#StrollerBaby

MOST RECENT

SHOPPING TANPA SUAMI?
OKAY JER, JANJI ADA #STROLLERLAPTOP TAK LARAT UOLLS NAK DUKUNG BABY PANDA 11KG NI๐Ÿ˜›๐Ÿ˜˜
.
Jom TAG suamiโ˜บ Sebelum tag jangan lupa belai-belai dulu๐Ÿ˜ฌ๐Ÿ˜‚. ๐ŸŒธBuka hanya 2 saat
๐ŸŒธTutup hanya 6 saat
๐ŸŒธSangat ringan ( 5KG sahaja) ๐ŸŒธBoleh sandang di bahu
๐ŸŒธBoleh bawa naik MOTOR ๐ŸŒธSenang dicuci
๐ŸŒธKain tidak panas
๐ŸŒธSesuai untuk NEWBORN sehingga berat 25KG
๐ŸŒธBoleh recline untuk anak baring sehingga 175ยฐ
๐ŸŒธRoda getah
๐ŸŒธBoleh kendalikan hanya guna 1 tangan
๐ŸŒธAda brek ( Elakkan kereta bayi menggelongsor) ๐ŸŒธBoleh letak dalam kabin
๐ŸŒธBumbung transparent ๐ŸŒธMuat dalam bonet
๐ŸŒธAda Warranty .
.
JOM DAPATKAN HARGA RUNTUH โ€ผ๏ธ
.
Harga ASAL : RM699
๐Ÿ’ฅHarga PROMOSI : RM399 SAHAJA ๐Ÿ’ฅ
.
.
Pesanan melalui postage umi bagi FREEGIFT๐Ÿ˜˜

Untuk memudahkan anda, kami ada agent untuk selfpickup โœ”
.
๐Ÿš™ Seri Iskandar, Perak
๐Ÿš™ Bukit Mertajam, Penang
๐Ÿš™ Seri Kembangan, Selangor
๐Ÿš™ Balok, Kuantan Pahang
๐Ÿš™ Bukit Rangin, Kuantan Pahang
๐Ÿš™ Skudai, JB
๐Ÿš™ Kota Bharu Kelantan
๐Ÿš™ Bangi, Selangor
๐Ÿš™ Paya Rumput, Melaka (HQ)
.
.
umi menerima pembayaran melalui BANK TRANSFER, CREDIT CARD And PAYPAL

Best ke best? RUGI SANGAT siapa tak grab ๐Ÿ˜˜

Jom tag kenalan yang memerlukan๐Ÿ˜Ž Nak bagi gift pun boleh untuk kenalan dan orang yang tersayangโ€ผ๏ธ Nak harga supermurah ni? Whatsapp > 0111 330 8208
> 0111 330 8208

#strollerlaptop_teamfaz
#strollerlaptoptrb #strollermurah #strollermurahmalaysia #strollerringan #strollerbaby #strollerbayi #swingleafmurah #swingleafmalaysia #swingleaftrb #mainananak #mainanmurah #harness #codstroller #selfcollectstroller #selfcollectsrikembangan #selfcollectbangi #selfcollectjb #swingleaftrb #buaibaby
.
.

Mak dah pakai BAJU TIDUR, anak pulak TAKNAK TIDUR .
.
๐Ÿ“Œ mata ibu da jadi panda lena kan anak sampi kebas2 tangan tak juga lelap ๐Ÿ“Œ Sakit bersalin lagi nak layan , tp terpakse jugak dodoi sambil bersimpul ๐Ÿ“Œ Susah berpantang di rumah sendiri .
.
Memperkenalkan #KatilLipatmudahalih sangat sesuai bagi: .
.
๐Ÿญ Berpantang di kampung selama 3bulan di rumah mertua ๐Ÿญ Tidur bermalam di rumah ipar duai ๐Ÿญ Plan nak berjalan satu family di homestay
๐Ÿญ Ada penjaga baby sister tapi kurang kelengkapan penjagaan anak kita ๐Ÿญ Nak didoi anak sambil baring kat sebelah Guna 1 tangan je sambil ibu Bering kat katil Bole lihat baby sebelah .
.

