#TryToConceive

MOST RECENT

Demand panas... So 20 terawal #shortbrapremiumbeautiful & #longgirdlepremiumbeautiful harga promosi. Those aktif bersukan, berzumba, gym.. #braPB berfungsi sbg sportbra yg sangat selesa. .

PB juga membantu yang NAK :-
.
πŸ”₯ HAMIL/ ZURIAT
πŸ”₯ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
πŸ”₯ BENGKUNG MODEN VIRAL
πŸ”₯ CYST/ FIBROID
πŸ”₯ PERIOD PROBLEM
πŸ”₯ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.
Berminat terus tekan link WA Azza di Bio Yea for fast respond πŸ“². .

#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #kurussebelumkahwin #ikhtiarhamil #trytoconceive #bodyshapingmaker #solusikurus #bengkung #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #kurussebelumnikah #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohor #tipslangsing #premiumbeautifulmedan #premiumbeautifulKL

β€œKenal PB sejak tahun 2013. Masa tuh berat 84kg. Lepas bersalin anak ke tiga tahun 2005 berat badan susah nak turun πŸ˜“

Dalam masa sama alami senggugut yang teruk sejak zaman sekolah sehinggalah berkahwin dan melahirkan anak.

Bila mula pakai PB, bulan pertama saje rasa pelik mana pergi sengugut yang saya alami sejak dulu. Kurang rasa sakit terutama pada awal2 haid. Makin lama pakai makin hilang sengugut.
Paling best PB dalam senyap telah membentuk semula badan saya dan menurunkan berat badan sebanyak 12kg. Alhamdulillah.

Sejak itu PB sentiasa menjadi penenam setiap hari saya seolah2 macam tak lengkap keluar rumah tanpa PB.” - Radenina, pengguna setia Korset PB. .
.
.

#JomKurus #berpantang #hamil #agentpbkedah #agentpbpenang #berpantangselepasbersalin #pantang44hari #bersalinceaser
#pelangsingbadan #CorsetWithFir #instantshaping #BengkungModen #sakitbelakang #slipdisc #backsupport #ikhtiarhamil #trytoconceive
#premiumbeautifulKedah#bodyshapingmaker #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifulseremban #tipslangsing

PEMGAMBILAN ASID FOLIK.

Salam Dr. Zubaidi, maaf mengganggu.
Saya ada satu soalan. Folic acid seeloknya diambil waktu pagi..siang..atau malam??
.
Sebab ada pendapat yg tak kisah pada waktu bila pun,janji on time tiap kali makan
.
Dan ada juga yg berpendapat yg folic acid hanya berfungsi kalau dimakan waktu pagi/siang
.
Kerana katanya malam ubat akan kurang berfungsi sbb sistem tubuh sudah tidur. Malah baby dalam kandungan pun sudah tidur. Jadi apa2 pengambilan vitamin/supplement pada waktu malam tidak berkesan dgn baik pd tubuh dan juga baby
.
Apa pendapat dan pandangan Dr.? Terima kasih atas jawapan." WA ALAIKUM MUS SALAM

Tentang pengambilan asid folik, ia boleh diambil pada bila2 masa. Tetapi yang terbaik adalah pada waktu pg dengan segelas air suam.

Follow IG : Ihamil.hq & susukambingmymila_official
.
.
#baby #sihat #ihamil #ihamilpremium #ihamilmymila #sayajual #murah #subur #zuriat #ttc #trytoconceive #ikhtiarhamil #setsubur #produk #kesihatan #setsuburwanita #setsubursuamiisteri #pregnant #ibuhamil #wanitahamil #pregnancy #susukambing #susukambingmymila #kurma #madu #delima #produkkesihatan #produkkesuburan

