#SihatituJihad

MOST RECENT

Tak semua yang kau impikan bisa terwujud, tak semua yang kau harapkan bisa menjadi nyata, dan tak semua cinta yang kau dambakan bisa membuatmu bahagia #lfl #b #jogjakartans #indonesia #tft #akuanakindonesia #sihatitujihad #amerika #jokowi #h

*** [Kangen Water pilihan para doktor] *** Jika para doktor, scientists, nutritionists ini memilih kangen water kenapa anda masih pikir-pikir?
Sihat itu PILIHAN.
Sihat itu IBADAH
Sihat itu JIHAD

Jika ada cara mudah untuk sihat dengan minum Air Kangen kenapa mesti milih cara yang susah.๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh, Pulapol Jalan Semarak, Setapak) .

Info lanjut boleh WhatsApp /Call โ˜Žโœ‰ :

Atau klik terus kat sini:
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60129555931 (Hamizah Hassan)

www.wasap.my/60179533793 (Harmaizura Hassan)

Kangen Independent Distributor

#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#kangenmalaysia
#kangendistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#DakwahAirSihat
#alkalizedionizedwater
#waterionizer
#AntiCancer
#SihatItuJihad
#SihatItuIbadah
#HealthyWater
#HealingWater
#premiumwater
#1rumah1mesinkangen

Pemimpin semua ni bijak & sihat bertenaga belaka minum air Alkali Kangen.
.
Ciri-ciri air Alkali Kangen:
๐Ÿ’œ Kaya Anti Oksida (Anti Penuaan / awet muda)
๐Ÿ’œ bersifat Alkali (Air yang sihat untuk diminum)
๐Ÿ’œ Micro Clustering (Mudah menyerap dalam darah kerana sifat air yang halus)
.
Air Alkali Kangen air sehat. Bukan Ubat.
.
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#kangenmalaysia
#kangendistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#DakwahAirSihat
#alkalizedionizedwater
#waterionizer
#AntiCancer
#SihatItuJihad
#SihatItuIbadah
#HealthyWater
#HealingWater
#premiumwater
#1rumah1mesinkangen

<<<SIMPTOM MUSIM RAYA>>> Badan tak selesa...
Ada yang dah mula demam, batuk & selesema.
Juadah raya semua telan. Selagi tak kenyang tak berhenti makan & minum. ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ๐Ÿ˜œ
Setiap kali makan berselang seli minum air manis, sejuk berais & ada yang minum air bikarbonat.

75% kandungan badan kita adalah air. Jadi cukupkan keperluan air putih dalam badan.

Migrain - minumlah air kangen
Rasa nak demam - minumlah air kangen
Semput menyerang - minumlah air kangen
Perut tak selesa - minumlah air kangen
Darah naik - minumlah air kangen
Gula naik - minumlah air kangen
Perut naik - minumlah air kangen
Sembelit - minumlah air kangen
Batuk2 sebab hentam ais - minumlah air kangen

Tapi kan... kenapa nak tunggu sakit or tak sihat baru nk minum air kangen??? Ubahlah dari sekarang. InsyaAllah badan sihat bertenaga. Segalanya dengan izin Allah juga. Tugas kita adalah berikhtiar & beringat.๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช๐Ÿ’ช 3 ciri-ciri utama;
๐Ÿ’ฆKaya Anti Oksida (Anti Penuaan / awet muda)
๐Ÿ’ฆ bersifat Alkali (Air yang sihat untuk diminum)
๐Ÿ’ฆMicro Clustering (Mudah menyerap dalam darah kerana sifat air yang halus)
#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMalaysia
#KangenDistributor
#KangenMachine
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#DakwahAirSihat
#alkalizedionizedwater
#waterionizer
#AntiCancer
#SihatItuJihad
#SihatItuIbadah
#HealthyWater
#HealingWater
#premiumwater
#1rumah1mesinkangen

Syukur Alhamdulillah...
Cukup bekalan Air Kangen & set beauty sepanjang perjalanan balik kampung dari
Kemaman-Kelantan-Kemaman pada raya ketiga hingga raya kelima semalam.
Allah permudahkan kesihatan & urusan kami.

