[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#trytoconceive

2041 posts

TOP POSTS

Alhamdulillah..rezeki smlm jmpa buah delima spinggan (about 5pcs) RM10 ja ☺️
TQ husband @acapezani ! Next time belanja lg 😜😉#pomegrate #buahdelima #ttc #trytoconceive

How to increase the egg quality? 👍 Link in profile. #trytoconceive #fertile #getpregnant

Wishful thinking so hubby & I last saw each other 6 days before ovulation day & we got it on a few times... period due in few days... feeling crappy & bloated & yuk... think I’m thinking of wishful thoughts could his little guys last long enough for a chance to meet that egg????? Time will tell #ttc #ttccommunity #ttcsisters #ttcjourney #whatcamefirst #ovulation #ttcemotions #wishfulthinking #hopefulthinking #trytoconceive #wantababy

MAHARANI adalah herba atau jamu PERAPAT wanita yang SELAMAT, HALAL dan MAMPU MILIK.
.
✔Khusus untuk semua golongan wanita, remaja, anak dara, sudah berkahwin dan sudah monopaus.
.
✔Antara KHASIAT Maharani :
.
🔹Bantu masalah haid tidak teratur
🔹Masalah sukar hamil
🔹Senggugut
🔹Keputihan
🔹Awet muda
🔹Tingkatkan kecergasan dan stamina
🔹Kembalikan tenaga selepas bersalin
🔹Perapat
.
🔴Dengan adanya herba moden masa kini, ramai wanita memilih herba Maharani kerana khasiat Maharani bukan saja bagus untuk dalaman dan juga luaran tetapi sekaligus membantu menyelesaikan masalah kewanitaan.
.
🔴Harga sekotak RM98 SAHAJA
- Mempunyai 300 biji - Mempunyai 6 bebola
- 1bebola mengandungi 50 biji
.
Cuba dulu, baru percaya 😁
www.wasap.my/60173270129
.
#PilMaharani #HerbaMaharani #trytoconceive #ikhtiarhamil #cubamengandung #senggugut #keputihan #awetmuda

Haha dah lama x jalan pegang tangan makan suap2..utk korang yang belum ada anak jgn risau..rezeki tuhan itu luas..akan tiba tepat pada masanya 😊

Selamat membaca
.
.
kamaliahmz.com
.
.

#Repost @kamaliahmz (@get_repost)
・・・
Mungkin ada dalam ramai-ramai yg tumpang gembira dengan berita pregnancy celebriti tanah air kita tu, ada yg sekelumit rasa mcm xkena je dalam hati tu kan
.
Read my post in http://kamaliahmz.com !
.
Kalau tak rasa apa2 tak payah sibuk2 baca 🙅🏻 #berniagagayapin #pinprenuer #pinwellnessconsultant #2gajisebulan #trytoconceive #perutkempis #setberpantang

Journey into Motherhood with Confidence and First Response!
.
.
First Response has new prenatal vitamins! Easy-to-take, naturally sourced lemon-orange flavour makes remembering to take your prenatal multivitamins easy! No more horse pills, no more gagging and no more having to break them in half! These First Response prenatal vitamins are in gummy form and actually have a flavour, lemon-orange, that isn't hard to taste, I actually quite enjoy it.
.
.
For more information visit the blog today!!!
.
.
#Sponsored #ConceptionMisconceptions #vitamins #pregnancy #ttc #motherhood #parenting #pregnant #trytoconceive #firstresponse #1stresponse

MOST RECENT

25 ovulation test + 5 pregnancy test cassette

Hanya RM33.50
Free pos

Boleh guna voucher code NURA1412 untuk dapat less RM 1
Valid voucher smpai 14.12.17 sahaja

