#Titiancinta

MOST RECENT

Masih tercari2 bengkung yang sesuai untuk kempiskan perut, flatkn perut?????
.
Mai cuba bengkung terlajak best👇👇
REAL BENGKUNG MODEN BERPANTANG & HARIAN♨♨♨
.
Sangat selesa...lembut...sejuk...100% tidak bergulung...sangat grib di perut, berat sehingga 130kg, material/fabrik yang lembut, senang bergerak, menjaga peranakan dengan lebih selesa....!!!!
.
JOM GRAB #realbengkung HOT ITEM 🔥🔥🔥
.
✔Real Bengkung 8 Tulang RM69.90 ‼️
✔Real Bengkung 16 Tulang RM84.90 ‼️
✔Sesuai untuk yang baru BERSALIN & harian
✔Mereka yang idamkan curvy SHAPE (macam kerengga)
✔Masalah perut buncit/boroi (ini memang kena PAKAI) 🙂
.
QUALITY memang bagus 💯nohh!!
TAK BERGULUNG/ BERLIPAT 💯
TAK PANAS 💯
ADA TULANG YANG FLEXIBLE! 💯
MATERIAL BREATHABLE & STRECTHABLE 💯
.
Available saiz XS - XXL
.
Adik cantik, abg pun sayang 😍😍😍😍
Berminat?
.
Klik link to direct Whatsapp ☝🏻
Www.Wasap.My/60129359074
Www.Wasap.My/60129359074
Www.Wasap.My/60129359074
Www.Wasap.My/60129359074
.
#realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmama #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungczer #bengkungmalaysia #bengkung16tulang #titiancinta #bengkungmodern #bengkungczer #realgirdlepant #realgirdlepants #realgirdlebyrealbengkung

Masih tercari2 bengkung yang sesuai untuk kempiskan perut, flatkn perut?????
.
Mai cuba bengkung terlajak best👇👇
REAL BENGKUNG MODEN BERPANTANG & HARIAN♨♨♨
.
Sangat selesa...lembut...sejuk...100% tidak bergulung...sangat grib di perut, berat sehingga 130kg, material/fabrik yang lembut, senang bergerak, menjaga peranakan dengan lebih selesa....!!!!
.
JOM GRAB #realbengkung HOT ITEM 🔥🔥🔥
.
✔Real Bengkung 8 Tulang RM69.90 ‼️
✔Real Bengkung 16 Tulang RM84.90 ‼️
✔Sesuai untuk yang baru BERSALIN & harian
✔Mereka yang idamkan curvy SHAPE (macam kerengga)
✔Masalah perut buncit/boroi (ini memang kena PAKAI) 🙂
.
QUALITY memang bagus 💯nohh!!
TAK BERGULUNG/ BERLIPAT 💯
TAK PANAS 💯
ADA TULANG YANG FLEXIBLE! 💯
MATERIAL BREATHABLE & STRECTHABLE 💯
.
Available saiz XS - XXL
.
Adik cantik, abg pun sayang 😍😍😍😍
Berminat?
.
Klik link to direct Whatsapp ☝🏻
Www.Wasap.My/60129359074
Www.Wasap.My/60129359074
Www.Wasap.My/60129359074
Www.Wasap.My/60129359074
.
#realbengkung #realbengkungviral #sayajualmurah #bengkungmurah #bengkung #bengkungviral #kurus #kurussihat #bengkungmama #sayajual #sayajualmurah #sayajualbengkung #bengkungbersalin #bengkungmalaysia #bengkungmoden #bengkunglaris #bengkungterbaik #bazaarpaknilmurah #bazarpaknilmalaysia #setbersalin #bengkungczer #bengkungmalaysia #bengkung16tulang #titiancinta #bengkungmodern #bengkungczer #realgirdlepant #realgirdlepants #realgirdlebyrealbengkung

💫MOISTURIZER GEL BY ULFAA BEAUTY💫
.
.
• MOISTURIZER GEL ialah sejenis gel rawatan kulit. 100% natural dan bebas kimia. Mengandungi bahan tumbuhan semulajadi seperti ekstrak timun (cucumber) yang sangat bagus untuk merawat dan mencantikkan kulit
.
.
MENGANDUNGI: -
.
.
💜 ekstrak timun 95%
💜 water
.
.
KELEBIHAN:
✅ Tidak melekit dan berminyak
✅ Pakai pada waktu siang sebelum apply foundation untuk make up tahan lama dan muka glowing
✅ Isian 50 ml tahan 2 bulan penggunaan (bergantung kekerapan penggunaan)
✅ Mengecut dan menghilangkan jerawat
✅ Tekstur yang ringan dan mudah meresap
✅ Bantu mencerahkan wajah
✅ Memudar dan menghilangkan jeragat dan parut jerawat
✅ Bantu menegangkan wajah
✅ Menyerap lebihan minyak di wajah
✅ Menjadikan wajah lebih muda dari usia
✅ Menjadikan wajah lebih lembut dan sehalus bayi seawal 3 minggu penggunaan
👶sesuai digunakan untuk bayi yg mengalami ruam/ eczema
✅ Harga paling murah dipasaran berbanding skincare lain yang natural dan bebas chemical
.
.
📲Wassap 019-9638749

