#Tudungkanakcomel

MOST RECENT

SYRIA CERULEAN BLUE
.
. 🌺KEISTIMEWAAN πŸ‘§πŸ» πŸ’― Huggle Cuddle memfokuskan tudung SYRIA yang dijamin berkualiti
.
πŸ‘§πŸ» Tudung yang tidak memerlukan kerongsang dan sangat selamat dipakai oleh baby dan kanak2
.
πŸ‘§πŸ» Bahagian muka boleh diselaraskan mengikut keselesaan pemakai
.
πŸ‘§πŸ» Inner yang melekap di dahi membuatkan rambut anak tidak mudah terkeluar di hadapan
.
πŸ‘§πŸ» Kain yang sejuk, lembut dan paling penting SERAP PELUH membuatkan anak-anak tidak panas memakai dan bayi yang tidak boleh berkata menjadikan kita lebih yakin dengan keselesaan... 😱😱😱
.
πŸ‘§πŸ» Saiz yang sesuai mengikut umur : 6bulan hingga 7tahun πŸ‘­ πŸ‘§πŸ» Setahun kebawah sudah boleh mula memakai πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
.
.
Sahabat, awak nak pilih #HuggleCuddle untuk saham akhirat awak πŸ‘§πŸ»πŸ‘­? πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.
🌸XXS (6 bulan- 2 tahun): RM23/pc *Labuh dari bawah dagu: 9.5 inci
.
🌸XS (2 tahun - 4 tahun): RM23/pc
*Labuh dari bawah dagu: 10/11 inci
.
🌸S (4 tahun- 7 tahun): RM25/pc
*Labuh dari bawah dagu: 12.5 inci
.
.
Untuk order atau pertanyaan boleh whatsapp 0193495493 CikZai 😍
Atau klik di bio . Tak perlu save number.
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #innerselesa #tudungsekolah #tudungsyria #tudungpasti #tudungtadika #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungsedondon #shawlkanak #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #barut

Bismillah

New colour πŸ’— CANDY HIJAB πŸ’—

Ini salah satu best seller yang selalu dicari di monia hijab kids. Now ready all variant size dengan warna warni pastel yg maniiis banget 😍. Ukuran:
Sz S: 1-2 th
Sz M: 3-5 th
Sz L: 6-10 th
Sz XL: dewasa.

Candy hijab nya juga bisa couple an Mom and kids loh. Sz XL nya bisa dipakai mulai dari usia remaja sampai dengan dewasa (usia hanya estimasi, tergantung bentuk wajah dan tinggi badan 😊). Go grab it fast bunda 😍
.
.
.
#jilbabanak #jilbabanakmonia #hijabanakmonia #hijabanak #moniahijabkids #moniahijabbandung #moniabandung #jilbabremaja #hijabteenager #hijabremaja #kerudungremaja #kerudungrumahan #jilbabharian #hijabharian #babyhijab #jilbabbayi #couplehijab #couplemomandkids #jilbabmomandkids #jilbabcouple #hijabanakmonia #tudungcomel #tudungkanakcomel #tudungteenager #candyhijab #jilbabcandy

Bismillah

New colour πŸ’— CANDY HIJAB πŸ’—

Ini salah satu best seller yang selalu dicari di monia hijab kids. Now ready all variant size dengan warna warni pastel yg maniiis banget 😍. Ukuran:
Sz S: 1-2 th
Sz M: 3-5 th
Sz L: 6-10 th
Sz XL: dewasa.