Beli sekarang!klik sini 🎁👇
shopee.com.my/nurainaaatikah

#ovulationkit #ovulationtestkit #ovulationstripmalaysia #ovulationteststrip #ovulationtestmurah #ovulationtestmalaysia #nakhamil #nakmengandung #tryingtoconceive #trytoconceive #setkesuburanwanita #setkesuburan #pregnancyteststrip #pregnancytestmurah #pregnancytest #ovulationpredictorkit #ovulationtest

~~~vivix mengandungi resveratrol yang membantu dengan 4 cara iaitu:

1.Sebagai Antioksidan
-meneutralkan radikal bebas
-10x ganda lebih hebat dr Vit E, dan 100x ganda lebih hebat dr Vit C

2. Melindungi sel-sel tubuh dari oxidative stress

3.Bersifat Anti radang
-resveratrol mencegah kerosakan sel

4.Resveratrol berfungsi seperti estrogen dalam badan
-apabila estrogen berkurang (menopause) maka resveratrol akan membantu merangsang penghasilan collagen dalam tubuh.

Jadi untuk pasangan yang TTC (Try To Conceive) vivix sangat sesuai untuk membantu masalah korang.

Tips sebelum iktiar dengan vivix haruslah berdoa dengan konsisten. Kemudian baru disertakan dengan iktiar.

InsyaAllah.. Cari saya kalau perlu.. Whatsapp 0182724796

#kesuburan
#subur
#trytoconceive
#suplimentkesihatan
#vivixshakleemurah

Meh beli Upt & OPK bajet dgn sis Rm1.00  shj .. .
.
➡masuk postge pon berganda jimat ... why ?
↔ Ok bygkn hari nie dapat line samar2 .. esok hati mesti gatal nak cek juga kn ? Hihi .. ➡OPK lagi la kena banyak 😂
❤kalau awak beli kat farmasi rm10 dapat satu je upt .. tapi beli upt kat sis .. .
👉contoh:
Rm10(postge)
Rm1x10 (upt)
Total : Rm20 .
Rm20 yg dh msuk postge nie boleh test 10X tau ..
Beli kat farmasi Rm20 boleh dapat 2 jer la .
So fikir2kan 😉
.
.
.
Click :
WWW.wasap.my/60134468293
.
.
.
.
.
.
 #opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah
#10miu/ml #10miu #murah #pregnancytestmurah #trytoconceive #ttc #bazaarpaknilmurah #upt #urinepregnancytest #sayajualovulationtest #sayajualpregancytest #sayajualopk #sayajualupt #sayajualpregnanttest #alattestkesuburan #opk #pregnanttest #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmalaysia #nakhamil #ovulation

Anda susah nak DETECT WAKTU SUBUR ? 🛇 PERIOD X TERATUR? 🛇 KEJAP PANJANG KEJAP PENDEK KITARAN HAID ?
🛇 Harap kiraan sendiri/ apps yg beritahu ? Yakin?? OPK BOLEH :
1.BANTU TUK DAPATKAN ZURIAT
2.PERANCANG JARAK KEHAMILAN

nak tahu lebih lanjut :
Click je link :
WWW.wasap.my/60134468293

#opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah
#10miu/ml #10miu #murah #pregnancytestmurah #trytoconceive #ttc #bazaarpaknilmurah #upt #urinepregnancytest #sayajualovulationtest #sayajualpregancytest #sayajualopk #sayajualupt #sayajualpregnanttest #alattestkesuburan #opk #pregnanttest #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmalaysia #nakhamil #ovulation

(NOT AVAILABLE FOR VENDOR PRICE) .
✔THE NOHARA SHOP kembali lagi dgn SET OPK+ UPT
.
OPK : ALAT TEST WAKTU SUBUR
UPT : ALAT TEST HAMIL
.
✔ Semua set dah ada dalam gambar .
🚫EXCLUDE POSTAGE .
.
Click je link : .
WWW.wasap.my/60134468293
.

#opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah
#10miu/ml #10miu #murah #pregnancytestmurah #trytoconceive #ttc #bazaarpaknilmurah #upt #urinepregnancytest #sayajualovulationtest #sayajualpregancytest #sayajualopk #sayajualupt #sayajualpregnanttest #alattestkesuburan #opk #pregnanttest #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmalaysia #nakhamil #ovulation

Sharing Furmon 🌷
.
TAHNIAH 😍👏🏾 Atas kesungguhan Sis asbab furmon , Alhamdulillah Hamil dan dikurniakan seorang anak perempun comel😍
.
Team Furmon bantu apa yg termampu.. Kami cume perantara sahaja 😊
.
Anda yg nak ikhtiar hamil izinkan Intan bantu anda .. InsyaaAllah rezeki zuriat tak lama lagi .. Aamiin 😊
.
.
NAK TAHU LANJUT TENTANG SET SUBUR NO1 MALAYSIA? .
.
whatsapp 0124099796

Alhamdulillah..rezeki smlm jmpa buah delima spinggan (about 5pcs) RM10 ja ☺️
TQ husband @acapezani ! Next time belanja lg 😜😉#pomegrate #buahdelima #ttc #trytoconceive

#GPT in the house ! 😍 .
.
YEAR - END - SALE is cominggg ! 😍

Tawaran Y.E.S setahun sekali je tau. Rugi kalau tak grab sekarang. Jom dapatkan GPT musim Y.E.S sementara stok masih ada 😇

Tawaran Y.E.S akan tamat pada pukul 12.59 am, 31 Disember 2017 😣

So, cepat cepat grab GPT sekarang dengan harga mur mur RM28/kotak 😉

Whatsapp : 017.966.7646 ❤ 017.966.7646 ❤
.
.
.
Gender Prediction Test (GPT) Strips :
👉 Berfungsi sebagai alat untuk mengesan jantina baby dalam kandungan 😊 .
.
Bagaimana GPT berfungsi ?

Urine (air kencing) mengandungi spesifik hormon yang bertindakbalas dengan campuran kimia di dalam GPT ini. Tindakbalas ini terjadi apabila molekul larut dalam sel badan manusia, aktiviti biologi & air kencing yang mencetuskan perubahan warna pada alurnya sebagai keputusan terakhir. Oleh itu, jantina janin dapat diketahui melalui hasil tindakbalas tersebut 😊 .
.
.
.
Whatsapp : 017.966.7646 ❤ 017.966.7646 ❤

#UPT #OPK #OTK #uptmurah #opkmurah #otkmurah #pregnancy #ovulation #pregnancystrip #ovulationstrip #pregnancytest #ovulationtest #uptmalaysia #opkmalaysia #otkmalaysia #testkehamilan #testkesuburan #tryingtoconceive #trytoconceive #ttc #barangbaby #barangbabymurah #barangkeperluanbaby #barangkeperluanbabymurah #barangkeperluanibu #barangkeperluanibumurah

HCG pregnancy test cassette

Rm 2.00/pcs sahaja!
Tak termasuk pos ya

Murah tapi sama je accuracy mcm pregnancy test di farmasi pun
Sensitivity:25miu/ml

Cod puchong
Nak order whatsapp aina 0193990149

#pregnancytest #pregnancyteststrip #pregnancytestmurah #pregnancytestmalaysia #nakhamil #nakmengandung #trytoconceive #ovulationtestmurah #ovulationkit #ovulationpredictorkit #ovulationstripmalaysia #codpuchong

