#UniFRESSH

MOST RECENT

Comrades ✊️🌹 #UniFRESSH #tb #picoftheday

FRESSH🌹 në Komunitet!
Klubi i Juristëve 👩‍⚖ dhe UniFRESSH 🎓 përfunduan fushatën e dhurimit të librave.
@Libraria e njësisë 2 pranë Pazarit të ri, bashkë me Vasilika Hysin dhe Flori Pullazin çuam sot librat e dhuruar prej aktivistëve te forumit! 📚
Shumë shpejt aktivitete të reja na presin në këto hapësira ✌🏼😁 #unifressh
#klubijuristeve
#fressh 📚🌹
@eljohysko @iva.beharaj @enibistri

FRESSH🌹 në Komunitet!
Klubi i Juristëve 👩‍⚖️ dhe UniFRESSH 🎓 përfunduan fushatën e dhurimit të librave.
@Libraria e njësisë 2 pranë Pazarit të ri, bashkë me Vasilika Hysin dhe Flori Pullazin çuam sot librat e dhuruar prej aktivistëve te forumit! 📚
Shumë shpejt aktivitete të reja na presin në këto hapësira ✌🏼😁 #unifressh
#klubijuristeve
#fressh 📚🌹

FRESSH🌹 në Komunitet!
Klubi i Juristëve 👩‍⚖ dhe UniFRESSH 🎓 përfunduan fushatën e dhurimit të librave.
@Libraria e njësisë 2 pranë Pazarit të ri, bashkë me Vasilika Hysin dhe Flori Pullazin çuam sot librat e dhuruar prej aktivistëve te forumit! 📚
Shumë shpejt aktivitete të reja na presin në këto hapësira ✌🏼😁 #unifressh
#klubijuristeve
#fressh 📚🌹

U4T 🤝 KONFERENCA STUDENTORE e Universitetit të Tiranës! Studentë të 6 fakulteteve që prekin aspekte dhe fusha të ndryshme mblidhen për të bërë diagnozën e problemeve në: 1. Mësimëdhënie 👨🏫 2. Infrastrukturë 🔬 3. Jeta studimore 👩💻 4. Inovacioni 💡 5. Këshillimi i karrierës 🚦 Ti për Tiranën, #U4Tirana 🙌 #UniFRESSH Apliko këtu 👇🏽 http://fressh.al/apliko-dhe-behu-pjese-e-konferenca-studentore-per-universitetin-e-tiranes/

U4T 🤝
KONFERENCA STUDENTORE e Universitetit të Tiranës!
Studentë të 6 fakulteteve që prekin aspekte dhe fusha të ndryshme mblidhen për të bërë diagnozën e problemeve në:
1. Mësimëdhënie 👨🏫
2. Infrastrukturë 🔬
3. Jeta studimore 👩💻
4. Inovacioni 💡
5. Këshillimi i karrierës 🚦
Ti për Tiranën, #U4Tirana 🙌 #UniFRESSH
Apliko këtu 👇🏽
http://fressh.al/apliko-dhe-behu-pjese-e-konferenca-studentore-per-universitetin-e-tiranes/

As always THEY ROCK! #UniFRESSH UBT 🌿

Divjaka AgroCOOL-ed! 🏆🌿
Ekipi i mrekullueshem i UBT zbarkoi sot në Divjakë për të vazhduar me ciklin e KONFERENCAVE STUDENTORE!
Problematika studentore, fuqizimin i biznesit bujqesor si dheshfrytëzimi i plotë i potencialit të Shqipërisë 🇦🇱në treg, ishin disa nga tematikatqë u trajtuan sot në peisazhin piktoresk të ParkutKombëtar të Divjakë-Karavastave.
Piknik, xhiro me varka 🛶, si dhe një takim fantastik me Pelikanët Kaçurrel , specia unike 🔎 e zones!
Në fund një bashkëbisedim dhe shkembim idesh me Ministrin e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, z.Niko Peleshi,në lidhje me rolin e të rinjve,politikës, dhe mundësive që u jepen bizneseve në tregun agro-ushqimor! 🚜🍓💵
Vetëm fillimi i bashkëpunimit! 💪 #UniFRESSH

Divjaka AgroCOOL-ed! 🏆🌿
Ekipi i mrekullueshem i UBT zbarkoi sot në Divjakë për të vazhduar me ciklin e KONFERENCAVE STUDENTORE!
Problematika studentore, fuqizimin i biznesit bujqesor si dheshfrytëzimi i plotë i potencialit të Shqipërisë 🇦🇱në treg, ishin disa nga tematikatqë u trajtuan sot në peisazhin piktoresk të ParkutKombëtar të Divjakë-Karavastave.
Piknik, xhiro me varka 🛶, si dhe një takim fantastik me Pelikanët Kaçurrel , specia unike 🔎 e zones!
Në fund një bashkëbisedim dhe shkembim idesh me Ministrin e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, z.Niko Peleshi,në lidhje me rolin e të rinjve,politikës, dhe mundësive që u jepen bizneseve në tregun agro-ushqimor! 🚜🍓💵
Vetëm fillimi i bashkëpunimit! 💪 #UniFRESSH

Ne forme piramide se kemi baza te forta dhe majen e larte 👀😍 #uniFRESSH Fier 🌻

Tour de AGROCOOL 🏆🌿
Ky është itinerari i të Shtunës fantastike që do të zhvillohet në Divjakë📍🍉 E shtunë 21 PRILL
Hap pas hapi, cool e më cool 😎
Aplikoni për të marr pjesë: http://fressh.al/apliko-konferenca-studentore-ne-universitetin-e-bujqesise/ 💪🏻🚜 #UniFRESSH

