#TFJ

MOST RECENT

Sawadee..all the way from thailand 🇹🇭..kang krup krap buahnyaa😍🤤
.
.
Fresh from ladang ! Baru petik terus mai hantaq HQ LIUR LELEH HOUSE ! Sekali mai bertan2 mangga rangup masam manis buah di proses oleh #liurlelehhouse #thefamousjerux 😍😘
.
.
We only use gred fruits and high quality ingredients with special homemade recipe that you find the taste by yourself!!! So pls don’t try #thefamousjerux kau pasti menyesal kalau try so jangan !😂
.
.
Dalam berbisnes kite tengok tu buat best kite nak buat...kejap lagi tengok kawan tu buat bisnes tu masyuk ikut kawan tu pulak...lepas tu ada lah mcm best buat bisnes lain plak.....cara bisnes lompat2 gini lah akan menampakkan kite takkan capai apa pun kalau tiada fokus dalam berbisnes...
.
.
Bile bisnes fokus satu buat habis baik pasti akan pulang kan hasil yg berbaloi...apa abam cakap tadi fokus dan beri kesungguhan biar pun bisnes ko x famous insyallah pasti temui kejayaan...#bedohave #daritepijalankekilang #darisampahtukarberlian #bukanbiasa² #zerotohero
@airpoolstylo
@liurlelehhouse
@thefamousjerux_tfj
#liurlelehhouse
#thefamousjerux❤
#familiaMOK
#magnetofkekayaan
#TFJ

Yummylicious 🤤 sedapppnya tengok @doriaracheljolly 😍 so enjoy the awesomeness of #thefamousjerux❤ .
.
Speechless and enjoy the moment of premium taste of JERUX 🤤🤤🤤🤤🤤🤤
.
.
One and only in MALAYSIA 🇲🇾 #brunei #singapore #jeruxviral #fresheveryday #premiumtaste #halalproduct #worldwide #jeruxsedapgiler
@airpoolstylo
@liurlelehhouse
@thefamousjerux_tfj
#liurlelehhouse
#thefamousjerux❤
#familiaMOK
#magnetofkekayaan
#TFJ

#Repost @liurlelehhouse_malaysia (@get_repost)
・・・
Extended live exclusive #meloditv3 panass 🔥🔥 with @awalashaari @aghotfm pekena #thefamousjerux #tfj 😍
.
.
Hakak sendiri pun lelehh tgk dorang enjoy dan komen seikhlasnya...Alhamdullilah
.
.
Kami buat FRESH setiap HARI !!! @liurlelehhouse .
.
#jerukviral #tv3 #melodi #homemade #jerux #masammanispedasrangup

PELUANG JANA INCOME SAMPINGAN DAN TETAP SETIAP BULAN❗❗❗#TFJ
Mengalami salah satu daripada situasi di bawah ini❔❔❔
.
.
#Belum hujung bulan TAPI gaji dah HABISSS..
#Tak dapat bawa family bercuti sbb duit gaji tak cukup❔❔
#Runsing mana NAKK dpt income sampingan❔❔
#Nakk bisnes tapi ZERO pengalaman❔❔ Jika YA, KAMI DI LIUR LELEH HOUSE™️ la tempatnya❗❗❗
.
.
LIUR LELEH HOUSE™️ merupakan satu kelab USAHAWAN yg mana misinya nak BANTU mereka2 yg naKk tambah pendapatan tapi xde pgalam n takde masa!! semuanya 100% ONLINE!!!
.
.
PELUANG JANA INCOME 4 ANGKA SETIAP BULAN❗❗❗
.
.
YA❕❕❕Kami buka peluang kepada SESIAPA yg berminat untuk jana INCOME sampingan..
.
.
.
Apa BENEFIT kita dapat bile join
LIUR LELEH HOUSE™️❓❓❓ #DUIT EKSTRA cecah ribu ringgit sebulan!
#PELUANG melancong ke LUAR NEGARA!!
#Bisnes 100% secara online!
#TAkde Carikk oRG
#JAMINAN 100% akan dibimbing
#JAMINAN dari kami TEAM LiurLelehHouse®️ terima BONUS 4 ANGKA pd BULAN PERTAMA❕❕ STOKIS DAN AGEN DIPERLUKAN SELURUH NEGERI! JANJI TRAINING DAN SUPPORTS DARI HQ DIBERI! TINGGAL APPLY JE YG DISURUH! BOOMM

BERMINAT❔❔❔❔ Hubungi kami segera!INGAT!!Permohonan TERHAD sebab ia sgt2 ekslusif!! - #regrann

