#WD

MOST RECENT

1日WD〜🤢
後半3時間ひたすらタイム取り
.
最後の休み時間はみんなしてグダッてました
.
たまにはこんな写真もあり🙄
#美容学生 #美容師の卵#wd #早稲美 #美容学生と繋がりたい
#いいね返し #フォロー返し #instapic #likeforlikes #followforfollowback #likeforfollow #nice

Would you like ride this car?😇
—————————————————
Follow @4x4pride for more 💪🏻
📸:

PENANGAN SUSUK MODEN UMUR 43 MACAM 34 😲
.
Kekadang rasa #WD ni something betul la. Mana tak nyaaa,tengok perubahan kak ina ni. Masya allah, berbeza betul dengan sebelum pakai Wd dulu. .
Korang tau tak kak ina ni dah 43 tahunnnn. Tapi ya tohann. Udah mantoppp tip top satu badan. .
Dulu kulit berminyak, pori besar, banyak bekas bekas jerawat kat muka, badan tak fit. .
Sekarang, seri kulit muka eh tuu 5 kilometer dah boleh nampak .Berseri seri ,memancor mancor. Macam student pun ada. Huhu. Buleh ternganga tengokkk. .
Muka runcing, kulit anjal, tegangg toinkk toinkk. .
Apa kak ina buat? .
Mula nov 2017 , hanya calit wd kat 3 point nadi je awak. Minum cukup. Pastu ada EXTRA TIPS dari kami. .
Memang Berbaloii baloii. Senang nak cantik ,awet muda. Penangan Krim bio teknologi nano ni memang lain macammmm. .
#Cikna01155049725
#calitcalitcantik
#WomenDesiree
#wdta
#sayajualsayapakai
#codklangshahalam

Ader sorang makcik ni sapa kiter. "Nak, ko anak dara belum kawin lg ea?"
Aaaahhhhhhh😱 (Dalam hati terlompat lompat mcm lompat kijang di taman lavender)

Kiter sapa makcik tu balik." Saya da kawin cik, anak da 4 da"... I 💓 you WD I 💓 you WD I 💓 you WD

Kenapalah awak buat kiter mcm ni wahai #WD yg ajaib? Terasa so luff luff 😍

#PERLUKONSISTEN
#LOVEWD
#SABARITUINDAH
#teammokyampower
#masturamelakadealer

Ader sorang makcik ni sapa kiter. "Nak, ko anak dara belum kawin lg ea?"
Aaaahhhhhhh😱 (Dalam hati terlompat lompat mcm lompat kijang di taman lavender)

Kiter sapa makcik tu balik." Saya da kawin cik, anak da 4 da"... I 💓 you WD I 💓 you WD I 💓 you WD

Kenapalah awak buat kiter mcm ni wahai #WD yg ajaib? Terasa so luff luff 😍

#PERLUKONSISTEN
#LOVEWD
#SABARITUINDAH
#teammokyampower
#masturamelakadealer

4 BULAN JE KULIT PULIH BREAKOUT
.
Dari tadi nak UP testimoni ni. Rasa teruja sangat dengan testimoni panas dari ketuhar ni. Ehhh.
.
Terkejut Yana bila tengok perubahan Mak Tam ni. Mana tak nya sebelum ni kesan kulit salah pakai produk timbang kilo tu habis bengkak merah, kulit pulak menipis senipis kulit bawang Holland.
.
Bila kena matahari kejap jer mendapat haa. Sedih, sakit hati dan stress. Nak nangis aje balik pintu. Semua feelings kuciwa tu ada.
.
Mujurlah Mak Tam cepat cari solusi. Berjodoh pula dengan WDTA. Guna dalam masa sebulan pun dah nampak hasilnya.
.
Kulit jadi cerah tone by tone. Mak Tam teruskan lagi calit WDTA sehingga 4 bulan. Sabar dan konsisten sangat.
.
Alhamdulillah. Rasa beruntung sangat bertemu dengan si cinonet merah jambu formulasi bioteknologi nano ni.
.
Dari umur 50 tahun pun dah macam 40 tahun jaa. 10 tahun lagi tu tak tahu campak dekat mana. Ke Laut China Selatan kot. Hehe.
.
Seronokk sangat Mak Tam bila pegi kenduri pun tak de rasa segan silu. Nampak jauhhh lagi muda dari USIA sebenarnya. Usahkan kata nak melompat bintang, nak buat back flip pun boleh. Hi hi hi.
.
Arbutin, SaxifragaSamentosa, Glutathione memang agen pencerahan yang SELAMAT. Tambah lagi Niacinamide dan Glycerin yang ada dalam WDTA ni melembab dan memudarkan jeragat mahupun parut gelap.
.
Teknologi Bioteknologi NANO hanya cecalit di nadi. Ape adehal semua jenis kulit boleh pakai, yahooo.
.
Yang penting LULUS KKM DAN HALAL tau.
.
Bestttt kan barulah ada keyakinan diri. Dah cakappp bila sekali terkena calitan magis Tak boleh berenggang dibuatnya.
.
"Ana, krim Mak Tam mana??? " Hehe.
.
Nak ber-WDTA juga?
Meh whatsapp terus ke pintu hati Yana di:
.
0109403898
.
Atau klik je direct link di bio ig.
.
#WDTATigaKaliKesanLebihHebat
#WDNadiKecantikanKu #aurainsta
#TeamMokDa #aurainstabatch19
#ubatjeragat #ubatjerawat #awetmuda
#wd #wdta #womendesireetripleadvance
#sihatcantik #comel #jelita #adleesyabeauty

