#Skopje2018

MOST RECENT

Информации и цена во инбокс ⚘❤💙
#skopje #skopje2018 #macedonia #balkanstyle #balkanstylishpeople

Дрвени обетки, рачно цртани 💙
Информации и цена во инбокс ⚘
#skopje #skopje2018 #macedonia #balkanstyle #balkanstylishpeople

Метални обетки во црна боја; црни со розе златни, црно-златни и црно- сребрени 🔊
Информации и цена во инбокс ⚘
#skopje #skopje2018 #macedonia #balkanstyle #balkanstylishpeople

Обетки со полудрагоцен камен 💛
Информации и цена во инбокс ⚘
ПРОДАДЕНИ 💛
#skopje #skopje2018 #macedonia #balkanstyle #balkanstylishpeople

Златна алка со природни камења 🎀
Информации и цена во инбокс ⚘
#skopje #skopje2018 #macedonia #balkanstyle #balkanstylishpeople

Информации и цена во инбокс ⚘
#skopje #skopje2018 #macedonia #balkanstyle #balkanstylishpeople

Обетки со полудрагоцен камен ❤
ПРОДАДЕНИ
#skopje #skopje2018 #macedonia #balkanstyle #balkanstylishpeople

Обетки металик 🍇🍎🍒
Информации и цена во инбокс ⚘
#skopje #skopje2018 #macedonia #balkanstyle #balkanstylishpeople

Информации и цена во инбокс ⚘❤
#skopje #skopje2018 #macedonia #balkanstyle #balkanstylishpeople

Информации и цена во инбокс ⚘❤
#skopje #skopje2018 #macedonia #balkanstyle #balkanstylishpeople

Цветни обетки со бисер што не потемнуваат⚘
Информации и цена во инбокс ⚘❤
#earrings #pearl #pearls #обетки #бисер #цвет #inci #küpe #skopje #skopje2018 #macedonia #balkanstyle #balkanstylishpeople

Златна алка со форма на слонова глава и природен седеф 🐘
Информации и цена во инбокс ⚘
#инстатаг #инстаграмџии #лето2018 #инстамода2018 #инстамода #инстастил #earrings #instamodels #summerstyle #moda2018 #naturalstone #naturaljewelry #алка #седеф #skopje #skopje2018 #macedonia #balkanstyle #balkanstylishpeople

drippin 💦💦💦
#drippin #trappin #skopje2018

Most Popular Instagram Hashtags