#TukangPallet

MOST RECENT

Almari 4 Pintu. Terima kasih Encik Ruzaman. Semoga berpuas hati dgn hasil @_kakikayu_ . --------------------
Sedia menerima tempahan perabot yg berasaskan kayu pine mengikut citarasa anda (customize)

KakiKayu tidak menggunakan kayu2 terpakai.100% kayu Pine baru yang datang dari kilang. ☎️Contact :
012-6054226 (fitri)
012-6054229 (teeya)
#KakiKayu #PerabotCustom #perabotmurah #perabotrumah #pallet #Palletmurah #palletKL #PalletSelangor #PerabotKayu #PerabotPallet #TukangKayu #TukangPallet #Malaysia #Puchong #SayaJualPerabot #SayaJualMurah #hotwheels #hotwheelrack #hotwheelcolectors #hotwheelmalaysia #hotwheelmalaysiacollectors #VanityMirror #Makeuplovers #MUA #MakeupCantik #Pelaminkayu #pelaminpallet #backdropmurah #backdropwedding

Terima kasih Encik Ridhuan. Hot Wheels Rack siap request nak ade kepala lori dan tayar. Special @_kakikayu_ buatkan customize kepala lori n tayar tu guna material firmica. 👍🏻👍🏻🚚🚛🚗🚕🚙
--------------------
Sedia menerima tempahan perabot yg berasaskan kayu pine mengikut citarasa anda (customize)

KakiKayu tidak menggunakan kayu2 terpakai.100% kayu Pine baru yang datang dari kilang. ☎️Contact :
012-6054226 (fitri)
012-6054229 (teeya)
#KakiKayu #PerabotCustom #perabotmurah #perabotrumah #pallet #Palletmurah #palletKL #PalletSelangor #PerabotKayu #PerabotPallet #TukangKayu #TukangPallet #Malaysia #Puchong #SayaJualPerabot #SayaJualMurah #hotwheels #hotwheelrack #hotwheelcolectors #hotwheelmalaysia #hotwheelmalaysiacollectors #VanityMirror #Makeuplovers #MUA #MakeupCantik #Pelaminkayu #pelaminpallet #backdropmurah #backdropwedding

90% siap rak customize design yg customer request ni. Rare jugak taste customer ni.. TQ sbb percaya hasil tangan @_kakikayu_ . --------------------
Sedia menerima tempahan perabot yg berasaskan kayu pine mengikut citarasa anda (customize)

KakiKayu tidak menggunakan kayu2 terpakai.100% kayu Pine baru yang datang dari kilang. ☎️Contact :
012-6054226 (fitri)
012-6054229 (teeya)
#KakiKayu #PerabotCustom #perabotmurah #perabotrumah #pallet #Palletmurah #palletKL #PalletSelangor #PerabotKayu #PerabotPallet #TukangKayu #TukangPallet #Malaysia #Puchong #SayaJualPerabot #SayaJualMurah #hotwheels #hotwheelrack #hotwheelcolectors #hotwheelmalaysia #hotwheelmalaysiacollectors #VanityMirror #Makeuplovers #MUA #MakeupCantik #Pelaminkayu #pelaminpallet #backdropmurah #backdropwedding

Cerita pagi td...
Semalam client call nak jumpa tp smlm abam mc. Sakit kaki akibat terseliuh 2 kali tempat yg sama. Pagi ni.. tgk2 client yg cal smlm sampai bengkel.. katanya nak tgk abam sbb smlm kata abam sakit dan belikan abam buah. Abam bgtau abam da pegi klinik n cucuk satu dass. So smlm betul2 berehat kat rumah. Tak ke mana pun.. nak cepat pulih sbb nak siapkan tempahan cust. Tq mr Nathan G... kami akan cuba yg terbaek utk siapkan tempahan tuan.

#terharu
#respect
#ziarah
#kitabuatdia
#tukangpallet

Alhamdulillah, dgn kudrat yg ada dapat siapkan order dari Puan Ayu ni. 2 Almari baju, dan 2 box menyimpan barang. Berbanyak terima kasih kerana percaya dgn hasil kami. --------------------
Sedia menerima tempahan perabot yg berasaskan kayu pine mengikut citarasa anda (customize)

KakiKayu tidak menggunakan kayu2 terpakai.100% kayu Pine baru yang datang dari kilang. ☎️Contact :
012-6054226 (fitri)
012-6054229 (teeya)
#KakiKayu #PerabotCustom #perabotmurah #perabotrumah #pallet #Palletmurah #palletKL #PalletSelangor #PerabotKayu #PerabotPallet #TukangKayu #TukangPallet #Malaysia #Puchong #SayaJualPerabot #SayaJualMurah #hotwheels #hotwheelrack #hotwheelcolectors #hotwheelmalaysia #hotwheelmalaysiacollectors #VanityMirror #Makeuplovers #MUA #MakeupCantik #Pelaminkayu #pelaminpallet #backdropmurah #backdropwedding

'KITA BUAT DIA'
Itu tagline kami di @tukangpallet

Nak tempah rak custom design boleh terus wasap abang ye. Kita deal sampai jadi.