Completed SA open & Sydney IS.. Thanks to my partner fight all the way with me!! 🤗💕 And thanks to Protech Sports sponsor for the equipment!! #adelaide #sydney #WD #XD #protechsports

Kashmir libaas#exclusive#tilla work suit#pure georjet#wd crape bottom ad pure georjet dupatta#customise on order#

TIPS #MUDAH BAIKI #KULIT #MUKA WAKTU #BERPANTANG.
.
Guys pernah pakai tak bedak sejuk?. Bedak sejuk ni hasil rendaman beras yang sangat lama dan di proses macam bentuk ala ala Ferrero Rocher gitewwww. Hehe.
.
Ada yang tahu tak Manfaat BEDAK SEJUK ni? Meh la share share
Sebab zaman dedulu ramai yang pakai bedak sejuk ni untuk cantik kan. Lagi lagi time pantang. . .
Sebab bedak sejuk ini bermanfaat,
Menyejukkan dan membersihkan kulit wajah
Merawat masalah kulit seperti ruam dan jerawat.
.
Cara nye cukup mudah
Larutkan bedak sejuk dalam air mineral
Tepek la sikit demi sikit pada kulit dan biarkan ia kering
Amalkan hari hari sebelum tidur ye
Esok tu baru bersihkan dengan air bersih . .
Kalau guna Tips DIY ni memang kena ambil masa untuk dapat hasil yang wow. Yang penting istiqomah ye.
.
Sekarang zaman kan dah moden, kalau susah sangat tak ada masa nak buat. Meh guna Women Desiree #WD
Senang dan mudahkan nak dapatkan mata yang cantik? Sama ada rajin guna Tip Semulajadi atau pon guna WD.
#tipskecantikan

WD UNTUK PELBAGAI LAPISAN UMUR "Kak, nenek kita nak try wd boleh ke?" Boleh sayang, Wd ni bukan orang muda je cari tau. Nenek omei ni pun suka calit calit .
Mana tak nyaa nampak tak muka ada cenyumm tuu. Double chin dah lari balik kampung. 😂 Badan rasa segar je bila TOKSIN dalam badan merangkak keluar.

Kedutttt keduttt di wajahhh punn hilangg
bagai di streekaaa licingggnyaa .Meng#Anjal sini sana dekkk #Pueraria_Mirifica ramuan TerHEBAT WD
Makin berseri seri muka nenek ni kan. Duit boleh cari, badan ni kalau tak sihat mana nak ganti.
Jaga bebaik sebelum terlambat dehh

Pakai #WD ni best sebab mudah. Buh je sebelah bantal busuk tu. Malam nak tido calit la mana nak calit. Yang penting 3point nadi wajib konsisten.
Krim bio teknologi nano ni tekstur dia likat. Sebab tu walaupun botol dia comeiii sangatt

Namunn
Tahann sebulan tau. Sapu nipis je, sepantas 3 saat zass terus masuk dalam pembuluh darah .
Koranggg. Tengokk je ke? Nenek ni jadi macik vouge nanti jangan kokak bantal bucukk pulakk . 😂
Fuhss ! Jauhhh beza tu awakkkk 😊

http://GengawekMuda.wasap.my

#WD ni krim yang menggunakan bioteknologi nano.Yang mampu membuat resapan jauh ke dalam kulit untuk membina sel sel baru dan menguatkan jaringan kolagen.

