[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#Sarawak

MOST RECENT

GSHOCK

MATERIAL :RUBBER
Color : Refer Picture
Gender : WOMEN/MEN
Condition : NEW With BOX
GRED : AAA
========================= Spec Ringkas : ✅ 1 Month Warranty
✅ Digital & Analog Function
✅ Rubber Material
✅ Water ressist
✅ Sesuai untuk abam2 kacak & sisto2 Rare
✅ Condition NEW With Box
✅Include Tin Gshock & Postage Semenanjung
✅ADD RM 5 Sabah/Sarawak
Harga Pasaran :RM 70 #mekapmurahjombelimurah2je#bajusetmurah#coklatviral#jamcantik#jumpsuitmurah#ukm#semenyih#bangi#makeupmurahmalaysia #pemborongmakeupmurah #jamviral#shoppingmurah2je#kedah#sabah#sarawak#sgchua#sbpbanting#smksaujanaimpian#smsainsselangor#highschoolkajang#topirare

GSHOCK

MATERIAL :RUBBER
Color : Refer Picture
Gender : WOMEN/MEN
Condition : NEW With BOX
GRED : AAA
========================= Spec Ringkas : ✅ 1 Month Warranty
✅ Digital & Analog Function
✅ Rubber Material
✅ Water ressist
✅ Sesuai untuk abam2 kacak & sisto2 Rare
✅ Condition NEW With Box
✅Include Tin Gshock & Postage Semenanjung
✅ADD RM 5 Sabah/Sarawak
Harga Pasaran :RM 70 #mekapmurahjombelimurah2je#bajusetmurah#coklatviral#jamcantik#jumpsuitmurah#ukm#semenyih#bangi#makeupmurahmalaysia #pemborongmakeupmurah #jamviral#shoppingmurah2je#kedah#sabah#sarawak#sgchua#sbpbanting#smksaujanaimpian#smsainsselangor#highschoolkajang#topirare

GSHOCK

MATERIAL :RUBBER
Color : Refer Picture
Gender : WOMEN/MEN
Condition : NEW With BOX
GRED : AAA
========================= Spec Ringkas : ✅ 1 Month Warranty
✅ Digital & Analog Function
✅ Rubber Material
✅ Water ressist
✅ Sesuai untuk abam2 kacak & sisto2 Rare
✅ Condition NEW With Box
✅Include Tin Gshock & Postage Semenanjung
✅ADD RM 5 Sabah/Sarawak
Harga Pasaran :RM 70 #mekapmurahjombelimurah2je#bajusetmurah#coklatviral#jamcantik#jumpsuitmurah#ukm#semenyih#bangi#makeupmurahmalaysia #pemborongmakeupmurah #jamviral#shoppingmurah2je#kedah#sabah#sarawak#sgchua#sbpbanting#smksaujanaimpian#smsainsselangor#highschoolkajang#topirare

GSHOCK

MATERIAL :RUBBER
Color : Refer Picture
Gender : WOMEN/MEN
Condition : NEW With BOX
GRED : AAA
========================= Spec Ringkas : ✅ 1 Month Warranty
✅ Digital & Analog Function
✅ Rubber Material
✅ Water ressist
✅ Sesuai untuk abam2 kacak & sisto2 Rare
✅ Condition NEW With Box
✅Include Tin Gshock & Postage Semenanjung
✅ADD RM 5 Sabah/Sarawak
Harga Pasaran :RM 70 #mekapmurahjombelimurah2je#bajusetmurah#coklatviral#jamcantik#jumpsuitmurah#ukm#semenyih#bangi#makeupmurahmalaysia #pemborongmakeupmurah #jamviral#shoppingmurah2je#kedah#sabah#sarawak#sgchua#sbpbanting#smksaujanaimpian#smsainsselangor#highschoolkajang#topirare

