perangai ntah apa2 haters ni πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ tu lah bila hati dah hitam, hati dah penuh kebencian pd org.. apa yg org tu buat semua nak disalah sangka nak juga fikir yg negatif pastu org yg dicaci dihina tu je lah yg jahat dia je lah yg baik kalau boleh baik dia tu setahap2 baik manusialah πŸ˜…πŸ˜…πŸ˜…. Apa2pun TQ so much @mediahiburanofficial sbb telah siarkan artikel mengenai Diva Versatile Pukpukpukk @ifa_raziah kesayangan kami! ❀❀❀
.
Pecutan akhir! Last day! Last day! kita bergerak gempur habis2an! Undian ditutup pd jam 11.59 Malam ini! Teruskan menghantar 15 undian FULL kpd Diva Versatile Pukpukpukk @ifa_raziah kesayangan kita dlm @abpbh31 @beritaharian @tv3malaysia menerusi kategori ARTIS SENSASI POPULAR πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯. Ulang undi semula selepas 1 jam uolss mengundi. Layari www.abpbh.com.my atau click link di bio IG ini utk terus mengundi diva kesayangan kita! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ. #Fantastik #ABPBH #ABPBH31 #ABPBH2018 #Infiniti #ABPBHInfiniti #ABPBH31Infiniti #InfinitiABPBH31 #ArtisSensasiPopular #ArtisVersatilPopular #IfaRaziah #SukerrrBanggeee #Pukpukpukk #DivaDangdutMalaysia #QueenOfVersatile #TeamIfaRaziah #IfaRaziahEntertainment #GegarVaganza #WeLoveIfaRaziah #IfaRaziahDivas

Diva Versatile Pukpukpukk @ifa_raziah kesayangan kita jawab segala isu rahsiakan 'penyakit' yg dihidapinya baru2 ini... apa2pun kita sbg tunjang belakang diva kita, marilah kita doakan semoga Kak Ifa sentiasa sihat okey! ❀❀❀ TQ so much Hiburan Online Terkini H.O.T @malaysiagazette sbb telah menyiarkan story ini! 😘😘😘
.
Pecutan akhir! Last day! Last day! kita bergerak gempur habis2an! Undian ditutup pd jam 11.59 Malam ini! Teruskan menghantar 15 undian FULL kpd Diva Versatile Pukpukpukk @ifa_raziah kesayangan kita dlm @abpbh31 @beritaharian @tv3malaysia menerusi kategori ARTIS SENSASI POPULAR πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯. Ulang undi semula selepas 1 jam uolss mengundi. Layari www.abpbh.com.my atau click link di bio IG ini utk terus mengundi diva kesayangan kita! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ. #Fantastik #ABPBH #ABPBH31 #ABPBH2018 #Infiniti #ABPBHInfiniti #ABPBH31Infiniti #InfinitiABPBH31 #ArtisSensasiPopular #ArtisVersatilPopular #IfaRaziah #SukerrrBanggeee #Pukpukpukk #DivaDangdutMalaysia #QueenOfVersatile #TeamIfaRaziah #IfaRaziahEntertainment #GegarVaganza #WeLoveIfaRaziah #IfaRaziahDivas

#Repost @ifa_raziah
β€’ β€’ β€’ β€’ β€’
Jutaan Terima Kasih buat @ifaraziahdivas
Cheritera Diva Versatile Pukpukpukk @ifa_raziah kesayangan kita yg terkini.. tq so much buat Hiburan Online Terkini H.O.T @malaysiagazette sbb telah menyiarkan story ini ❀❀❀
.
Pecutan akhir! Last day! Last day! kita bergerak gempur habis2an! Undian ditutup pd jam 11.59 Malam ini! Teruskan menghantar 15 undian FULL kpd Diva Versatile Pukpukpukk @ifa_raziah kesayangan kita dlm @abpbh31 @beritaharian @tv3malaysia menerusi kategori ARTIS SENSASI POPULAR πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯. Ulang undi semula selepas 1 jam uolss mengundi. Layari www.abpbh.com.my atau click link di bio IG ini utk terus mengundi diva kesayangan kita! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ. #Fantastik #ABPBH #ABPBH31 #ABPBH2018 #Infiniti #ABPBHInfiniti #ABPBH31Infiniti #InfinitiABPBH31 #ArtisSensasiPopular #ArtisVersatilPopular #IfaRaziah #SukerrrBanggeee #Pukpukpukk #DivaDangdutMalaysia #QueenOfVersatile #TeamIfaRaziah #IfaRaziahEntertainment #GegarVaganza #WeLoveIfaRaziah #IfaRaziahDivas

