[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#relife

42635 posts

TOP POSTS

๐Ÿ“ท
Dah jadian cuyy...
.
.
.
Manga/anime : ReLIFE.
________
-Keroro.
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
ID OA LINE โ†’ wkv5724f (pakai @).
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
Kuy, follow juga โ†“
โ†’@fakta_otaku
โ†’@warung_anime
โ†’@beritaanime
โ†’@lineanime.id
โ†’@anime_sekai_ind
โ†’@animekart_ina
โ†’@wibu_recommended
โ†’@opsaikyou
โ†’@otaku.oi
โ†’@harianotaku
โ†’@sandi_sensei
โ†’@warung.anime
โ†’@vid.anime.comedy
โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–โž–
#anime #manga #animeindo #otaku #otakuindo #animefan #animeworld #relife #hishirochizuru #kaizakiarata #animecouple #animepicture

#PROTTORTA Es ideal para reemplazar en los desayunos y meriendas o colaciones ya que no contienen grasas, harinas, ni azรบcares. Son muy nutritivas, enรฉrgicas y llenadoras. Mejora tu alimentaciรณn y vas a mejorar tu calidad de vida ๐Ÿ‘Œ๐Ÿฝ
Probala en sus diferentes sabores y sentite mรกs saludable!
#BuenaAlimentacion #BuenaVida #ReLife #PROVVIANDA

Gonna spoil it for you fuckers
BUT THEY FINALLY SAID IT!!!! Though holding hands is lewd. But the sad thing is that they only have two months left of relife ;-;
#KaizakiArata #HishiroChizuru #ReLife

This webtoon has a movie adaptation ๐Ÿ˜€
.
His life changes after he meets Yoake Ryou of the ReLife Research Institute, who offers him a drug that can change his appearance to that of a 17-years-old again ๐Ÿ˜
.
Webtoon: #ReLife
Author: #YayoiSou
Rating: 4.85โญโญโญโญ๐ŸŒŸ
Ch/Status: 252/Ongoing
#sliceoflife #highschoollife #love #magic #mangarecommendation #spiritual #supernatural #romance #drama #manga #anime #otaku #mangafan #mangas #mangalover #mangaboy #mangagirl #shoujo #shoujoai #mangashoujo #maturemanga #josei #mangaguy #mangalife #mangacouple #mangacharacter #mangaworld #romancemanga

Wajib nonton ini #Relife liveaction ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ #japan #movie #relife @yuki_sasou @anytime.anime @animanga.community @animegallery.id

ใ€ ๅ‡บ็™บ ใ€‘
.
ๆฒขๅฑฑใฎ็†ฑใๆƒณใ„ใ‚’
ๆœฌๅฝ“ใซใ‚ใ‚ŠใŒใจใ†ใ”ใ–ใ„ใพใ™๏ผ
.
ๆœ€้ซ˜ใฎไปฒ้–“้”ใซ
่ƒŒไธญใ‚’ๆŠผใ•ใ‚Œ
ๆ„Ÿ่ฌใ—ใ‹ใ‚ใ‚Šใพใ›ใ‚“ใ€‚
.
.
ใงใฏใ€่กŒใฃใฆใใพใ™๏ผ๏ผ
.
.
#ๆตทๅค–้€ฒๅ‡บ
#ใ‚ฐใƒญใƒผใƒใƒซ
#ๅฐๆนพ
#ๅฐๅŒ—
#asia
#japan
#taiwan
#taipei
#global
#work
#ReLIFE
#FREEMAN
#็ชใๆŠœใ‘ใ‚‹ #photo #snap #picture #portrait #model #canon #mylife #memory #story #trip #style #goproใฎใ‚ใ‚‹็”Ÿๆดป #ใ‚ซใƒกใƒฉ็”ทๅญ #ๅ†™็œŸๅฅฝใใชไบบใจ็น‹ใŒใ‚ŠใŸใ„ #ๅ†™็œŸๆ’ฎใฃใฆใ‚‹ไบบใจ็น‹ใŒใ‚ŠใŸใ„ #ใƒ•ใ‚กใ‚คใƒณใƒ€ใƒผ่ถŠใ—ใฎ็งใฎไธ–็•Œ #hiromifilm

#RecommendWatch
[Video J-Movie of ReLIFE Live-Action ใƒชใƒฉใ‚คใƒ•]
Genre : Comedy, Drama, Romance, School, Slice of Life.

