[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#sitizoner

9780 posts

TOP POSTS

Koleksi gambar yang masih tersimpan dlm phone.
Kenangan sehari sebelum Syawal baru ni 😬 @creacionbysitinurhaliza @ctdk #CreaciónBySitiNurhaliza #SitiNurhaliza #Sitizoner

terlalu rindu @ctdk ❤️#Repost @cteafairuz (@get_repost)
・・・
Fb Sitizoners live bersama @ctdk #LepasRinduTak hehe #Sitizoner #SitiNurhaliza #simetrisiti 😘😘❤️❤️❤️

Alhamdullillah.. 'tempat jatuh lagi di kenang ...' terima kasih Mr @edwintansrc serta keluarga yang banyak membantu saya & menjaga saya spt keluarga sendiri semasa saya di bawah naungan SRC .. Hubungan ini takkan terputus dan saya meneruskan cabaran dengan nasihat & ilmu yg saya pelajari bersama dulu .. Saya tetap seperti dulu in shaa Allah .. 😊😊😊 *sumber keratan akhbar dari fb #Sitizoner

💋💋💋 Alhamdullillah..Di atas kerja keras dan bantuan insan di sekeliling Ct ..inilah hasilnya..tiada kejayaan yg datang dengan mudah..Terima kasih kepada semua juri yg menilai serta mempercayai nyanyian serta album yg Ct hasilkan.. Terima kasih #aim2016 memberi memori terindah bagi penutup tahun 2016.. #aimsitinurhaliza #menatapdalammimpi #mikrajcinta #sitizoner - Ucapan @ctdk , photo by : @rozisangdewi

Yeahh..lepas rindu dapat tengok fb live tok ti❤
@Regrann from @cteafairuz - Fb Sitizoners live bersama @ctdk #LepasRinduTak hehe #Sitizoner #SitiNurhaliza #simetrisiti 😘😘❤️❤️❤️

dalam banyak lagu2 datuk @ctdk kan, aku suka lirik lagu ni.. walaupun lagu ni tidak meletop dan popular mcm lagu2 datuk siti yang lain, bg aku lagu ni sedap dan mesra didengari .. melodi dan lirik dia sangat bermakna .. nak2 bg aku ... okbaii... #love
#ctdk
#sitinurhaliza
#sitizoner
#takbolehlupa

Tahniah Datuk @ctdk
syukur Alhamdulillah atas anugerah rezeki dariNya... Semoga rezeki melimpah ruah 😁😁😁 Doakan kami suami isteri pula InsyaAllah 😍😍😍😍 #sitizoner
#SitiNurhaliza

MOST RECENT

READYSTOCK! READYSTOCK! READYSTOCK! READYSTOCK!
Set babynest Hanya RM180.00 kos penghantaran akak tanggung 😀 --------------------------------------------------------------------------------Set babynest termasuk :
🍄 Babynest bersarung.
🍄 1 bantal karipap.
🍄 2 bantal bolster. ----------------------------------------------------------------------------
Material fully kekabu asli dan jangan risau babynest akak washable taw.
How to order?
Screen shot and Whats App picture to:
0195410158 Ainin
#readystockkekabusimanja #readystockkekabusimanja #readystockkekabusimanja
#readystockkekabusimanja #tilambayi #tilammurah #kelantan #kajang #putrajaya #bangi #bangi #puchong #kekabuasli #bayi #barangbaby #nelofa #sitizoner #malaysia #produkmalaysiabumiputera #laraalana #babyyusoff #tilambayikekabu #babynestmalaysiamurah #babynestkekabu #trusterseller #selangor #cod #putrajaya #serdang #fattahamin #yusofiskandar #malaysia #abpbh30#fattahamin #cod #codkajangbangiputrajaya

READYSTOCK! READYSTOCK! READYSTOCK! READYSTOCK!
Set babynest Hanya RM180.000 kos penghantaran akak tanggung 😀 --------------------------------------------------------------------------------Set babynest termasuk :
🍄 Babynest bersarung.
🍄 1 bantal karipap.
🍄 2 bantal bolster. ----------------------------------------------------------------------------
Material fully kekabu asli dan jangan risau babynest akak washable taw.
How to order?
Screen shot and Whats App picture to:
0195410158 Ainin
#readystockkekabusimanja #readystockkekabusimanja #readystockkekabusimanja
#readystockkekabusimanja #tilambayi #tilammurah #kelantan #kajang #putrajaya #bangi #bangi #puchong #kekabuasli #bayi #barangbaby #nelofa #sitizoner #malaysia #produkmalaysiabumiputera #laraalana #babyyusoff #tilambayikekabu #babynestmalaysiamurah #babynestkekabu #trusterseller #selangor #cod #putrajaya #serdang #fattahamin #yusofiskandar #malaysia #abpbh30#fattahamin #cod #codkajangbangiputrajaya