Candy hijab nya juga bisa couple an Mom and kids loh. Sz XL nya bisa dipakai mulai dari usia remaja sampai dengan dewasa (usia hanya estimasi, tergantung bentuk wajah dan tinggi badan 😊). Go grab it fast bunda 😍
.
.
.
#jilbabanak #jilbabanakmonia #hijabanakmonia #hijabanak #moniahijabkids #moniahijabbandung #moniabandung #jilbabremaja #hijabteenager #hijabremaja #kerudungremaja #kerudungrumahan #jilbabharian #hijabharian #babyhijab #jilbabbayi #couplehijab #couplemomandkids #jilbabmomandkids #jilbabcouple #hijabanakmonia #tudungcomel #tudungkanakcomel #tudungteenager #candyhijab #jilbabcandy

Bismillah

New colour πŸ’— CANDY HIJAB πŸ’—

Ini salah satu best seller yang selalu dicari di monia hijab kids. Now ready all variant size dengan warna warni pastel yg maniiis banget 😍. Ukuran:
Sz S: 1-2 th
Sz M: 3-5 th
Sz L: 6-10 th
Sz XL: dewasa.

Candy hijab nya juga bisa couple an Mom and kids loh. Sz XL nya bisa dipakai mulai dari usia remaja sampai dengan dewasa (usia hanya estimasi, tergantung bentuk wajah dan tinggi badan 😊). Go grab it fast bunda 😍
.
.
.
#jilbabanak #jilbabanakmonia #hijabanakmonia #hijabanak #moniahijabkids #moniahijabbandung #moniabandung #jilbabremaja #hijabteenager #hijabremaja #kerudungremaja #kerudungrumahan #jilbabharian #hijabharian #babyhijab #jilbabbayi #couplehijab #couplemomandkids #jilbabmomandkids #jilbabcouple #hijabanakmonia #tudungcomel #tudungkanakcomel #tudungteenager #candyhijab #jilbabcandy

SYRIA HOT PINK
.
. 🌺KEISTIMEWAAN πŸ‘§πŸ» πŸ’― Huggle Cuddle memfokuskan tudung SYRIA yang dijamin berkualiti
.
πŸ‘§πŸ» Tudung yang tidak memerlukan kerongsang dan sangat selamat dipakai oleh baby dan kanak2
.
πŸ‘§πŸ» Bahagian muka boleh diselaraskan mengikut keselesaan pemakai
.
πŸ‘§πŸ» Inner yang melekap di dahi membuatkan rambut anak tidak mudah terkeluar di hadapan
.
πŸ‘§πŸ» Kain yang sejuk, lembut dan paling penting SERAP PELUH membuatkan anak-anak tidak panas memakai dan bayi yang tidak boleh berkata menjadikan kita lebih yakin dengan keselesaan... 😱😱😱
.
πŸ‘§πŸ» Saiz yang sesuai mengikut umur : 6bulan hingga 7tahun πŸ‘­ πŸ‘§πŸ» Setahun kebawah sudah boleh mula memakai πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
.
.
Sahabat, awak nak pilih #HuggleCuddle untuk saham akhirat awak πŸ‘§πŸ»πŸ‘­? πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.
🌸XXS (6 bulan- 2 tahun): RM23/pc *Labuh dari bawah dagu: 9.5 inci
.
🌸XS (2 tahun - 4 tahun): RM23/pc
*Labuh dari bawah dagu: 10/11 inci
.
🌸S (4 tahun- 7 tahun): RM25/pc
*Labuh dari bawah dagu: 12.5 inci
.
.
Untuk order atau pertanyaan boleh whatsapp 0193495493 CikZai 😍
Atau klik di bio . Tak perlu save number.
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #innerselesa #tudungsekolah #tudungsyria #tudungpasti #tudungtadika #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungsedondon #shawlkanak #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #barut

Bestkan pakai syria. Yak perlu nak pin atau jahit tudung. Sesuai sgt dengan anak2 😍😍😍
.
.
Untuk order atau pertanyaan boleh whatsapp 0193495493 CikZai 😍
Atau klik di bio . Tak perlu save number.
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #innerselesa #tudungsekolah #tudungsyria #tudungpasti #tudungtadika #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungsedondon #shawlkanak #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #barut