#KangenWater
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#DakwahAirSihat
#alkalizedionizedwater
#waterionizer
#AntiCancer
#SihatItuJihad
#SihatItuIbadah
#HealthyWater
#HealingWater
#premiumwater

Assalamualaikum semua adik kakak mummy gojes penyayang ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜
.

Hari Raya Hari Lebaran
Badan yang kurus naik melebar
Jus Aura Ibunda jadi pilihan
Badan selim suami bahagia senyum melebar
.
Hari Raya mesti banyak Open House sana sinun kan?
Mesti banyak pelbagai makanan yang Best dan rare. Penuh hidangan juadah makanan atas meja..Makan mesti tak ingat kan? ๐Ÿ˜‹ Bulan Syawal ni mesti berat badan naik melambung..
.
Adik kakak dan mak gojes dah makan banyak..tetiba baju uolls dah sendat mendat.๐Ÿ˜„
Jangan risau..Jom kita amalkan minum Jus Aura Ibunda. Gabungan padu makanan sunnah buah- buahan dan herba semulajadi mampu bantu kempiskan perut, harmonikan hormon dan seimbangkan berat badan uolls. ๐Ÿ’“
.
.
Jom mak jemah..kita sihat dan comel berjemaah dengan amalan berterusan Jus Aura Ibunda. Confirm En Suami menjeling tersenyum puas tengok uolls setanding anak gadis remaja. ๐Ÿ˜๐ŸŒน
.
.
Ketik wasap ni haa..011-10195445 Intan

1 botol RM48
.
.
#jusauraibunda
#halal
#sihatitujihad
#sihatberjemaah
#bidadarihatisuami
#terapibahagia
#terapiinstagram

Nmpk mcm toy je kan? Ni lah yg Cikcha kne hadap pasni...๐Ÿ˜… #lakinaksado
#bininakselimsketjerr๐Ÿ˜
#binabadanmalaysia
#sihatitujihad

Kutip buah cherry segar atau kami orang kelantan panggil buah kekukkk tapi orang kampung lain panggil buah apa ek? Dah puas makan ketupat lemang now nak makan yang fresh lak buah petik depan tangga rumah ๐Ÿ˜Š#tengkuasmadi #behealthyismychoice #sihatitujihad #syawal

Raya ke 4 mood membakar lemak hasil simpanan dari rendang ,ketupat & kuih muih #syawal #tengkuasmadi #aidilfitri #behealthyismychoice #sihatitujihad

<<< Mesin Kangen ikut balik Kemaman >>> Mesin Kangen sangat comel dan portable mudah dipasang dan dibawa ke mana sahaja termasuk balik kampung, travel holiday atau nak ke luar negara. Bawak je. Tiada masalah pun. ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜‰๐Ÿ˜˜ Plug n play je๐Ÿ‘๐Ÿป๐Ÿ’ฆ Best ada Mesin Kangen aka private doctor ni๐Ÿ’œ

Jom hijrah kehidupan menjadi lebih sihat dengan Ubah Air kepada Healthy Kangen Water๐Ÿค—๐Ÿ’ฆ Sihat itu Ibadah.๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh, Gombak, Wangsamaju, Pulapol Jalan Semarak, Setapak) .

