[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#thechemistry

1167 posts

TOP POSTS

& they call themselves #THECHEMISTRY πŸ”₯πŸ”₯πŸ”₯

@izzycadabra #TheChemistry @adidas πŸ‘–πŸ‘‘ @kobebryant #24 πŸ‘• ... Got love ❀ for these two NBA Clubs @lakers @detroitpistons ..

M too young musidiss... ..
I do for my hommies
#thechemistry #rap

#
μ΄λ²ˆμ£ΌλŠ” μ½˜μ„œνŠΈ~!! γ…‹
λŒ€ν‘œνŒ€μ€ 이제 λͺ»κ°€μ§€λ§Œ...μœ λ‹ˆνΌμ¦μ •μ‹^^ γ…‹λ‚˜κ°€μˆ˜ ν™”μ΄νŒ…~^^ 내얼꡴은 μ–΄λ””κ°€μ„œ 꿀리지 μ•ŠλŠ” 큰 λ°”μœ„ μ–Όκ΅΄ γ…‹γ…‹
#에일리xλ‚˜μœ€κΆŒ#TheChemistry

β€œFamily, ain't nothing strong as that” #IssaDub #TheChemistry #SchemeSzn

#TheChemistry @mwendemacharia @clemmo254 @djyoungkenya we are ready to bang em speakers like we don't care.... #ukowapinanani ?

Challenge- Own choreography
#aevdc #thechemistry

μ˜€λŠ˜λ„ μ•Œμ°¬ν•˜λ£¨πŸ˜
#에일리#λ‚˜μœ€κΆŒ#thechemistry

MOST RECENT

HDIPMWP_129 #artistinresidence #day58 JA POSADIH, SATIR ZALI, A NAΕ I DADU TE UZRASTE. #youknow #thebusiness #iknow #thechemistry #1pk

oils, serums and creams, oh my! #DECIEM #beautyhaul
You asked, here it is:
1/ TO Granactive #Retinoid 2% Emulsion
2/ TO 100% Cold Pressed Virgin #Marula Oil
3/ TO Coverage #Foundation
4/ TO Granactive Retinoid 5% in Squalene
5/ TO Ascorbyl Glucoside Solution 12% (stabilized #vitaminC)
6/ #TheChemistry RETIN-OIL Pro Repair Body Oil
7/ #NIOD Copper Amino Isolate Serum
8/ TO Natural Moisturizing Factors + HA
9/ NIOD Superoxide Dismutase Saccharide Mist .
.
I have yet to test these products (with the exception of the natural moisturizing factors) but so far, I have loved the rosehip seed oil, lactic acid, niacinamide and the hyaluronic body mist, which are in regular rotation. .
#abnormalbeautycompany #TheOrdinary #TheChemistryBrand #alcoholfree #vegan #crueltyfree #retinol #serum #CAIS # #facialoil #moisturizer #facecream #facialmist #beauty #skincare #makeup #madeinCanada πŸ‡¨πŸ‡¦

I never again and again count it over
Never again and again and again this
Why?

Come on again and again on my power
And on the shame and my pain will I get this

Why!
It's ok!
To fall in love again?
It's all we have to live
Whenever I'm unseen
I blame it on myself

All over again and again coming over
Never again and again and again this
Why?
Come on again and again on my power
And on the shame and my pain will I get this

Why?
It's ok!
To fall in love again?
It's easier to be... Whenever I'm unseen
I blame it on myself

Silky coloured
Will you love me? [Suck! ]
Silky coloures
Will you leave me?
Silky coloured
Indecision [Go! ]
Silky coloured
Cause I'm a patienttt... Yaaaaa... Heyyyyyyyyyyy

Fall in love again?
It's all we have to livee... Whenever I'm unseen
I blame it on my self X2
Nooooo!
Fall in love again?
Fall in love again?
Hmmmmmmmm

#butterfingers
#thechemistry
#legend
#kelipanstore
#tempatanfest
#tfkl17
#outch

Haaaiii !!!! Ini nih guitarist yang satunyaa 🎢🎢🎢 daffaaa πŸ’πŸ»β€β™‚οΈπŸ’πŸ»β€β™‚οΈπŸ’πŸ»β€β™‚οΈ dia orang yang sering membagikan ide-ide menariikkk. Wahhh keren banget kan. Pasti penasaran dong sama si daffa ini kalo lagi main gitar. Yukk follow dan pantengin akun kita terus yaaaa πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»
#thechemistry #guitarist🎸 #guitaristoftheweek #guitaristoftheday #guitaristdaily #guitarist_indo #guitaristslife #band #bandmembers #bandung

Haiiii !!!! Iniii nih yang beda dari yang lain. Drummernya cewe loo 🎢🎢🎢 Silaaaa πŸ’πŸΌπŸ’πŸΌπŸ’πŸΌ meskipun banyak ngomong tapi. Tapi apa ya. Hmm. Pokoknya pasti penasaran kan gimana mainnya si drummer cewek ini ? Follow dan ikuti akun kami terus yaaaa πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ» #thechemistry #drummerindonesia #drummergirl #drummer4life #drummerswag #drummerlife #band #bandmembers #bandung

Haiii kenalin nih guitarist pertama kitaaa 🎢🎢🎢 fariiisssss πŸ’πŸ»β€β™‚οΈπŸ’πŸ»β€β™‚οΈπŸ’πŸ»β€β™‚οΈ dia yang paling sering cover lagu loh. Penasaran cara dia main gitarnya ?? Follow dan pantengin terus akun kita yaaa πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»
#thechemistry #guitarist🎸 #guitaristoftheweek #guitaristoftheday #guitaristdaily #guitarist_indo #guitaristslife #band #bandmembers #bandung

Haiiii !!! Ini nih sang master keyboardist 🎢🎢🎢 farrell πŸ’πŸ»β€β™‚οΈπŸ’πŸ»β€β™‚οΈπŸ’πŸ»β€β™‚οΈ yang kayanya ga ada satu lagu yang gabisa dimainin sama dia hmm. Penasaran sama permainan keyboardnya si farrel ini ? Follow dan pantengin terus akun ini yaaaa πŸ‘ŒπŸ‘ŒπŸ‘Œ
#thechemistry #keyboardistindonesia #keyboardistlife #keyboardistoftheday #keyboardistindo #keyboardist🎹 #keyboardistkece #keyboardistterbaik #band #bandmembers #bandung

Haiiii !!! Ini nih bassist kitaaa 🎢🎢🎢 Adriannn πŸ’πŸ»β€β™‚οΈπŸ’πŸ»β€β™‚οΈπŸ’πŸ»β€β™‚οΈ Orang cuek ga banyak omong. Tapi dibalik itu dia jago loo mainnya !! Kurang keren apa coba ?? 😱 penasaran gimana dia mainnya ? Follow dan pantengin akun kami terus yaaaa πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»
#thechemistry #bassist #bassistbandung #bassistforlife #bassistindo #bassistdoitbetter #bassistindonesia #bassistband #bandmembers #bandung

Haiiii !!!! Kenalin nih vokalis dari The Chemistry 🎢🎢🎢 Novia !!!!! πŸ’πŸΌπŸ’πŸΌπŸ’πŸΌ yang punya suara cetarrr yang bisa membius hati kalian semuaaa. πŸ’•πŸ’•πŸ’• penasaran sama suaranya ? Follow dan pantengin terus Instagram kami yaa πŸ‘ŒπŸ»#thechemistry #vokalistπŸŽ™#vokalisterbaik #vokalistgirl #vokalistband #vokalistindonesia #band #bandmembers #bandung

Most Popular Instagram Hashtags