Buat bunda yang deg deg an menunggu hari kelahiran si kecil tetap tenang ya. Ndak usah baper apalagi stress.
γ…€γ…€
Salah satu kegiatan yg bisa dilalukan adalah jalan2, ndak usah jauh2 jalannya, sekitaran rumah aja.
γ…€γ…€
Cara lainnya adalah mulai melakukan peregangan seperti yg ada di gambar.
γ…€γ…€
Semoga persalinan bunda lancar ya.
γ…€γ…€
Jangan lupa tag temen bunda yg bentar lagi hpl.
γ…€γ…€
β—½β—Ύβ—½β—Ύβ—½β—Ύβ—½β—Ύβ—½β—Ύ
γ…€γ…€.
.
.
=========
Yuk follow IG kita -> @najlashalihah
Agar bisa terus update info2 terus ya
Like n Share n comment juga biar bermanfaat buat yng lain πŸ˜‰
=========
#persalinan #menyusui #bersalin #dokterkebidanan #berpantang #bengkung #ibupantang #losyenkurus #ibumenyusu #ibuberpantang #ibubersalin #bengkungmoden #pantang #jamuindahkeluarga #tambahsusu #susukkekaldara #setbersalin #terbuktiberkesan #setmengandung #tambahsusuibu #posseluruhmalaysia #menyusu #setsubur #trytoconceive #selesema #sembelit

Combo yang sentiasa ON, HANGAT, PANAZZ walau di musim yg sejuk ni.. .
.
Promosi BUY 2 FREE 1 IHAMIL PREMIUM (SWIPE KE KIRI) masih berlangsung sehingga 31 OKTOBER 2018 SAHAJA.. .
Promosi HABIS JIMAAAT.. 90 sachet iHamil pada harga 60 sachet!!
.
Nak order, klik link di bio.
Masih sempat join HARI INI.
.
.
#baby #sihat #ihamil #ihamilpremium #ihamilmymila #sayajual #murah #subur #zuriat #ttc #trytoconceive #setsubur #produk #kesihatan #setsuburwanita #setsubursuamiisteri #pregnant #ibuhamil #wanitahamil #pregnancy #susukambing #susukambingmymila #kurma #madu #delima #produkkesihatan #produkkesuburan

Berbeza kan sebelum dan selepas.. #KurusCepat dengan Premium Beautiful, body SOLID MOLID dan awet muda. Bulan ni team sis nak pakaikan kat 50 orang wanita yang BERTUAH bila 5 minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :-
.
πŸ”₯ HAMIL/ ZURIAT
πŸ”₯ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
πŸ”₯ BENGKUNG MODEN VIRAL
πŸ”₯ CYST/ FIBROID
πŸ”₯ PERIOD PROBLEM
πŸ”₯ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.
Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang masa.
.
Jangan bertangguh.. Grab segera sepasang PB anda.. Terus tekan link WA Azza di Bio ya.
.

#tradeinPb

Berbeza kan sebelum dan selepas.. #KurusCepat dengan Premium Beautiful, body SOLID MOLID dan awet muda. Bulan ni team sis nak pakaikan kat 50 orang wanita yang BERTUAH bila 5 minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :-
.
πŸ”₯ HAMIL/ ZURIAT
πŸ”₯ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
πŸ”₯ BENGKUNG MODEN VIRAL
πŸ”₯ CYST/ FIBROID
πŸ”₯ PERIOD PROBLEM
πŸ”₯ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.
Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang masa.
.
Jangan bertangguh.. Grab segera sepasang PB anda.. Terus tekan link WA Azza di Bio ya.
.

#tradeinPb

Berbeza kan sebelum dan selepas.. #KurusCepat dengan Premium Beautiful, body SOLID MOLID dan awet muda. Bulan ni team sis nak pakaikan kat 50 orang wanita yang BERTUAH bila 5 minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :-
.
πŸ”₯ HAMIL/ ZURIAT
πŸ”₯ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
πŸ”₯ BENGKUNG MODEN VIRAL
πŸ”₯ CYST/ FIBROID
πŸ”₯ PERIOD PROBLEM
πŸ”₯ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.
Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang masa.
.
Jangan bertangguh.. Grab segera sepasang PB anda.. Terus tekan link WA Azza di Bio ya.
.

#tradeinPb

Berbeza kan sebelum dan selepas.. #KurusCepat dengan Premium Beautiful, body SOLID MOLID dan awet muda. Bulan ni team sis nak pakaikan kat 50 orang wanita yang BERTUAH bila 5 minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :-
.
πŸ”₯ HAMIL/ ZURIAT
πŸ”₯ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
πŸ”₯ BENGKUNG MODEN VIRAL
πŸ”₯ CYST/ FIBROID
πŸ”₯ PERIOD PROBLEM
πŸ”₯ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.
Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang masa.
.
Jangan bertangguh.. Grab segera sepasang PB anda.. Terus tekan link WA Azza di Bio ya.
.