Info lanjut boleh WhatsApp /Call โ˜Žโœ‰ :

Atau klik terus kat sini:
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60129555931 (Hamizah Hassan)

www.wasap.my/60179533793 (Harmaizura Hassan)

Kangen Independent Distributor

#KangenWater
#KangenMastermind
#kangenmalaysia
#kangendistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#DakwahAirSihat
#alkalizedionizedwater
#waterionizer
#AntiCancer
#SihatItuJihad
#SihatItuIbadah
#HealthyWater
#HealingWater
#premiumwater
#1rumah1mesinkangen

*** [Kangen Water pilihan para doktor] *** Jika para doktor, scientists, nutritionists ini memilih kangen water kenapa anda masih pikir-pikir?
Sihat itu PILIHAN.
Sihat itu IBADAH
Sihat itu JIHAD

Jika ada cara mudah untuk sihat dengan minum Air Kangen kenapa mesti milih cara yang susah.๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh, Pulapol Jalan Semarak, Setapak) .

Info lanjut boleh WhatsApp /Call โ˜Žโœ‰ :

Atau klik terus kat sini:
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60129555931 (Hamizah Hassan)

www.wasap.my/60179533793 (Harmaizura Hassan)

Kangen Independent Distributor

#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#kangenmalaysia
#kangendistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#DakwahAirSihat
#alkalizedionizedwater
#waterionizer
#AntiCancer
#SihatItuJihad
#SihatItuIbadah
#HealthyWater
#HealingWater
#premiumwater
#1rumah1mesinkangen

Jika Anda Pesakit Kanser, Bagus Baca Buku Ini.
Jika Anda Waris Pesakit Kanser, Bagus Baca Buku Ini.
Jika Anda Suami Kepada Pesakit Kanser, Bagus Baca Buku Ini.
Altenatif Terbaik Untuk Air Minuman Orang Kanser Adalah Kangen Water.
Buku Ini Menamakan Air Ionizer ini pH11.5 sebagai Alternatif NO1 Untuk Terapi KANSER.
Recommended by AACI (American Anti Cancer Institute)

www.americanaci.org
โ˜ info lanjut boleh rujuk link ni

Tisu BARAH atau KANSER adalah BERASID.
Tisu SIHAT adalah ALKALI... ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ Saya Sendiri Menyaksikan Dengan Mata Kepala Telinga Hidung PP Saya Bagaimana Seorang Pesakit Kanser Yang Dah Putus Semangat Nak Hidup. Kini Kembali Sihat Asbab Ikhtiar. Kan Allah Dah Janji Semua Sakit Ada Ikhtiar Penawar Nyer, Mati Je Rahsia Allah.

Jom Amalkan Minum Air Kangen.
Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh, Gombak, Wangsamaju, Pulapol Jalan Semarak, Setapak) .

Info lanjut boleh WhatsApp /Call โ˜Žโœ‰ :

Atau klik terus kat sini:
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60129555931 (Hamizah Hassan)

www.wasap.my/60179533793 (Harmaizura Hassan)

Kangen Independent Distributor

#KangenWater
#KangenMastermind
#kangenmalaysia
#kangendistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#DakwahAirSihat
#alkalizedionizedwater
#waterionizer
#AntiCancer
#SihatItuJihad
#SihatItuIbadah
#HealthyWater
#HealingWater
#premiumwater
#1rumah1mesinkangen

Air Kangen BUKAN ubat tapi air yang sangat baik untuk improve general health seisi keluarga. Asasnya sebab 75% badan kita terdiri daripada air. Jika kita jaga yang 75% tu, tak perlulah risau yang 25% lagi tu. Senangkan nak sihat?

Watsap terus kalau nak install mesin kat rumah!

Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh, Gombak, Wangsamaju, Pulapol Jalan Semarak, Setapak) .

Info lanjut boleh WhatsApp /Call โ˜Žโœ‰ :

Atau klik terus kat sini:
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60129555931 (Hamizah Hassan)

www.wasap.my/60179533793 (Harmaizura Hassan)

Kangen Independent Distributor

#KangenWater
#KangenMastermind
#kangenmalaysia
#kangendistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#DakwahAirSihat
#alkalizedionizedwater
#waterionizer
#AntiCancer
#SihatItuJihad
#SihatItuIbadah
#HealthyWater
#HealingWater
#premiumwater
#1rumah1mesinkangen

*** [Kangen Water pilihan para doktor] *** Jika para doktor, scientists, nutritionists ini memilih kangen water kenapa anda masih pikir-pikir?
Sihat itu PILIHAN.
Sihat itu IBADAH
Sihat itu JIHAD

Jika ada cara mudah untuk sihat dengan minum Air Kangen kenapa mesti milih cara yang susah.๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡๐Ÿ˜‡ Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh, Pulapol Jalan Semarak, Setapak) .

