#Vitaminc

MOST RECENT

Kebaikan VITAMIN C SHAKLEE
.
☆baik untuk imunisasi dan daya tahan.
.
☆mengurangkan simtom demam.
.
☆mengatasi masalah jerawat degil.
.
☆mengatasi masalah jerawat pasir dan nasi.
.
☆membantu kulit sensetif seperti eczema, resdung.
.
☆membantu menghasilkan colagen dalam tubuh.
.
☆mengurangkan kesan sunburn.
.
☆menjadikan kulit lebih gebu.
.
☆melembabkan kulit dari dalam.
.
☆mengurangkan kedutan dan tanda penuaan.
.
☆tona kulit menjadi lebih sekata.
.
☆mengurangkan penyakit selsema.
.
☆melindungi badan dari radikal bebas.
.
☆menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka.
.
☆merendahkan tekanan darah tinggi.
.
☆memastikan saluran darah mengembang dengan baik.
.
☆mengurangkan kadar plumbum dalam darah secara mendadak.
.
☆mencerahkan kulit secara semula jadi.
.
☆membantu kelihatan lebih muda.
.
☆merendahkan paras insulin.
.
☆ mengimbangkan sistem dalam badan.
.
☆membantu menghasilkan dopatime dalam sistem saraf.
.
☆membantu fungsi adrenal dalam meningkatkan tenaga dalam badan.
.
☆menghalang terkena dari serangan jantung.
.
☆mengawal komplikasi diabetes.
.
☆mengawal kelemumur.
.
☆meningkatkan pertumbuhan rambut.
.
☆mengurangkan keguguran rambut.
.
☆menghasilkan rambut yang lebat.
.
☆mengelak dari uban.
.
Sebarang pertanyaan boleh terus contact luna 💋
.
@missluna.legacy
+6 010 820 6097
Best Service For You ❤️
ID: 1297573
.
🌸Postage setiap hari seluruh Malaysia
.
#shakleemalaysia
#shakleeeffect
#shakleemurah
#setcantikshaklee
#setkecantikanshaklee
#vitaminc
#vitamincshaklee
#vitamine
#espshaklee
#espshakleemurah
#shakleeperak
#shakleeipoh
#shakleejohor
#shakleeterengganu
#shakleemelaka
#shakleeselangor
#shakleekedah

Salam Jumaat! 🌸
.
Semoga kita memanfaatkan sepenuhnya harini
.
Have a wonderful day!

Loves,
Pka ❤️

HOT SELLING📢📢📢📢
COMBO Vitamin C Rosehip 1500mg + Whitening Booster Original UK
RM110

nak beli loose pon boleh.
HARGA :
VITAMIN C ROSEHIP 1500mg RM50/botol
WHITENING BOOSTER RM80/botol
**qty : 30biji/botol
**whatsapp +60175005707

Vitamin C yang mencukupi akan membantu pembentukan kolagen. Kolagen ini akan menjaga kekenyalan dan keanjalan kulit dengan bantuan vitamin C.
Ketika vitamin C diberikan kepada sel kulit, maka ianya akan mengurangi kerutan dan meningkatkan kehalusan permukaan kulit.
Dalam penjagaan kulit, vitamin c dapat merawat jerawat , mencerahkan kulit, melicinkan kulit dan juga melembapkan kulit. 📌KELEBIHAN VITAMIN C ROSEHIPS 1500MG📌
Menghilangkan parut jerawat 
Melicinkan kulit
Mengecutkan jerawat
Kulit tampak glowing
Mencerahkan kulit
Mengatasi masalah kulit kering
Mengatasi masalah kulit
Melembapkan kulit
Menegangkan Kulit
Anti penuaan
Membuang toksin dalam badan 📌WHITENING BOOSTER📌
PUTIH SAHAJA TIDAK CUKUP
Whitening Booster juga bertindak melembabkan dan memaksimakan pencerahan kulit supaya kulit anda tidak kusam dan kering , malah nampak flawless.