Berbeza kan sebelum dan selepas.. #KurusCepat dengan Premium Beautiful, body SOLID MOLID dan awet muda. Bulan ni team sis nak pakaikan kat 50 orang wanita yang BERTUAH bila 5 minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :-
.
πŸ”₯ HAMIL/ ZURIAT
πŸ”₯ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
πŸ”₯ BENGKUNG MODEN VIRAL
πŸ”₯ CYST/ FIBROID
πŸ”₯ PERIOD PROBLEM
πŸ”₯ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.
Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang masa.
.
Jangan bertangguh.. Grab segera sepasang PB anda.. Terus tekan link WA Azza di Bio ya.
.

#tradeinPb

PREMIUM BEAUTIFUL pilihan ramai wanita masa kini utk transform kurus, body SOLID MOLID dan awet muda. Peluang best bulan ni team sis nak pakaikan kat 50 orang wanita yang BERTUAH bila 5 minit INSTANT SHAPING dengan PREMIUM BEAUTIFUL. Selain nak kurus anda PB juga membantu yang NAK :-
.
πŸ”₯ HAMIL/ ZURIAT
πŸ”₯ SEMBUH SAKIT BELAKANG/ SLIP DISC .
πŸ”₯ BENGKUNG MODEN VIRAL
πŸ”₯ CYST/ FIBROID
πŸ”₯ PERIOD PROBLEM
πŸ”₯ JANA PENDAPATAN LUMAYAN SETIAP BULAN
.
Korang akan rasa betapa berharganya diri ini bila dapat BODYGUARD yang boleh tolong jagakan diri kita sepanjang masa.
.
Kalau korang nak jadi AGENT PB pun digalakkan. Best dapat pakai PB PERCUMA korang juga dapat income lumayan 4-5 angka sebulan. Nak? Terus WA Azza di Bio Yea.
.

#pelangsingbadan #instantshaping #BengkungModen #korsetpembentukanbadan #slipdisc #pelangsingbadan #korsetperut #premiumbeautifulsetiaalam #ikhtiarhamil #trytoconceive #PremiumbeautifulCheras
#premiumbeautifulshahalam #bodyshapingmaker #solusikurus #korsetkesihatan #pengecilperut #kempiskanperut #kurussebelumnikah #kurussebelumkahwin #langsingtanpadiet #korsetbagus #korsetperamping #pelangsingcepat #korsetperampingbadan #kuruslepasbersalin #premiumbeautifuljohorbahru #korsetpengecilperut #premiumbeautifulmedan #premiumbeautifulkl

πŸ™ŒπŸ» For Realz πŸ™ŒπŸ» β€’
β€’
I relate to a lot of memes, currently this one is spot on! 5 DPO feels like 100 daysπŸ˜‚ #trytoconceive #ttc #ttccommunity #ttcjourney #ttcaftermiscarriage #ttcafterloss #ttcrainbowbaby

When Mama wants her body back... Huhu
Pakai PB jelahhhh maintain je... 😁😁

Untuk ikhtiar kehamilan. Semoga ada rezeki zuriat buat kawan yang tengah planning untuk pregnant. #herbamaharani #ikhtiarhamil #trytoconceive #ttcmalaysia #mudahhamil

Cari Waktu subur nie basic
Korang cuba cara lain pun "waktu subur"
Wajib track
.
.
APPS? please Dont trust Apps 100%
.
OVULATION TEST is better
.
.
Kita nak baby? ini namanya USAHA WAJIB
dalan TTC
.
.
Whatsapp : 013 446 8293

Click je link :
WWW.wasap.my/60134468293 ➑️ FOR IG CUSTOMER. CLICK LINK ON MY Bio

#opkborong #ovulationtest #uptmurah #opkmurah
#10miu/ml #10miu #murah #pregnancytestmurah #trytoconceive #ttc #bazaarpaknilmurah #upt #urinepregnancytest #sayajualovulationtest #sayajualpregancytest #sayajualopk #sayajualupt #sayajualpregnanttest #alattestkesuburan #opk #pregnanttest #uptmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmurahmalaysia #uptmalaysia #opkmalaysia #nakhamil #ovulation

Most Popular Instagram Hashtags