Plot
Arata Kaizaki (Taishi Nakagawa) berusia 27 tahun dan menganggur. Dia berhenti dari pekerjaan sebelumnya setelah bekerja untuk perusahaan selama 3 bulan. Arata Kaizaki memutuskan untuk ambil bagian dalam program penelitian "ReLIFE." Dia minum obat yang membuatnya terlihat 10 tahun lebih muda dan dia akan bersekolah selama setahun. Di sana, ia jatuh cinta pada siswa SMU Chizuru Hishiro (Yuna Taira)

Cast
#TaishiNakagawa - Arata Kaizaki
#YunaTaira - Chizuru Hishiro
#MahiroTakasugi - Kazuomi Oga
#ElaizaIkeda - Rena Kariu
#SaeOkazaki - An Onoya
#YudaiChiba - Ryo Yoake

#JMOVIE #ReLIFE #ใƒชใƒฉใ‚คใƒ• #ไธญๅทๅคงๅฟ— #ๅนณ็ฅๅฅˆ #้ซ˜ๆ‰็œŸๅฎ™ #ๆฑ ็”ฐใ‚จใƒฉใ‚คใ‚ถ #ๅฒกๅดŽ็ด—็ตต #ๅƒ่‘‰้›„ๅคง #Anime #LiveAction #Japan #ๆ—ฅๆœฌๅ›ฝ #Nihon #JVCelebrity #JVENTERTAINMENT #JapaneseVersus

Sugooiii... Andai saja ada beneran Pill ๐Ÿ’Š Relife.. Mungkin udah kawin lol ๐Ÿ˜‚ :v

#relife #jepang #movie #film

#RELiFe#inspiration to explore

MOST RECENT

Is akey to #relife

'post โ€ โ—„โ’นโ’ถโ“‰โ’บ: 25.09.2017โ–บ

Anime โ†’ Danganronpa

Character โ†’ Chiaki Nanami, Izuru Kamukura and Hajime Hinata

Tags โ†’ [ #danganronpa ] ๐Ÿป [ #shingekinokyojin ] โš”๏ธ [ #nogamenolife ] ๐ŸŽฎ [ #shigatsuwakiminouso ] ๐ŸŽป [ #haikyuu ] ๐Ÿ [ #kurokonobasket ] ๐Ÿ€ [ #noragami ] ๐Ÿ’ฐ [ #shokugekinosoma ] ๐Ÿœ [ #codegeass ] ๐Ÿ‘ [ #yurionice ] โ›ธ [ #kuroshitsuji ] โœก๏ธ [ #mirainikki ] ๐Ÿ”ช [ #aonoexorcist ] ๐Ÿ’™ [ #aoharuride ] ๐Ÿฆ‹ [ #charlotte ] ๐ŸŽฅ [ #onepiece ] ๐Ÿšข [ #fairytail ] ๐Ÿ’ซ [ #hamatora ] ๐Ÿ’‰ [ #swordartonline ] ๐Ÿ—ก [ #fullmetalalchemist ] โ›“ [ #mysticmessenger ] โณ [ #manga ] ๐Ÿ“– [ #manhwa ] ๐Ÿ“ฑ [ #anime ] ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป [ #rfa ] ๐Ÿณ๏ธโ€๐ŸŒˆ [ #killingstalking ] ๐Ÿ’‰ [ #amanlikeyou ] ๐Ÿ““ [ #relife ] ๐ŸŽ‡ [ #blackhaze ] ๐Ÿ–ค [ #bloodbank ] โค๏ธ

'post โ€ โ—„โ’นโ’ถโ“‰โ’บ: 25.09.2017โ–บ

iโ€™m going to leave some posts here โ€˜cause iโ€™m gonna sleep soon. my eyer are dyinโ€™ and i think iโ€™m in tartarus rn. hello cerby