SYRIA OLIVE GREEN
.
. 🌺KEISTIMEWAAN πŸ‘§πŸ» πŸ’― Huggle Cuddle memfokuskan tudung SYRIA yang dijamin berkualiti
.
πŸ‘§πŸ» Tudung yang tidak memerlukan kerongsang dan sangat selamat dipakai oleh baby dan kanak2
.
πŸ‘§πŸ» Bahagian muka boleh diselaraskan mengikut keselesaan pemakai
.
πŸ‘§πŸ» Inner yang melekap di dahi membuatkan rambut anak tidak mudah terkeluar di hadapan
.
πŸ‘§πŸ» Kain yang sejuk, lembut dan paling penting SERAP PELUH membuatkan anak-anak tidak panas memakai dan bayi yang tidak boleh berkata menjadikan kita lebih yakin dengan keselesaan... 😱😱😱
.
πŸ‘§πŸ» Saiz yang sesuai mengikut umur : 6bulan hingga 7tahun πŸ‘­ πŸ‘§πŸ» Setahun kebawah sudah boleh mula memakai πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
.
.
Sahabat, awak nak pilih #HuggleCuddle untuk saham akhirat awak πŸ‘§πŸ»πŸ‘­? πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.
🌸XXS (6 bulan- 2 tahun): RM23/pc *Labuh dari bawah dagu: 9.5 inci
.
🌸XS (2 tahun - 4 tahun): RM23/pc
*Labuh dari bawah dagu: 10/11 inci
.
🌸S (4 tahun- 7 tahun): RM25/pc
*Labuh dari bawah dagu: 12.5 inci
.
.
Untuk order atau pertanyaan boleh whatsapp 0193495493 CikZai 😍
Atau klik di bio . Tak perlu save number.
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #innerselesa #tudungsekolah #tudungsyria #tudungpasti #tudungtadika #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungsedondon #shawlkanak #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #barut

SYRIA MUSTARD YELLOW
.
. 🌺KEISTIMEWAAN πŸ‘§πŸ» πŸ’― Huggle Cuddle memfokuskan tudung SYRIA yang dijamin berkualiti
.
πŸ‘§πŸ» Tudung yang tidak memerlukan kerongsang dan sangat selamat dipakai oleh baby dan kanak2
.
πŸ‘§πŸ» Bahagian muka boleh diselaraskan mengikut keselesaan pemakai
.
πŸ‘§πŸ» Inner yang melekap di dahi membuatkan rambut anak tidak mudah terkeluar di hadapan
.
πŸ‘§πŸ» Kain yang sejuk, lembut dan paling penting SERAP PELUH membuatkan anak-anak tidak panas memakai dan bayi yang tidak boleh berkata menjadikan kita lebih yakin dengan keselesaan... 😱😱😱
.
πŸ‘§πŸ» Saiz yang sesuai mengikut umur : 6bulan hingga 7tahun πŸ‘­ πŸ‘§πŸ» Setahun kebawah sudah boleh mula memakai πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
.
.
Sahabat, awak nak pilih #HuggleCuddle untuk saham akhirat awak πŸ‘§πŸ»πŸ‘­? πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.
🌸XXS (6 bulan- 2 tahun): RM23/pc *Labuh dari bawah dagu: 9.5 inci
.
🌸XS (2 tahun - 4 tahun): RM23/pc
*Labuh dari bawah dagu: 10/11 inci
.
🌸S (4 tahun- 7 tahun): RM25/pc
*Labuh dari bawah dagu: 12.5 inci
.
.
Untuk order atau pertanyaan boleh whatsapp 0193495493 CikZai 😍
Atau klik di bio . Tak perlu save number.
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #innerselesa #tudungsekolah #tudungsyria #tudungpasti #tudungtadika #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungsedondon #shawlkanak #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #barut

