#VictoriaNurvita

MOST RECENT

Miss @rasendriyazahra 💕

Masih dalam series “Makeupin Follower Instagram”, kali ini aku ditemenin sama Lala untuk bikin tutorial Effortless Glowing Bridal Makeup Pakai Produk Lokal & Drugstore. Highly requested banget, hope you enjoy!
Full video on my YouTube channel: Victoria Nurvita or click link on BIO!

Don't forget to subscribe, thumbs up, and share yaaa🤗

Masih dalam series “Makeupin Follower Instagram”, kali ini aku ditemenin sama Lala @rasendriyazahra untuk bikin tutorial Effortless Glowing Bridal Makeup Pakai Produk Lokal & Drugstore. Highly requested banget, hope you enjoy!
Full video on my YouTube channel: Victoria Nurvita or click link on BIO!

Don’t forget to subscribe, like, and share ya guys😊. #VictoriaNurvita #VictoriaNurvitaMakeupArtist @victorianurvitamua #indovidgram #indobeautygram #IVGBeauty @indobeautygram

Miss Rahma @rahmawlm 💚 #noeyebrowtrimming
Kali ini aku mau ngenalin content baru di YouTube channelku yaitu “Makeupin Follower Instagram”. Sekalian aku juga unboxing & one brand makeup tutorial @ultimaii_id (ULTIMA II). Yang belum nonton videonya, langsung klik link di BIO yaa😊

Don’t forget to subscribe my YouTube channel: Victoria Nurvita, thumbs up, and share ya guys❤️ #VictoriaNurvita #VictoriaNurvitaMakeupArtist @victorianurvita #indovidgram #indobeautygram #IVGBeauty @indobeautygram

Miss Rahma @rahmawlm 💚

Kali ini aku mau ngenalin content baru di YouTube channelku yaitu “Makeupin Follower Instagram”. Sekalian aku juga unboxing & one brand makeup tutorial @ultimaii_id (ULTIMA II). Yang belum nonton videonya, langsung klik link di BIO yaa😊

Don’t forget to subscribe my YouTube channel: Victoria Nurvita, thumbs up, and share ya guys❤️ #VictoriaNurvita #VictoriaNurvitaMakeupArtist @victorianurvita #indovidgram #indobeautygram #IVGBeauty @indobeautygram

@Regranned from @victorianurvita - Drugstore/Affordable Makeup For Tan Skin (Makeup Untuk Kulit Sawo Matang)

Warm and bronze, I love it💛

Anw, doi mirip ga sama si Fatin? @dinapipin 😁

Untuk lebih detail step by step, langsung tonton full videonya di YouTube: Victoria Nurvita atau klik link di BIO!

Subscribe to stay updated, love y'all💕
#VictoriaNurvita #VictoriaNurvitaMakeupArtist #indovidgram #indobeautygram @indobeautygram #IVGBeauty - #regrann

Miss @inasrana 💕

No eyebrow trimming (tanpa cukur alis) "Chiara" lashes from @jualmakeupjember 📷: @zh_picture

I made a long lasting makeup tutorial for oily skin using drugstore/affordable products.
Full video on my YouTube channel: Victoria Nurvita or click link on BIO!

Don't forget to subscribe, thumbs up, and share yaaa🤗

@victorianurvita presents "200k Makeup Challenge Feat. Selebgram @inasrana "

All makeup products from Local Makeup Brand, 100% Made in Indonesia!!! Full video on YouTube Victoria Nurvita or Click link on my bio and find the video.

Give it a thumbs up👍🏻 and don't forget to subscribe❤

Follow juga : @victorianurvitamua

#VictoriaNurvita #indobeautygram #IVGBeauty @indobeautygram
#IVGCommunity #indovidgram @indovidgram
@jembercreators
@youtubefanfest @youtube
#youtube
#makeuptutorial
#makeupchallenge
#jember
#jemberberkarya
#infojember

Drugstore/Affordable Long Lasting Makeup For Oily Skin | Makeup Tahan Lama Untuk Kulit Berminyak

Kali ini aku ditemenin lagi dengan adek selebgram yang ter-unch @inasrana 💕

FYI, semua produk makeupnya dengan harga terjangkau ya guys, seperti yang banyak di request kalian😁. Untuk makeup look selanjutnya pengen kayak gimana, bisa komen disini/di YouTube ya😉. Untuk lebih detail step by step, langsung tonton full videonya di YouTube: Victoria Nurvita atau klik link di BIO!
Don't forget to subscribe, like, and share ya guys😊. Music: KHS ft. Sam Tsui-Something Just Like This (Cover)

#VictoriaNurvita #VictoriaNurvitaMakeupArtist @victorianurvitamua #indovidgram #indobeautygram #IVGBeauty @indobeautygram

Drugstore/Affordable Long Lasting Makeup For Oily Skin | Makeup Tahan Lama Untuk Kulit Berminyak

Kali ini aku ditemenin lagi dengan adek selebgram yang ter-unch @inasrana 💕

FYI, semua produk makeupnya dengan harga terjangkau ya guys, seperti yang banyak di request kalian😁. Untuk makeup look selanjutnya pengen kayak gimana, bisa komen disini/di YouTube ya😉. Untuk lebih detail step by step, langsung tonton full videonya di YouTube: Victoria Nurvita atau klik link di BIO!