❤ pakai banget. Suara nya dari dulu hingga sekarang selalu menggelegar. Lagu apa pun oke banget kalau udah @ctdk yang nyanyi'n. ❤ @ctdk pakai banget juga ga. bahkan kebangetan love nya 😂

#ctdk
#sitizoner
#datosrisitinurhalizataruddin
#datosrisitinurhaliza
#sitinurhaliza
#atoszonetv
#malaysiaindonesia
#indonesiamalaysia
#penyanyiterbaik
#suaraemas
#datositinurhaliza

Wow! Mantap! Thank you @bun_tau sedapkan lagu #PurnamaMerindu ni 🤗 #smule #smulesing #karaoke #sitinurhaliza #sitizoner

.
👑CREACION BY SITINURHALIZA👑
.
WHATSAPP 0132518394.
WHATSAPP 0132518394
.
CHARLOTTES
RM159
XS-3XL
.
✅FREE SERVICE CHARGE.
✅FAST RESPON.
✅POS WORLDWIDE.
✅OFFICIALS PERSONAL SHOPPER CREACION .
.
#CREACIONBYSITINURHALIZA #PSCREACION
#PINSCARFXCREACION #PINSCARF #PERSONALSHOPPER #CTDK #SEGALAPERASAAN #SITIZONER #BRUNEI #INDONESIA #SINGAPORE #PERSONALSGOPPERMALAYSIA #SAYAJUALBAJU DRESSLABUH

TERIMA KASIH 😘😘😘 ...
#Repost @faizal_azhr (@get_repost)
・・・
New single from Kak Saerah @city_4u; Hanya Restu.. Pertaruhan single yg mengusik emosi.. Bait2 lirik yg mengambarkan perasaan jujur dan ikhlas seolah2 mengisahkan kisah sebenar penceritaan dalam lagu.. Thumb up to Abg @fedtriyahya hasil garapan lirik yg dekat dgn jiwa.. And also to Kak @sharonpaul_msia.. Perfect match!! Utk album APRESIASI (album terbitan 2010) juga tidak perlu dipandang enteng kerana dihasilkan oleh beberapa "orang kuat & berpengalaman" dalam industri; antaranya Aidit Alfian; Firdaus Mahmud; Sharon Paul; Alfa Booty; Allahyarham Loloq serta penampilan Dato' Seri Siti Nurhaliza dan adik beradik; Damian Mikael; Cham; Shah dan Dali Ahli Fiqir.. Percubaan Kak Saida & Kak Saerah dlm penghasilan album ini boleh dianggap "excellent" kerana mereka telah mencuba sesuatu utk keluar dr comfort zone mereka dan membuktikan mereka juga mempunyai bakat; sama seperti Dato' Seri Siti Nurhaliza.. #syukurselalu #smile #sitizoners #sitizoner #asian #diva #singer #sitisaida #sitisairah #saerah #malaysia #simplysiti #sitinurhaliza #hijab #instagram #indonesia #diva #singer #malaysianbeautifulheart

New single from Kak Saerah @city_4u; Hanya Restu.. Pertaruhan single yg mengusik emosi.. Bait2 lirik yg mengambarkan perasaan jujur dan ikhlas seolah2 mengisahkan kisah sebenar penceritaan dalam lagu.. Thumb up to Abg @fedtriyahya hasil garapan lirik yg dekat dgn jiwa.. And also to Kak @sharonpaul_msia.. Perfect match!! Utk album APRESIASI (album terbitan 2010) juga tidak perlu dipandang enteng kerana dihasilkan oleh beberapa "orang kuat & berpengalaman" dalam industri; antaranya Aidit Alfian; Firdaus Mahmud; Sharon Paul; Alfa Booty; Allahyarham Loloq serta penampilan Dato' Seri Siti Nurhaliza dan adik beradik; Damian Mikael; Cham; Shah dan Dali Ahli Fiqir.. Percubaan Kak Saida & Kak Saerah dlm penghasilan album ini boleh dianggap "excellent" kerana mereka telah mencuba sesuatu utk keluar dr comfort zone mereka dan membuktikan mereka juga mempunyai bakat; sama seperti Dato' Seri Siti Nurhaliza.. #syukurselalu #smile #sitizoners #sitizoner #asian #diva #singer #sitisaida #sitisairah #saerah #malaysia #simplysiti #sitinurhaliza #hijab #instagram #indonesia #diva #singer #malaysianbeautifulheart