SEMINGGU PENGGUNAAN MG dah nampak kesan tau uolsss. ❤❤
.
.
. 📲Wassap 019-9638749

SEMINGGU PENGGUNAAN MG dah nampak kesan tau uolsss. ❤❤
.
.
. 📲Wassap 019-9638749

Tidak pernah
Ku terfikirkan
Bahawa kau dan aku
Ditakdirkan bercinta

Aku bagaikan tak percaya
Bila kau melafazkan
Kau cinta kepadaku

Terasa indahnya perasaan
Sejak kau hadir dalam hidupku
Setiap hari merinduimu
Tanpa jemu ku menantikan mu

Gelora di jiwa membuatku gelisah
Menanti saatnya untuk bersama
Betapa sabarnya ku dibakar rindu
Yang menjulang-julang

Rinduku kasihku kusimpankan untukmu
Tidak sedikit berubah hati
Bertapa setianya cintaku kepadamu
Sampai hujung nyawa

Kuberdoa agar kau pun setia…
Ya Tuhanku bahagiakan kami…
#halalkanhatiyangkucuri dan #ustazpink @farahnabilahofficial sedang ditayangkan tapi masih tetap jugak rindu
@zul_ariffin @farahnabilahofficial dalam #TitianCinta....rindunya nak tengok adik berdua ni camne yekkk...😢😢😢

••• #PREORDER #PREORDER 15HARI✅
Follow @bajudoll_my
.
#ORDER WS📲012- 4619247
.
#BK9002kemeja
Material : cotton
Colour : pink, blue
Size : FREE
.
.
#free
bust : 102 cm
Shoulder : 55 cm
Length : 65/75 cm
.
.
»»BELI 1 HELAI #RM53 EXCLUDING POS
»»BELI 3 HELAI #RM45/HELAI, EXCLUD POS
.
#RM8 POS SEMENANJUNG
#RM12 POS SABAH/ SWK
.
#bismillah
#sayajualbajukorea
#titiancinta
#lafazkankalimahcintamu
#uitmpenang
#andainyatakdir
#dekatkanjarakkita
#kekasihpaksarela
#wanitaterindah
#zulofa
#lofattah
#fattzura
#sepahtureunion
#1malaysia
#7harimencintaiku #coffeeprincemy
#surihatimrpilot #heroseorangcinderella

••• #PREORDER #PREORDER 15HARI✅
Follow @bajudoll_my
.
#ORDER WS📲012- 4619247
.
#BK3311kemeja
Material : cotton
Colour : blue
Size : FREE
.
.
#free
bust : 100 cm
Shoulder : 55 cm
Length : 67 cm
.
.
»»BELI 1 HELAI #RM48 EXCLUDING POS
»»BELI 3 HELAI #RM40/HELAI, EXCLUD POS
.
#RM8 POS SEMENANJUNG
#RM12 POS SABAH/ SWK
.
#bismillah
#sayajualbajukorea
#titiancinta
#lafazkankalimahcintamu
#uitmpenang
#andainyatakdir
#dekatkanjarakkita
#kekasihpaksarela
#wanitaterindah
#zulofa
#lofattah
#fattzura
#sepahtureunion
#1malaysia
#7harimencintaiku #coffeeprincemy
#surihatimrpilot #heroseorangcinderella

Rindu mummy dgn daddy 😘 bila nak tengok mummy dgn daddy berlakon lagi!! Tak pernah tak rindu kat mummy @farahnabilahofficial and Daddy @zul_ariffin
#farahnabilah
#zularriffin
#harris
#aisy
#titiancinta
#stilltakmoveonlagi