🔆 M E N U L I U R L E L E H H O U S E ® 🔆 “The one and only premium taste and quality, highly grade fruits with 6 types of homemade asamboi plus with kasih sayang inside..the taste of happiness start here with a bites of #thefamousjerux 😍😘” _#THEFAMOUSJERUX_
✔ JERUX MANGGA ASAM BOI *RM17*
✔ JERUX JAMBU ASAM BOI *RM17*
✔ JERUX KEDONDONG ASAM BOI *RM17*
✔ JERUX CAMPUR ASAM BOI *RM17*
✔ JERUX EPAL HIJAU ASAM BOI *RM17* “SAMBAL KICK is homemade with special ingredients and it’s so spicy hint of sweet and tick texture...the taste will blow your mind 😱” _#THEFAMOUSSAMBALKICX🌶_
✔ SAMBAL KICX MANGGA *RM18*
✔ SAMBAL KICX JAMBU *RM18*
✔ SAMBAL KICX KEDONDONG *RM18*
✔ SAMBAL KICX EPAL HIJAU *RM18* “The sweetness and crunchbite of nangka madu premium with blend with sambal kick will bring the whole next level experience of taste 🤤

Name :
Order :
Send Location :
No. H/P: *Do post and tag us at IG*
@liurlelehkl | #TFJ
“Let’s cherish the ❤ and share the happiness moments with #thefamousjerux” *MINIMUM 3 ORDERS ! *
*COD 🚛 KL & SEL +RM10-RM30!

#Repost @tfj.ganukite (@get_repost)
・・・
Sis ada kat area Gong Badak sampai pukul 3 ptg. Sape2 nak order wasap sis hokey?
.
www.wasap.my/601132294942/sayanakjerux
.
Stok yang tinggal:
🍀Mangga asam boi - 11
🍀Kedondong asam boi -1 🍀 Jambu asam boi -1
🍀Campur asam boi -8
.
Jom order sebelum stok habis!
.
@airpoolstylo
@jeruxliurlelehhouse
#familiaMA
#thefamousjerux
#liurlelehhouse
#llhfamilia #llhempire #tfj #thefamousjeruxterengganu
#jeruxganukite #terengganu #codkualaterengganu #codmarang #codkualanerus #makananterengganu #sekmung #sekkepok #sekpenyu

#Repost @liurlelehhousesubang (@get_repost)
・・・
Alhamdulillah rezeki mlm tadi, org Brunei lagi yg order jeruk Liur Leleh House taw. Terima kasih daun keladi beli dgn sy 😁😁 Org dari negara jiran dah beli,org Malaysia bila lagi..hihi

Meh pakat order meh pm akak

@airpoolstylo
@liurlelehhousesubang
#familiaAN
#llhfamilia
#mengandung
#tfj
#brunei
#jeruksedap
#jerukviral
#mengidam
#fresh
#liurlelehhouse
#indonesia
#thailand
#worlwide - #regrann - #regrann

Sis ada kat area Gong Badak sampai pukul 3 ptg. Sape2 nak order wasap sis hokey?
.
www.wasap.my/601132294942/sayanakjerux
.
Stok yang tinggal:
🍀Mangga asam boi - 11
🍀Kedondong asam boi -1 🍀 Jambu asam boi -1
🍀Campur asam boi -8
.
Jom order sebelum stok habis!
.
@airpoolstylo
@jeruxliurlelehhouse
#familiaMA
#thefamousjerux
#liurlelehhouse
#llhfamilia #llhempire #tfj #thefamousjeruxterengganu
#jeruxganukite #terengganu #codkualaterengganu #codmarang #codkualanerus #makananterengganu #sekmung #sekkepok #sekpenyu

Alhamdulillah rezeki mlm tadi, org Brunei lagi yg order jeruk Liur Leleh House taw. Terima kasih daun keladi beli dgn sy 😁😁 Org dari negara jiran dah beli,org Malaysia bila lagi..hihi

Meh pakat order meh pm abam

@airpoolstylo
@liurlelehhousesubang
#familiaAN
#llhfamilia
#mengandung
#tfj
#brunei
#jeruksedap
#jerukviral
#mengidam
#fresh
#liurlelehhouse
#indonesia
#thailand
#worlwide - #regrann - #regrann

Tb to nola when I met an axid sis from New York ha cool stuff #tfj

Happy #nationaltattooday! I’ve had this beauty since 2013 and I’m still in love with it. I’ve played around with other tattoo ideas, like Bentley’s paw print 🐾 or a heartbeat from an EKG 💓. Maybe some day!

Pain.

Old Lady's Man.

Most Popular Instagram Hashtags