Info lanjut boleh WhatsApp /Call โ˜Žโœ‰ :

Atau klik terus kat sini:
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60129555931 (Hamizah Hassan)

www.wasap.my/60179533793 (Harmaizura Hassan)

Kangen Independent Distributor

#KangenWater
#KangenMastermind
#KangenMachine
#kangenmalaysia
#kangendistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#DakwahAirSihat
#alkalizedionizedwater
#waterionizer
#AntiCancer
#SihatItuJihad
#SihatItuIbadah
#HealthyWater
#HealingWater
#premiumwater
#1rumah1mesinkangen

Ibu bapa semakin menua.
Hadiahkan buat mereka Mesin Kangen untuk kesihatan mereka. Usah biarkan ibu bapa berulang ke hospital hingga dijemput Allah tika bergantung makan ubat hingga akhir hayat mereka. Ajal maut urusan Allah.
Tapi untuk sihat perlu jihad agar ibadah lebih sempurna.
100% bergantung ubat BAHAYA dan boleh rosakkan buah pinggang ibu bapa atau ahli keluarga kite.
.
Ciri-ciri UTAMA Air Kangen:
๐Ÿ’œ Kaya Anti Oksida (Anti Penuaan / awet muda)
๐Ÿ’œ bersifat Alkali (Air yang sihat untuk diminum)
๐Ÿ’œ Micro Clustering (Mudah menyerap dalam darah kerana sifat air yang halus)
.
Air Alkali Kangen air sihat bukan ubat.
.
Hidayah itu milik Allah. Hanya yang terpilih akan melihat dari mata hati untuk tukar air demi keluarga tercinta. .
Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh, Gombak, Wangsamaju, Pulapol Jalan Semarak, Setapak) .

Info lanjut boleh WhatsApp /Call โ˜Žโœ‰ :

Atau klik terus kat sini:
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60129555931 (Hamizah Hassan)

www.wasap.my/60179533793 (Harmaizura Hassan)

Kangen Independent Distributor

#KangenWater
#KangenMastermind
#kangenmalaysia
#kangendistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#DakwahAirSihat
#alkalizedionizedwater
#waterionizer
#AntiCancer
#SihatItuJihad
#SihatItuIbadah
#HealthyWater
#HealingWater
#premiumwater
#1rumah1mesinkangen

Air Kangen AIR SIHAT bukan Ubat...๐Ÿค—๐Ÿค—๐Ÿค— Air Alkali Kangen adalah IONIZER WATER TERBAIK untuk mengalkalikan badan yang penuh dengan asid.
PUNCA segala PENYAKIT adalah kerana badan kita berasid. ๐Ÿ’ฆKangen Water adalah Alkaline Ionized Water terbaik.
๐Ÿ’ฆSistem Air Kangen bebas toksik untuk proses detoksifikasi, mencegah & membantu penyakit kronik.
๐Ÿ’ฆMenghasilkan Air pH11.5. Air Ini Disaran Sebagai Alternatif NO1 Untuk Terapi KANSER.
Recommended by AACI (American Anti Cancer Institute)