ANTARA FUNGSI WHITENING BOOSTER :
♦merawat kulit kusam ♦membantu kulit yang lambat cerah
♦Mengecilkan liang-liang roma wajah
♦Melembabkan kulit dan anti penuaan
♦Merawat masalah kulit kusam,
kering, gelap, parut dan jerawat
♦Wajah tampak lebih berseri-seri ========
✅💯 Original Guarantee

#Vitamincmurah
#Whiteningbooster
#VitamincRosehipOriginalUk
#pemborongvitaminc
#vitamincrosehiporiginalukmurah
#whiteningboostercombo
#combovitamincrosehip
#rosehipuk
#combowhitening
#vitamincrosehipuk
#rosehipuk1000mg
#vitamincrosehip
#vitamincrosehiporiginaluk
#nakputih
#whiteningsupplement
#supplementputih
#vitaminc
#kulitcerah
#putihmelepak
#nakputih
#nakgebu
#sabah
#sarawak
#oman
#malaysia
#uk
#dubai
#brunei
#france

Whatsapp +60175005707

ESP PROTEIN DRINK UNTUK SEMUA!
-
-
Dengan #espshaklee 300ml sehari 👇
-
-
✅ dapat extra energy!
✅ tak mudah rasa penat
✅ kenyang lama
✅ takyah susah² tepek bedak tebal, muka dah elok moist
✅ kulit muka dah sekata
✅ no more pedih perut
✅ no more pedih ulu hati
✅ no more sunburn
✅ no more mengantuk di tengahari
-
-
Banyak kan manfaat esp? Hehe korang tak rasa sebab tak try lagi 😛 so wajib la try setong nanti terus nak beli bertong!
-
-
Untuk pertanyaan / booking / consultations boleh segera hubungi :
-
-
📞 NAZ | 0172528629
📞 NAZ | 0172528629
📞 NAZ | 0172528629
-
-
⬆ Postage SETIAP HARI kecuali AHAD
⬆ Postage WORLDWIDE
⬆ Postage hari sama sebelum 3 PM

SUSTAINED RELEASE VITAMIN C PLUS🍊
.
Siapa yg under budget, supplement yg paling penting dan paling jimat untuk korang consume ialah Vit C ni ❤️. Nanie memang highly recommend this one! Sebotol ada 180 biji tau, means tahan utk 6 bulan! 😱
.
Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain? .
.
☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C.
.
☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam.
.
☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan.
.
Antara Kebaikan Vitamin C : .
.
✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit .
✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata .
✅ Mengatasi masalah kulit sunburn .
✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan .
✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi .
✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh .
✅ Mengatasi masalah jerawat .
✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas .
.
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh sebarang penyakit.
.
Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.
.
@nanie_shakleedistributor
016-9609141
Your Most Wanted Shaklee
Independent Distributor
#nanieliashaklee
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #vitamincshaklee #shakleeeffect #shakleeterengganu #shakleeselangor #shakleekemaman #shakleebangsar #shakleecyberjaya #shakleekl #shakleeputrajaya #sayanakcantik #sayanakkulitcantik #shakleebrunei #shakleecheras #vitaminc

SUSTAINED RELEASE VITAMIN C PLUS🍊
.
Siapa yg under budget, supplement yg paling penting dan paling jimat untuk korang consume ialah Vit C ni ❤️. Nanie memang highly recommend this one! Sebotol ada 180 biji tau, means tahan utk 6 bulan! 😱
.
Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain? .
.
☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C.
.
☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam.
.
☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan.
.
Antara Kebaikan Vitamin C : .
.
✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit .
✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata .
✅ Mengatasi masalah kulit sunburn .
✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan .
✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi .
✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh .
✅ Mengatasi masalah jerawat .
✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas .
.
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh sebarang penyakit.
.
Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.
.
@nanie_shakleedistributor
016-9609141
Your Most Wanted Shaklee
Independent Distributor
#nanieliashaklee
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #vitamincshaklee #shakleeeffect #shakleeterengganu #shakleeselangor #shakleekemaman #shakleebangsar #shakleecyberjaya #shakleekl #shakleeputrajaya #sayanakcantik #sayanakkulitcantik #shakleebrunei #shakleecheras #vitaminc

SUSTAINED RELEASE VITAMIN C PLUS🍊
.
Siapa yg under budget, supplement yg paling penting dan paling jimat untuk korang consume ialah Vit C ni ❤️. Nanie memang highly recommend this one! Sebotol ada 180 biji tau, means tahan utk 6 bulan! 😱
.
Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain? .
.
☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C.
.
☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam.
.
☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan.
.
Antara Kebaikan Vitamin C : .
.
✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit .
✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata .
✅ Mengatasi masalah kulit sunburn .
✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan .
✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi .
✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh .
✅ Mengatasi masalah jerawat .
✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas .
.
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh sebarang penyakit.
.
Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.
.
@nanie_shakleedistributor
016-9609141
Your Most Wanted Shaklee
Independent Distributor
#nanieliashaklee
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #vitamincshaklee #shakleeeffect #shakleeterengganu #shakleeselangor #shakleekemaman #shakleebangsar #shakleecyberjaya #shakleekl #shakleeputrajaya #sayanakcantik #sayanakkulitcantik #shakleebrunei #shakleecheras #vitaminc