Kemarin abis ketawa2 bahagia, skrng nangis2an.. Makasih ya syng selain jd suami, trnyata km bisa jd psikiater yg bisa nenangin kegalauan aq 😢😁 #lfl #funnylife #marriage #trytoconceive #waitingababy #lfl💛

Anda susah nak DETECT WAKTU SUBUR ? 🛇 PERIOD X TERATUR? 🛇 KEJAP PANJANG KEJAP PENDEK KITARAN HAID ?
🛇 Harap kiraan sendiri/ apps yg beritahu ? Yakin?? OPK BOLEH :
1.BANTU TUK DAPATKAN ZURIAT
2.PERANCANG JARAK KEHAMILAN

nak tahu lebih lanjut :
Click je link :
WWW.wasap.my/60134468293

#opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah
#10miu/ml #10miu #murah #pregnancytestmurah #trytoconceive #ttc #bazaarpaknilmurah #upt #urinepregnancytest #sayajualovulationtest #sayajualpregancytest #sayajualopk #sayajualupt #sayajualpregnanttest #alattestkesuburan #opk #pregnanttest #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmalaysia #nakhamil #ovulation

Dalam 1 kitaran haid lengkap seorang wanita .
Hanya ada 1x waktu subur
Salah kira Waktu subur
Peluang HAMIL SGT TIPIS
Kenalah tahu waktu subur sendiri
Guna kiraan sendiri?
Guna apps nak tahu waktu subur ?
Yakin ker?? Saya ulang .. "Dalam 1 kitaran haid lengkap seorang wanita .
Hanya ada 1x waktu subur
Salah kira Waktu subur
Peluang HAMIL SGT TIPIS "

OPK / OVULATION PREDICTION KIT
Celup kat urine dah tahu subur / tak
Click je link :
WWW.wasap.my/60134468293

#opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah
#10miu/ml #10miu #murah #pregnancytestmurah #trytoconceive #ttc #bazaarpaknilmurah #upt #urinepregnancytest #sayajualovulationtest #sayajualpregancytest #sayajualopk #sayajualupt #sayajualpregnanttest #alattestkesuburan #opk #pregnanttest #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmalaysia #nakhamil #ovulation

Anda susah nak DETECT WAKTU SUBUR ? 🛇 PERIOD X TERATUR? 🛇 KEJAP PANJANG KEJAP PENDEK KITARAN HAID ?
🛇 Harap kiraan sendiri/ apps yg beritahu ? Yakin?? OPK BOLEH :
1.BANTU TUK DAPATKAN ZURIAT
2.PERANCANG JARAK KEHAMILAN

nak tahu lebih lanjut :
Click je link :
WWW.wasap.my/60134468293

#opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah
#10miu/ml #10miu #murah #pregnancytestmurah #trytoconceive #ttc #bazaarpaknilmurah #upt #urinepregnancytest #sayajualovulationtest #sayajualpregancytest #sayajualopk #sayajualupt #sayajualpregnanttest #alattestkesuburan #opk #pregnanttest #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmalaysia #nakhamil #ovulation

#GPT in the house ! 😍 .
.
Gender Prediction Test (GPT) Strips :
👉 Berfungsi sebagai alat untuk mengesan jantina baby dalam kandungan 😊 .
.
❤ 2 tester di dalam setiap kotak.
❤ Urine testing.
❤ Mudah guna.
❤ Result cepat & pantas.
❤ Tidak merbahaya.
❤ Boleh simpan lama. Expiry 2019.
❤ Ketepatan melebihi 90%

RM 30.00 / kotak

Whatsapp : 017.966.7646 ❤ 017.966.7646 ❤

#UPT #OPK #OTK #uptmurah #opkmurah #otkmurah #pregnancy #ovulation #pregnancystrip #ovulationstrip #pregnancytest #ovulationtest #uptmalaysia #opkmalaysia #otkmalaysia #testkehamilan #testkesuburan #tryingtoconceive #trytoconceive #ttc #barangbaby #barangbabymurah #barangkeperluanbaby #barangkeperluanbabymurah #barangkeperluanibu #barangkeperluanibumurah

#GPT in the house ! 😍 .
.
Gender Prediction Test (GPT) Strips :
👉 Berfungsi sebagai alat untuk mengesan jantina baby dalam kandungan 😊 .
.
Bagaimana GPT berfungsi ?

Urine (air kencing) mengandungi spesifik hormon yang bertindakbalas dengan campuran kimia di dalam GPT ini. Tindakbalas ini terjadi apabila molekul larut dalam sel badan manusia, aktiviti biologi & air kencing yang mencetuskan perubahan warna pada alurnya sebagai keputusan terakhir. Oleh itu, jantina janin dapat diketahui melalui hasil tindakbalas tersebut 😊 .
.
Whatsapp : 017.966.7646 ❤ 017.966.7646 ❤

#UPT #OPK #OTK #uptmurah #opkmurah #otkmurah #pregnancy #ovulation #pregnancystrip #ovulationstrip #pregnancytest #ovulationtest #uptmalaysia #opkmalaysia #otkmalaysia #testkehamilan #testkesuburan #tryingtoconceive #trytoconceive #ttc #barangbaby #barangbabymurah #barangkeperluanbaby #barangkeperluanbabymurah #barangkeperluanibu #barangkeperluanibumurah

Pernah dapat Line samar2 x?
Kena cek lagi tue sis .. nak pergi scan ?
Kecik lagi tuh .. belum nampak lagi
Kena repeat test ! Itu jalan yg baik buat masa ini 😊

Saya ada jual 2 jenis Pregnancy Test / UPT
1.UPT  STRIP :  RM1.00 /PCS
2.UPT CASSETTE : RM3.00/PCS

Nak order ?  WWW.wasap.my/60134468293

Siapa yg ada act SHOPEE tue nak beli pon boleh :  https://shopee.com.my/syaqiranoharashop

Click.je link tue .. link nie akan bawa sis terus ke whatsapp sy ..😚 #opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah
#10miu/ml #10miu #murah #pregnancytestmurah #trytoconceive #ttc #bazaarpaknilmurah #upt #urinepregnancytest #sayajualovulationtest #sayajualpregancytest #sayajualopk #sayajualupt #sayajualpregnanttest #alattestkesuburan #opk #pregnanttest #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmalaysia #nakhamil #ovulation

Tengah cari set kesuburan yang sesuai dengan poket?
.
Nah mami bagi, korang pilih la mana yang korang nak, nanti inform mami kat 👇
.
WA Mami Nurul 0173704725
.
#agenshakleeinderamahkota #agenshakleekotasas #shakleekuantan #stokisshakleekuantan #agenshaklee #shakleebukitgoh #kesuburan #ttc #trytoconceive #pregnancy #subur #vitaminsubur #mummytobe #fertile #shakleekotasas

Tengah cari set kesuburan yang sesuai dengan poket?
.
Nah mami bagi, korang pilih la mana yang korang nak, nanti inform mami kat 👇
.
WA Mami Nurul 0173704725
.
