[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#rompinpahang

1609 posts

TOP POSTS

Saya org kampung, Sgt sukakan suasana kampung, rumah kampung, masakan kampung dan pantai.. siapa suka juga? Angkat tangan.. 🙋🏻‍♀️😘
.
.
#LanjutHotel #Pahang #RompinPahang #lanjutgolfandbeachresort

241117 - 261118
Lanjut Beach Resorts
#rompinpahang

Otw to kampung doakn slmt sampai amin!!!
#rompinpahang

Kek karamel pelangi rm8 2 slice 😚 alhamdulillah dah sold out semua + Balance masuk perut cik ika sikit 😂 kek yg superb sedap ni cik ika jual rm30 je saiz 8 💕 #kekkaramelpelangi #kekmurah #rompin #rompinpahang

Selesai utk hari nie ..
Jom gerakk luuu...
#rompinpahang#peroduaaxia#underbodyteam#rawangselangor #kendurii

Attend wedding @nj_jannah pnjam pelamin ye...fefeeling pgantin jap gn asben @amar_sahidon ..hihihi... #1stjuly2017 #rompinpahang #nailamabok #muntah2 #3xnailatukarbaju

MOST RECENT

Assalam,
Saya pembekal kelapa muda...
Jenis kelapa mataq dan mawar sahaja...
Berminat sila hubungi saya di 0176287750
#pahang
#kuantanfood
#pekanpahang
#rompinpahang
#muadzam
#segamat
#jengka
#tasikchini
#temerloh
#marang
#gombak
#kualalumpurmalaysia
#selangorian
#malaysia
#johor

241117 - 261118
Lanjut Beach Resorts
#rompinpahang

Saya org kampung, Sgt sukakan suasana kampung, rumah kampung, masakan kampung dan pantai.. siapa suka juga? Angkat tangan.. 🙋🏻‍♀️😘
.
.
#LanjutHotel #Pahang #RompinPahang #lanjutgolfandbeachresort

Rumah kampung tepi pantai.. Cantik! ♥️
.
.

Sebenarnya tgh Out station ni.. kat Hotel Lanjut Rompin Pahang. En hubby, tgh siapkan kerja2 RAYSHA DESIGN untuk signage Hotel Lanjut yang baru. Kali ni kita stay kat Chalet pulak sebab hotel penuh. .
.
#lanjuthotel #lanjutrompin #rompin #pahang #rompinpahang

Pandan gula melaka 💕alhamdulillah . terima kasih customer yg self pickup hari ni .rm15 for 3 pcs . #pandangulamelaka #homebaker #homemade #bakerkampung #kualarompin #feldaselendang #rompinpahang

Kek karamel pelangi rm8 2 slice 😚 alhamdulillah dah sold out semua + Balance masuk perut cik ika sikit 😂 kek yg superb sedap ni cik ika jual rm30 je saiz 8 💕 #kekkaramelpelangi #kekmurah #rompin #rompinpahang

ATASI MASALAH LIANG PORI BESAR
.
Jika ada masalah parut berlubang, jerawat, liang pori besar, jeragat, sunburn dan tona kulit tak sekata, HIGHLY RECOMMENDED Collagen Powder ni untuk you all.
.
Sangat sangat berkesan untuk semua common problem pada wanita ni.
.
Selain tu, COLLAGEN POWDER ni pon bantu untuk cerahkan kulit jugak tau. Nak putih satu badan, cuba la consume secara konsisten😘
.
Whatsapp kakfiza untuk harga special, servis terbaik dan exclusive consultation cara consume collagen dengan betul😘
.
FIZA AZIZ
013-9280772
TRUSTED SID
#collagenpowder
#collagenpowdershaklee
#hilangkansunburn
#hilangkanjeragat
#ligamenterkoyak
#kecilkanliangpori
#beautycare
#beautyproducts
#beautylover
#beautygirl
#clevergirl
#ligamenttear
#shakleerompin
#shakleekualarompin
#shakleemersing
#shakleeendau
#shaklemuadzamshah
#shakleepekan
#shakleekuantan
#shakleepahang
#unitenmuadzamshah
#politeknikmuadzamshah
#ilpmuadzamshah
#kolejkomunitirompin
#kualarompin
#rompinpahang