GSHOCK

MATERIAL :RUBBER
Color : Refer Picture
Gender : WOMEN/MEN
Condition : NEW With BOX
GRED : AAA
========================= Spec Ringkas : ✅ 1 Month Warranty
✅ Digital & Analog Function
✅ Rubber Material
✅ Water ressist
✅ Sesuai untuk abam2 kacak & sisto2 Rare
✅ Condition NEW With Box
✅Include Tin Gshock & Postage Semenanjung
✅ADD RM 5 Sabah/Sarawak
Harga Pasaran :RM 70 #mekapmurahjombelimurah2je#bajusetmurah#coklatviral#jamcantik#jumpsuitmurah#ukm#semenyih#bangi#makeupmurahmalaysia #pemborongmakeupmurah #jamviral#shoppingmurah2je#kedah#sabah#sarawak#sgchua#sbpbanting#smksaujanaimpian#smsainsselangor#highschoolkajang#topirare

GSHOCK

MATERIAL :RUBBER
Color : Refer Picture
Gender : WOMEN/MEN
Condition : NEW With BOX
GRED : AAA
========================= Spec Ringkas : ✅ 1 Month Warranty
✅ Digital & Analog Function
✅ Rubber Material
✅ Water ressist
✅ Sesuai untuk abam2 kacak & sisto2 Rare
✅ Condition NEW With Box
✅Include Tin Gshock & Postage Semenanjung
✅ADD RM 5 Sabah/Sarawak
Harga Pasaran :RM 70 #mekapmurahjombelimurah2je#bajusetmurah#coklatviral#jamcantik#jumpsuitmurah#ukm#semenyih#bangi#makeupmurahmalaysia #pemborongmakeupmurah #jamviral#shoppingmurah2je#kedah#sabah#sarawak#sgchua#sbpbanting#smksaujanaimpian#smsainsselangor#highschoolkajang#topirare

GSHOCK

MATERIAL :RUBBER
Color : Refer Picture
Gender : WOMEN/MEN
Condition : NEW With BOX
GRED : AAA
========================= Spec Ringkas : ✅ 1 Month Warranty
✅ Digital & Analog Function
✅ Rubber Material
✅ Water ressist
✅ Sesuai untuk abam2 kacak & sisto2 Rare
✅ Condition NEW With Box
✅Include Tin Gshock & Postage Semenanjung
✅ADD RM 5 Sabah/Sarawak
Harga Pasaran :RM 70 #mekapmurahjombelimurah2je#bajusetmurah#coklatviral#jamcantik#jumpsuitmurah#ukm#semenyih#bangi#makeupmurahmalaysia #pemborongmakeupmurah #jamviral#shoppingmurah2je#kedah#sabah#sarawak#sgchua#sbpbanting#smksaujanaimpian#smsainsselangor#highschoolkajang#topirare