Jutaan Terima Kasih buat @ifaraziahdivas
Cheritera Diva Versatile Pukpukpukk @ifa_raziah kesayangan kita yg terkini.. tq so much buat Hiburan Online Terkini H.O.T @malaysiagazette sbb telah menyiarkan story ini ❀❀❀
.
Pecutan akhir! Last day! Last day! kita bergerak gempur habis2an! Undian ditutup pd jam 11.59 Malam ini! Teruskan menghantar 15 undian FULL kpd Diva Versatile Pukpukpukk @ifa_raziah kesayangan kita dlm @abpbh31 @beritaharian @tv3malaysia menerusi kategori ARTIS SENSASI POPULAR πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯. Ulang undi semula selepas 1 jam uolss mengundi. Layari www.abpbh.com.my atau click link di bio IG ini utk terus mengundi diva kesayangan kita! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ. #Fantastik #ABPBH #ABPBH31 #ABPBH2018 #Infiniti #ABPBHInfiniti #ABPBH31Infiniti #InfinitiABPBH31 #ArtisSensasiPopular #ArtisVersatilPopular #IfaRaziah #SukerrrBanggeee #Pukpukpukk #DivaDangdutMalaysia #QueenOfVersatile #TeamIfaRaziah #IfaRaziahEntertainment #GegarVaganza #WeLoveIfaRaziah #IfaRaziahDivas

Cheritera Diva Versatile Pukpukpukk @ifa_raziah kesayangan kita yg terkini.. tq so much buat Hiburan Online Terkini H.O.T @malaysiagazette sbb telah menyiarkan story ini ❀❀❀
.
Pecutan akhir! Last day! Last day! kita bergerak gempur habis2an! Undian ditutup pd jam 11.59 Malam ini! Teruskan menghantar 15 undian FULL kpd Diva Versatile Pukpukpukk @ifa_raziah kesayangan kita dlm @abpbh31 @beritaharian @tv3malaysia menerusi kategori ARTIS SENSASI POPULAR πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯. Ulang undi semula selepas 1 jam uolss mengundi. Layari www.abpbh.com.my atau click link di bio IG ini utk terus mengundi diva kesayangan kita! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ. #Fantastik #ABPBH #ABPBH31 #ABPBH2018 #Infiniti #ABPBHInfiniti #ABPBH31Infiniti #InfinitiABPBH31 #ArtisSensasiPopular #ArtisVersatilPopular #IfaRaziah #SukerrrBanggeee #Pukpukpukk #DivaDangdutMalaysia #QueenOfVersatile #TeamIfaRaziah #IfaRaziahEntertainment #GegarVaganza #WeLoveIfaRaziah #IfaRaziahDivas

Walaupun Diva Versatile Pukpukpukk @ifa_raziah kesayangan kita xdpt pencalonan awal Artis Versatil Popular ABPBH tahun ni.. yg penting diva kita merupakan artis pertama yg menang kategori ni hoccayyy πŸ’πŸ’πŸ’ kau mampooo jadi yg pertama??? Giteww hihihihi.
.
Pecutan akhir! Come on uolss mari kita bergerak gempur habis2an! Tinggal 1 hari lagi sebelum undian ditutup. Teruskan menghantar 15 undian FULL kpd Diva Versatile Pukpukpukk @ifa_raziah kesayangan kita dlm @abpbh31 @beritaharian @tv3malaysia menerusi kategori ARTIS SENSASI POPULAR πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯. Ulang undi semula selepas 1 jam uolss mengundi. Layari www.abpbh.com.my atau click link di bio IG ini utk terus mengundi diva kesayangan kita! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ. #Fantastik #ABPBH #ABPBH31 #ABPBH2018 #Infiniti #ABPBHInfiniti #ABPBH31Infiniti #InfinitiABPBH31 #ArtisSensasiPopular #ArtisVersatilPopular #IfaRaziah #SukerrrBanggeee #Pukpukpukk #DivaDangdutMalaysia #QueenOfVersatile #TeamIfaRaziah #IfaRaziahEntertainment #GegarVaganza #WeLoveIfaRaziah #IfaRaziahDivas

Throwback kemenangan pertama Diva Versatile Pukpukpukk @ifa_raziah dlm ABPBH & menjadi artis pertama yg berjaya memenangi trofi kategori ni πŸ‘πŸ‘πŸ‘.
.
Pecutan akhir! Tinggal 1 hari je lagi sebelum undian ditutup. Teruskan menghantar 15 undian FULL kpd Diva Versatile Pukpukpukk @ifa_raziah dlm @abpbh31 menerusi kategori ARTIS SENSASI POPULAR melalui langkah2 seperti dibawah πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡πŸ‘‡ :

1) Layari www.abpbh.com.my
2) Klik kategori "Artis Sensasi Popular".
3) Klik undi "IFA RAZIAH".
4) Undi sebanyak 15 kali.
5) Undian boleh dihantar semula selepas 1 jam anda mengundi.
.
Klik link di bio IG @ifa_raziah atau @ifaraziahdivas utk terus mengundi! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ
.
#SetiausahaIfaRaziahDivas #EmieSyahmie #ABPBH #ABPBH31 #ABPBH2018 #Infiniti #ABPBH31Infiniti #InfinitiABPBH31 #ArtisSensasiPopular #ArtisVersatilPopular #IfaRaziah #Pukpukpukk #DivaDangdutMalaysia #QueenOfVersatile #TeamIfaRaziah #WeLoveIfaRaziah #IfaRaziahEntertainment #IfaRaziahDivas

