#shah_alam

1683 posts

TOP POSTS

siapa yang ingat lagi time ni.... ^_^
#throwback
#rindu
#shah_alam

#SHAH_ALAM
Mari2 cepat..siapa cepat dia dapat..masih banyak lagi kekosongan tempat duduk untuk dipenuhi .

Hari punye cerita. ..
Antara seminar paling best aq pergi. #Dewan_Jubli_Perak_Sultan_Abdul_Aziz
#Shah_Alam

Keep calm and stay cool in igloo
#shah_alam
#i-city
#snowalk

MOST RECENT

شهر رمضان مناسبة للفرح في ماليزيا، وهو وقت يجذب المسلمين من غير الماليزيين للذهاب في رحلة إلى هناك وتجربة شيء مختلف عما عهدوه، فالحيوية تملأ المكان، والأسواق تعج بالمشترين وتعبق بروائح الطعام والتوابل وما لذ وطاب، تعالوا معنا في رحلة جميلة لنتعرف على رمضان في ماليزيا، كيف يتحول هذا البلد إلى "خلية نحل" نشيطة مُنتجة ومفيدة!
#Ramadan #TourismMalaysia #DekatJa #Shah_Alam #سياحة #ماليزيا #الماز #السعودية #رمضان_كريم #رمضان_يجمعنا #رمضان_ماليزيا #رمضان_2017 #صيف_2017 #اجازة #سفر #سياحة #العرب_في_ماليزيا #رمضان_في_ماليزيا

#SHAH_ALAM
Mari2 cepat..siapa cepat dia dapat..masih banyak lagi kekosongan tempat duduk untuk dipenuhi .

Abam "Pencetus Ummah" ni pun beli untuk yang tersayang. Korang sayang sape? Cecite cecite #susu #SKKM #susu_kambing_kurma_madu_platinum #business #hot #artist #pencetusummah #handsome #lawak #selangor #shah_alam

Tahun lepas piala malaysia jumpa selangor di tempat yang sama, tahun ini piala fa jumpa pahang di stadium keramat... Adakah kedah boleh menjulang kejayaan sekali lagi
#dua_stadium_keramat #kedah #shah_alam #Mei #20 #piala_fa #aku_turun_stadium #ole_ole #ole_ole #ole_ole #ole_ole #oleeeeeeee

They are the great animator... Great teacher... I always learn from them and they never ever get bored to teach me... Thanks...really love this memory... #animator #animation #les_copaque #shah_alam #boy #girl #leader #fun #learn #learning

Nikmati hari cuti 😎
#Jalan²
#Shah_Alam
#Peace_Yoww

Best kan dpat berkumpul dengan family
Dapat makan bersama sama #Richnuts cookies
Lagi lagi pakat dok berebut balang biskut tu
Memang best sangat ai tell u

Jom ber #richnut petang ni.. Nak COD area #Shah_Alam boleh wassap KakZai ye

Ni no phone #KakZai 👉 019 4734 280

Most Popular Instagram Hashtags