🤙🏻YOUTH ART CLUB🤙🏻
adalah hasil inisiatif belia di MUKAH dinaungi oleh Belia Parlimen Mukah,
bertujuan untuk :
1. Mengumpulkan bakat-bakat seni di satu platform iaitu YOUTH ART CLUB
2. Menjadi tempat untuk para belia yang memiliki bakat seni untuk menunjukkan dan memperkembangkan bakat seni masing2.
3. Membantu para belia yang berbakat seni untuk memasarkan dan memajukan hasil seni yang kreatif yang ditonjolkan oleh para ahli yang berdaftar.
4. Menjadi platform untuk para belia meluahkan idea yang bernas demi meningkatkan kualiti bidang seni di MUKAH
5. Menaikkan nama MUKAH dipersada seni pada mana2 peringkat di dunia. ⏳⏳⏳⏳⏳⏳
Syarat-syarat penyertaan :
1. Berumur tidak melebihi 17-39 tahun
2. Warganegara Malaysia
3. Mempunyai bakat dan minat yang tinggi dalam bidang seni yang diceburi
4. Mempunyai pengetahuan yang tinggi dalam bidang seni yang disertai ❓❓❓❓❓❓❓
Bagaimana sekiranya anda memiliki bakat atau hasil kreatif namun usia telah menjangkau 40 tahun?
✅JANGAN RISAU!
Kami akan menjemput anda untuk persembahan-persembahan tertentu pada masa akan datang dan anda diberi peluang untuk menjadi mentor dan mengasah bakat-bakat baru dalam bidang anda untuk kemajuan dan pendedahan kepada masyarakat tempatan. ❓❓❓❓❓❓❓
Hasil kreatif anda telah anda usahakan tapi belum mendapat sambutan yang memberangsangkan? ✅Kami sedia membantu anda! Dengan adanya program-program yang akan dijalankan kelak, kami akan membantu anda mempromosikan hasil kreatif anda melalui social media kami, dan kami akan menyediakan tempat untuk anda mempamerkan hasil barangan kreatif yang anda telah usahakan. 📝DAFTARLAH SEKARANG SEBAGAI AHLI YOUTH ART CLUB! 📌Cari kami di Pusat Kegiatan Belia Mukah (Bangunan MDDM Lama) untuk mendaftar sebagai ahli! *
💵*YURAN sebanyak RM20 akan dikenakan untuk pendaftaran.

Klik link pada bio untuk mendaftar sebagai ahli!
TERIMA KASIH!
#yac #youthartclub #mensfashion #hairstyles #haircolor #haircut #hair #barber #barbershop #barberlife #barbershopconnect #mukah #sarawak #youth #artist

.
Pre-order 19/2 - 12/3
Estimated Delivery 13 - 16/3
Price exclude postage
.
High quality moss crepe
Nursing and wudhu friendly
Back Zip (Bottom)
Available in 4 Sizes (XS, S, M & L)
Model is wearing XS size
.
Whatsapp 60129040303 for order
.
#bandarbarubangi #bangisentral #bangi #kajang #serdang #putrajaya #kualalumpur #shahalam #bangsar #selangor #mersing #johor #kotatinggi #pahang #kuantan #kelantan #kotabharu #terengganu #perak #perlis #melaka #kedah #sabah #sarawak #pulaupinang #seremban #negerisembilan

.
Pre-order 19/2 - 12/3
Estimated Delivery 13 - 16/3
Price exclude postage
.
High quality moss crepe
Nursing and wudhu friendly
Back Zip (Bottom)
Available in 4 Sizes (XS, S, M & L)
Model is wearing XS size
.
Whatsapp 60129040303 for order
.
.
#bandarbarubangi #bangisentral #bangi #kajang #serdang #putrajaya #kualalumpur #shahalam #bangsar #selangor #mersing #johor #kotatinggi #pahang #kuantan #kelantan #kotabharu #terengganu #perak #perlis #melaka #kedah #sabah #sarawak #pulaupinang #seremban #negerisembilan
.