Konferenca Studentore per Universitetin e Mjekesise 😍 Parti 1 #unifressh

Ne 7 Prill @Tirana International Hotel do njiheni me me te miret ❤️ #uniFRESSH Mjekesia @arlindkullolli @ivanaxhaferi @orion.dido @avnimehilli @liridona.dervishi

Sot ishte nje dite ndryshe nga te tjerat.
Them ndryshe, sepse sot, perjetova emocione shume te forta dhe nje lumturi te papershkrueshme kur shikoja buzeqeshjet ne fytyrat e ketyre njerezve te gjenerates me te vjeter. Buzeqeshja ne fytyrat e tyre vlen me shume se nje pasdite e harxhuar ne nje kafe lagjeje.
Sot ishim tek Qendra Sociale " Te Qendrojme se Bashku" ku ju sherbyem me te moshuarve dreken dhe patem mjaft biseda interesante me ta .
Mun te permend biseden me nje zonje . Me shume se nje bisede me nje person te panjohur, me ngjau sikur bisedova me gjyshen time dhe ajo me nipin e saj. Teksa po me tregonte, kuptova qe ajo ishte e vetmuar, pa asnje njeri.. jeta e kishte perballur me sfida te tmerrshme e ajo prape se prape, me zemren e thyer me buzeqeshte...Me nje buzeqeshje te embel e krejtesisht te pafajshme, ajo me tha: “ Faleminderit qe nuk na late vetem sot, pas shume kohesh, ndjeva ngrohtesine e femijes..” Ndoshta kjo fjale, ky gjest, vlen shume here me shume sesa hipokrizia e  qytetareve te tjere te ketij vendi.
Vullnetarizmi eshte nje forme, me ate te se ciles ne si qytetare, i ofrojme dicka vendit tone. Sado e vogel te jete per ne, per dike tjeter eshte shume.
Nje nga kenaqesite me te medha qe mund te fitojme ne jete eshte te bejme dicka te mire per dike , ta lumturojme e te mos presim asgje ne shkembim. Shpresojme shume qe te ndergjegjesohemi si popull, po perfshi ketu edhe veten time, sepse te gjithe jemi viktima te nje shoqerie te komanduar.
Besoj se ka ardhur koha te shikojme pertej hundes tone. Besoj se ka ardhur koha te fillojme te jetojme. Dhe kur them te jetojme, te lumturojme veten pa harruar te tjeret qe kane nevoje.
#UniFressh #EverydayLidership

#Repost @iva.beharaj with @get_repost
・・・
U mbyll sot FAZA I e Bordeve Studentore UniFRESSH 🙏🏾
Nepermjet “Brainstorming”🧠ekipet e Bordeve, hodhen hapat e pare per krijimin e strategjise se punes.
Filimi mbare, gjysma e punes 😁🌹 #unifressh @eljohysko

U mbyll sot FAZA I e Bordeve Studentore UniFRESSH 🙏🏾
Nepermjet “Brainstorming”🧠ekipet e Bordeve, hodhen hapat e pare per krijimin e strategjise se punes.
Filimi mbare, gjysma e punes 😁🌹 #unifressh @eljohysko

Takim me grupin organizativ, UniFRESSH Elbasan 💪🏼 16 Prill eshte takimi i pare per “Community ON”. Do flasim per te rinjte me te rinjte 😁😁 #UniFRESSH 🌹

Në 7 prill starton Konferenca e parë studentore për universitetet e Tiranës
Studentet e Universitetit të Mjekësisë 👨‍⚕👩🏻‍⚕ mblidhen për të diskutuar rreth temave që i shqetësojnë . Qellimi i Konferences: diagnostikimi 🔎, dhe kurimi 💊 i problematikave nëpërmjet ideve inovatore.
Me anë të dialogut permirësojmë jetën studentore 🗣🤝
#UniFRESSH 🌹 #FRESSH
Apliko tani: http://fressh.al/medstudentconf/

#Repost @linditanikolla with @get_repost
・・・
Rinia prezente në çdo hap!📍 Me krijimin e Bordeve Studentore për çdo ministri, FRESSH do të ketë zërin e tij në hartimin e politikave si dhe kontributin në zbatimin e reformave! 🗝 Apliko sot për t'u bërë pjesë e ekipeve të FRESSH! ⬇ http://fressh.al/bordi/ 📊⚖📖🚔🔆🌳🎭 Së bashku, nëpërmjet aktivizmit rinor dhe dialogut, ndërtojmë një urë midis të rinjve, politikës dhe qeverisë! 🗣🤝 #UniFRESSH 🌹 #FRESSH

Rinia prezente në çdo hap!📍 Me krijimin e Bordeve Studentore për çdo ministri, FRESSH do të ketë zerin tij në hartimin e politikave si dhe kontributin në zbatimin e reformave! 🗝 Apliko sot për tu bërë pjesë e ekipeve të FRESSH! ⬇ http://fressh.al/bordi/ 📊⚖📖🚔🔆🌳🎭 Së bashku, nëpërmjet aktivizmit rinor dhe dialogut, ndërtojmë një urë midis të rinjve, politikës dhe qeverisë! 🗣🤝 #UniFRESSH 🌹 #FRESSH

Most Popular Instagram Hashtags