#Tehkurus

MOST RECENT

CLOSE UP dari feedback sebelum ni. ( boleh refer previous post untuk baca conversation ).
.
.
β€œ SEBELUM RAYA SAYA DAH BERJAYA BUANG 15 KG DENGAN 3 BOTOL BS πŸ’₯”.
.
.
Indahnya berhari Rayaa tahun ni bila pagi raya dapat melaram sakan dengan bentuk badan baru , gaya baru & keyakinan baru lepas berjaya buang 15 KG ❗.
.
.
Kita tak nak reka cerita uolss , tapi memang ramai sangat- sangat pengguna Berry Shape yang consume masa bulan puasa berjaya tampil kurus dengan mengamalkan Berry Shape secara konsistent. Adik ni dah buang 15 KG hasil 3 botol je tau πŸ”₯.
.
.
HASIL 3 BOTOL BERRY SHAPE ⬇ :
.
πŸ’’Hilang 15 KG serta merta ❗.
πŸ’’ Badan makin ringan.
πŸ’’ Dari size L kini size S πŸ’₯.
.
.
Tak banyak 3 botol je gaisss , belum berbotol- botol adik ni dah dapat result awesome macam ni ! Ada lagi tak yang nak kurus ? .
.
.
Kalau ada whatsapp kakzie hokay __ !
CFM TAK NYESAL🀫
.
.
.

#berryshapebykakzie #feedbackrbeauty #raszbeautyhq #berryshape #berryshapehq #fenomenakurusflawless #misikurusrayaberryshape #sayanakkurus #sayajualubatkurus #ubatkurus #jomkurus #kurus7hari #slimmingpills #tehkurus #taknakgemuk #plussizemalaysia #stea #fitgenslimming #whitening #gorgeousleem #garniciaburnermurah #kurusselepasraya #skinnylegstea #dietatkins #dietatkinsmalaysia #atkinsdiet #nur #misimengecil

Siapa kata nak kurus kena labur sampai ratus-ratus ringgit?
.
Labur rm40 jer dah boleh dapat hasil yang ketara dan terbukti tau!
.
ORDER COMBO SET = RM 4O (postage rm8 semenanjung dan rm12 sabah sarawak)
.
Lelaju whatsapp kak farah πŸ‘‰ 0138800510 @ tekan link di bio
.
#tehkurusmurah #teatox #teatoxmurah #teatoxbymedinadesire #teatoxmalaysia #tehkurus #jomkurus #jomsihat #nakkurus #nakkuruscepat #kuruscepat #kurus #kurusraya #bodyslim #nakkuruskanbadan #tehkurusmurahmalaysia #murah #nakcantik #nakraya #cepatkurus #dietcepat #dietsihat #kurussihat #kurussebelumraya #kurussebelumkahwin #kurusselamat #kurusselepasbersalin #kurusbadan #kuruscantik #kurusdenganselamat

Korang mesti makan banyak time raya ni kan? Ehhh tak pe jangan risau, kalau takut berat badan naik, takut perut muncit. Haaa meh Kakak Detox tolong.

Dengan hanya RM40 segala toksin, lemak lemak jahat, saiz yang besar, perut buncit semua boleh hilang.

Perut makin kempis, usus dah sesuci lebaran no more kerak no more tersekat sekat di skala 6 lagi. So badan bebas toksin senang selim melim 😘. Ada pulak kakicantiq yang akan naikkan metabolism badan untuk bakar lemak dengan cepat. Memang sangat sangat membantu korang.
Whatsapp untuk order teh detox segera www.wasap.my/60129498846

#kurustanpadiet #kurus #kuruscepat #kurusselamat #kuruslepasraya #kurusbadan #kurussihat #kurussebelumnikah #ubatkurus #ubatdibetise #ubatgout #dietkerengga #teammatahari #sharizateatox #tehkakicantiq #medinadesire #tehbuanglemak #tehdetox #tehkurus #tea #jomkuruscantik #jomkurus1malaysia #kurusselepasbersalin #buangairdalambadan #buanglemakpeha #cikguseo #tehkurusmurah #setkombo #kuruscantik #ramping

Korang mesti makan banyak time raya ni kan? Ehhh tak pe jangan risau, kalau takut berat badan naik, takut perut muncit. Haaa meh Kakak Detox tolong.