Dapatkan harga โ€œ PENGENALAN โ€œ bersama FREE KELAMBU ๐Ÿ˜ฑ .

Baru sampai dari hQ Melaka TRB .
TRB Baby Boat (3 in 1)
๐ŸงฃBoleh jadi baby Bassinet, baby Rocker , Baby Cradle
๐ŸงฃMudah lipat (tekan 1 kali shj)
๐ŸงฃMudah simpan. ๐ŸงฃFREE : Mosquito net
๐ŸงฃFREE : Travelling bag
๐ŸงฃFREE : Tilam
๐ŸงฃBerat : 7kg sahaja ๐ŸงฃSesuai utk newborn sampai 24bulan
๐ŸงฃBucu2 bulat, selamat utk baby
๐ŸงฃKain berlubang utk mudahkan pengudaraan.
๐ŸงฃMaterial : Fabric (boleh cuci, dinasihatkan hand wash)
.
.
Harga Pasaran : RM1299 ๐Ÿ”ฅPromo Pelancaran (5 unit saja lagi) : *RM529*๐Ÿ”ฅ
.
.
GRAB SEKARANG!

whatsapp
0111 330 8208
0111 330 8208
0111 330 8208
.
P/s : sila tag kawan yang tunggu hari nak bersalin, hadiah sebagai sambut anak buah, cucu , anak sulung akan di beri Freepostage ! ( untuk 5 orang terawal sahaja )

#strollerlaptop_teamfaz
#strollerlaptoptrb #strollermurah #strollermurahmalaysia #strollerringan #strollerbaby #strollerbayi #swingleafmurah #swingleafmalaysia #swingleaftrb #mainananak #mainanmurah #harness #codstroller #selfcollectstroller #selfcollectsrikembangan #selfcollectbangi #selfcollectjb #swingleaftrb #buaibaby
.
.

โ—๏ธCUSTOMER ORDER โ—๏ธ
.
wowwww nmpak comel je kan barut baby ni mommy??
.
xteringin ke nk beli utk bakal baby???
.
beli 1pcs harga normal,beli 10pcs kita bg harga diskaun tauuu๐Ÿ’
.
pelbagai pilihan corak menanti baby2 mommy๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
so,apa tggu lagiiiii???
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
.
WHATSAPP NOW +60136092011
(whatsapp direct link ada di BIO IG KAMI)
.
๐Ÿงš๐Ÿผโ€โ™€๏ธ size 1/2m X 6inci
๐Ÿงš๐Ÿผโ€โ™€๏ธ cotton serap air 100%
๐Ÿงš๐Ÿผโ€โ™€๏ธ penghujung tali dijahit
(tidak berbulu bila diabsuh)
๐Ÿงš๐Ÿผโ€โ™€๏ธ U-shape di bhg belakang
(elak popo baby)
๐Ÿงš๐Ÿผโ€โ™€๏ธ jahitan jahit tepi keliling barut
๐Ÿงš๐Ÿผโ€โ™€๏ธ CORAK BOLEH PILIH ๐Ÿ‘๐Ÿผ
๐Ÿงš๐Ÿผโ€โ™€๏ธ borong harga lain๐Ÿ˜
.
BARUT TALI :
RM5.50/pcs
RM50 / 10pcs
.
BARUT VELCRO :
RM6.50 /pcs
RM60 / 10pcs
.
BARUT PLAIN :
RM5.00 /pcs
RM49 / 10pcs
.
#barutmurah #barutbaby #barutbabymurah #barangbabymurah #bedungbabymurah #bedungbaby #sale #bazaaronline #murahmurah #sayajualbarutbaby #baruttali #barutvelcro #sayajualmurah #strollerbaby #stroller #strollermurah #muslinswaddle #muslinmurah #bedungmuslin #muslinswaddlemurah #walkermurah #walkerbaby #walkerbabymurah #walker #tungkubaby #tungkubabymurah #combosetmurah #comboset #setbarutdanbedung #setbedungdanbarutbaby