Cepat undi skrg ini @ifaraziahdivas with ・・・
Pecutan akhir! Come on uolss mari kita bergerak gempur habis2an! Tinggal sehari lagi sebelum undian ditutup. Teruskan menghantar 15 undian FULL kpd Diva Versatile Pukpukpukk @ifa_raziah kesayangan kita dlm @abpbh31 @beritaharian @tv3malaysia menerusi kategori ARTIS SENSASI POPULAR πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯. Ulang undi semula selepas 1 jam uolss mengundi. Layari www.abpbh.com.my atau click link di bio IG ini utk terus mengundi diva kesayangan kita! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ. #ABPBH #ABPBH31 #ABPBH2018 #Infiniti #ABPBH31Infiniti #InfinitiABPBH31 #ArtisSensasiPopular #ArtisVersatilPopular #IfaRaziah #SukerrrBanggeee #Pukpukpukk #DivaDangdutMalaysia #QueenOfVersatile #TeamIfaRaziah #IfaRaziahEntertainment #GegarVaganza #WeLoveIfaRaziah #IfaRaziahDivas

Nampakkkk kerlasss Diva Versatile Pukpukpukk @ifa_raziah kesayangan kita jawab segala isu2 panas yg berkaitan dgn dirinya & bagaimana permulaan diva kita menceburkan diri dlm industri hiburan tanahair secara eksklusif dlm @bernamaradioofficial πŸ’πŸ’πŸ’.
.
Pecutan akhir! Come on uolss mari kita bergerak gempur habis2an! Tinggal 1 hari lagi sebelum undian ditutup. Teruskan menghantar 15 undian FULL kpd Diva Versatile Pukpukpukk @ifa_raziah kesayangan kita dlm @abpbh31 @beritaharian @tv3malaysia menerusi kategori ARTIS SENSASI POPULAR πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯. Ulang undi semula selepas 1 jam uolss mengundi. Layari www.abpbh.com.my atau click link di bio IG ini utk terus mengundi diva kesayangan kita! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ. #Fantastik #ABPBH #ABPBH31 #ABPBH2018 #Infiniti #ABPBHInfiniti #ABPBH31Infiniti #InfinitiABPBH31 #ArtisSensasiPopular #ArtisVersatilPopular #IfaRaziah #SukerrrBanggeee #Pukpukpukk #DivaDangdutMalaysia #QueenOfVersatile #TeamIfaRaziah #IfaRaziahEntertainment #GegarVaganza #WeLoveIfaRaziah #IfaRaziahDivas

Isu Kontroversi & Sensasi & #viral #ViralMalaysia Sepanjang menjadi anak seni selama 23 tahun bersama @bernamaradioofficial
.
.

Cepat undi skrg ini @ifaraziahdivas with ・・・
Pecutan akhir! Come on uolss mari kita bergerak gempur habis2an! Tinggal sehari lagi sebelum undian ditutup. Teruskan menghantar 15 undian FULL kpd Diva Versatile Pukpukpukk @ifa_raziah kesayangan kita dlm @abpbh31 @beritaharian @tv3malaysia menerusi kategori ARTIS SENSASI POPULAR πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯. Ulang undi semula selepas 1 jam uolss mengundi. Layari www.abpbh.com.my atau click link di bio IG ini utk terus mengundi diva kesayangan kita! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ. #ABPBH #ABPBH31 #ABPBH2018 #Infiniti #ABPBH31Infiniti #InfinitiABPBH31 #ArtisSensasiPopular #ArtisVersatilPopular #IfaRaziah #SukerrrBanggeee #Pukpukpukk #DivaDangdutMalaysia #QueenOfVersatile #TeamIfaRaziah #IfaRaziahEntertainment #GegarVaganza #WeLoveIfaRaziah #IfaRaziahDivas

TQ so much buat Ratu Jamu @km_lianarosli utk ucapan birthday diva kesayangan kami! ❀❀❀
.
Pecutan akhir! Come on uolss mari kita bergerak gempur habis2an! Tinggal 2 hari lagi sebelum undian ditutup. Teruskan menghantar 15 undian FULL kpd Diva Versatile Pukpukpukk @ifa_raziah kesayangan kita dlm @abpbh31 @beritaharian @tv3malaysia menerusi kategori ARTIS SENSASI POPULAR πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯. Ulang undi semula selepas 1 jam uolss mengundi. Layari www.abpbh.com.my atau click link di bio IG ini utk terus mengundi diva kesayangan kita! πŸ’ͺπŸ’ͺπŸ’ͺ. #HappyBirthdayIfaRaziah #22September #Fantastik #ABPBH #ABPBH31 #ABPBH2018 #Infiniti #ABPBH31Infiniti #InfinitiABPBH31 #ArtisSensasiPopular #ArtisVersatilPopular #IfaRaziah #SukerrrBanggeee #Pukpukpukk #DivaDangdutMalaysia #QueenOfVersatile #TeamIfaRaziah #IfaRaziahEntertainment #GegarVaganza #WeLoveIfaRaziah #IfaRaziahDivas

Most Popular Instagram Hashtags