www.americanaci.org
โ˜ info lanjut boleh rujuk link ni ๐Ÿ’ง1 Mesin dengan 7pH Air (pelbagai kegunaan)
๐Ÿ’งMedical Grade device from Japan ISO 13485 Since 1974.
๐Ÿ’งEnagic mendapat GOLD SEAL AWARD - pemegang tunggal sijil ini di dunia dalam kategori water ionizer.
๐Ÿ’งTelah dipasang di lebih 300 Hospital di Jepun.
๐Ÿ’งTechnology and R&D for more than 43years in Water Ionizer Industry๐ŸŒŸ.
๐Ÿ’งMesin Kangen diakui 6500 doktor dan telah digunakan selama 44 tahun dengan rekod yang baik.
๐Ÿ’งJangka hayat mesin sehingga 25-30 tahun
๐Ÿ’งBoleh SEDEKAHKAN air pada yang memerlukan
๐Ÿ’งBoleh guna untuk meningkatkan kesihatan tubuh badan, kecantikan luaran & dalaman.

CEGAH SEBELUM PARAH.
BERINGAT SEBELUM KENA.
JIMAT SEBELUM SAKIT.

Tisu BARAH atau KANSER adalah BERASID.
Tisu SIHAT adalah ALKALI... ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ๐Ÿ’œ 3 ciri-ciri utama;
๐Ÿ’œ Kaya Anti Oksida (Anti Penuaan / awet muda)
๐Ÿ’œ bersifat Alkali (Air yang sihat untuk diminum)
๐Ÿ’œ Micro Clustering (Mudah menyerap dalam darah kerana sifat air yang halus)
Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh, Gombak, Wangsamaju, Pulapol Jalan Semarak, Setapak) .

Info lanjut boleh WhatsApp /Call โ˜Žโœ‰ :

Atau klik terus kat sini:
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60129555931 (Hamizah Hassan)

www.wasap.my/60179533793 (Harmaizura Hassan)

Kangen Independent Distributor

#KangenWater
#KangenMastermind
#kangenmalaysia
#kangendistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#DakwahAirSihat
#alkalizedionizedwater
#waterionizer
#AntiCancer
#SihatItuJihad
#SihatItuIbadah
#HealthyWater
#HealingWater
#premiumwater
#1rumah1mesinkangen

Conventional medicine - mengubati sakit. You ambil ubat ni dan makan. Habis ubat ambil lagi ya. Kalu tak baik lagi saya increase kan dosage nya.

Alternative medicine - mencegah. Tukar diet, senaman etc. Jadi tak payah bergantung pada ubat-ubatan.

75% kandungan badan kita adalah air. Tukar air yang diminum kepada air sihat yang berkualiti, selamat & bersih.
.
Ciri-ciri air Kangen:
๐Ÿ’œ Kaya Anti Oksida (Anti Penuaan / awet muda)
๐Ÿ’œ bersifat Alkali (Air yang sihat untuk diminum)
๐Ÿ’œ Micro Clustering (Mudah menyerap dalam darah kerana sifat air yang halus)
.
Air Alkali Kangen air sehat. Bukan Ubat.
.
Pada yang dah saya sharekan info namun masih memandang ringan itu bukan salah saya. Hidayah milik Allah. Hanya yang terpilih akan melihat dari mata hati utk tukar air demi keluarga tercinta. .
.
Untuk DEMO & mencuba Air Kangen PERCUMA (area Shah Alam, Puncak Alam, Sungai Buloh, Gombak, Wangsamaju, Pulapol Jalan Semarak, Setapak) .

Info lanjut boleh WhatsApp /Call โ˜Žโœ‰ :

Atau klik terus kat sini:
๐Ÿ“ฒ www.wasap.my/60129555931 (Hamizah Hassan)

www.wasap.my/60179533793 (Harmaizura Hassan)

Kangen Independent Distributor

#KangenWater
#KangenMastermind
#kangenmalaysia
#kangendistributor
#ChangeYourWaterChangeYourLife
#AirKangenAirSihatBukanUbat
#DakwahAirSihat
#alkalizedionizedwater
#waterionizer
#AntiCancer
#SihatItuJihad
#SihatItuIbadah
#HealthyWater
#HealingWater
#premiumwater
#1rumah1mesinkangen

Most Popular Instagram Hashtags