[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#supermom

890949 posts

TOP POSTS

Mummy Ali nak share ngan mommies yg ada masalah susu badan kurang, pam2 pun dapat sikit je pastu cair.. ini masalah besar untuk mommies yang menyusu. Stress kan!
Ni haa.. rahsia saya guna untuk banyakkan susu lately ni, lepas seminggu cuba susu pun makin pekat. Deena sedang consume MaMom Gold. Kunyah je.. perasa mango.. sedap sangat! sekarang tidur malam Ali dah tak terganggu lena je tidur sebab kenyang, puas menyusu la tu! One more thing, kulit Ali dulu ada ruam2.. sekarang dah kurang sikit 😱 kalau mommies nak tahu MaMom Gold bukan je boleh banyakkan susu, tp boleh cantikkan kulit mummy & baby sekali! best kan 😍
______________________________

Ada banyak lagi testimoni lain yang Deena baca ruam baby cepat je hilang, ngan ibu2 sekali kulit makin cerah gebu! Mommies wajib try.. tak cuba rugi! Mommies yg nak susu badan melimpah and nak cerah gebu boleh je terus terjah IG @mamomhq atau whatsapp terus ke 013 2933 332 ❤

#mamom #milkbooster #breastfeeding #tambahsusuibu #mamomtestimoni #gomamom #SRDEjunior #MuhammadLuthAli #YaHabibiYaMuhammad #superbusymom #supermom

Watching my mom @ginnymaccoll progress in upper body strength over the past few years has opened up a whole new world for me. I didn't know that you could gain so much strength in a totally new type of movement at age 67! So many people give up on making athletic progress after they hit 40, but look how much is possible! @ironsportsofficial @samsannanw

with my boobster ❤


А знаете, дед Мороз всё-таки существует. На днях он принёс мне целую коробку подарков и положил ̶п̶о̶д̶ ̶ё̶л̶о̶ч̶к̶у̶ ̶ в холодильник 🎅
А зовут этого дедушку 💁 Ужин дома @uzhin_doma

А теперь без шуток! Девочки (и мальчики 🙋‍♂️) - это самый классный сервис по доставке готовых наборов с авторскими рецептами.

Вам не надо ломать голову, что приготовить на ужин 🤔!
Вам не надо бегать по магазинам в поисках нужных продуктов 🏃‍♀️!
Вам все привезут на дом красиво упакованное и рассортированное по дням 🎁 !!!
Вам нужно лишь открыть пакет и потратить 20-30 минут своего драгоценного времени на приготовление вкусного ужина 🥘!!!

А недавно у ребят появилось семейное меню, которое оценили даже мои привереды!

А вы где черпаете своё кулинарное вдохновение?

Пришли с улицы, такой там ветрила 💨❄️ Девочки, я постоянно отмечаю своего мастера на фото. А вы всегда задаёте вопросы в Директ 😔 @lash_july25 объём 3D 14 mm брови тоже делает мне Юлечка 😘
Лучший мастер!_____________________________________
Мне недавно пришло сообщение, от закрытого профиля. Фотографий 1 шт, друзей 0, подписок 0. И написано : дословно не помню, но смысл передам Вам. «Ах, ту суч*ра, собак отдала, потому, что денег нет. А сама хвастаешься коробкой от айфона» 🤷🏼‍♀️Что? Вы 😳 серьезно?
А вы хоть поинтересовались, почему мы их отдали ?
Конечно же, НЕТ! Мы лучше оскорбим незнакомого вам человека, АНОНИМНО!!! Причина, я не успевала с ними. Я не могла им дать столько внимания, сколько должна. Я не могла их подстричь, помыть и даже покормить... к тому же, они писали мимо пеленки. И постоянно стоял запах . Мы их приучали к пеленке, но увы и ах, одна собака 🐶 отказывалась, делать это в нужном месте. Поэтому, я решила их отдать.
Да, возможно я и поступила не правильно. Но, поверьте, мне тоже очень тяжело было и есть. Я даже с мужем ругалась на этой почве. Потому, что я увижу их игрушку и все, я вся в соплях стою...очень тяжело. Но, вам не даёт право меня оскорблять и в чем-то обвинять.
А насчёт телефона! Половину суммы я заработала, вторую половину мне подарил муж.
Лучше порадуйтесь за меня😂телефон кстати, огонь 🔥
Хорошего вечера ✌🏻