Dengan hanya RM40 segala toksin, lemak lemak jahat, saiz yang besar, perut buncit semua boleh hilang.

Perut makin kempis, usus dah sesuci lebaran no more kerak no more tersekat sekat di skala 6 lagi. So badan bebas toksin senang selim melim 😘. Ada pulak kakicantiq yang akan naikkan metabolism badan untuk bakar lemak dengan cepat. Memang sangat sangat membantu korang.
Whatsapp untuk order teh detox segera www.wasap.my/60129498846

#kurustanpadiet #kurus #kuruscepat #kurusselamat #kuruslepasraya #kurusbadan #kurussihat #kurussebelumnikah #ubatkurus #ubatdibetise #ubatgout #dietkerengga #teammatahari #sharizateatox #tehkakicantiq #medinadesire #tehbuanglemak #tehdetox #tehkurus #tea #jomkuruscantik #jomkurus1malaysia #kurusselepasbersalin #buangairdalambadan #buanglemakpeha #cikguseo #tehkurusmurah #setkombo #kuruscantik #ramping

Korang mesti makan banyak time raya ni kan? Ehhh tak pe jangan risau, kalau takut berat badan naik, takut perut muncit. Haaa meh Kakak Detox tolong.

Dengan hanya RM40 segala toksin, lemak lemak jahat, saiz yang besar, perut buncit semua boleh hilang.

Perut makin kempis, usus dah sesuci lebaran no more kerak no more tersekat sekat di skala 6 lagi. So badan bebas toksin senang selim melim 😘. Ada pulak kakicantiq yang akan naikkan metabolism badan untuk bakar lemak dengan cepat. Memang sangat sangat membantu korang.
Whatsapp untuk order teh detox segera www.wasap.my/60129498846

#kurustanpadiet #kurus #kuruscepat #kurusselamat #kuruslepasraya #kurusbadan #kurussihat #kurussebelumnikah #ubatkurus #ubatdibetise #ubatgout #dietkerengga #teammatahari #sharizateatox #tehkakicantiq #medinadesire #tehbuanglemak #tehdetox #tehkurus #tea #jomkuruscantik #jomkurus1malaysia #kurusselepasbersalin #buangairdalambadan #buanglemakpeha #cikguseo #tehkurusmurah #setkombo #kuruscantik #ramping

Korang mesti makan banyak time raya ni kan? Ehhh tak pe jangan risau, kalau takut berat badan naik, takut perut muncit. Haaa meh Kakak Detox tolong.

Dengan hanya RM40 segala toksin, lemak lemak jahat, saiz yang besar, perut buncit semua boleh hilang.

Perut makin kempis, usus dah sesuci lebaran no more kerak no more tersekat sekat di skala 6 lagi. So badan bebas toksin senang selim melim 😘. Ada pulak kakicantiq yang akan naikkan metabolism badan untuk bakar lemak dengan cepat. Memang sangat sangat membantu korang.
Whatsapp untuk order teh detox segera www.wasap.my/60129498846

#kurustanpadiet #kurus #kuruscepat #kurusselamat #kuruslepasraya #kurusbadan #kurussihat #kurussebelumnikah #ubatkurus #ubatdibetise #ubatgout #dietkerengga #teammatahari #sharizateatox #tehkakicantiq #medinadesire #tehbuanglemak #tehdetox #tehkurus #tea #jomkuruscantik #jomkurus1malaysia #kurusselepasbersalin #buangairdalambadan #buanglemakpeha #cikguseo #tehkurusmurah #setkombo #kuruscantik #ramping

Korang mesti makan banyak time raya ni kan? Ehhh tak pe jangan risau, kalau takut berat badan naik, takut perut muncit. Haaa meh Kakak Detox tolong.

Dengan hanya RM40 segala toksin, lemak lemak jahat, saiz yang besar, perut buncit semua boleh hilang.