#agenshakleeinderamahkota #agenshakleekotasas #shakleekuantan #stokisshakleekuantan #agenshaklee #shakleebukitgoh #kesuburan #ttc #trytoconceive #pregnancy #subur #vitaminsubur #mummytobe #fertile #shakleekotasas

Tengah cari set kesuburan yang sesuai dengan poket?
.
Nah mami bagi, korang pilih la mana yang korang nak, nanti inform mami kat 👇
.
WA Mami Nurul 0173704725
.
#agenshakleeinderamahkota #agenshakleekotasas #shakleekuantan #stokisshakleekuantan #agenshaklee #shakleebukitgoh #kesuburan #ttc #trytoconceive #pregnancy #subur #vitaminsubur #mummytobe #fertile #shakleekotasas

Pernah dapat Line samar2 x?
Kena cek lagi tue sis .. nak pergi scan ?
Kecik lagi tuh .. belum nampak lagi
Kena repeat test ! Itu jalan yg baik buat masa ini 😊

Saya ada jual 2 jenis Pregnancy Test / UPT
1.UPT  STRIP :  RM1.00 /PCS
2.UPT CASSETTE : RM3.00/PCS

Nak order ?  WWW.wasap.my/60134468293

Siapa yg ada act SHOPEE tue nak beli pon boleh :  https://shopee.com.my/syaqiranoharashop

Click.je link tue .. link nie akan bawa sis terus ke whatsapp sy ..😚 #opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah
#10miu/ml #10miu #murah #pregnancytestmurah #trytoconceive #ttc #bazaarpaknilmurah #upt #urinepregnancytest #sayajualovulationtest #sayajualpregancytest #sayajualopk #sayajualupt #sayajualpregnanttest #alattestkesuburan #opk #pregnanttest #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmalaysia #nakhamil #ovulation

#GPT in the house ! 😍 .
.
Baby BOY ? Baby GIRL ?

Haaa tak perlu berteka teki lagi. Meh dapatkan GPT ni untuk mengetahui jantina baby dalam kandungan sebagai ikhtiar kita 😊

Gender Prediction Test (GPT) Strips :
👉 Berfungsi sebagai alat untuk mengesan jantina baby dalam kandungan 😊 .
.
Whatsapp : 017.966.7646 ❤ 017.966.7646 ❤

#UPT #OPK #OTK #uptmurah #opkmurah #otkmurah #pregnancy #ovulation #pregnancystrip #ovulationstrip #pregnancytest #ovulationtest #uptmalaysia #opkmalaysia #otkmalaysia #testkehamilan #testkesuburan #tryingtoconceive #trytoconceive #ttc #barangbaby #barangbabymurah #barangkeperluanbaby #barangkeperluanbabymurah #barangkeperluanibu #barangkeperluanibumurah

Kesuburan dan wanita tidak dapat dipisahkan. Apabila mendirikan rumah tangga, penantian untuk mendapatkan zuriat adalah yang paling dinantikan. Dan apabila tiada 'rezeki' pihak wanitalah yang dipersalahkan.

Ramai yang tidak sedar akan realitinya. Untuk hamil, tahap kesuburan suami juga memainkan peranan yang paling penting. Jadi jika anda ingin menjadi bapa dalam masa terdekat sila amalkan tips kesuburan  dalam entri di bawah ni...😘 Check out this blog "7 Tips Kesuburan Suami Supaya Isteri Mudah Mengandung" http://story2u4health.blogspot.com/2017/12/7-tips-kesuburan-suami-supaya-isteri.html

#ttc #trytoconceive #shakleeteadystock #shakleekualaterengganu #suami #isteri #shaklee #kesuburan #kesuburanwanita #kesuburanlelaki #fattzura #ctdk #terlajaklaris #janganmengata

HCG pregnancy test midstream

Lebih mudah nak guna sebab tak perlu collect urine.terus je alirkan urine dekat adsorbent tip dengan buka penutup biru tu. Then letak dekat atas permukaan rata dan tunggu result muncul.

Tak mahal mana hanya RM4.50/pcs
Tapi harga jadi RM4.00/pcs kalau anda add on dengan mana mana pakej ovulation test strip.
Tak kisah pakej pos atau cod.

Whatsapp aina 0193990149 untuk dapatkan pregnancy test nih

#pregnancytest #pregnancytestmidstream #pregnancytestmalaysia #pregnancytestmurah #nakhamil #nakmengandung #trytoconceive #tryingtoconceive #setkesuburanwanita #setkesuburan #codpuchong #ovulationpredictorkit #ovulationkit #ovulationtestmalaysia #ovulationtestmurah #ovulationstripmalaysia #ovulationstrip #ovulationtestkit

Bermula dengan #setsubur, KakZam add on #vivix sebagai ikhtiar untuk hamil setelah sekian lama menanti kehadiran orang baru.
.
Setelah konsisten 2 botol tonik ajaib ni, malah baru saja buka botol ketiga dengan hanya baru sesudu, KakZam hampir tak percaya tengok double line pada alat ujian kehamilan tersebut.
.
Syukur alhamdulillah. Rezeki Allah yang memang tak terduga. .
Bagi yang sedang ternanti-nanti untuk mempunyai cahaya mata sendiri, bolehlah turut mencuba #setkesuburan dan ekstrak anggur istimewa ini.
.
Hubungi trusted seller anda untuk pertanyaan dan maklumat lanjut.
.
#KakZamShaklee
1110934
012-354-0262
.
#ttc #trytoconceive #rancangkehamilan #kesuburan #kedaivitaminBandarJengka0123540262 #shakleeJerantut #shakleeTemerloh #posseluruhMalaysia

Bermula dengan #setsubur, KakZam add on #vivix sebagai ikhtiar untuk hamil setelah sekian lama menanti kehadiran orang baru.
.
Setelah konsisten 2 botol tonik ajaib ni, malah baru saja buka botol ketiga dengan hanya baru sesudu, KakZam hampir tak percaya tengok double line pada alat ujian kehamilan tersebut.
.
Syukur alhamdulillah. Rezeki Allah yang memang tak terduga. .
Bagi yang sedang ternanti-nanti untuk mempunyai cahaya mata sendiri, bolehlah turut mencuba #setkesuburan dan ekstrak anggur istimewa ini.
.
Hubungi trusted seller anda untuk pertanyaan dan maklumat lanjut.
.
#KakZamShaklee
1110934
012-354-0262
.
#ttc #trytoconceive #rancangkehamilan #kesuburan #kedaivitaminBandarJengka0123540262 #shakleeJerantut #shakleeTemerloh #posseluruhMalaysia

Bermula dengan #setsubur, KakZam add on #vivix sebagai ikhtiar untuk hamil setelah sekian lama menanti kehadiran orang baru.
.
Setelah konsisten 2 botol tonik ajaib ni, malah baru saja buka botol ketiga dengan hanya baru sesudu, KakZam hampir tak percaya tengok double line pada alat ujian kehamilan tersebut.
.
Syukur alhamdulillah. Rezeki Allah yang memang tak terduga. .
