#Tudungsarung

MOST RECENT

❀ DLU KLU SYA B'GAMBAR MALU SBB BULAT SGT, TAPI SKRNG DAH KURUS UUUOOLL!!! ❀
.
. .
Nak tahu bagaimana adik nie turunkan berat badan sebanyak 11kg?😍
.
.
Selain itu khidmat Nasihat juga PERCUMA 😘
.
😍 Badan akan lebih bertenaga.
😍 Kulit semakin cerah.
😍 Kawal selera makan TANPA diet
😍 Tidak perlu berlapar dan bersenam.
😍 Badan lebih segar dan ringan
.
5 org terawal je sya GUIDE SECARA PERCUMA!!! .
πŸ“± www.wasap.my/60122461437/BantuSayaNakKurus .
.
.
#teamwawamasyuk #ampang #kl #kurus #putih #sihat #cantik #tipskurus #murah #kosmetik #dyxycosmetics #baju #lawak #muamalaysia #malaysia #malaysian #bazarpaknilmurah #sayajual #sayajualmurah #kurusdengancepat #kurussihat #gegarvaganza #ajimaura #tudunglabuh #tudungraya #tudungchiffon #bawallabuh #tudungsarung #bawalcotton #deinaslimaxjuice

SALE HARI KANAK-KANAK SEDUNIA?
Yeayyyy!!!! TUDUNG KANAK-KANAK SALE 20%
πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»πŸ‘πŸ»
.
Tarikh Sale : 17 - 22 November 2018
.

Tudung Sweet Sufi .
Design : Tudung express sarung
with piping
Material : Mosscrepe lycra (Custom printed)
Awning : Cotton denim
Heavy chiffon ruffle (tudung budak)
.
(Budak)
Ukuran :
16-17inch dari bawah dagu
21-22 inch dari belakang
Muka 8-8.5inch
.
Cara pakai : sarung shj
.
Harga tudung kanak2
Harga RM45pc ( less 20% RM36)
Postage
Sem RM6
.
Pembelian RM200 ke atas Free postage + Free calendar while stock last
.
Cuba klik sini utk order / katalog :www.wasap.my/60166498950/tudungkidssale
.
#tudungkids #tudungkanakkanak #tudungbudak #tudungsarung #tudungsarungbudak #tudungsarungsedondon #tudungibudananak #tudungsedondon #tudungsedondonibuanak

ADYRA INSTANT SHAWL
.
Instant shawl VIRAL RM25
.
Material heavy chiffon
.
Klik link di bio untuk order 😍
.

#instantshawlsilang #shawlmurah #tudungmurah #tudungbawal #tudungsarung #instantshawl #instantshawlmurah #shawltutorial #shawlchiffon #bawalovers #bawalcotton #bawalmurah #bawalinstant

Alami sendiri pengalaman mengujakan bila pakai tudung labuh bujur ni πŸ’•
.
Apa specialnya tudung ni sampai ramai yang order 3 helai terus dan repeat?
🌺kami sediakan bidang 50/55/60 semua boleh pakai .
🌺harga hanya RM28 sahaja .
🌺lebih 40++ kod warna ada mesti rabun kalau tengok 😝
.
Nota kaki : nak habis cuti sekolah stok nyawa2 ikan
.
awak jangan tunggu lama order sekarang ke www.wasap.my/60133012075
.
.
#tudunglabuh #tudung #tudungmurah #bawallabuh #tudungbawal #bawalbidang60 #bazarpaknil #tudungcantik #bawal #tudungsarung #tudungonline #bawalmurah #bawalbidang50 #muslimah #bawallabuhmurah #bawallovers #sayajual #hijab #sayajualmurah #bawalplain #tudunglabuhmurah #bidang60 #bazaronline #tudungbidang60 #tudungmuslimah #tudunginstant

Tudung Sarung ARLAA Premium yang simple dan minimal. Jadi nampak eksklusif sebab fabriknya berkualiti premium dan kemasan jahitan yang sangat teliti. Buat awak pon jatuh hatiπŸ’—.
.
Bila pakai conform sangat selesa dan cantik terletak.πŸ˜ƒ
___
#chentaqaseh
#thetudungsarungexpert
#arlaapremiuminstanthijab
#tudung
#tudungexpress
#tudungsarung
#tudungsarungcantik
#instanthijab #instanthijabchentaqaseh #tudungsarungchentaqaseh

Assalamualaikum.. Start your week with a smile and seize the day!
Have a nice day😘🌷 #telekungsaffiyyah #telekung #tudungsarunglabuh #tudung #tudungsarung #tudungshahalam #bukitjelutong

Yuna Lulu πŸ’•
.
Banyak sangat colour yang boleh awak pilih ikut kesukaan awak 😍
.
1pcs RM54
2pcs RM100 only.
.
Nak order klik je link kat bio hana/whatsapp 0133377517 😘
.
#katalogphhana #tudung #wideshawl #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudunglabuh #tudunginstant #instantshawl #bidang60 #bidang50 #tudungmurah #tudungbawal #tudungcantik #tudunginstant #tudungbidang60 #tudunglabuhmurah #khimar #khimarmurah #khimarsyari #instantsoftawning #softawning