Perut makin kempis, usus dah sesuci lebaran no more kerak no more tersekat sekat di skala 6 lagi. So badan bebas toksin senang selim melim 😘. Ada pulak kakicantiq yang akan naikkan metabolism badan untuk bakar lemak dengan cepat. Memang sangat sangat membantu korang.
Whatsapp untuk order teh detox segera www.wasap.my/60129498846

#kurustanpadiet #kurus #kuruscepat #kurusselamat #kuruslepasraya #kurusbadan #kurussihat #kurussebelumnikah #ubatkurus #ubatdibetise #ubatgout #dietkerengga #teammatahari #sharizateatox #tehkakicantiq #medinadesire #tehbuanglemak #tehdetox #tehkurus #tea #jomkuruscantik #jomkurus1malaysia #kurusselepasbersalin #buangairdalambadan #buanglemakpeha #cikguseo #tehkurusmurah #setkombo #kuruscantik #ramping

Korang mesti makan banyak time raya ni kan? Ehhh tak pe jangan risau, kalau takut berat badan naik, takut perut muncit. Haaa meh Kakak Detox tolong.

Dengan hanya RM40 segala toksin, lemak lemak jahat, saiz yang besar, perut buncit semua boleh hilang.

Perut makin kempis, usus dah sesuci lebaran no more kerak no more tersekat sekat di skala 6 lagi. So badan bebas toksin senang selim melim 😘. Ada pulak kakicantiq yang akan naikkan metabolism badan untuk bakar lemak dengan cepat. Memang sangat sangat membantu korang.
Whatsapp untuk order teh detox segera www.wasap.my/60129498846

#kurustanpadiet #kurus #kuruscepat #kurusselamat #kuruslepasraya #kurusbadan #kurussihat #kurussebelumnikah #ubatkurus #ubatdibetise #ubatgout #dietkerengga #teammatahari #sharizateatox #tehkakicantiq #medinadesire #tehbuanglemak #tehdetox #tehkurus #tea #jomkuruscantik #jomkurus1malaysia #kurusselepasbersalin #buangairdalambadan #buanglemakpeha #cikguseo #tehkurusmurah #setkombo #kuruscantik #ramping

Korang mesti makan banyak time raya ni kan? Ehhh tak pe jangan risau, kalau takut berat badan naik, takut perut muncit. Haaa meh Kakak Detox tolong.

Dengan hanya RM40 segala toksin, lemak lemak jahat, saiz yang besar, perut buncit semua boleh hilang.

Perut makin kempis, usus dah sesuci lebaran no more kerak no more tersekat sekat di skala 6 lagi. So badan bebas toksin senang selim melim 😘. Ada pulak kakicantiq yang akan naikkan metabolism badan untuk bakar lemak dengan cepat. Memang sangat sangat membantu korang.
Whatsapp untuk order teh detox segera www.wasap.my/60129498846

#kurustanpadiet #kurus #kuruscepat #kurusselamat #kuruslepasraya #kurusbadan #kurussihat #kurussebelumnikah #ubatkurus #ubatdibetise #ubatgout #dietkerengga #teammatahari #sharizateatox #tehkakicantiq #medinadesire #tehbuanglemak #tehdetox #tehkurus #tea #jomkuruscantik #jomkurus1malaysia #kurusselepasbersalin #buangairdalambadan #buanglemakpeha #cikguseo #tehkurusmurah #setkombo #kuruscantik #ramping

Korang mesti makan banyak time raya ni kan? Ehhh tak pe jangan risau, kalau takut berat badan naik, takut perut muncit. Haaa meh Kakak Detox tolong.

Dengan hanya RM40 segala toksin, lemak lemak jahat, saiz yang besar, perut buncit semua boleh hilang.