SUSTAINED RELEASE VITAMIN C PLUS🍊
.
Siapa yg under budget, supplement yg paling penting dan paling jimat untuk korang consume ialah Vit C ni ❤️. Nanie memang highly recommend this one! Sebotol ada 180 biji tau, means tahan utk 6 bulan! 😱
.
Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain? .
.
☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C.
.
☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam.
.
☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan.
.
Antara Kebaikan Vitamin C : .
.
✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit .
✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata .
✅ Mengatasi masalah kulit sunburn .
✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan .
✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi .
✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh .
✅ Mengatasi masalah jerawat .
✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas .
.
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh sebarang penyakit.
.
Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.
.
@beauty_bynanie
016-9609141
Your Most Wanted Shaklee
Independent Distributor
#nanieliashaklee
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #vitamincshaklee #shakleeeffect #shakleeterengganu #shakleeselangor #shakleekemaman #shakleebangsar #shakleecyberjaya #shakleekl #shakleeputrajaya #sayanakcantik #sayanakkulitcantik #shakleebrunei #shakleecheras #vitaminc

SUSTAINED RELEASE VITAMIN C PLUS🍊
.
Siapa yg under budget, supplement yg paling penting dan paling jimat untuk korang consume ialah Vit C ni ❤️. Nanie memang highly recommend this one! Sebotol ada 180 biji tau, means tahan utk 6 bulan! 😱
.
Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain? .
.
☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C.
.
☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam.
.
☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan.
.
Antara Kebaikan Vitamin C : .
.
✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit .
✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata .
✅ Mengatasi masalah kulit sunburn .
✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan .
✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi .
✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh .
✅ Mengatasi masalah jerawat .
✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas .
.
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh sebarang penyakit.
.
Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.
.
@beauty_bynanie
016-9609141
Your Most Wanted Shaklee
Independent Distributor
#nanieliashaklee
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #vitamincshaklee #shakleeeffect #shakleeterengganu #shakleeselangor #shakleekemaman #shakleebangsar #shakleecyberjaya #shakleekl #shakleeputrajaya #sayanakcantik #sayanakkulitcantik #shakleebrunei #shakleecheras #vitaminc

SUSTAINED RELEASE VITAMIN C PLUS🍊
.
Siapa yg under budget, supplement yg paling penting dan paling jimat untuk korang consume ialah Vit C ni ❤️. Nanie memang highly recommend this one! Sebotol ada 180 biji tau, means tahan utk 6 bulan! 😱
.
Apakah perbezaan Sustained Release Vitamin C Plus dan supplement Vitamin C lain? .
.
☀ Shaklee menghasilkan Vitamin C dari kanji jagung (corn starch) yang merupakan sumber asli Vitamin C.
.
☀ Kaedah Sustained Release ini membolehkan vitamin C diserap ke dalam badan sepanjang 5 jam untuk memastikan badan anda mengandungi Vitamin C disaat anda memerlukannya. Ia bersamaan dengan pengambilan 1.5 biji oren setiap jam selama 5 jam.
.
☀ SR Vitamin C ditambahkan dengan 120 mg Citrus Bioflavanoids Complex. Bioflavanoids membantu penyerapan vitamin C yang lebih berkesan.
.
Antara Kebaikan Vitamin C : .
.
✅ Mencerahkan dan melembutkan kulit .
✅ Menjadikan tona kulit lebih sekata .
✅ Mengatasi masalah kulit sunburn .
✅ Merangsang penghasilan Collagen dalam badan .
✅ Memelihara kesihatan tulang, gusi dan gigi .
✅ Menguatkan sistem imuninasi tubuh .
✅ Mengatasi masalah jerawat .
✅ Melindungi sel daripada kerosakan disebabkan persekitaran & radikal bebas .
.
Semua maklumat, keterangan produk serta testimoni pengguna yang disiarkan bukan lah bertujuan untuk mendiagnosis, merawat, menyembuh sebarang penyakit.
.
Anda dinasihatkan untuk berjumpa dengan pakar sekiranya anda menghidapi sebarang penyakit atau masalah kesihatan untuk tujuan diagnosis dan rawatan susulan sebelum mengambil sebarang supplement.
.
@beauty_bynanie
016-9609141
Your Most Wanted Shaklee
Independent Distributor
#nanieliashaklee
.
#shaklee #shakleemalaysia #shakleemurah #vitamincshaklee #shakleeeffect #shakleeterengganu #shakleeselangor #shakleekemaman #shakleebangsar #shakleecyberjaya #shakleekl #shakleeputrajaya #sayanakcantik #sayanakkulitcantik #shakleebrunei #shakleecheras #vitaminc