Yuna Lulu πŸ’•
.
Banyak sangat colour yang boleh awak pilih ikut kesukaan awak 😍
.
1pcs RM54
2pcs RM100 only.
.
Nak order klik je link kat bio hana/whatsapp 0133377517 😘
.
#katalogphhana #tudung #wideshawl #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudunglabuh #tudunginstant #instantshawl #bidang60 #bidang50 #tudungmurah #tudungbawal #tudungcantik #tudunginstant #tudungbidang60 #tudunglabuhmurah #khimar #khimarmurah #khimarsyari #instantsoftawning #softawning

Rambang mata tak tengok kurung NAOMI ni πŸ™ˆ?
...
Lagi best boleh matching dgn yuna lulu yg gorgeous ni 😊
...
Rambang mata nk pilih warna (slide tepi) kan πŸ˜†?
...
Belanja 'like' sikit lepas tu share la dgn kawan2 😊
...
#supportsisterletups #sisterletups #tudungsarungprinted #tudungsarung #tudungsarunglabuh #tudungsarungcantik #tudungsarungpastel #tudunglabuhsarungcantik #kurungnaomi #dsph #kurungironlesscantik #kurungfloral

Yuna Lulu πŸ’•
.
Banyak sangat colour yang boleh awak pilih ikut kesukaan awak 😍
.
1pcs RM54
2pcs RM100 only.
.
Nak order klik je link kat bio hana/whatsapp 0133377517 😘
.
#katalogphhana #tudung #wideshawl #tudungsarung #tudungsarungmurah #tudunglabuh #tudunginstant #instantshawl #bidang60 #bidang50 #tudungmurah #tudungbawal #tudungcantik #tudunginstant #tudungbidang60 #tudunglabuhmurah #khimar #khimarmurah #khimarsyari #instantsoftawning #softawning

NURAA Instant hijab dah memanggil-manggil ni!πŸ˜ƒ Dok tunggu apa lagi, cepat la pegi sambar sekarang.
.
Tapi kalau terlambat, disambar orang Che Qaseh tak dapat nak tolong ye. Che Qaseh nak bagitau, ni la corak yang tangkap cintan available πŸ’–.
___
#chentaqaseh
#thetudungsarungexpert
#tudungsarungcantik
#nuraainstanthijab
#tudung
#tudungexpress
#tudungsarung
#instanthijab

UPDATE ‼️ TUDUNG SOUK SIZE L❀️
.
‼️BUY 3 FREE POSTAGE ‼️
.
. βœ…Klik link wasap di profile untuk order

Salam semua πŸ’•
.
Nak try atau nak adding collections
#cloverush boleh lah whatsapp sis ya πŸ€™πŸΌπŸ€™πŸΌπŸ€™πŸΌ
.
.
πŸ§•πŸ»Fadh #cloveragent SAH πŸ’₯
.
WA +6019-6417078
.
WA +6019-6417078
.

#lilybellebycloverush #adeliabellebycloverush #belindabycloverush #tudungumrah #tudungsarung #tudunginstant #cloverushxaliffsyukri #tudungtravel

#Tudunghawra 😍
.
21hb uollsss jangan lepaskan peluang utk grab harga EARLY BIRD . Material serius besssttt giler πŸ’“
.
#tudunglabuhlover #tudunglabuhinstant #tudunglabuhbidang60 #tudunglabuhmurah #tudunglabuh #tudungbawallabuh #tudungsarung #tudung #tudungbawallabuh #bymawaddahizzati #hijabgaleria

LIMITED EDITION
MUMMY DAUGHTER SURI
β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’β€’
.
πŸͺπŸ₯œπŸ―πŸͺπŸ₯œπŸ―πŸͺπŸ₯œπŸ―
Yummy o yummy?
.
Readystock
.
Size?
Mummy’s is made in one size (L size). Daughter’s is also in one size but can fit from 1y-10y.
.
Material?
Korean cotton lycra. Soft and cooling.
.
www.wasap.my/60122287347
.
#tudungbudak #tudungibuanak #tudungsarung

Rambang mata tak tengok kurung NAOMI ni πŸ™ˆ?
...
Lagi best boleh matching dgn yuna lulu yg gorgeous ni 😊
...
Rambang mata nk pilih warna (slide tepi) kan πŸ˜†?
...
Belanja 'like' sikit lepas tu share la dgn kawan2 😊
...
#supportsisterletups #sisterletups #tudungsarungprinted #tudungsarung #tudungsarunglabuh #tudungsarungcantik #tudungsarungpastel #tudunglabuhsarungcantik #kurungnaomi #dsph #kurungironlesscantik #kurungfloral

Most Popular Instagram Hashtags