Bagi yang sedang ternanti-nanti untuk mempunyai cahaya mata sendiri, bolehlah turut mencuba #setkesuburan dan ekstrak anggur istimewa ini.
.
Hubungi trusted seller anda untuk pertanyaan dan maklumat lanjut.
.
#KakZamShaklee
1110934
012-354-0262
.
#ttc #trytoconceive #rancangkehamilan #kesuburan #kedaivitaminBandarJengka0123540262 #shakleeJerantut #shakleeTemerloh #posseluruhMalaysia

💊PIL MAHARANI💊

Bukan sekadar menjaga kecantikan luaran, malah kesihatan dan kecantikan dalaman amat penting bagi kaum wanita dalam memastikan keharmonian rumah tangga.. Sesuai untuk sesiapa saja samada yang dh berumah tangga mahupun yang masih bujang..
MAHARANI BEST 👍 💊KHASIAT PIL MAHARANI💊 ✔Menyuburkan rahim wanita, sesuai diambil oleh wanita yang ingin mendapatkan zuriat.👍 ✔Bagus untuk ibu yang sedang berpantang sebagai ganti jamu👍
✔Menghilangkan masalah senggugut. 👍
✔Berkesan untuk masalah keputihan, masalah kitaran haid tidak teratur.👍
✔Masalah sakit2 badan dan sakit pinggang terutama selepas melahirkn anak. 👍
✔Melancarkan peredaran darah.👍
✔Bagus untuk wanita yang sudah menopous atau sedang mengalami tanda2 menopous.👍
✔ Mencegah Osteoporosis. 😍
✔Meningkatkan kadar metabolism, badan akan bersemangat, bertenaga dan aktif 😍
✔Awet muda, menegang & memberi keanjalan kulit (payudara, ovari, perut, pinggul) 😍
✔Menguatkan otot-otot rahim & peranakan... Terlalu banyak kebaikan pil MAHARANI, jom sihat bersama MAHARANI.

www.wasap.my/60132224961

COD : Meru, Puncak Alam, Klang, Shah Alam

#PilMaharani #HerbaMaharani #trytoconceive #ikhtiarhamil #cubamengandung #senggugut #keputihan #awetmuda

Sayang nak cantikkkkk !!
Sayang nak sihatttttt !!
p/s : baca ala2 gaya DSV tau 😂😂
.
Amalkanlah HERBA MAHARANI
Dari herba terbaik cina
Memang menjadi amalan Keluarga Diraja
Sejak 400 tahun dahulu lagi
.
Sebab tu diaorg sentiasa nampak sihat
Sihat dalaman , berseri luaran
Tak rugi pun melabur utk kesihatan diri
.
Meh inbox Norul
016-6662290
.
#JamuAbangSayang #Jamu
#JamuKetat #JamuMurah
#JamuPengikatKasihSayang #JamuAbangSayang #fattzura #sales #promosi #FreePostage #SayaJualHerbaMaharani #TTC #SayaJualMurah #SayaJual #GegarVaganza #gv4 #TestimoniHerbaMaharani #TitianCinta #RedVelvet #ehehbazaar #bazaarpaknil #TryToConceive #IkhtiarHamil #BerjayaHamil #Keputihan #Senggugut #PeriodTakTeratur

Assalamualaikum dan salam jumaat 😊

IKHTIAR HAMIL DENGAN SET KESUBURAN SHAKLEE 👶 .

Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.
.
Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee.
Kita pula yang eksaited tengok orang berjaya hamil 😊 .
.
Antara MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk Set Kesuburan Shaklee ialah ; ✔ GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat. ✔ ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semasa bersama. ✔ VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi.

VITALEA juga untuk suami boleh membantu hasilkan sperm yang lebih active dan tahan lebih lama. ✔ B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress. ✔ ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat. ✔ VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.
.
Sesungguhnya kita hanya mampu berusaha dan berdoa, yang menentukan jua hanya DIA. .
.
Boleh whatsapp Kinah for Orders and Consultation. InshaaAllah, Kinah sedia untuk membantu 😊 .
YOUR SID | #SakinahShakleeJourney
Sakinah | 013-3408126 .
#shakleetamanmelati #shakleegombak #shakleemelawati #shakleebatucaves #shakleesrirampai #shakleesetapak #shakleesetiawangsa #ikhtiarhamil #trytoconceive #pregnancy

Assalamualaikum dan salam jumaat 😊

IKHTIAR HAMIL DENGAN SET KESUBURAN SHAKLEE 👶 .

Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.
.
Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee.
Kita pula yang eksaited tengok orang berjaya hamil 😊 .
.
Antara MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk Set Kesuburan Shaklee ialah ; ✔ GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat. ✔ ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semasa bersama. ✔ VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi.

VITALEA juga untuk suami boleh membantu hasilkan sperm yang lebih active dan tahan lebih lama. ✔ B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress. ✔ ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat. ✔ VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.
.
Sesungguhnya kita hanya mampu berusaha dan berdoa, yang menentukan jua hanya DIA. .
.
Boleh whatsapp Kinah for Orders and Consultation. InshaaAllah, Kinah sedia untuk membantu 😊 .
YOUR SID | #SakinahShakleeJourney
Sakinah | 013-3408126 .
#shakleetamanmelati #shakleegombak #shakleemelawati #shakleebatucaves #shakleesrirampai #shakleesetapak #shakleesetiawangsa #ikhtiarhamil #trytoconceive #pregnancy

Pakar Sakit Puan, Dr Hamid Arshat turut menitikberatkan pengambilan supplemen seperti Multivitamin, Vit E, Vit C, Folic Acid dan lain-lain sebagai salah satu usaha meningkatkan kesuburan suami isteri. 

Kebiasaannya pasangan suami isteri yang sudah berkahwin lebih daripada setahun namun masih belum dikurniakan cahayamata, dinasihatkan berjumpa dengan pakar untuk pemeriksaan lanjut.
-
-
DAILY ESSENTIAL SET

1. VITALEA MULTIVITAMIN

Pengambilan Vita-lea sebiji sehari boleh membantu meningkatkan taraf kesihatan secara menyeluruh. Jadi, suami dan isteri perlu melengkapkan kesihatan diri dengan mengambil multivitamin ini.

2. ENERGIZING SOY PROTEIN (ESP)