INNER TUDUNG BUDAK KHAS
.
Ha kemas kan kalo pakai inner camni! Takde la yg lubang2 tu cepat longgar.
.
Inner ni special design utk anak2 khas warna hitam dan putih utk kegunaan sekolah dan kegunaan harian yg lain.
.
Material lycra yang sejuk.
Stretchable-dewasa pun boleh pakai.
Boleh pakai kedua2 belah depan dan belakang.
Bukaan di belakang untuk pengudaraan.
Ukuran lebih panjang menimpa rambut supaya tidak terkeluar.
.
Harga paling murah kami bagi RM7 SAHAJA!
Beli 10 diskaun 10% bersamaan dgn buy 9 free 1!
.
----------------------------
Kenapa kami hasilkan inner hitam dan putih istimewa ini? Kerana permintaan2 seperti ini;
*Anak saya suka pakai tudung tapi tak jumpa inner yg sesuai..
*Budak2 ni pakai tudung nampak anak tudung, nak bawak pergi sekolah kena pakai putih..
*Sis kalau ada inner hitam atau putih pm saya ye!
*Sis buat la inner hitam banyak2..saya pun nak beli!
.
.
To order kindly whatsapp 0193495493 CikZai 😍
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #innerselesa #tudungsekolah #tudungsyria #tudungpasti #tudungtadika #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungsedondon #shawlkanak #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #littlecaliph #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #barut

Bismillah

READY STOCK
πŸ’— YARA HIJAB πŸ’—

Ini salah satu best seller yang selalu dicari di monia hijab kids. Ready limited colour yg maniiis banget 😍. Ukuran:
Sz M: 3-5 th
Sz L: 6-10 th
.
.
(usia hanya estimasi, tergantung bentuk wajah dan tinggi badan 😊). Go grab it fast bunda 😍
.
.
.
#jilbabanak #jilbabanakmonia #hijabanakmonia #hijabanak #moniahijabkids #moniahijabbandung #moniabandung #jilbabremaja #hijabteenager #hijabremaja #kerudungremaja #kerudungrumahan #jilbabharian #hijabharian #babyhijab #jilbabbayi #couplehijab #couplemomandkids #jilbabmomandkids #jilbabcouple #hijabanakmonia #tudungcomel #tudungkanakcomel #tudungteenager #candyhijab #jilbabcandy #yarahijab #jilbabyara

Bismillah

READY STOCK
πŸ’— YARA HIJAB πŸ’—

Ini salah satu best seller yang selalu dicari di monia hijab kids. Ready limited colour yg maniiis banget 😍. Ukuran:
Sz M: 3-5 th
Sz L: 6-10 th
.
.
(usia hanya estimasi, tergantung bentuk wajah dan tinggi badan 😊). Go grab it fast bunda 😍
.
.
.
#jilbabanak #jilbabanakmonia #hijabanakmonia #hijabanak #moniahijabkids #moniahijabbandung #moniabandung #jilbabremaja #hijabteenager #hijabremaja #kerudungremaja #kerudungrumahan #jilbabharian #hijabharian #babyhijab #jilbabbayi #couplehijab #couplemomandkids #jilbabmomandkids #jilbabcouple #hijabanakmonia #tudungcomel #tudungkanakcomel #tudungteenager #candyhijab #jilbabcandy #yarahijab #jilbabyara

Bismillah

READY STOCK
πŸ’— YARA HIJAB πŸ’—

Ini salah satu best seller yang selalu dicari di monia hijab kids. Ready limited colour yg maniiis banget 😍. Ukuran:
Sz M: 3-5 th
Sz L: 6-10 th
.
.
(usia hanya estimasi, tergantung bentuk wajah dan tinggi badan 😊). Go grab it fast bunda 😍
.
.
.
#jilbabanak #jilbabanakmonia #hijabanakmonia #hijabanak #moniahijabkids #moniahijabbandung #moniabandung #jilbabremaja #hijabteenager #hijabremaja #kerudungremaja #kerudungrumahan #jilbabharian #hijabharian #babyhijab #jilbabbayi #couplehijab #couplemomandkids #jilbabmomandkids #jilbabcouple #hijabanakmonia #tudungcomel #tudungkanakcomel #tudungteenager #candyhijab #jilbabcandy #yarahijab #jilbabyara