Game โ†’ Danganronpa

Character โ†’ Nagito Komaeda

Artist โ†’ sol- -lux | Tumblr

Tags โ†’ [ #danganronpa ] ๐Ÿป [ #shingekinokyojin ] โš”๏ธ [ #nogamenolife ] ๐ŸŽฎ [ #shigatsuwakiminouso ] ๐ŸŽป [ #haikyuu ] ๐Ÿ [ #kurokonobasket ] ๐Ÿ€ [ #noragami ] ๐Ÿ’ฐ [ #shokugekinosoma ] ๐Ÿœ [ #codegeass ] ๐Ÿ‘ [ #yurionice ] โ›ธ [ #kuroshitsuji ] โœก๏ธ [ #mirainikki ] ๐Ÿ”ช [ #aonoexorcist ] ๐Ÿ’™ [ #aoharuride ] ๐Ÿฆ‹ [ #charlotte ] ๐ŸŽฅ [ #onepiece ] ๐Ÿšข [ #fairytail ] ๐Ÿ’ซ [ #hamatora ] ๐Ÿ’‰ [ #swordartonline ] ๐Ÿ—ก [ #fullmetalalchemist ] โ›“ [ #mysticmessenger ] โณ [ #manga ] ๐Ÿ“– [ #manhwa ] ๐Ÿ“ฑ [ #anime ] ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป [ #rfa ] ๐Ÿณ๏ธโ€๐ŸŒˆ [ #killingstalking ] ๐Ÿ’‰ [ #amanlikeyou ] ๐Ÿ““ [ #relife ] ๐ŸŽ‡ [ #blackhaze ] ๐Ÿ–ค [ #bloodbank ] โค๏ธ

'post โ€ โ—„โ’นโ’ถโ“‰โ’บ: 25.09.2017โ–บ

Game โ†’ Persona 5

Artist โ†’ chipchopclipclop | Tumblr

Tags โ†’ [ #danganronpa ] ๐Ÿป [ #shingekinokyojin ] โš”๏ธ [ #nogamenolife ] ๐ŸŽฎ [ #shigatsuwakiminouso ] ๐ŸŽป [ #haikyuu ] ๐Ÿ [ #kurokonobasket ] ๐Ÿ€ [ #noragami ] ๐Ÿ’ฐ [ #shokugekinosoma ] ๐Ÿœ [ #codegeass ] ๐Ÿ‘ [ #yurionice ] โ›ธ [ #kuroshitsuji ] โœก๏ธ [ #mirainikki ] ๐Ÿ”ช [ #aonoexorcist ] ๐Ÿ’™ [ #aoharuride ] ๐Ÿฆ‹ [ #charlotte ] ๐ŸŽฅ [ #onepiece ] ๐Ÿšข [ #fairytail ] ๐Ÿ’ซ [ #hamatora ] ๐Ÿ’‰ [ #swordartonline ] ๐Ÿ—ก [ #fullmetalalchemist ] โ›“ [ #mysticmessenger ] โณ [ #manga ] ๐Ÿ“– [ #manhwa ] ๐Ÿ“ฑ [ #anime ] ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป [ #rfa ] ๐Ÿณ๏ธโ€๐ŸŒˆ [ #killingstalking ] ๐Ÿ’‰ [ #amanlikeyou ] ๐Ÿ““ [ #relife ] ๐ŸŽ‡ [ #blackhaze ] ๐Ÿ–ค [ #bloodbank ] โค๏ธ

'post โ€ โ—„โ’นโ’ถโ“‰โ’บ: 25.09.2017โ–บ

Game โ†’ Danganronpa

Character โ†’ Nagito Komaeda and Hajime Hinata

Artist โ†’ sol- -lux | Tumblr

Tags โ†’ [ #danganronpa ] ๐Ÿป [ #shingekinokyojin ] โš”๏ธ [ #nogamenolife ] ๐ŸŽฎ [ #shigatsuwakiminouso ] ๐ŸŽป [ #haikyuu ] ๐Ÿ [ #kurokonobasket ] ๐Ÿ€ [ #noragami ] ๐Ÿ’ฐ [ #shokugekinosoma ] ๐Ÿœ [ #codegeass ] ๐Ÿ‘ [ #yurionice ] โ›ธ [ #kuroshitsuji ] โœก๏ธ [ #mirainikki ] ๐Ÿ”ช [ #aonoexorcist ] ๐Ÿ’™ [ #aoharuride ] ๐Ÿฆ‹ [ #charlotte ] ๐ŸŽฅ [ #onepiece ] ๐Ÿšข [ #fairytail ] ๐Ÿ’ซ [ #hamatora ] ๐Ÿ’‰ [ #swordartonline ] ๐Ÿ—ก [ #fullmetalalchemist ] โ›“ [ #mysticmessenger ] โณ [ #manga ] ๐Ÿ“– [ #manhwa ] ๐Ÿ“ฑ [ #anime ] ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป [ #rfa ] ๐Ÿณ๏ธโ€๐ŸŒˆ [ #killingstalking ] ๐Ÿ’‰ [ #amanlikeyou ] ๐Ÿ““ [ #relife ] ๐ŸŽ‡ [ #blackhaze ] ๐Ÿ–ค [ #bloodbank ] โค๏ธ