Ia adalah protein lengkap yang mengandungi 9 asid amino yang sangat tinggi nilainya dalam pembentukan sel. Protein ialah makanan asas kepada sel. Sel yang sihat akan memudahkan proses yang berkaitan persenyawaan, perlekatan telur dan lain-lain.
ESP merupakan sumber protein biologi yang lengkap berasaskan tumbuhan yang secara semulajadi rendah lemak, bebas kolestrol dan kaya dengan asid amino penting.

3. VITAMIN C

Vitamin C berfungsi sebagai anti-oksidan seperti dimana ia menjaga kualiti sel sperma. Sperma yang tidak sihat dan tidak tangkas akan bermasalah untuk bersenyawa dgn ovum. Ia juga membantu proses sintesis hormon-hormon kritikal yang berkaitan dengan seks dan kesuburan seperti androgen, estrogen dan progesteron.
4. B-COMPLEX WITH FOLIC ACID

Lengkap dengan vitamin B6 (13.5mg), B12 (40.5mcg) dan asid folik (200mcg). Pengambilan asid folik bersama-sama dengan kehadiran vitamin B6 dan B12 amatlah disarankan bagi mengelakkan anemia yang boleh menyebabkan masalah kesuburan serta mengurangkan risiko kecacatan janin dan kecacatan tiub neutral. Ia turut memberi tenaga, perasaan tenang dan anti-stress.

5. OMEGAGUARD FISH OIL (DHA and EPA)

Untuk Suami : • Meningkatkan kepekatan sperma.
• Memainkan peranan utama dalam penghasilan sperma yang sihat.

Untuk Isteri : • Menyokong pengeluaran dan keseimbangan hormon.
• Membantu mengatur kitaran haid.
• Meningkatkan aliran darah rahim untuk meningkatkan peluang mengandung.

#shakleebyyda #trytoconceive #setikhtiarhamil #espshaklee #bcomplex #vitaleashaklee #vitacplus

Assalamualaikum dan salam jumaat 😊

IKHTIAR HAMIL DENGAN SET KESUBURAN SHAKLEE 👶 .

Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.
.
Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee.
Kita pula yang eksaited tengok orang berjaya hamil 😊 .
.
Antara MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk Set Kesuburan Shaklee ialah ; ✔ GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat. ✔ ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semasa bersama. ✔ VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi.

VITALEA juga untuk suami boleh membantu hasilkan sperm yang lebih active dan tahan lebih lama. ✔ B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress. ✔ ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat. ✔ VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.
.
Sesungguhnya kita hanya mampu berusaha dan berdoa, yang menentukan jua hanya DIA. .
.
Boleh whatsapp Kinah for Orders and Consultation. InshaaAllah, Kinah sedia untuk membantu 😊 .
YOUR SID | #SakinahShakleeJourney
Sakinah | 013-3408126 .
#shakleetamanmelati #shakleegombak #shakleemelawati #shakleebatucaves #shakleesrirampai #shakleesetapak #shakleesetiawangsa #ikhtiarhamil #trytoconceive #pregnancy

HAMIL SELEPAS 3 BULAN BERUSAHA 🌸
-
-
Well actually yda sangat sangat happy with recent feedbacks my customer akhirnya berjaya conceive berkat ikhtiar bersama Shaklee! Rasa macam hebatnya SubhanaAllah! Memang betul anak tu rezeki dari Allah. Selain berdoa kita kena always usaha dan tawakkal kan?
-
-
Kalau rezeki Allah nak bagi tu memang Allah akan bagi terus. Kita pulak yang sebak ni tau 😭😭
-
-
Yda listkan antara supplements yang boleh membantu kesuburan / TTC untuk lelaki & wanita :
-
-
👩🏻‍💼 WANITA
🌈 GLA COMPLEX - membantu mengatasi masalah senggugut, hormonal imbalance dan period yang tak stabil ( irregular period ) membolehkan wanita mengenalpasti peringkat kesuburan serta improve sex drive 🌈 B COMPLEX - membekalkan tenaga & asid folik untuk persediaan awal kehamilan
🌈 ALFALFA COMPLEX - mengatasi masalah keputihan
🌈 ESP - menguatkan dinding rahim dan mengelakkan risiko keguguran
-
-
👨🏻‍⚕️ LELAKI
🌈 VITA E COMPLEX - memekatkan air mani & improve sex drive
🌈 VITALEA - kesihatan keseluruhan serta meningkatkan sperm count
-
-
Boleh add on VIVIX shaklee untuk total cell repair yang rosak / bermasalah. InshaaAllah healthy host, lebih sihat dan berpotensi tinggi untuk conceive.
-
-
Perlukan consultation ?
Boleh terus whatsapp / telegram / sms
-
-
Yda Rashid
013-4830895
-
-
#shakleebyyda #trytoconceive #setkesuburanshaklee #ttc #setikhtiarhamil #shakleeeffects

Dalam 1 kitaran haid lengkap seorang wanita .
Hanya ada 1x waktu subur
Salah kira Waktu subur
Peluang HAMIL SGT TIPIS
Kenalah tahu waktu subur sendiri
Guna kiraan sendiri?
Guna apps nak tahu waktu subur ?
Yakin ker?? Saya ulang .. "Dalam 1 kitaran haid lengkap seorang wanita .
Hanya ada 1x waktu subur
Salah kira Waktu subur
Peluang HAMIL SGT TIPIS "

OPK / OVULATION PREDICTION KIT
Celup kat urine dah tahu subur / tak
Click je link :
WWW.wasap.my/60134468293

#opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah
#10miu/ml #10miu #murah #pregnancytestmurah #trytoconceive #ttc #bazaarpaknilmurah #upt #urinepregnancytest #sayajualovulationtest #sayajualpregancytest #sayajualopk #sayajualupt #sayajualpregnanttest #alattestkesuburan #opk #pregnanttest #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmalaysia #nakhamil #ovulation

IKHTIAR HAMIL DENGAN SET KESUBURAN SHAKLEE 👶
.
Pengambilan Supplement boleh dijadikan sebagai salah satu ikhtiar bagi mereka yang sedang under TTC / berusaha untuk hamil.
.
Alhamdulillah, ramai customers yang berjaya hamil selepas ikhtiar dengan mengambil supplement Shaklee.
.
Bagi yang tertanya-tanya, yda nak explainkan MANFAAT dan KELEBIHAN setiap supplement untuk KESUBURAN:
.
✅GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon, also untuk hasilkan ovum yang sihat.
.
✅ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yang boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga untuk stamina & bertindak as KACIP FATIMAH semas bersama.