Jadi cara pakai dia sikitttttt je😁 ❌Bukan skincare
❌Bukan krim biasa

Tekstur dia tak sama macam krim yang lain.Sebab guna teknologi yang advance gituuu.Sebab tu hanya perlu sapu di 3POINT WAJIB nadi tangan, nadi leher dan ari ari untuk dapat kesan yang terbaik organ terbesar kita iaitu KULIT.
Yerlah dah nama pun teknologi yang advance kan?
Cara guna pun kena la advance.Takkan sama cara guna macam krim yang biasa. Huuu

Yang pasti BERKESAN.Ramai yang puas hati dengan keajaiban krim WD yang luar biasa ni😍

http://GengawekMuda.wasap.my

#cik sao
#calitcalitcantik

#WD dengan rumusan Bio Teknologi Nano terus meresap ke dalam tubuh tanpa sebarang tapisan. Sangat ISTIMEWA dan UNIK takk jumpa mana mana krim sehebat WD .

Ramuan Magis dengan daya Teknologi Moden untuk wanita yang sentiasa sibuk dalam masa yang sama mengekalkan kejelitaan keseluruhan tubuhh badan
Bukann takatt bagi kulit mukaa chantikk sahaja turutt boleh bagi ANJAL toink toinkk satu badan . Itu paling HEBAT tuhhh 😁

Mehh sini cik sao PECAH RAHSIA info sikit antara Ramuan #HEBAT WD : 🌸 Ekstrak Pueraria Mirifica - Bertindak sebagai penstabil hormon estrogen 🌸 Ekstrak Akar Tree Peony - Bertindak sebagai antibodi untuk mengeluarkan toksik dari badan 🌸Arbutin - Ekstrak berberry yang boleh mencerahkan kulit serta sebagai agen anti penuaan. 🌸 Saxifraga Sarmentosa Extract - Memutihkan kulit secara semula jadi,mengurangkan minyak serta mengecilkan pori-pori kulit yang terbuka akibat parut jerawat. 🌸 Ekstrak Akar Scutellaria Baicalensis - Menyerap sinaran UV serta melindungi anda dari radikal bebas untuk mengurangkan risiko tumbuhnya jerawat. 🌸 Cetearyl Glucoside - Menjaga kelembapan kulit anda dari kering. 🌸 Glycerin - Menghilangkan kesan parut kulit anda. 🌸 Glutathione - Agen anti penuaan dan kanser 🌸 Niacinamide - Vitamin B3 yang berfungsi mengekalkan kelembapan kulit. 🌸 Cetearyl Glucoside - Mengekalkan kelembapan dan menganjalkan kulit. 🌸 Dimethicone Topical - Mempercepatkan proses pertumbuhan sel kulit serta melindungi kulit dari kekeringan. 🌸 Hidrolyzed Sesame Protein - Menjadikan kulit licin lembut dan anjal. 🌸 Xylitylglucoside - Melembabkan serta mempercepatkan proses pertumbuhan kulit yang baru sehingga dapat memberhentikan pendarahan dengan segera. 🌸 Phenoxyethanol - Mengeluarkan toksik yang terperangkap didalam tubuh badan. 🌸 Aminopropyl Ascorbyl Phosphates - Agen antioksida yang melambatkan proses penuaan.

#cik sao
#calitcalitcantik
#Dealer Adleesya Beauty

Наш день 💝💙💜💗💖 20.08.2018 #даблсашке #wd

PENANGAN SUSUK MODEN UMUR 43 MACAM 34 😲
.
Kekadang rasa #WD ni something betul la. Mana tak nyaaa,tengok perubahan kak ina ni. Masya allah, berbeza betul dengan sebelum pakai Wd dulu. .
Korang tau tak kak ina ni dah 43 tahunnnn. Tapi ya tohann. Udah mantoppp tip top satu badan. .
Dulu kulit berminyak, pori besar, banyak bekas bekas jerawat kat muka, badan tak fit. .
Sekarang, seri kulit muka eh tuu 5 kilometer dah boleh nampak .Berseri seri ,memancor mancor. Macam student pun ada. Huhu. Buleh ternganga tengokkk. .
Muka runcing, kulit anjal, tegangg toinkk toinkk. .
Apa kak ina buat? .
Mula nov 2017 , hanya calit wd kat 3 point nadi je awak. Minum cukup. Pastu ada EXTRA TIPS dari kami. .
Memang Berbaloii baloii. Senang nak cantik ,awet muda. Penangan Krim bio teknologi nano ni memang lain macammmm. .

Most Popular Instagram Hashtags