🤙🏻YOUTH ART CLUB🤙🏻
adalah hasil inisiatif belia di MUKAH dinaungi oleh Belia Parlimen Mukah,
bertujuan untuk :
1. Mengumpulkan bakat-bakat seni di satu platform iaitu YOUTH ART CLUB
2. Menjadi tempat untuk para belia yang memiliki bakat seni untuk menunjukkan dan memperkembangkan bakat seni masing2.
3. Membantu para belia yang berbakat seni untuk memasarkan dan memajukan hasil seni yang kreatif yang ditonjolkan oleh para ahli yang berdaftar.
4. Menjadi platform untuk para belia meluahkan idea yang bernas demi meningkatkan kualiti bidang seni di MUKAH
5. Menaikkan nama MUKAH dipersada seni pada mana2 peringkat di dunia. ⏳⏳⏳⏳⏳⏳
Syarat-syarat penyertaan :
1. Berumur tidak melebihi 17-39 tahun
2. Warganegara Malaysia
3. Mempunyai bakat dan minat yang tinggi dalam bidang seni yang diceburi
4. Mempunyai pengetahuan yang tinggi dalam bidang seni yang disertai ❓❓❓❓❓❓❓
Bagaimana sekiranya anda memiliki bakat atau hasil kreatif namun usia telah menjangkau 40 tahun?
✅JANGAN RISAU!
Kami akan menjemput anda untuk persembahan-persembahan tertentu pada masa akan datang dan anda diberi peluang untuk menjadi mentor dan mengasah bakat-bakat baru dalam bidang anda untuk kemajuan dan pendedahan kepada masyarakat tempatan. ❓❓❓❓❓❓❓
Hasil kreatif anda telah anda usahakan tapi belum mendapat sambutan yang memberangsangkan? ✅Kami sedia membantu anda! Dengan adanya program-program yang akan dijalankan kelak, kami akan membantu anda mempromosikan hasil kreatif anda melalui social media kami, dan kami akan menyediakan tempat untuk anda mempamerkan hasil barangan kreatif yang anda telah usahakan. 📝DAFTARLAH SEKARANG SEBAGAI AHLI YOUTH ART CLUB! 📌Cari kami di Pusat Kegiatan Belia Mukah (Bangunan MDDM Lama) untuk mendaftar sebagai ahli! *
💵*YURAN sebanyak RM20 akan dikenakan untuk pendaftaran.

Klik link pada bio untuk mendaftar sebagai ahli!
TERIMA KASIH!

#yac #youthartclub #musician #music #guitar #instrument #ochestra #classical #metal #blues #jazz #mukah #sarawak #audio

DULU MUKA KUSAM SAMPAI MALASNYAA NAK KELUAR RUMAH? .
Haaaa, tapi sekarang dengan ada nya Bccream ni terus muka berseri-seri. Glowinggg giteww! Meh tengok feedback customer kita ni ✨😌✨
.
Bccream dengan facemist green tea memang buat muka kita glowing and fresh je tau. Sape dah try memang confirm tahu best dia mcamana. Confirm jatuh cinta bertimpa timpa ni 🙈
.
Feedback DYXYcosmetics ni hampir 160K. Semua berpuas hati. Yang paling best, ada yang excited sangat cuba. Lepas tu tak sampai sebulan cari kita lagi. Rupanya nak repeat order dekat kakak, adik, mak pulak. 😎✨ Awak awak kat luar masih ragu ragu? Jom cantik dengan dyxy ✨. Nak order pun boleh tau 💗

Whatsapp, 0149597834 Nabilah. Nak Dm pon boleh😊
.
#foundationmalaysia
#themines
#dropshipwanted
#melaka
#terengganu
#muamalaysia
#petalingjaya
#perak
#damansara
#muakl
#sarawak
#setiawangsa
#wangsamaju
#serdang
#kelantan
#muamelaka
#penang
#muautara
#bccreambydyana
#muar
#serikembangan
#kuantan
#muatutorial
#dyxycosmetics
#seremban
#kotatinggi
#sabah
#bangi
#teamFL

GSHOCK

MATERIAL :RUBBER
Color : Refer Picture
Gender : WOMEN/MEN
Condition : NEW With BOX
GRED : AAA
========================= Spec Ringkas : ✅ 1 Month Warranty
✅ Digital & Analog Function
✅ Rubber Material
✅ Water ressist
✅ Sesuai untuk abam2 kacak & sisto2 Rare
✅ Condition NEW With Box
✅Include Tin Gshock & Postage Semenanjung
✅ADD RM 5 Sabah/Sarawak
Harga Pasaran :RM 70 #mekapmurahjombelimurah2je#bajusetmurah#coklatviral#jamcantik#jumpsuitmurah#ukm#semenyih#bangi#makeupmurahmalaysia #pemborongmakeupmurah #jamviral#shoppingmurah2je#kedah#sabah#sarawak#sgchua#sbpbanting#smksaujanaimpian#smsainsselangor#highschoolkajang#topirare