Tekan je link wasap di bio atau di bawah.
Www.wasap.my/60199623239

#TukangPallet
#KitaBuatDia
#Rare

Korang penah tengok citer ni kat astro? Dah lama sebenarnya abam follow citer ni.. sebab suka bila brg2 lama dibaikpulih jadi brg baru.. tiap kali cust bwk brg yg dibeli or khazanah keluarga.. bila si rick ni bukak harga.. memang meninggal kita dengar. Cam tak caya jer.. tp hasil dia mmg mabeles. Macam br keluar kilang. Skrg bila abam sendiri yg buat kerja2 restoration.. br abam faham pasal apa itu manhours.. pasal susah senang nak buat keje ni.. pasal kenapa harga si rick tu meninggal.. senang kata, lebih baik buat baru drpd restore. Tp ade sesetengah org dia tahu menghargai sesuatu. Tu yg hantar restore. Kerja2 ni mmg mencabar.. menggosok tu pun dah ambik mase berpuluh2 jam.. nampak senang tp.... penat cik kak oiii.. tp apa yg abam nak sampaikan.. kerja2 restoration mmg tggi harga dia daripada harga brg tu sendiri... fikir2kanlah... #kitabuatdia
#tukangpallet
#restorationjob

Every excuse is a choice to FAIL... #kitabuatdia
#tukangpallet
#dongibab

Set bilik tidur pengantin kalini customer order.. Selamat pengantin baru dek. Semoga bahagia hingga ke akhir hayat.
Nantikan item set pengantin ni dlm update kami yg seterusnya..
--------------------
Sedia menerima tempahan perabot yg berasaskan kayu pine mengikut citarasa anda (customize)

KakiKayu tidak menggunakan kayu2 terpakai.100% kayu Pine baru yang datang dari kilang. ☎️Contact :
012-6054226 (fitri)
012-6054229 (teeya)
#KakiKayu #PerabotCustom #perabotmurah #perabotrumah #pallet #Palletmurah #palletKL #PalletSelangor #PerabotKayu #PerabotPallet #TukangKayu #TukangPallet #Malaysia #Puchong #SayaJualPerabot #SayaJualMurah #hotwheels #hotwheelrack #hotwheelcolectors #hotwheelmalaysia #hotwheelmalaysiacollectors #VanityMirror #Makeuplovers #MUA #MakeupCantik #Pelaminkayu #pelaminpallet #backdropmurah #backdropwedding

Terima kasih kak!
Order set bilik tidur, pastu last minit order kerusi ni. Tp kerusi yg siap dlu. Sbb nak guna raya katanya. Hehe

Alhamdulillah customer puas hati hasil tangan @_kakikayu_ .
--------------------
Sedia menerima tempahan perabot yg berasaskan kayu pine mengikut citarasa anda (customize)

KakiKayu tidak menggunakan kayu2 terpakai.100% kayu Pine baru yang datang dari kilang. ☎️Contact :
012-6054226 (fitri)
012-6054229 (teeya)
#KakiKayu #PerabotCustom #perabotmurah #perabotrumah #pallet #Palletmurah #palletKL #PalletSelangor #PerabotKayu #PerabotPallet #TukangKayu #TukangPallet #Malaysia #Puchong #SayaJualPerabot #SayaJualMurah #hotwheels #hotwheelrack #hotwheelcolectors #hotwheelmalaysia #hotwheelmalaysiacollectors #VanityMirror #Makeuplovers #MUA #MakeupCantik #Pelaminkayu #pelaminpallet #backdropmurah #backdropwedding

tukang kayu request snap 1pic b4 g kje td..dh lama katanya x amik pic kenangan dgn kayu.. ——————————————-
--------------------
Sedia menerima tempahan perabot yg berasaskan kayu pine mengikut citarasa anda (customize)

KakiKayu tidak menggunakan kayu2 terpakai.100% kayu Pine baru yang datang dari kilang. ☎️Contact :
012-6054226 (fitri)
012-6054229 (teeya)
#KakiKayu #PerabotCustom #perabotmurah #perabotrumah #pallet #Palletmurah #palletKL #PalletSelangor #PerabotKayu #PerabotPallet #TukangKayu #TukangPallet #Malaysia #Puchong #SayaJualPerabot #SayaJualMurah #hotwheels #hotwheelrack #hotwheelcolectors #hotwheelmalaysia #hotwheelmalaysiacollectors #VanityMirror #Makeuplovers #MUA #MakeupCantik #Pelaminkayu #pelaminpallet #backdropmurah #backdropwedding

Most Popular Instagram Hashtags