Perut makin kempis, usus dah sesuci lebaran no more kerak no more tersekat sekat di skala 6 lagi. So badan bebas toksin senang selim melim 😘. Ada pulak kakicantiq yang akan naikkan metabolism badan untuk bakar lemak dengan cepat. Memang sangat sangat membantu korang.
Whatsapp untuk order teh detox segera www.wasap.my/60129498846

#kurustanpadiet #kurus #kuruscepat #kurusselamat #kuruslepasraya #kurusbadan #kurussihat #kurussebelumnikah #ubatkurus #ubatdibetise #ubatgout #dietkerengga #teammatahari #sharizateatox #tehkakicantiq #medinadesire #tehbuanglemak #tehdetox #tehkurus #tea #jomkuruscantik #jomkurus1malaysia #kurusselepasbersalin #buangairdalambadan #buanglemakpeha #cikguseo #tehkurusmurah #setkombo #kuruscantik #ramping

Korang mesti makan banyak time raya ni kan? Ehhh tak pe jangan risau, kalau takut berat badan naik, takut perut muncit. Haaa meh Kakak Detox tolong.

Dengan hanya RM40 segala toksin, lemak lemak jahat, saiz yang besar, perut buncit semua boleh hilang.

Perut makin kempis, usus dah sesuci lebaran no more kerak no more tersekat sekat di skala 6 lagi. So badan bebas toksin senang selim melim 😘. Ada pulak kakicantiq yang akan naikkan metabolism badan untuk bakar lemak dengan cepat. Memang sangat sangat membantu korang.
Whatsapp untuk order teh detox segera www.wasap.my/60129498846

#kurustanpadiet #kurus #kuruscepat #kurusselamat #kuruslepasraya #kurusbadan #kurussihat #kurussebelumnikah #ubatkurus #ubatdibetise #ubatgout #dietkerengga #teammatahari #sharizateatox #tehkakicantiq #medinadesire #tehbuanglemak #tehdetox #tehkurus #tea #jomkuruscantik #jomkurus1malaysia #kurusselepasbersalin #buangairdalambadan #buanglemakpeha #cikguseo #tehkurusmurah #setkombo #kuruscantik #ramping

Korang mesti makan banyak time raya ni kan? Ehhh tak pe jangan risau, kalau takut berat badan naik, takut perut muncit. Haaa meh Kakak Detox tolong.

Dengan hanya RM40 segala toksin, lemak lemak jahat, saiz yang besar, perut buncit semua boleh hilang.

Perut makin kempis, usus dah sesuci lebaran no more kerak no more tersekat sekat di skala 6 lagi. So badan bebas toksin senang selim melim 😘. Ada pulak kakicantiq yang akan naikkan metabolism badan untuk bakar lemak dengan cepat. Memang sangat sangat membantu korang.
Whatsapp untuk order teh detox segera www.wasap.my/60129498846

#kurustanpadiet #kurus #kuruscepat #kurusselamat #kuruslepasraya #kurusbadan #kurussihat #kurussebelumnikah #ubatkurus #ubatdibetise #ubatgout #dietkerengga #teammatahari #sharizateatox #tehkakicantiq #medinadesire #tehbuanglemak #tehdetox #tehkurus #tea #jomkuruscantik #jomkurus1malaysia #kurusselepasbersalin #buangairdalambadan #buanglemakpeha #cikguseo #tehkurusmurah #setkombo #kuruscantik #ramping

Korang mesti makan banyak time raya ni kan? Ehhh tak pe jangan risau, kalau takut berat badan naik, takut perut muncit. Haaa meh Kakak Detox tolong.

Dengan hanya RM40 segala toksin, lemak lemak jahat, saiz yang besar, perut buncit semua boleh hilang.

Perut makin kempis, usus dah sesuci lebaran no more kerak no more tersekat sekat di skala 6 lagi. So badan bebas toksin senang selim melim 😘. Ada pulak kakicantiq yang akan naikkan metabolism badan untuk bakar lemak dengan cepat. Memang sangat sangat membantu korang.
Whatsapp untuk order teh detox segera www.wasap.my/60129498846

#kurustanpadiet #kurus #kuruscepat #kurusselamat #kuruslepasraya #kurusbadan #kurussihat #kurussebelumnikah #ubatkurus #ubatdibetise #ubatgout #dietkerengga #teammatahari #sharizateatox #tehkakicantiq #medinadesire #tehbuanglemak #tehdetox #tehkurus #tea #jomkuruscantik #jomkurus1malaysia #kurusselepasbersalin #buangairdalambadan #buanglemakpeha #cikguseo #tehkurusmurah #setkombo #kuruscantik #ramping

Korang mesti makan banyak time raya ni kan? Ehhh tak pe jangan risau, kalau takut berat badan naik, takut perut muncit. Haaa meh Kakak Detox tolong.