New single from Kak Saerah @city_4u; Hanya Restu.. Pertaruhan single yg mengusik emosi.. Bait2 lirik yg mengambarkan perasaan jujur dan ikhlas seolah2 mengisahkan kisah sebenar penceritaan dalam lagu.. Thumb up to Abg @fedtriyahya hasil garapan lirik yg dekat dgn jiwa.. And also to Kak @sharonpaul_msia.. Perfect match!! Utk album APRESIASI (album terbitan 2010) juga tidak perlu dipandang enteng kerana dihasilkan oleh beberapa "orang kuat & berpengalaman" dalam industri; antaranya Aidit Alfian; Firdaus Mahmud; Sharon Paul; Alfa Booty; Allahyarham Loloq serta penampilan Dato' Seri Siti Nurhaliza dan adik beradik; Damian Mikael; Cham; Shah dan Dali Ahli Fiqir.. Percubaan Kak Saida & Kak Saerah dlm penghasilan album ini boleh dianggap "excellent" kerana mereka telah mencuba sesuatu utk keluar dr comfort zone mereka dan membuktikan mereka juga mempunyai bakat; sama seperti Dato' Seri Siti Nurhaliza.. #syukurselalu #smile #sitizoners #sitizoner #asian #diva #singer #sitisaida #sitisairah #saerah #malaysia #simplysiti #sitinurhaliza #hijab #instagram #indonesia #diva #singer #malaysianbeautifulheart

Melepas segala perasaan 😄😄😄🎤🎤#thebestsong #segalaperasaan #sitizoner @ctdk @rozisangdewi

#263 Jom Undi Lagu - Lagu yg jarang dinyanyikan secara live oleh @ctdk di dalam konsert atau persembahan.
.
.
.
.
Twitter : @peminat_ctdk
#sitizonermemilih #sitizoner #ctdk #dsct

Kesilapanku keegoanmu...
Begitulah katanyaaa..hahahhaa
P/S: lagu ni xda kena mengena dgn mood iolss k..suka2 je hahahaha
#kesilapankukeegoanmu
#coversuka2je
#janganseriussangatdiknon
#smile
#lirikMainTembakJehahahahahaha
#lol
#Sitizoner

#Repost @bobofahad: Kata Bunda @hke57, saat mendapat perkhabaran yang Bonda Ratu kini sedan hamil, hatinya membuak-buak utk bertemu dengan @ctdk .

Tidak lengkap rasanya jika tidak menziarah dan mengucapkan sendiri tahniah kepada si pelantun Segala Perasaan itu.

Dan doanya dijawab Tuhan apabila petang Ahad lalu, dua legenda ini berkesampatan untuk bersua sekali gus melepaskan perasaan rindu masing2.

BH bertuah kerana berjaya merakamkan detik2 manis itu untuk tatapan pembacanya. ❤ both of u.

#myarticle #bh #hip #beritahiburan #entertainment #sitinurhaliza #sitizoner #hettykoesendang
#wednesdaypaper #friendship #love

@Regranned from @bobofahad - Kata Bunda Hetty, saat mendapat perkhabaran yang Bonda Ratu kini sedan hamil, hatinya membuak-buak utk bertemu dengan Siti.

Tidak lengkap rasanya jika tidak menziarah dan mengucapkan sendiri tahniah kepada si pelantun Segala Perasaan itu.

Dan doanya dijawab Tuhan apabila petang Ahad lalu, dua legenda ini berkesampatan untuk bersua sekali gus melepaskan perasaan rindu masing2.

BH bertuah kerana berjaya merakamkan detik2 manis itu untuk tatapan pembacanya. ❤ both of u.

#myarticle #bh #hip #beritahiburan #entertainment #sitinurhaliza #sitizoner #hettykoesendang
#wednesdaypaper #friendship #love - #regrann

Kata Bunda Hetty, saat mendapat perkhabaran yang Bonda Ratu kini sedan hamil, hatinya membuak-buak utk bertemu dengan Siti.

Tidak lengkap rasanya jika tidak menziarah dan mengucapkan sendiri tahniah kepada si pelantun Segala Perasaan itu.

Dan doanya dijawab Tuhan apabila petang Ahad lalu, dua legenda ini berkesampatan untuk bersua sekali gus melepaskan perasaan rindu masing2.

BH bertuah kerana berjaya merakamkan detik2 manis itu untuk tatapan pembacanya. ❤ both of u.

#myarticle #bh #hip #beritahiburan #entertainment #sitinurhaliza #sitizoner #hettykoesendang
#wednesdaypaper #friendship #love

Most Popular Instagram Hashtags