COLLAGEN POWDER SHAKLEE PILIHAN NO.1.
.
Kandungan collagen powder shaklee ni diekstrak daripada sisik ikan merah laut dalam yang berkualiti tinggi dan tulen yang mana bebas dari sebarang pencemaran berbanding haiwan lain.
.
KESAN PENGAMBILAN KOLAGEN
🌼memelihara ketegangan dan keanjalan kulit
🌼memelihara kelembapan kulit
🌼menyokong baik pulih tisu dari kecederaan otot dan tulang
🌼menguatkan otot dan tulang
🌼membantu hati dalam proses detoksifikasi (buang toksin)
🌼memelihara kelenturan sendi
🌼mengurangkan keradangan(inflammation)
🌼membantu pola tidur
🌼memulihkan penyakit saraf dengan membina semula lapisan protein pada saraf.
.
KEBAIKAN COLLAGEN POWDER SHAKLEE:
💜 mengurangkan kedutan pada kulit dan mengecilkan liang roma
💜melembapkan kulit
💜mencerahkan kulit dengan mengurangkan pigmentasi jeragat
💜mengembalikan keanjalan
💜meningkatkan pergerakan
💜menyuburkan
💜menegang payudara dan punggung.
.
Untuk order dan pertanyaan lanjut, boleh hubungi terus menerusi whatsapp. InshaaAllah EXCLUSIVE CONSULTATION special untuk customers kak fiza😘
.
FIZA AZIZ
013-9280772
Your health and beauty consultant
#collagenpowder
#collagenpowdershaklee
#hilangkansunburn
#hilangkanjeragat
#ligamenterkoyak
#kecilkanliangpori
#beautycare
#beautyproducts
#beautylover
#beautygirl
#shakleerompin
#shakleekualarompin
#shakleemersing
#shaklemuadzamshah
#shakleepekan
#shakleepahang
#unitenmuadzamshah
#politeknikmuadzamshah
#ilpmuadzamshah
#kolejkomunitirompin
#kualarompin
#rompinpahang

TESTIMONI SET COLLAGEN POWDER
.
Anda mempunyai masalah:
🔹kulit kusam
🔹berjeragat
🔹bintik hitam
🔹liang pori besar
🔹sunburn
🔹kulit kendur
🔹lingkaran hitam bawah mata
🔹parut jerawat
.
COLLAGEN POWDER adalah ikhtiar terbaik untuk semua masalah di atas.
Konsisten consume dan banyak minum air kosong, in sya Allah, cepat dapat kesan yang diingini.
.
Ramai dah yang cuba dan bagi feedback positive. Jangan terlambat untuk cuba 😉
.
Untuk order dan pertanyaan lanjut, boleh hubungi terus menerusi whatsapp. InshaaAllah EXCLUSIVE CONSULTATION special untuk customer kak fiza😘
.
FIZA
013-9280772
YOUR TRUSTED SID
#collagenpowder
#collagenpowdershaklee
#testimonicollagenpowder
#shakleerompin
#shakleekualarompin
#shakleemersing
#shaklemuadzamshah
#shakleepekan
#shakleepahang
#unitenmuadzamshah
#politeknikmuadzamshah
#ilpmuadzamshah
#kolejkomunitirompin
#kualarompin
#rompinpahang

Semua tau collagen utk kulit cantik kan?
.
Mainly utk yg parut berlubang.
.
U pernah nampak tak org yg ada masalah jerawat then bila jerawat tu dah hilang, tinggalkan kesan parut kat skin sampai berlubang?
Collagen powder paling bagus untuk masalah ni.
.
Tp ada yg tak tau, mereka yg ada masalah otot koyak atau ligament tear pun bagus makan.
.
Kesan dia lebih pantas berbanding dengan set kecantikan shaklee tau.
.
Ramai dah yang cuba dan bagi feedback positive. Jangan terlambat untuk cuba 😉
.
Untuk order dan pertanyaan lanjut, boleh hubungi terus menerusi whatsapp. InshaaAllah EXCLUSIVE CONSULTATION special untuk customer kak fiza😘
.
FIZA
013-9280772
YOUR TRUSTED SID
#collagenpowder
#collagenpowdershaklee
#testimonicollagenpowder
#shakleerompin
#shakleekualarompin
#shakleemersing
#shaklemuadzamshah
#shakleepekan
#shakleepahang
#unitenmuadzamshah
#politeknikmuadzamshah
#ilpmuadzamshah
#kolejkomunitirompin
#kualarompin
#rompinpahang