Bismillah

READY STOCK
πŸ’— YARA HIJAB πŸ’—

Ini salah satu best seller yang selalu dicari di monia hijab kids. Ready limited colour yg maniiis banget 😍. Ukuran:
Sz M: 3-5 th
Sz L: 6-10 th
.
.
(usia hanya estimasi, tergantung bentuk wajah dan tinggi badan 😊). Go grab it fast bunda 😍
.
.
.
#jilbabanak #jilbabanakmonia #hijabanakmonia #hijabanak #moniahijabkids #moniahijabbandung #moniabandung #jilbabremaja #hijabteenager #hijabremaja #kerudungremaja #kerudungrumahan #jilbabharian #hijabharian #babyhijab #jilbabbayi #couplehijab #couplemomandkids #jilbabmomandkids #jilbabcouple #hijabanakmonia #tudungcomel #tudungkanakcomel #tudungteenager #candyhijab #jilbabcandy #yarahijab #jilbabyara

Bismillah

READY STOCK
πŸ’— YARA HIJAB πŸ’—

Ini salah satu best seller yang selalu dicari di monia hijab kids. Ready limited colour yg maniiis banget 😍. Ukuran:
Sz M: 3-5 th
Sz L: 6-10 th
.
.
(usia hanya estimasi, tergantung bentuk wajah dan tinggi badan 😊). Go grab it fast bunda 😍
.
.
.
#jilbabanak #jilbabanakmonia #hijabanakmonia #hijabanak #moniahijabkids #moniahijabbandung #moniabandung #jilbabremaja #hijabteenager #hijabremaja #kerudungremaja #kerudungrumahan #jilbabharian #hijabharian #babyhijab #jilbabbayi #couplehijab #couplemomandkids #jilbabmomandkids #jilbabcouple #hijabanakmonia #tudungcomel #tudungkanakcomel #tudungteenager #candyhijab #jilbabcandy #yarahijab #hijabyara

SYRIA CERULEAN BLUE
.
. 🌺KEISTIMEWAAN πŸ‘§πŸ» πŸ’― Huggle Cuddle memfokuskan tudung SYRIA yang dijamin berkualiti
.
πŸ‘§πŸ» Tudung yang tidak memerlukan kerongsang dan sangat selamat dipakai oleh baby dan kanak2
.
πŸ‘§πŸ» Bahagian muka boleh diselaraskan mengikut keselesaan pemakai
.
πŸ‘§πŸ» Inner yang melekap di dahi membuatkan rambut anak tidak mudah terkeluar di hadapan
.
πŸ‘§πŸ» Kain yang sejuk, lembut dan paling penting SERAP PELUH membuatkan anak-anak tidak panas memakai dan bayi yang tidak boleh berkata menjadikan kita lebih yakin dengan keselesaan... 😱😱😱
.
πŸ‘§πŸ» Saiz yang sesuai mengikut umur : 6bulan hingga 7tahun πŸ‘­ πŸ‘§πŸ» Setahun kebawah sudah boleh mula memakai πŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌπŸ’ƒπŸΌ
.
.
Sahabat, awak nak pilih #HuggleCuddle untuk saham akhirat awak πŸ‘§πŸ»πŸ‘­? πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰
.
.
🌸XXS (6 bulan- 2 tahun): RM23/pc *Labuh dari bawah dagu: 15cm
.
🌸XS (2 tahun - 4 tahun): RM23/pc
*Labuh dari bawah dagu: 20cm
.
🌸S (4 tahun- 7 tahun): RM25/pc
*Labuh dari bawah dagu: 25cm
.
.
Untuk order atau pertanyaan boleh whatsapp 0193495493 CikZai 😍
Atau klik di bio . Tak perlu save number.
.
.
#HuggleCuddle
#TudungKanak
#Aljoofre #fndcouture
#Tudungkanakcomel #tudungbayi #tudungraya #tudungbudak #bayicomel #innerselesa #tudungsekolah #tudungsyria #tudungpasti #tudungtadika #tudungbaby #babyfood #babyscarf #tudungsedondon #shawlkanak #Tudungsarung #tudungraya #tudungcotton #tudunginstant #awningsilang #headband #hijabkanak #tudungsyria #bedungbayi #instantshawl #shawlbudak #barut

Most Popular Instagram Hashtags