SELAMAT DATANG KE LITTLE KHAYSHA COLLECTION
.
mommy yg preggy tuuuu,masih tercari2 item baby yg belum lengkap??
.
tiada masa untuk walkin shopping brg baby??
.
JANGAN RISAU โœ‹โœ‹ kami ada menjual beberapa jenis keperluan baby newborn tau๐Ÿ‘๐Ÿ‘
.
kami tiada kedai tau,just base online sahaja๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š
.
jommm cekidouttt item baby yg kami jual๐Ÿ‘‡
.
โœ” BARUT BABY
โœ” BEDUNG BABY
โœ” TUNGKU BABY
โœ” STROLLER BABY
โœ” BABY SEAT
โœ” AMAPAIAN BAJU 3LAYER
โœ” STOKIN BERPANTANG
โœ” BENGKUNG MODEN MOMMY
โœ” BABY COT
.
haaa cukup ke tak??
.
or mommy ada permintaan??
.
jangan susah2,whatsapp je direct dgn weolsss okey๐Ÿ˜๐Ÿ˜๐Ÿ‘‡๐Ÿ‘‡
.
WHATSAPP NOW +60136092011
(whatsapp direct link ada di BIO IG KAMI)
.

#barutbaby #baruttali #barutvelcro #barutbabymurah #babycotmurah #barangbabymurah #bedungbaby #bedungbabymurah #bedungmuslin #muslinswaddle #muslinswaddlemurah #barangbabymurah #strollerbaby #ampaianbajubaby #tungkubaby #tungkubabymurah #stokinberpantang #stokinmommy #confinementsocks #bengkungmoden #bengkungsarung #bengkungmurah #babycotmurah #babycot

โ—๏ธCUSTOMER ORDER โ—๏ธ
.
wowwww nmpak comel je kan barut baby ni mommy??
.
xteringin ke nk beli utk bakal baby???
.
beli 1pcs harga normal,beli 10pcs kita bg harga diskaun tauuu๐Ÿ’
.
pelbagai pilihan corak menanti baby2 mommy๐Ÿ˜†๐Ÿ˜†
.
so,apa tggu lagiiiii???
.
๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ๐Ÿ‘‡๐Ÿผ
.
WHATSAPP NOW +60136092011
(whatsapp direct link ada di BIO IG KAMI)
.
๐Ÿงš๐Ÿผโ€โ™€๏ธ size 1/2m X 6inci
๐Ÿงš๐Ÿผโ€โ™€๏ธ cotton serap air 100%
๐Ÿงš๐Ÿผโ€โ™€๏ธ penghujung tali dijahit
(tidak berbulu bila diabsuh)
๐Ÿงš๐Ÿผโ€โ™€๏ธ U-shape di bhg belakang
(elak popo baby)
๐Ÿงš๐Ÿผโ€โ™€๏ธ jahitan jahit tepi keliling barut
๐Ÿงš๐Ÿผโ€โ™€๏ธ CORAK BOLEH PILIH ๐Ÿ‘๐Ÿผ
๐Ÿงš๐Ÿผโ€โ™€๏ธ borong harga lain๐Ÿ˜
.
BARUT TALI :
RM5.50/pcs
RM50 / 10pcs
.
BARUT VELCRO :
RM6.50 /pcs
RM60 / 10pcs
.
BARUT PLAIN :
RM5.00 /pcs
RM49 / 10pcs
.
#barutmurah #barutbaby #barutbabymurah #barangbabymurah #bedungbabymurah #bedungbaby #sale #bazaaronline #murahmurah #sayajualbarutbaby #baruttali #barutvelcro #sayajualmurah #strollerbaby #stroller #strollermurah #muslinswaddle #muslinmurah #bedungmuslin #muslinswaddlemurah #walkermurah #walkerbaby #walkerbabymurah #walker #tungkubaby #tungkubabymurah #combosetmurah #comboset #setbarutdanbedung #setbedungdanbarutbaby

Nak sangat buat bisnes online tetapi tidak tahu menggunakan platform online?

Tiada Instagram? Tiada Facebook Page?