"Sorry abang, sayang x puas.."
.
Alahai mesti sedih kalau suami tak dapat nak puaskan nafsu isteri setiap hari.
Siap cepat pancut lagi❗
.
Isteri pulak tiap-tiap malam-malam tak rasa berkobar-kobar nak henyut suami.. Sampai nak guna TIMUN untuk puaskan diri❗
Kerana apa abang-abang❓
Sebab, abang-abang tak dapat nak puaskan isteri.
.
Pancut awal, zakar pendek, saiz kecil.
Timun isteri terpaksa guna❗
.
Wahai isteri, bantulah suami dengan LGB Oil.
Nak besarkan TETEK sendiri pun boleh.. Memang jimatlah minyak ni..❗
.
Minyak Lintah Belacak (2in1) membantu:
🍆 Menguatkan zakar
🍆 Memanjangkan zakar
🍆 Menebalkan zakar
🍆 Bantu tahan lama
🍆 Lawaskan kencing
🍆 Straightkan balik zakar yang bengkok
👙 Menegangkan dan membesarkan payudara
.
Dari A cup ke C cup.
Wow❗
.
Apa yang special?
✅Kesan seawal 3-4 hari!
✅ Harga yang berpatutan
✅ Postage kami tanggung!
✅ Jaminan sampai. Kalau tak, kami ganti duit tu!
✅FREE cara urut
.
LGB Oil adalah pilihan No.1 suami di Malaysia.
Kenapa no.1?
🇲🇾Buatan Malaysia
🇲🇾Sudah lama di Malaysia
🇲🇾Tidak perlu telan apa-apa pill
🇲🇾Tiada kesan sampingan
🇲🇾Bebas bahan kimia
🇲🇾Testimoni beribu
.
DM
@minyaklintah_kuat
@minyaklintah_kuat
atau whatsapp
017-2395452
017-2395452
sekarang!
.
#ask2017 #titiancinta #zulariffin #MrHijab #sharnaazahmad #DiaTv3 #SepahtuReunion #RedVelvet #Tombiruo #NabilaHuda #Nursajat #aliffsyukriterlajaklaris #GegarVaganza #SuperSpontanSuperstar2017 #faridkamil

••• #PREORDER #PREORDER 15HARI✅
Follow @bajudoll_my
.
#ORDER WS📲012- 4619247
.
#BK9111blouse
Material : cotton
Colour : white grey
Size : M--XXL
.
#M
bust : 92 cm
Shoulder : 36 cm
Length : 70 cm
.
#L
bust : 96 cm
Shoulder : 37 cm
Length : 70 cm
.
#XL
bust : 100 cm
Shoulder : 38 cm
Length : 72 cm
.
#XXL
bust : 104 cm
Shoulder : 39 cm
Length : 72 cm
.
.
»»BELI 1 HELAI #RM43 EXCLUDING POS
»»BELI 3 HELAI #RM35/HELAI, EXCLUD POS
.
#RM8 POS SEMENANJUNG
#RM12 POS SABAH/ SWK
.
#bismillah
#sayajualbajukorea
#titiancinta
#lafazkankalimahcintamu
#uitmpenang
#andainyatakdir
#dekatkanjarakkita
#kekasihpaksarela
#wanitaterindah
#zulofa
#lofattah
#fattzura
#sepahtureunion
#1malaysia
#7harimencintaiku #coffeeprincemy
#surihatimrpilot #heroseorangcinderella

🍫OH MY CHOCOLATE 🍫
.
FAT BURNER PALING MELETOP POM POM DI MALAYSIA 🔊
.
JOM KURUS KERENGGA SEBELUM RAYA,, AMBIL OMC KOMPOM PAKAI KEBAYA LAH CHUOLLSS TAHUN NI 💥
.
☘PRICE;
RM 75 / BOTTLE
.
💦POSTAGE; rm 9 sm, rm12 ss
.
🍫OH MY CHOCOLATE🍫
originally from LOVELIEE hq by Asyalliee
.
Open for ORDER 🤗
CEPAT BOOKING BEFORE STOCK LICIN 🔊 .
💞postage ke seluruh malaysia. ❣Uolss akan dpt freegift yg super best tau 😘
.
📲014-2309779
📲014-2309779
📲014-2309779
.
#LUVliees #LUVBabes #hellopeachplease #codrawang #asyalliee #lovelieeohmychocolate #ohmychocolate #lovelieehellopeachplease
#quputeh #naksihat #nakcantik
#boosterwhitening #nakflawless  #abanglongfadil2 #titiancinta#zulariffin #tiamosweetheart
#neelofa #bellezacollagen #bellezamurah #serummurah #vitamincroseship #magandaglow #dianzvitamin
#lofattah #hsc #fattzura #ramenchallenge #fattzurafairytales