'post โ€ โ—„โ’นโ’ถโ“‰โ’บ: 25.09.2017โ–บ

Game โ†’ Danganronpa
Character โ†’ Leon Kuwata and Kazuichi Souda

Artist โ†’ sol- -lux | Tumblr

Tags โ†’ [ #danganronpa ] ๐Ÿป [ #shingekinokyojin ] โš”๏ธ [ #nogamenolife ] ๐ŸŽฎ [ #shigatsuwakiminouso ] ๐ŸŽป [ #haikyuu ] ๐Ÿ [ #kurokonobasket ] ๐Ÿ€ [ #noragami ] ๐Ÿ’ฐ [ #shokugekinosoma ] ๐Ÿœ [ #codegeass ] ๐Ÿ‘ [ #yurionice ] โ›ธ [ #kuroshitsuji ] โœก๏ธ [ #mirainikki ] ๐Ÿ”ช [ #aonoexorcist ] ๐Ÿ’™ [ #aoharuride ] ๐Ÿฆ‹ [ #charlotte ] ๐ŸŽฅ [ #onepiece ] ๐Ÿšข [ #fairytail ] ๐Ÿ’ซ [ #hamatora ] ๐Ÿ’‰ [ #swordartonline ] ๐Ÿ—ก [ #fullmetalalchemist ] โ›“ [ #mysticmessenger ] โณ [ #manga ] ๐Ÿ“– [ #manhwa ] ๐Ÿ“ฑ [ #anime ] ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป [ #rfa ] ๐Ÿณ๏ธโ€๐ŸŒˆ [ #killingstalking ] ๐Ÿ’‰ [ #amanlikeyou ] ๐Ÿ““ [ #relife ] ๐ŸŽ‡ [ #blackhaze ] ๐Ÿ–ค [ #bloodbank ] โค๏ธ

'post โ€ โ—„โ’นโ’ถโ“‰โ’บ: 25.09.2017โ–บ

Game โ†’ Persona 5

Character โ†’ Futaba Sakura, Ann Takamiki, Morgana, Akira Kurusu, Ryuji Sakamoto, Haru Okumura, Makoto Nijima and Yusuke Kitagawa

Artist โ†’ bwoltjen | Tumblr

Tags โ†’ [ #danganronpa ] ๐Ÿป [ #shingekinokyojin ] โš”๏ธ [ #nogamenolife ] ๐ŸŽฎ [ #shigatsuwakiminouso ] ๐ŸŽป [ #haikyuu ] ๐Ÿ [ #kurokonobasket ] ๐Ÿ€ [ #noragami ] ๐Ÿ’ฐ [ #shokugekinosoma ] ๐Ÿœ [ #codegeass ] ๐Ÿ‘ [ #yurionice ] โ›ธ [ #kuroshitsuji ] โœก๏ธ [ #mirainikki ] ๐Ÿ”ช [ #aonoexorcist ] ๐Ÿ’™ [ #aoharuride ] ๐Ÿฆ‹ [ #charlotte ] ๐ŸŽฅ [ #onepiece ] ๐Ÿšข [ #fairytail ] ๐Ÿ’ซ [ #hamatora ] ๐Ÿ’‰ [ #swordartonline ] ๐Ÿ—ก [ #fullmetalalchemist ] โ›“ [ #mysticmessenger ] โณ [ #manga ] ๐Ÿ“– [ #manhwa ] ๐Ÿ“ฑ [ #anime ] ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป [ #rfa ] ๐Ÿณ๏ธโ€๐ŸŒˆ [ #killingstalking ] ๐Ÿ’‰ [ #amanlikeyou ] ๐Ÿ““ [ #relife ] ๐ŸŽ‡ [ #blackhaze ] ๐Ÿ–ค [ #bloodbank ] โค๏ธ