Sebelum kita nak mula menjual, kita perlu create platform online.
Kenapa?
Supaya senang orang nak berhubung dengan kita dan boleh memperkenalkan lagi barang yang kita jual menggunakan platform online.
.
Jangan risau dengan hanya mendaftar ahli sebagai ahli FOXEE LUNA anda akan dapat belajar pelbagai ilmu melalui modul lengkap yang telah disediakan.
.
.
1. Modul 1 - Asas Bisnes Online
--------------------------
Kami telah sediakan Panduan dan Tutorial lengkap bagaimana cara nak memulakan perniagaan menggunakan 5 Fasa Asas yang mudah difahami dan mudah dipraktikkan. Tutorial ini memang langkah demi langkah disediakan. .
.
2. Modul 2 - Ilmu Dropship
--------------------------
Anda akan belajar cara yang betul untuk berniaga di 3 channel marketing tanpa melibatkan kos yang tinggi iaitu FB PROFILE, FB GROUP dan INSTAGRAM
.
.
3. Modul 3 - Lubuk Shopping China
--------------------------
Melalui LUNA kami akan ajar cara nak borong 100% online terus dari China. Antara barang yang boleh dibeli terus dari sana ialah handbag, baju budak, aksesori hp, mainan budak, kasut2 dan terdapat berjuta produk lagi.
.
.
Bukan itu sahaja, anda juga 8 ebook BONUS secara PERCUMA.

Macam mana?
Ramai sangat peniaga diluar sana yang boleh buat sales dengan menggunakan platform online sahaja?
Anda tidak rasa tercabar ke?

Nak saya bagitahu dengan lebih details?
.
Kalau anda betul-betul serius nak mulakan bisnes sendiri, menjadi ahli FOXEE LUNA mungkin adalah jalan penyelesaian. Terdapat banyak ilmu yang boleh perolehi dari sini.
.
Bagi yang betul2 berminat, sila komen 'FOXEE'.
Kami akan terus pm terus ke inbox anda.

Seminggu guna I mula perasan perubahan pada aset. Rasa sedikit berat dari biasa.
And now you know what! Baru 3 minggu guna cup dah tak muat.
OMG! Petang ni jugak kena shopping baju kecik yang baru.

Kalaulah dari dulu I jumpa krim ni kan best.
Takdela menahan rasa sedih dan rendah keyakinan diri seperti sebelum ni.
Now I rasa sangat happy and berterima kasih dengan Love Potion.
Dialah my bff sekarang!
.
.
Jom cantik dengan aset yang padat.
Serlahkan keyakinan diri dengan miss B dan punggung yang anjal dan mantap.
.
====
Apa yang MABELES sangat pasal LOVE POTION ni
?
==== ๐Ÿ’‹Menegangkan buah dada dan lurah
๐Ÿ’‹Memontokkan payudara kepada saiz idaman
๐Ÿ’‹Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
๐Ÿ’‹Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
๐Ÿ’‹Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
๐Ÿ’‹Seimbangkan saiz kedua2 payudara .
Jangan risau dear. Produk ni dijamin selamat. Sebab tu dapat kelulusan dari KKM!
โ†ช Produk keluaran GMP
โ†ช Dijamin HALAL & suci
โ†ช Tidak mengandungi bahan terlarang
โžŸ Tanpa sebarang side effect merbahaya

Bertindak sekarang untuk dapatkan HARGA ISTIMEWA PENGENALAN kami
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp "LOVE" Ke +601136942739
.
#quinny #quinnymurah #quinnymurahmalaysia #quinnyzappflex #quinnyzappflexmurah #quinnyzappflexmurahmalaysia #quinnyzappflexmalaysia #stroller #strollermurah #strollermurahmalaysia #strollerbaby #strollerbabymurah #travelstroller #lightweightstroller #sayajualstroller #barangbabymurah #sayajualbarangbaby #travelstroller #travellingstroller #rayasale #harirayasale #aidilfitri2018 #barangbabymurah

Seminggu guna I mula perasan perubahan pada aset. Rasa sedikit berat dari biasa.
And now you know what! Baru 3 minggu guna cup dah tak muat.
OMG! Petang ni jugak kena shopping baju kecik yang baru.