✨ LOVELIEE RAYA SALES ✨

Date: 25/5/2018 - 11/6/2018
a) COMBO 1 HPP + 1 OMC:
RM160 EXC POS

b) COMBO 2 HPP + 2 OMC:
RM320 FREE POS

c) 2 HPP: RM175 EXC POS
d) 2 OMC: RM145 EXC POS

Open for ORDER 🤗
CEPAT BOOKING BEFORE STOCK LICIN 🔊 .
💞postage ke seluruh malaysia. ❣Uolss akan dpt freegift yg super best tau 😘
.
📲014-2309779
📲014-2309779
📲014-2309779
.
#LUVliees #LUVBabes #hellopeachplease #codrawang #asyalliee #lovelieeohmychocolate #ohmychocolate #lovelieehellopeachplease
#quputeh #naksihat #nakcantik
#boosterwhitening #nakflawless  #abanglongfadil2 #titiancinta#zulariffin #tiamosweetheart
#neelofa #bellezacollagen #bellezamurah #serummurah #vitamincroseship #magandaglow #dianzvitamin
#lofattah #hsc #fattzura #ramenchallenge #fattzurafairytales

Ni jew tgl awak..hbisss ni hbiss ya..😊😊😊NEW UPDTE (READY STOCK)25/5/2018batik pastel RM 20(2meter) material cotton..WHATAPP 0178732811 untuk pembelian(LINK WHATAPP ADA DKT Bio Ats tu..hiksss...kebaya#kebayasulam #murah #tradisional #songket#batikcetak #batiklover #kebaya#kahwin #bridesmaid #malamberinai #borneo#brunei #noradanish #singapore #makeup #ootd #modern#rayamode #noradanish #flowergirl #titiancinta ##neelofa #borong#lace#embroidery #ootd#borong#batik #malaysia #flowergirl #seragam #organza#shawl#seremban

SALES AIDILFITRI KEMBALI ??! 🤩
.
@boosterwhiteningshhaz @boosterwhiteningshhaz @boosterwhiteningshhaz
.
NAK PUTIH DENGAN CEPAT & SELAMAT?👇🏻
.
💖BOOSTER WHITENING PREMIUM💖
.
🌈Kulit putih 10x ganda .
🌈Kulit menjadi pinkish seawal 7 hari .
🌈Mehilangkan parut lama .
🌈Mengecilkan liang roma terbuka .
🌈Merawat kulit dari dalam .
🌈Mengecutkan JERAWAT 🌈Menyingkir kan toksin dlm bdn
🌈Kulit gebu, lembap & pink
🌈Menghilangkan pigmentasi dan jeragat yg hitam dan kantong mata
🌈Menegangkan kulit yang kedut agar kelihatan awet muda
🌈Melancarkan sirkulasi darah ke seluruh tubuh .
🌈Mensekatakan tona kulit seluruh badan .
🌈Menghaluskan kulit seperti kulit bayi .
🌈Ibu menyusu digalakan makan booster whitening PREMIUM bagus untuk kulit ibu dan bayi manjadi kulit cerah .
🌈Boleh mencegah penyakit cencer .

perisa yang sangat sedap, (passion fruit)
1box untuk sebulan.
.
💖20sachets for 1 month
🔺N/P - RM85 🔻PROMOSI RM70 (Stock terhad)
*postage add Rm8sm Rm11ss .
✅ 0163711539.
.
.
#boosterwhitening
#titiancinta
#zulariffin
#neelofa
#tiamosweetheart
#tiamosweetheart100hari
#bellezacollagen #bellezamurah
#lofattah #hsc #fattzura #ramenchallenge
#dianzvitamin
#serummurah
#jepsari
#boosterwhiteningpremium
#panamachallenge
#kekasihpaksarela
#amyramar
#nenosaysido
#fattahamin
#klspecialforce
#abanglongfadil2
#tatiskincare #kurungmoden #kapsulmutiara #boosterwhiteningmurah
#lofazul
#zullofa

Nak dapatkan kulit yang bersih dan cerah?

#KARMESKINCARE boleh membantu anda! 😉 •jerawat? •jeragat?
•kulit kusam?
•tidak bermaya?
•bintik hitam?
•bintik putih?
•kulit tidak sekata?
•pori terbuka?
•kulit gelap?
•tidak berseri?

#KARMESKINCARE boleh menyelesaikan masalah anda!
Penggunaan #KARMESKINCARE yang berterusan akan menghasilkan kulit yang bersih berseri, cerah gebu dan sangat menawan 😘😘
Apa lagi yang anda tunggu untuk dapatkan kulit yang bersih menawan??!+60111 5416561 - #regrann - #regrann - #titiancinta #coffeeprince - #regrann - #regrann

Most Popular Instagram Hashtags