'post โ€ โ—„โ’นโ’ถโ“‰โ’บ: 25.09.2017โ–บ

Game โ†’ Damganronpa

Character โ†’ Hajime Hinata, Nagito Komaeda and Enoshima Junko

Artist โ†’ sol- -lux | Tumblr

Tags โ†’ [ #danganronpa ] ๐Ÿป [ #shingekinokyojin ] โš”๏ธ [ #nogamenolife ] ๐ŸŽฎ [ #shigatsuwakiminouso ] ๐ŸŽป [ #haikyuu ] ๐Ÿ [ #kurokonobasket ] ๐Ÿ€ [ #noragami ] ๐Ÿ’ฐ [ #shokugekinosoma ] ๐Ÿœ [ #codegeass ] ๐Ÿ‘ [ #yurionice ] โ›ธ [ #kuroshitsuji ] โœก๏ธ [ #mirainikki ] ๐Ÿ”ช [ #aonoexorcist ] ๐Ÿ’™ [ #aoharuride ] ๐Ÿฆ‹ [ #charlotte ] ๐ŸŽฅ [ #onepiece ] ๐Ÿšข [ #fairytail ] ๐Ÿ’ซ [ #hamatora ] ๐Ÿ’‰ [ #swordartonline ] ๐Ÿ—ก [ #fullmetalalchemist ] โ›“ [ #mysticmessenger ] โณ [ #manga ] ๐Ÿ“– [ #manhwa ] ๐Ÿ“ฑ [ #anime ] ๐Ÿ‘ฉ๐Ÿปโ€๐Ÿ’ป [ #rfa ] ๐Ÿณ๏ธโ€๐ŸŒˆ [ #killingstalking ] ๐Ÿ’‰ [ #amanlikeyou ] ๐Ÿ““ [ #relife ] ๐ŸŽ‡ [ #blackhaze ] ๐Ÿ–ค [ #bloodbank ] โค๏ธ

-- ReLife : Live Action --
akhir-akhir ini banyak rilisan film jepang yg baru .. :D ato gue nya aja yg bru nemu web yg update wkwk to msh bnyk sii film jepang yg beloman dirilis dsini .. bercerita tentang Arata Kaizaki yg mengalami kesulitan dalam kehidupannya , sudah 27 tahun masih nganggur & single pula ( jd inget potret diri sendiri ) , akhirnya datang kesempatan media untuk mengulang kehidupannya, terpilih untuk menjadi eksperimen proyek "Re-LIFE", Kaizaki tapi hanya dapat 1 tahun untuk mengulang kehidupannya , menjadi muda lagi dan itu pun di tahun terakhir masa SMA.. awal bayangan film ini beda dengan jalan ceritanya , gue fikir yg nawarin Re-LIFE ini sosok evil eh ternyata tidak .. :D
ceritanya bagus bgt , cerita anak SMA , persahabatan & kenangan terakhir di sekolah, gk lebay pokonya kek sinetron di tivi lokal .. tp ni aktor & aktrisnya maen film mulu tahun ini , dari 3 film yg gue tnton , Taishi Nakagawa maen di " Closest Love to Heaven" & "ReLIFE" smentara Yuna Taira maen di 2 film itu plus "Black Maiden" .. tp di film ini gue suka bgt sma karakternya "An Onoya" yg diperanin Sae Okazaki .. entah kenapa manis manis gimana gitu pke kacamata & rambut koncir gtu , friendly juga sifatnya disini .. kawaii pokoonya .. :D

#ReLife #LiveAction

I just finished bleach about a moth ago and it's such a good anime! Definitely worth watching โค๏ธ
โ €
โ €
โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰
โ €โ €โ €โ ใ ใ‹ใ‚‰ๅ‹ใ‚ˆ ่€ใ„ใฆใโ‹ฎแŽทanga โˆž แŽชnime ๐ŸŒบ
โ €โ €โ €โ €โ €โ–ธ ๐Ÿ’ซ๐Ÿ’ฆโ‹ฎ็‚บใ ใ‘ใซ็”Ÿใใ‚‹ใฎใฏใพใ ๆ—ฉใ„
โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰โ”‰
โ €
โ†’ Anime: Bleach
โ†’ Episode: /
โ €

#RELiFe#inspiration to explore

my heart is broken ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญโค๏ธ๐Ÿ–คโค๏ธ๐Ÿ–คโค๏ธ๐Ÿ–ค #relife #manga #drama

Most Popular Instagram Hashtags