Kalaulah dari dulu I jumpa krim ni kan best.
Takdela menahan rasa sedih dan rendah keyakinan diri seperti sebelum ni.
Now I rasa sangat happy and berterima kasih dengan Love Potion.
Dialah my bff sekarang!
.
.
Jom cantik dengan aset yang padat.
Serlahkan keyakinan diri dengan miss B dan punggung yang anjal dan mantap.
.
====
Apa yang MABELES sangat pasal LOVE POTION ni
?
==== ๐Ÿ’‹Menegangkan buah dada dan lurah
๐Ÿ’‹Memontokkan payudara kepada saiz idaman
๐Ÿ’‹Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
๐Ÿ’‹Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
๐Ÿ’‹Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
๐Ÿ’‹Seimbangkan saiz kedua2 payudara .
Jangan risau dear. Produk ni dijamin selamat. Sebab tu dapat kelulusan dari KKM!
โ†ช Produk keluaran GMP
โ†ช Dijamin HALAL & suci
โ†ช Tidak mengandungi bahan terlarang
โžŸ Tanpa sebarang side effect merbahaya

Bertindak sekarang untuk dapatkan HARGA ISTIMEWA PENGENALAN kami
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp "LOVE" Ke +601136942739
.
#quinny #quinnymurah #quinnymurahmalaysia #quinnyzappflex #quinnyzappflexmurah #quinnyzappflexmurahmalaysia #quinnyzappflexmalaysia #stroller #strollermurah #strollermurahmalaysia #strollerbaby #strollerbabymurah #travelstroller #lightweightstroller #sayajualstroller #barangbabymurah #sayajualbarangbaby #travelstroller #travellingstroller #rayasale #harirayasale #aidilfitri2018 #barangbabymurah

Seminggu guna I mula perasan perubahan pada aset. Rasa sedikit berat dari biasa.
And now you know what! Baru 3 minggu guna cup dah tak muat.
OMG! Petang ni jugak kena shopping baju kecik yang baru.

Kalaulah dari dulu I jumpa krim ni kan best.
Takdela menahan rasa sedih dan rendah keyakinan diri seperti sebelum ni.
Now I rasa sangat happy and berterima kasih dengan Love Potion.
Dialah my bff sekarang!
.
.
Jom cantik dengan aset yang padat.
Serlahkan keyakinan diri dengan miss B dan punggung yang anjal dan mantap.
.
====
Apa yang MABELES sangat pasal LOVE POTION ni
?
==== ๐Ÿ’‹Menegangkan buah dada dan lurah
๐Ÿ’‹Memontokkan payudara kepada saiz idaman
๐Ÿ’‹Menghidrat & menguatkan semula tisu payudara
๐Ÿ’‹Meningkatkan kelembutan kulit dan keanjalan payudara
๐Ÿ’‹Mengatasi masalah payudara leper akibat penyusuan bayi
๐Ÿ’‹Seimbangkan saiz kedua2 payudara .
Jangan risau dear. Produk ni dijamin selamat. Sebab tu dapat kelulusan dari KKM!
โ†ช Produk keluaran GMP
โ†ช Dijamin HALAL & suci
โ†ช Tidak mengandungi bahan terlarang
โžŸ Tanpa sebarang side effect merbahaya

Bertindak sekarang untuk dapatkan HARGA ISTIMEWA PENGENALAN kami
.
๐Ÿ“ฒ Whatsapp "LOVE" Ke +601136942739
.
#quinny #quinnymurah #quinnymurahmalaysia #quinnyzappflex #quinnyzappflexmurah #quinnyzappflexmurahmalaysia #quinnyzappflexmalaysia #stroller #strollermurah #strollermurahmalaysia #strollerbaby #strollerbabymurah #travelstroller #lightweightstroller #sayajualstroller #barangbabymurah #sayajualbarangbaby #travelstroller #travellingstroller #rayasale #harirayasale #aidilfitri2018 #barangbabymurah

Most Popular Instagram Hashtags