DIOR

LIMITED STOCK‼️‼️‼️ MATERIAL : LEATHER
Color : Refer Picture
Gender : WOMEN
Condition : NEW With BOX
Gred : AAA ========================= Spec Ringkas : ✅ 1 Month warranty
✅ Analog All Function ✅ Glasses
✅ Quality Leather Material
✅ Sesuai untuk sisto2 Rare
✅ Condition NEW With Box
✅ Include Normal Box & Postage
✅ ADD RM5 postage to Sabah/Sarawak
Harga Pasaran :RM 70 #mekapmurahjombelimurah2je#bajusetmurah#coklatviral#jamcantik#jumpsuitmurah#ukm#semenyih#bangi#makeupmurahmalaysia #pemborongmakeupmurah #jamviral#shoppingmurah2je#kedah#sabah#sarawak#sgchua#sbpbanting#smksaujanaimpian#smsainsselangor#highschoolkajang#topirare

DIOR

LIMITED STOCK‼️‼️‼️ MATERIAL : LEATHER
Color : Refer Picture
Gender : WOMEN
Condition : NEW With BOX
Gred : AAA ========================= Spec Ringkas : ✅ 1 Month warranty
✅ Analog All Function ✅ Glasses
✅ Quality Leather Material
✅ Sesuai untuk sisto2 Rare
✅ Condition NEW With Box
✅ Include Normal Box & Postage
✅ ADD RM5 postage to Sabah/Sarawak
Harga Pasaran :RM 70 #mekapmurahjombelimurah2je#bajusetmurah#coklatviral#jamcantik#jumpsuitmurah#ukm#semenyih#bangi#makeupmurahmalaysia #pemborongmakeupmurah #jamviral#shoppingmurah2je#kedah#sabah#sarawak#sgchua#sbpbanting#smksaujanaimpian#smsainsselangor#highschoolkajang#topirare

DW6900 JELLY

MATERIAL :RUBBER
Color : Refer Picture
Gender : WOMEN/MEN
Condition : NEW With BOX
GRED : AAA
========================= Spec Ringkas : ✅ 1 Month Warranty
✅ Digital Function
✅ Rubber Material
✅ Water ressist
✅ Sesuai untuk abam2 kacak & sisto2 Rare
✅ Condition NEW With Box
✅Include Tin Gshock & Postage Semenanjung
✅ADD RM 5 Sabah/Sarawak

Harga Pasaran :RM 70 #mekapmurahjombelimurah2je#bajusetmurah#coklatviral#jamcantik#jumpsuitmurah#ukm#semenyih#bangi#makeupmurahmalaysia #pemborongmakeupmurah #jamviral#shoppingmurah2je#kedah#sabah#sarawak#sgchua#sbpbanting#smksaujanaimpian#smsainsselangor#highschoolkajang#topirare

GSHOCK

MATERIAL :RUBBER
Color : Refer Picture
Gender : WOMEN/MEN
Condition : NEW With BOX
GRED : AAA
========================= Spec Ringkas : ✅ 1 Month Warranty
✅ Digital & Analog Function
✅ Rubber Material
✅ Water ressist
✅ Sesuai untuk abam2 kacak & sisto2 Rare
✅ Condition NEW With Box
✅Include Tin Gshock & Postage Semenanjung
✅ADD RM 5 Sabah/Sarawak
Harga Pasaran :RM 70 #mekapmurahjombelimurah2je#bajusetmurah#coklatviral#jamcantik#jumpsuitmurah#ukm#semenyih#bangi#makeupmurahmalaysia #pemborongmakeupmurah #jamviral#shoppingmurah2je#kedah#sabah#sarawak#sgchua#sbpbanting#smksaujanaimpian#smsainsselangor#highschoolkajang#topirare

Most Popular Instagram Hashtags