.
✅VITALEA ni multivitamin lengkap untuk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia untuk hamil. .
.
✅B COMPLEX mengandungi Folic Acid untuk perkembangan awal baby, memang disarankan oleh Doktor untuk consume semasa sedang ikhtiar hamil lagi. Juga sebagai anti stress.
.
✅ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yang lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu untuk perlekatan lebih kuat.
.
✅VITAMIN E untuk kekerapan penghasilan air mani bagi suami.
.
✅VITA LEA juga penting untuk suami. VITA LEA mengandungi Zinc untuk banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yang lebih sihat & active.
.
Boleh hubungi yda untuk consultation dan guide cara makan supplement Shaklee dengan betul .
.
.
Yda Rashid
013-4830895
.
#shakleebyyda #trytoconceive #setkesuburanshaklee #ttc #setikhtiarhamilshaklee

Maaf lama menyepi , anak demam so fokus kat dia dulu 😘
.
.
Bulan december nie sis nak bagi special kaw2 .
.
Apa yg special ? BELI OPK PERCUMA UPT !!!!! #FREE ok #FREE OPK !!!!! .
.
STAY TUNED .
.
theNoharashop , .
.
Click je link :
WWW.wasap.my/60134468293

#opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah
#10miu/ml #10miu #murah #pregnancytestmurah #trytoconceive #ttc #bazaarpaknilmurah #upt #urinepregnancytest #sayajualovulationtest #sayajualpregancytest #sayajualopk #sayajualupt #sayajualpregnanttest #alattestkesuburan #opk #pregnanttest #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmalaysia #nakhamil #ovulation

SUPPLEMENTS ASAS IKHTIAR HAMIL (isteri)
●GLA
●Vitalea
.
😍
.
Fungsi setiap satu ialah:
.
♥GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon,also untuk hasilkan ovum yg sihat & aktif.
.
♥VITALEA ni multivitamin lengkap utk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia utk hamil. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi.VITALEA juga untuk suami boleh membantu hasilkan sperm yang lebih active dan tahan lebih lama.
.
♥VITALEA juga Husband boleh consume. Dalam Vitalea ada Zinc yang boleh bantu banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yg lebih sihat & active.
. .

Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
.
For order:
http://supplementhouz.wasap.my
Saza,
SID SHAKLEE

#shakleecodrawang #shakleekundang #shakleesgbuloh #shakleebatucaves #shakleeselayang #shakleewangsamaju #shakleemalaysia #shakleelover #whyiloveshaklee
#shakleesabah #shakleesarawak #shakleekotakinabalu
#shakleepenampang
#shakleeputatan
#setikhtiarhamil
#upttestmurah
#opktestmurah
#pengantinbaru
#doakankamihamil
#groupttc
#ivftest
#iuitest
#pilperancang
#buahzuriat
#ttcjourney
#trytoconceive
#berdualebihbaik
#wanttobeamom
#qasehgold
#habatussauda

MAHARANI adalah herba atau jamu PERAPAT wanita yang SELAMAT, HALAL dan MAMPU MILIK.
.
✔Khusus untuk semua golongan wanita, remaja, anak dara, sudah berkahwin dan sudah monopaus.
.
✔Antara KHASIAT Maharani :
.
🔹Bantu masalah haid tidak teratur
🔹Masalah sukar hamil
🔹Senggugut
🔹Keputihan
🔹Awet muda
🔹Tingkatkan kecergasan dan stamina
🔹Kembalikan tenaga selepas bersalin
🔹Perapat
.
🔴Dengan adanya herba moden masa kini, ramai wanita memilih herba Maharani kerana khasiat Maharani bukan saja bagus untuk dalaman dan juga luaran tetapi sekaligus membantu menyelesaikan masalah kewanitaan.
.
🔴Harga sekotak RM98 SAHAJA
- Mempunyai 300 biji - Mempunyai 6 bebola
- 1bebola mengandungi 50 biji
.
Cuba dulu, baru percaya 😁
www.wasap.my/60173270129
.
#PilMaharani #HerbaMaharani #trytoconceive #ikhtiarhamil #cubamengandung #senggugut #keputihan #awetmuda

Makanan untuk membantu tingkatkan tahap kesuburan..
.
selain drpd makanan ruji, anda juga boleh topup dgn supplements yg mudah ditelan seperti:
. ●ESP
●B-Complex
●Vitalea
●Vitamin C
●Omega Guard
●Alfalfa
.
Pembelian minimum 100uv anda akan layak menikmati 20% discount untuk salah satu ; VITAMIN E atau GLA..
.
😍
.
Fungsi setiap satu ialah:
.
♥GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon,also untuk hasilkan ovum yg sihat & aktif.
.
♥ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yg boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga utk stamina & byk kan pelincir semasa bersama suami.
.
♥VITALEA ni multivitamin lengkap utk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia utk hamil. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi.VITALEA juga untuk suami boleh membantu hasilkan sperm yang lebih active dan tahan lebih lama.
.
♥VITALEA juga Husband boleh consume. Dalam Vitalea ada Zinc yang boleh bantu banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yg lebih sihat & active.
.
♥B complex as anti stress, stress ni boleh ganggu hormon dan effect kesuburan. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi.
.
♥ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yg lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu utk perlekatan lebih kuat.
.
♥VITAMIN E utk kekerapan penghasilan air mani bg suami & banyakkan count sperm.
.

Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
.
For order:
http://supplementhouz.wasap.my
Saza,
SID SHAKLEE

#shakleecodrawang #shakleekundang #shakleesgbuloh #shakleebatucaves #shakleeselayang #shakleewangsamaju #shakleemalaysia #shakleelover #whyiloveshaklee
#shakleesabah #shakleesarawak #shakleekotakinabalu
#shakleepenampang
#shakleeputatan
#setikhtiarhamil
#upttestmurah
#opktestmurah
#pengantinbaru
#doakankamihamil
#groupttc
#ivftest
#iuitest
#pilperancang
#buahzuriat
#ttcjourney
#trytoconceive

Makanan untuk membantu tingkatkan tahap kesuburan..
.