Dengan hanya RM40 segala toksin, lemak lemak jahat, saiz yang besar, perut buncit semua boleh hilang.

Perut makin kempis, usus dah sesuci lebaran no more kerak no more tersekat sekat di skala 6 lagi. So badan bebas toksin senang selim melim 😘. Ada pulak kakicantiq yang akan naikkan metabolism badan untuk bakar lemak dengan cepat. Memang sangat sangat membantu korang.
Whatsapp untuk order teh detox segera www.wasap.my/60129498846

#kurustanpadiet #kurus #kuruscepat #kurusselamat #kuruslepasraya #kurusbadan #kurussihat #kurussebelumnikah #ubatkurus #ubatdibetise #ubatgout #dietkerengga #teammatahari #sharizateatox #tehkakicantiq #medinadesire #tehbuanglemak #tehdetox #tehkurus #tea #jomkuruscantik #jomkurus1malaysia #kurusselepasbersalin #buangairdalambadan #buanglemakpeha #cikguseo #tehkurusmurah #setkombo #kuruscantik #ramping

Korang mesti makan banyak time raya ni kan? Ehhh tak pe jangan risau, kalau takut berat badan naik, takut perut muncit. Haaa meh Kakak Detox tolong.

Dengan hanya RM40 segala toksin, lemak lemak jahat, saiz yang besar, perut buncit semua boleh hilang.

Perut makin kempis, usus dah sesuci lebaran no more kerak no more tersekat sekat di skala 6 lagi. So badan bebas toksin senang selim melim 😘. Ada pulak kakicantiq yang akan naikkan metabolism badan untuk bakar lemak dengan cepat. Memang sangat sangat membantu korang.
Whatsapp untuk order teh detox segera www.wasap.my/60129498846

#kurustanpadiet #kurus #kuruscepat #kurusselamat #kuruslepasraya #kurusbadan #kurussihat #kurussebelumnikah #ubatkurus #ubatdibetise #ubatgout #dietkerengga #teammatahari #sharizateatox #tehkakicantiq #medinadesire #tehbuanglemak #tehdetox #tehkurus #tea #jomkuruscantik #jomkurus1malaysia #kurusselepasbersalin #buangairdalambadan #buanglemakpeha #cikguseo #tehkurusmurah #setkombo #kuruscantik #ramping

renungan sebelum tidur πŸ˜‚

PENING BILA BERAT BADAN NAIK SELEPAS RAYA? πŸ˜²πŸ˜²πŸ™ƒ Jgn pening2. mimpikan hakak jer hakak ada teh kurus murah gilers yang gaji lambat lagi tu pun mampu beli lagi tau. siap bleh jimat tak rasa nak melahap dah πŸ˜‚
.
.
#kurus #kuruscepat #kurussihat #kurusmurah #nakkurus #paknil #bazarpaknil #sitinurhaliza #neelofarhijab #tudung #bajuraya #bajurayamurah #kurusbudget #tehkurus #tea #tehkurusmurah #Dary #daryteatox #lemak #buanglemak #kurusmudahdanselamat #detox #detoxtea #detoks

renungan sebelum tidur πŸ˜‚

PENING BILA BERAT BADAN NAIK SELEPAS RAYA? πŸ˜²πŸ˜²πŸ™ƒ Jgn pening2. mimpikan hakak jer hakak ada teh kurus murah gilers yang gaji lambat lagi tu pun mampu beli lagi tau. siap bleh jimat tak rasa nak melahap dah πŸ˜‚
.
.
#kurus #kuruscepat #kurussihat #kurusmurah #nakkurus #paknil #bazarpaknil #sitinurhaliza #neelofarhijab #tudung #bajuraya #bajurayamurah #kurusbudget #tehkurus #tea #tehkurusmurah #Dary #daryteatox #lemak #buanglemak #kurusmudahdanselamat #detox #detoxtea #detoks

Most Popular Instagram Hashtags