Gracias mis amigas #supermom por hacerme pasar una mañana espectacular, las adoro 😍😍 aunque mi @mavi_284 no salga en la foto fue la primera en estar conmigo 😍😍😍100 puntos para ella 🤗,gracias @kaketopia por la super torta y sobre todo por la dedicatoria de mi amor 😍😍😍 con flores y todo.Gracias, gracias , gracias a todas por todo. #friends #friendsforever #ajuroporsiempre

Pesan untuk semua lelaki.
Baca ya mom.
Tag juga si daddy ya.
Mendampingi suami, menjaga anak, memasak, dan mengurus rumah memang adalah tanggung jawab istri. Namun bila salah satu pekerjaan diatas tidak beres / tidak dapat dikerjakan dengan baik maka butuh pengertian dari suami.
Jangan menuntut istri untuk bs perfect memasak karena ia bukan koki. Jangan menuntutnya untuk jago membersihkan rumah karena ia bukanlah pembantu.
Ia adalah istrimu. Jadi bila ia lalai dalam satu tugas, pahamilah dia. Karena banyak hal yg harus ia kerjakan sekaligus, mungkin ia sedang lelah.

Sekali kali bantulah istri untuk mengerjakan tugasnya.
Karena tugas dan pekerjaan menjadi ibu Rumah Tangga itu berat.
Belum lagi harus mendampingi, dan selalu siap sedia melayani bahkan mendengar keluh kesah suami.
Bila istrimu bersalah atau lalai, tegurlah dengan halus. Jangan sekali2 melampiaskan emosi padanya. Sebab janji pernikahan adalah untuk saling berbagi satu sama lain. Bukan saling menuntut satu sama lain.
Sebagai pemimpin dalam keluarga, bijaklah dalam bertindak karena engkau lah yang bertanggung jawab menuntun istri dan anakmu ke jalan yang lebih baik.😊
.
.
Bener ga mom?
Merasa info ini bermanfaat?
Ikuti terus post2 kami dan jangan lupa follow kami ya mom.
@momandkiddy
@momandkiddy

#infoanak #kesehatananak #momandkids #kids #tipssehat#infosehat #sayanganak#ibucerdas#anaksehat#bayisehat#tipsasi#tipsanak#infobayi#ibugaul#ibucerdas#supermom#infobunda #menyusui #baby #momandkiddy

เย็นนี้ทานเกี๊ยวนำ้ซุปเปอร์โบว์ ฝีมือปีใหม่กันนะคะ อร่อย แถมเต็มไปด้วยคุณค่าสารอาหาร บำรุงร่างกายและสมองให้แข็งแรงค่ะ 🐟🐟🐟✨ #ซุปปลาพรีเมี่ยมสกัดเข้มข้นพร้อมทานอร่อยทานทุกวัน @souperbowlth #souperbowlth #superkids #supermom #super50+

MOST RECENT

S E R I U S ????
.
.
.
.
Silahkan contact coach Hastuti
Whatsapp 085 881 362 992

O minnacık elleri ayakları öpmeye, mıncıklamaya, ısırmaya doyamıyorum 🤷🏻‍♀️🔮💜 Anne olup doyabilen var mıdır ki? 😳🤔 Güne her sabah böyle sakin başlayamıyoruz bu sıralar ama uyanıp bana gülen iki sevimli suratı görünce herşey siliniyor 🌞⭐️☁️ #derineliztwinnies #goodmorning

Life when you're preggo 😭 they said there would be glowing! #sweatpantsparty #preggoproblems #sohotrightnow #pregnacylife

Mira pun start dengan yang basic..⠀
ESP dan Omega Guard je dlu...⠀

Nie la sharing semalam tue..⠀
Antaranya...⠀

Mira start dengan ESP and Omega Guard..⠀
Disebabkan WWoowww effect, ⠀
Mira add lagi base on masalah..⠀

Apa yang Woownyer ???⠀

@ Susu Badan jadi Banyak⠀

@ Kulit Muka makin halus⠀

@ Sakit Gigi pun dah HIlang⠀

@ Sakit pinggang makin kurang then disappear...⠀

@ Kebas tangan kanan lesap pulak tetiba..⠀

@ Tidur makin lena walaupun malam kene berjaga⠀

@ Pagi-pagi bangun je senang hati je masuk toilet tau⠀

@ Bisa dan kebas tangan kiri pun dah hilang..⠀

@ Kulityang kering kat muka beransur hilang..⠀

@ Kejang kaki memang dah menghilang terus..⠀

the list still continue...⠀


Kau nie dah tua ke Mira ???⠀
HHaaaahhhhh ???⠀

Nie la namanya tua Pra-matang..⠀
Baru masuk 30 dah macam-macam sakit datang...⠀

Nie la antara intipati sharing semalam.. :)⠀
Nanti kita sambung lagi yer..⠀


#supermom
#SusubanyakCantikSlim

Günaydıııın #tbt time diyor ve bandana tbt si olarak güne başlıyorum 🤩😅☺️💕 🙋🏻 #love #like4like #mom #momandson #momtobe #supermom