selain drpd makanan ruji, anda juga boleh topup dgn supplements yg mudah ditelan seperti:
. ●ESP
●B-Complex
●Vitalea
●Vitamin C
●Omega Guard
●Alfalfa
.
Pembelian minimum 100uv anda akan layak menikmati 20% discount untuk salah satu ; VITAMIN E atau GLA..
.
😍
.
Fungsi setiap satu ialah:
.
♥GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon,also untuk hasilkan ovum yg sihat & aktif.
.
♥ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yg boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga utk stamina & byk kan pelincir semasa bersama suami.
.
♥VITALEA ni multivitamin lengkap utk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia utk hamil. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi.VITALEA juga untuk suami boleh membantu hasilkan sperm yang lebih active dan tahan lebih lama.
.
♥VITALEA juga Husband boleh consume. Dalam Vitalea ada Zinc yang boleh bantu banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yg lebih sihat & active.
.
♥B complex as anti stress, stress ni boleh ganggu hormon dan effect kesuburan. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi.
.
♥ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yg lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu utk perlekatan lebih kuat.
.
♥VITAMIN E utk kekerapan penghasilan air mani bg suami & banyakkan count sperm.
.

Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
.
For order:
http://supplementhouz.wasap.my
Saza,
SID SHAKLEE

#shakleecodrawang #shakleekundang #shakleesgbuloh #shakleebatucaves #shakleeselayang #shakleewangsamaju #shakleemalaysia #shakleelover #whyiloveshaklee
#shakleesabah #shakleesarawak #shakleekotakinabalu
#shakleepenampang
#shakleeputatan
#setikhtiarhamil
#upttestmurah
#opktestmurah
#pengantinbaru
#doakankamihamil
#groupttc
#ivftest
#iuitest
#pilperancang
#buahzuriat
#ttcjourney
#trytoconceive

Assalamualaikum! .
Bestnyaaaa!! Bulan ni ada BERITA BAIK untuk customer yg nak cari supplements untuk ikhtiar hamil!
⚡⚡⚡
.
Promosi set ikhtiar hamil yg merangkumi vitamin2 kesuburan dan penjagaan dalaman seperti:
.
●ESP
●B-Complex
●Vitalea
●Vitamin C
●Omega Guard
.
Pembelian minimum 100uv anda akan layak menikmati 20% discount untuk salah satu ; VITAMIN E atau GLA..
.
😍
.
Fungsi setiap satu ialah:
.
♥GLA untuk stabilkan kitar haid & hormon,also untuk hasilkan ovum yg sihat & aktif.
.
♥ALFALFA untuk atasi masalah keputihan yg boleh menyebabkan jangkitan kuman, antara penyebab susah lekat. Juga utk stamina & byk kan pelincir semasa bersama suami.
.
♥VITALEA ni multivitamin lengkap utk make sure badan cukup keperluan nutrisi & bersedia utk hamil. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi.VITALEA juga untuk suami boleh membantu hasilkan sperm yang lebih active dan tahan lebih lama.
.
♥VITALEA juga Husband boleh consume. Dalam Vitalea ada Zinc yang boleh bantu banyakkan sperm count and also hasilkan sperm yg lebih sihat & active.
.
♥B complex as anti stress, stress ni boleh ganggu hormon dan effect kesuburan. Also ada Folic Acid utk perkembangan awal baby, mmg disarankan consume masa ikhtiar hamil lagi.
.
♥ESP untuk menguatkan otot rahim. Sometimes ada yg lekat tapi tak kuat and gugur semula sebagai haid. InshaaAllah ESP bantu utk perlekatan lebih kuat.
.
♥VITAMIN E utk kekerapan penghasilan air mani bg suami & banyakkan count sperm.
.

Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul,
.
.
For order:
http://supplementhouz.wasap.my
Saza,
SID SHAKLEE

#shakleecodrawang #shakleekundang #shakleesgbuloh #shakleebatucaves #shakleeselayang #shakleewangsamaju #shakleemalaysia #shakleelover #whyiloveshaklee
#shakleesabah #shakleesarawak #shakleekotakinabalu
#shakleepenampang
#shakleeputatan
#setikhtiarhamil
#upttestmurah
#opktestmurah
#pengantinbaru
#doakankamihamil
#groupttc
#ivftest
#iuitest
#pilperancang
#buahzuriat
#ttcjourney
#trytoconceive
#berdualebihbaik
#wanttobeamom
#qasehgold
#habatussauda

NEW PACKAGING FURMON KRIM ✔
.
❄️JENIS BOTOL: Airless pump
Bila ditekan krim akan naik semua ke atas dan tak kan tertinggal sikit pun .
❄️Quantiti: 50ml (sama mcm Kandungan botol lama) .
❄️Kelebihan botol baru: Tak mudah terdedah kepala debu/habuk, kualiti terjamin sgt bersih.
.
❄️Pemakaian: 30-45 hari .
❄️Texture: Krim sangat lembut .
.
4 langkah Furmon nano Krim Bertindak:
Tahukah Anda? Bagaimana Furmon bole Bantu untuk Hamil??? FURMON KRIM adalah NANO KRIM. (Nano Krim ada Molekül paling kecil dan Bole tembusi terus kulit utk cipta tindakan segera) SAPUAN bawah pusat adalah TITIK meridian rahim.
Furmon membantu dalam 4 langkah,
.
1⃣ Pencucian / Pembersihan
Mengatasi masalah senggugut dan haid tidak teratur, meningkatkan metabolisma, memperbaiki sistem penghadaman, memecah lemak, membuang angin, serta mencegah bakteria dan virus.
.
2⃣ Meningkatkan Kesuburan
Memulih fungsi sel, menyeimbangkan kandungan hormon untuk kesihatan dalaman, menguatkan sistem tubuh, meneutral kandungan toksin, mengawal berat badan, serta mengatasi masalah cyst, fibroid (ketumbuhan) dan endometrosis.
.
3⃣ Menguatkan Rahim
Menguatkan sistem imunisasi badan, tulang, sistem saraf dan otot-otot rahim, melancarkan peredaran darah, mengawal lendir dan lelehan, mencegah pendarahan dan keguguran.
.
4⃣ Membantu Nyahtoksin
Sembelit, letih-letih, kurang bertenaga, perut buncit, ruam-ruam atau sering gatal di badan tanda badan mengandungi toksin yg tinggi. Perut memulas selepas sapuan Furmon adalah normal, bykkan minum air masak utk bantu proses nyahtoksin.
.
Info lanjut/ Konsultasi:
WhatsApp 60124099796

Most Popular Instagram Hashtags