TESTIMONI TWCollagen
.
✅Kulit makin cerah (mmg berbeza kulit dulu dan sekarang)
.
✅Rasa TWC sedap sangat!
.
✅Puas hati dgn TWC! Makan produk lain takde kesan langsung
.
#love #follow #me #girl #cute
#beautiful #tudungbawal #instalike #instamood #instagood #picoftheday #tudungmurah #sayajualmurah #sayajual #promosi #bazaarpaknil #promotion #instadaily #sales #instantshawlmurah #sayapakaisayajual #kosmetik #kosmetikmurah #twc #vitaminc #nakcantik #nakkurus #detox #detoks

✨ NRC ✨
.
DM to purchase Luxury Magic Elixer Moisturiser & Primer with @byamynzr 😘
.
Rich by Vitamin C, HoneyBeeVenom🐝 AND the moist hydrating component; Hyaluronic Acid ✨
.
#NRC
#NRCMalaysia
#Moisturiser
#Primer
#Hyaluronidacid
#Vitaminc
#Honeybeevenom

Viên uống DHC bổ sung vitamin, làm đẹp da sẵn 4 loại
#Collagen 60 ngày - 350k
#RauCủ 60 ngày - 350k
#VitaminC 60 ngày - 170k
#TrắngDa 20 ngày -160k
----------------------------------------------
✨ Các bạn vào website: https://hanabeauty.vn/ để xem thêm thông tin chi tiết về sản phẩm
👉 Freeship khi đặt hàng qua Shopee 👉 Ship COD toàn quốc ☎️ Hotline: 0979273262
📍Facebook: shop.hanabeauty
📍Instagram: shop.hanabeauty
📍Shopee: shop.hanabeauty 🏡 Địa chỉ: Ngõ 44 Trần Thái Tông - Hà Nội

What is your favourite Facial Oil? Mine is the LaClinica Skin Relief Bio Oil. La Clinica’s Oils are full of goodness for your skin. 💛. From RoseHip to Inca Inchi to Frankincense there is an oil for your skin concern. Don’t be scared to add an oil to your skin routine. 🖤 S x #adesoskinandbrowsboutique

JERAWAT HILANG! KULIT MAKIN CANTIK ❤️
.
3 serangkai 'FAMOUS' dengan set kecantikan Shaklee untuk korang yg inginkan kecantikan dari dalam. 🌸
.
📝 SET CANTIK SHAKLEE
.
🍒 ESP SHAKLEE (TAHAN 2 BULAN)
- Memudarkan parut jerawat
- Mengawal pertumbuhan jerawat
- Kulit jadi lebih tegang dan sihat
- Kulit jadi lebih gebu dan anjal
.
🍇 VITAMIN C SHAKLEE (TAHAN 6 BULAN)
- Mencerahkan kulit secara semula jadi
- Tona kulit jadi lebih sekata
- Menggantikan tisu yang rosak dan menyembuhkan luka
- Menghilangkan parut tegar
- Mengurangkan minyak pada kulit muka
- Mengurangkan pertumbuhan jerawat
.
🍓 VITAMIN E SHAKLEE (TAHAN 4 BULAN)
- Mengurangkan parut jerawat
- Mengurangkan jeragat
- Sangat sesuai untuk dry skin dan bersisik
.
Sebarang pertanyaan boleh terus contact luna 💋
.
@missluna.legacy
+6 010 820 6097
Best Service For You ❤️
ID: 1297573
.
🌸Postage setiap hari seluruh Malaysia
.
#shakleemalaysia
#shakleeeffect
#shakleemurah
#setcantikshaklee
#setkecantikanshaklee
#vitaminc
#vitamincshaklee
#vitamine
#espshaklee
#espshakleemurah
#shakleeperak
#shakleeipoh
#shakleejohor
#shakleeterengganu
#shakleemelaka
#shakleeselangor
#shakleekedah

The Perfect Match
Years of clinical research has proven time and time again that the combination of #VitaminC and #VitaminA is the perfect anti ageing duo for reducing the visible signs of ageing, fine lines and wrinkles, loss of elasticity, minimising pores and creating a more youthful complexion.

#Dermaceutic #C25cream #Concentratedinantioxidants #Irregularcomplexion #Lossofradiance #ActivRetinol #IntenseAgeDefenceSerum #ImprovesApperanceofSkinTexture #ImprovesWrinkles #Finelines #DullComplexion

Most Popular Instagram Hashtags