Don't forget to subscribe, like, and share ya guys😊. Music: KHS ft. Sam Tsui-Something Just Like This (Cover)

#VictoriaNurvita #VictoriaNurvitaMakeupArtist @victorianurvitamua #indovidgram #indobeautygram #IVGBeauty @indobeautygram

Beautiful smile @inasrana 💕

No eyebrow trimming (tanpa cukur alis) "Chiara" lashes from @jualmakeupjember 📷: @zh_picture

I made a long lasting makeup tutorial for oily skin using drugstore/affordable products. Full video on my YouTube channel: Victoria Nurvita or click link on BIO!

Don't forget to subscribe, thumbs up, and share yaaa🤗

Miss @inasrana 💕

No eyebrow trimming (tanpa cukur alis) "Chiara" lashes from @jualmakeupjember 📷: @zh_picture

I made an eye makeup tutorial for this look with The Jaclyn Hill Morphe Palette, full video on my YouTube channel: Victoria Nurvita or click link on BIO!

Don't forget to subscribe, thumbs up, and share yaaa🤗

Easy Cut Crease Tutorial with The Jaclyn Hill Morphe Palette.
Kali ini aku ditemenin adek selebgram yang ter-unch @inasrana , we had so much fun filming this video😁. Untuk lebih detail step by step, langsung tonton full videonya di YouTube: Victoria Nurvita atau klik link di BIO!

Don't forget to subscribe, like, and share ya guys😊. Music: Dipha Barus ft. Nadin-All Good

#VictoriaNurvita #VictoriaNurvitaMakeupArtist @victorianurvitamua #jaclynhillpalette #jaclynhillxmorphe @jaclynhill @morphebrushes #indovidgram #indobeautygram @indobeautygram #IVGBeauty

Pretty and humble selebgram @inasrana 💕

No eyebrow trimming (tanpa cukur alis) "Chiara" lashes from @jualmakeupjember 📷: @zh_picture

I made an eye makeup tutorial for this look with The Jaclyn Hill Morphe Palette, full video on my YouTube channel: Victoria Nurvita or click link on BIO!

Don't forget to subscribe, thumbs up, and share yaaa🤗

Easy Cut Crease Tutorial with The Jaclyn Hill Morphe Palette.
Kali ini aku ditemenin adek selebgram yang ter-unch @inasrana , we had so much fun filming this video😁. Untuk lebih detail step by step, langsung tonton full videonya di YouTube: Victoria Nurvita atau klik link di BIO!

Don't forget to subscribe, like, and share ya guys😊. Music: Dipha Barus ft. Nadin-All Good

#VictoriaNurvita #VictoriaNurvitaMakeupArtist @victorianurvitamua #jaclynhillpalette #jaclynhillxmorphe @jaclynhill @morphebrushes #indovidgram #indobeautygram @indobeautygram #IVGBeauty

@victorianurvita presents "Easy Cut Crease Tutorial with The Jaclyn Hill Morphe Palette." Featuring a beauty inside and fresh outside girl, @inasrana , we had so much fun filming this video😁. Full video on her YouTube channel: Victoria Nurvita or click link on BIO!

Don't forget to subscribe, like, and share ya guys😊. #VictoriaNurvita #VictoriaNurvitaMakeupArtist #jaclynhillpalette #jaclynhillxmorphe @jaclynhill @morphebrushes #indovidgram #indobeautygram @indobeautygram #IVGBeauty

The Jaclyn Hill Morphe Palette: Is it worth the hype?

Hope you enjoy my honest review & swatches on this palette.

Full video on my YouTube channel: Victoria Nurvita or click link on BIO!

Subscribe to stay updated, love y'all💕

#VictoriaNurvita #VictoriaNurvitaMakeupArtist #jaclynhillpalette #jaclynhillxmorphe @jaclynhill @morphebrushes #indovidgram #indobeautygram @indobeautygram #IVGBeauty

The Jaclyn Hill Morphe Palette: Is it worth the hype?

Hope you enjoy my honest review & swatches on this palette.

Full video on my YouTube channel: Victoria Nurvita or click link on BIO!

Subscribe to stay updated, love y'all💕

#VictoriaNurvita #VictoriaNurvitaMakeupArtist #jaclynhillpalette #jaclynhillxmorphe @jaclynhill @morphebrushes #indovidgram #indobeautygram @indobeautygram #IVGBeauty

Drugstore/Affordable Makeup For Tan Skin (Makeup Untuk Kulit Sawo Matang)

Warm and bronze, I love it💛

Anw, doi mirip ga sama si Fatin? @dinapipin 😁

Untuk lebih detail step by step, langsung tonton full videonya di YouTube: Victoria Nurvita atau klik link di BIO!

Subscribe to stay updated, love y'all💕
#VictoriaNurvita #VictoriaNurvitaMakeupArtist #indovidgram #indobeautygram @indobeautygram #IVGBeauty

Life is like roller coaster,
Isok munggah mudun,
Intinya ga usah di pikir dalem dalem.
So, Enjoy the ride. .
.
.
.
.
Tetep jgn lupa liat video tutorial make up utk kulit sawo matang nya @victorianurvita @victorianurvitamua
Cuss langsung ke youtube channelnya Victoria Nurvita atau klik link on my BIO
#thejourneyofdinapipin
#VictoriaNurvita

Untuk kalian yang berkulit sawo matang jangan lupa cek video terbaru @victorianurvita @victorianurvitamua
.
.
.
.
.
Drugstore/Affordable Makeup For Tan Skin (Makeup Untuk Kulit Sawo Matang)

Warm and bronze, I love it💛

Anw, udah mirip blm sama si Fatin?😁 Full video on YouTube channel: Victoria Nurvita or click link on my BIO!

Hope you enjoy and subscribe to stay updated, love y'all! #VictoriaNurvita
#thejourneyofdinapipin

Most Popular Instagram Hashtags