So my coach pushes me to do better. Literally. Haha. Work in progress! Thanks Coach @ggggmanuel 🤙🏻 #fitmom #supermom #crossfit @cfortigas

Your physical appearance is supposed to be a plus baby, not the whole package. #supermom #brooklyn

Fresh Testimoni 👍
gilaaa mantaappp boss produk ini...!!! °


Siapa lg yg masih ragu tentang produk ini..!?!? °

Cuman mau liatin gitu aja... 😅 °

Sudah banyak testimoni konsumen yg merasa puasss dan terbukti kedahsyatannn Produk ini boss.." °
Yuk cepettt order produknya skrg jugaaa.. dijamin ga bakal nyesel... dan hidup akan lebih baik dan sehat 👍👍 °


Sukses itu sederhana.., ketika produk kami benar-benar memberikan bukti yang nyata dan konsumen merasa puasss.. itu kebanggaan untuk kami.. 🤗
ㅤㅤ
°


Mau juga punya badan ideal spt para artis ?
buruan Invite dan dapatkan produknya melalui adminnya dibawah ini ⤵
👇 👇 👇 °


contact admin :
BBM : D3828D2F
WA : 081394014015 °

. #baby
#instababy
#pregnant
#pregnancy
#instamom
#mpasi
#asieksklusif
#pejuangasi
#senamhamil
#fitmom
#supermom
#ibuhamil
#cemilan
#sarapan
#pagi
#santai
#ngopi
#ngegym
#fitness
#pingindiet
#menudiet
#programdiet
#pppesonakuliners

*Swipe for slideshow*
*
#CQSupermom – Shruti Kapoor, founder of @sayfty , an organization that educates & empowers women & girls against violence, photographer at @shruticlicks and mom to adorable toddler Diya.
*
I’ve been meaning to share this ever since I was tagged by @merogandmom in a post by @cqgamesin to share a picture of our favourite supermoms, but then you know mom life intervened.
*
Of course, for all of us, our moms are our supermoms, and followed by various members of our family – sisters, bhabhis, aunts, etc.
*
Beyond all familial ties, for me, Shruti is, in true essence a Supermom.
*
I’ve never met her in a person, all our contact has been through Whatsapp, Twitter, Facebook, and Instagram. But in all the conversations that we’ve had, I’ve come to know her so much and so well.

Shruti is a gender equality activist, economist and social entrepreneur who is passionate about girls and women’s safety, and founded Sayfty in June 2013 to educate and empower women and girls of India against violence.
*
Shruti has many awards that recognize her work through Sayfty to raise awareness and make our girls, our women safer all over the world.
*
She is also a photographer par excellence by passion, and every year her pictures of Fall in the USA almost inspire me to book my tickets and pack my bags immediately (but my bank balance puts a halt to those dreams!)
*
She is mom to adorable Diya, who really is the light of her husband Siddharth and her life. Diya is adorable, friendly, cheerful and so, so cute! Her sweet voice and antics make me stalk Shruti’s stories on social media about her, and I wish to meet her and pull those gol-gappa cheeks of hers some day!
*
So that’s my #CQSupermom, Shruti Kapoor. Cheers Shruti!
*
I’d love to know who you think is a supermom, other than your own moms, of course!
*
@cggamesin #supermom #supermoms #supermomsoftheworld #allmomsaresupermoms #supermums #twinmom #twinmommy #momblogger #mommyblogger #nizamimom #hyderabadblogger #genderbasedviolence #feminist #feminism #feministandproud #sayfty #heforshe #shruticlicks #activism #toddlermom #toddlersofig #momsofig #ig_moms #ohheymama #motherhoodmoments #motherhood #mymotherhood

Me n super Mom...
You are my everything, love you Mom😘😘😘 #myeverything
#mymom
#supermom
#mamakuendut
#mamakualay

Most Popular Instagram Hashtags