BERJAYA HAMIL, IKHTIAR DENGAN VIVIX
.
Alhamdulillah, berjaya hamil selepas ikhtiar dengan vivix tak sampai sebotol lagi.
.
BAGAIMANA VIVIX MEMBANTU MENINGKATKAN KESUBURAN?
.
🔹mengandungi RESVERATROL yang sangat tinggi 🔹bertindak sebagai antioksidan yang kuat bagi melindungi sel sel badan kita daripada rosak.
🔹sangat unik kerana mempunyai satu mekanisme yang mampu memperbaiki sel sel yang abnormal,telah teroksida atau rosak.
.
RESVERATROL DALAM VIVIX BERFUNGSI SEBAGAI:
🔹melindungi 'telur' daripada teroksida atau rosak
Jadi, peluang untuk 'telur' yang sihat itu membesar, matang dan seterusnya disenyawakan adalah lebih tinggi.
🔹Membantu dalam kesuburan wanita dan lelaki dengan meningkatkan kualiti benih 'telur'.
🔹Memanjangkan jangka hayat 'telur'.
🔹Meningkatkan peluang persenyawaan
.
Ikhtiar dan doa, InsyaAllah, Allah Maha Mendengar.
Semoga vivix menjadi asbab berjaya hamil😊
.
FIZA AZIZ
013-9280772
TRUSTED SID
#vivix
#ikhtiarhamildenganvivix
#berjayahamildenganvivix
#vivixtonikajaib
#inginhamil
#ikhtiarhamil
#subursuamiisteri
#setkesuburan
#rancanghamil
#hamildengansihat
#cepathamil
#miracledrink
#shakleerompin
#shakleekualarompin
#shakleemersing
#shakleeendau
#shaklemuadzamshah
#shakleepekan
#shakleepahang
#unitenmuadzamshah
#politeknikmuadzamshah
#ilpmuadzamshah
#kolejkomunitirompin
#kualarompin
#rompinpahang

MASTER NANA PON IKHTIAR HAMIL DENGAN VIVIX
.
Selepas 3 tahun menanti cahaya mata, akhirnya, berjaya disahkan hamil asbab konsisten amalkan vivix.
.
Kandungan VIVIX yang sangat tinggi antioksida sangat bagus untuk membaikpulih sel sel yang rosak termasuk organ peranakan dan kesuburan suami dan isteri.
.
Bukan isteri je boleh minum, suami pon boleh minum untuk menghasilkan sperm yang berkualiti dan sihat.
.
Bagi yang sedang berikhtiar hamil, sangat sangat digalakkan untuk cuba berikhtiar dengan VIVIX.
.
Semoga VIVIX menjadi asbab berjaya hamil disamping doa yang tidak putus kepada Maha Pemberi Rezeki😍
.
PROMOSI VIVIX: BELI 2 BOTOL, DISKAUN 5%!!
FREE MEMBERSHIP
FREE POSTAGE
CASH REBATE RM3+.++
.
FIZA AZIZ
013-9280772
TRUSTED SID
#vivix
#ikhtiarhamildenganvivix
#berjayahamildenganvivix
#vivixtonikajaib
#miracledrink
#vivixshaklee
#berjayahamil
#ikhtiarhamil
#minumantonik
#botanicaldrink
#pulihkanselrosak
#ctdk
#bazaarpaknil
#shakleerompin
#shakleekualarompin
#shakleeendau
#shakleemersing
#shaklemuadzamshah
#shakleepekan
#shakleepahang
#unitenmuadzamshah
#politeknikmuadzamshah
#ilpmuadzamshah
#kolejkomunitirompin
#kualarompin
#rompinpahang

IKHTIAR HAMIL DENGAN VIVIX.
.
BAGAIMANA VIVIX MEMBANTU MENINGKATKAN KESUBURAN?
.
🔹mengandungi RESVERATROL yang sangat tinggi 🔹bertindak sebagai antioksidan yang kuat bagi melindungi sel sel badan kita daripada rosak.
🔹sangat unik kerana mempunyai satu mekanisme yang mampu memperbaiki sel sel yang abnormal,telah teroksida atau rosak.
.
RESVERATROL DALAM VIVIX BERFUNGSI SEBAGAI:
🔹melindungi 'telur' daripada teroksida atau rosak
Jadi, peluang untuk 'telur' yang sihat itu membesar, matang dan seterusnya disenyawakan adalah lebih tinggi.
🔹Membantu dalam kesuburan wanita dan lelaki dengan meningkatkan kualiti benih 'telur'.
🔹Memanjangkan jangka hayat 'telur'.
🔹Meningkatkan peluang persenyawaan
.
Ikhtiar dan doa, InsyaAllah, Allah Maha Mendengar.
Semoga vivix menjadi asbab berjaya hamil😊
.
FIZA AZIZ
013-9280772
Your health and beauty consultant
#vivix
#ikhtiarhamildenganvivix
#berjayahamildenganvivix
#vivixtonikajaib
#miracledrink
#shakleerompin
#shakleekualarompin
#shakleemersing
#shaklemuadzamshah
#shakleepekan
#shakleepahang
#unitenmuadzamshah
#politeknikmuadzamshah
#ilpmuadzamshah
#kolejkomunitirompin
#kualarompin
#rompinpahang

Most Popular Instagram Hashtags