#RealBeautyStartsWithYou

MOST RECENT

Is your skin TOO OILY?
Is your skin a Blemish-Prone type?
Do you Suffer from skin redness ? Or maybe
Your foundation is always NOT LONG LASTING?
.
If ALL of the ABOVE matches You & Your skin types, then you definitely have not MATTE ME #FCCStayMatte 😎 Stay with ME. Stay MATTE. It's time to discover this beautiful foundation, #FCCLovers ! Click on the whatsapp link on my bio for more details 😉 see you there!
Oops 🙊 please swipe left for beauty tips! .
#FCCMalaysia
.
#FCCMalaysia
.
#FCCSTAYMATTE #0126572726 #beautytips #restore yourconfidence #RealBeautyStartsWithYou #FCCMalaysia #FromIstanbul #fccretailpartner #fccdropship #dropshipfcc #fccretailcounter #fccrc #fccrp #fccretailers #fccmalaysia #fcchalalcosmetic #halalcosmetic #lotsoflove💕 #RealBeautyStartsWithYou #FCCMalaysia #FromIstanbul #fccretailpartner #fccdropship #dropshipfcc #fccretailcounter #fccrc #fccrp #fccretailers #fccmalaysia #fcchalalcosmetic #halalcosmetic #selangor #shahalam #kualalumpur

Mudah je nak apply CC Cream FCC ni.
.
Tengokla betapa menyerlahnya wajah model ni dengan hanya sekali sapuan.
.
Sangat berbaloi tau sebab satu tiub jimat sampai 3bulan. Nak ke nak?
.
.
Price (SM) RM57 + RM8 postage // (SS) RM59 + RM10 postage
.
.
DM @ Whatsapp Nana for more details on product and consultation.
😍😘😍
.
Credits to @gozdebrumakeup
.
.
#FarmasiColourCosmetics #RestoreYourConfidence
#HalalCosmetics #FromIstanbul #ILoveFCC
#FCC10thAnniversary #FCCMatteLiquid
#FCCVelvetMatteLiquid #MatteStatement #TeamMatte #TeamHPFoundationFCC #TeamBeautyBalmFCC #TeamBBFCC #TeamColorCorrectorFCC #TeamCCFCC #TeamStayMatteFCC #geroboxnana #teamkakakchantek #loveyourself #lovingyou #bazaronline #sayangssNana #makeupjunkie #makeuptools #beautyjunkie #beautytools #beautifulsayangss #RealBeautyStartsWithYou

💙 | ohne Haare lässt es sich besser denken.

#authentic #baldhead #beauty #realbeautystartswithyou #nomakeup

Ok last la sis belanja malam nii.. BB Cream is a tinted moisturizer and it is not a foundation. But it still gives you a light to medium coverage that not only enhances your skin but still gives a natural finish! Got it? Fast action fast result! Raya dah nak dekat dah nii 😚 kayy uollss .

#0126572726 #restoreyourconfidence #FCCBBcream #FCCCCcream #beautytips #RealBeautyStartsWithYou #FCCMalaysia #FromIstanbul #fccretailpartner #fccdropship #dropshipfcc #fccretailcounter #fccrc #fccrp #fccretailers #fccmalaysia #fcchalalcosmetic #halalcosmetic #lotsoflove💕 #RealBeautyStartsWithYou #FCCMalaysia #FromIstanbul #fccretailpartner #fccdropship #dropshipfcc #fccretailcounter #fccrc #fccrp #fccretailers #fccmalaysia #fcchalalcosmetic #halalcosmetic #selangor #shahalam #kualalumpur

Beep beep! Guess what??! It’s customer’s feedback! 💁🏼‍♀️ So we've told you so much about our BB Cream and how it's good for you. Now why don't you read it for yourself, words from our own BB Cream user! Maka terbukti lah bahawa FCC adalah pilihan yang terbaik lagi halalan toyyiba! Jangan lepas kan peluang! Cepat2 tekan whatsapp pink di bio 😉 .

#0126572726 #beautytips #RealBeautyStartsWithYou #FCCMalaysia #FromIstanbul #fccretailpartner #fccdropship #dropshipfcc #fccretailcounter #fccrc #fccrp #fccretailers #fccmalaysia #fcchalalcosmetic #halalcosmetic #lotsoflove💕 #RealBeautyStartsWithYou #FCCMalaysia #FromIstanbul #fccretailpartner #fccdropship #dropshipfcc #fccretailcounter #fccrc #fccrp #fccretailers #fccmalaysia #fcchalalcosmetic #halalcosmetic #selangor #shahalam #kualalumpur

Halo halo haloo!! Istimewa untuk followers sis! Ni sis nak share cara untuk dapatkan coverage yang sesuai dgn kulit uollss!
.
1. Kalau tak ade cela2 yg nk dicover pkai light je.. 2. Kalau ade skit2 je cela tu pakai medium..
3. Tapi kalau cela tu meriah di muka uollss memang harus pkai full untuk tampak gojess and flawleess gittew katako 💁🏼‍♀️
.
So gambar atas ni adalah jenis2 berus yg uollss patut guna ye.. Sooo check it out! 😉 tekan whatsapp link di bio!
.

#0126572726 #beautytips #RealBeautyStartsWithYou #FCCMalaysia #FromIstanbul #fccretailpartner #fccdropship #dropshipfcc #fccretailcounter #fccrc #fccrp #fccretailers #fccmalaysia #fcchalalcosmetic #halalcosmetic #lotsoflove💕 #RealBeautyStartsWithYou #FCCMalaysia #FromIstanbul #fccretailpartner #fccdropship #dropshipfcc #fccretailcounter #fccrc #fccrp #fccretailers #fccmalaysia #fcchalalcosmetic #halalcosmetic #selangor #shahalam #kualalumpur

They say LESS is BETTER. So sis nak share 3 shades of #FCCStayMatte . Ini adalah satu lagi jenis foundation keluaran FCC. For your infomation we pick the BEST SHADES for our Asian skin tone. Tapi nak tahu tak? Kalau sis ada sunburn or whatnot, sis mix the two shades so that akan jadi sama dengan warna kulit adal sis.. senang kan?? So apa lagi, jom tekan whatsapp link di bio 😘 cepat~ cepat~ jangan lambat2 💋
.
#FCCMalaysia .

#0126572726 #RealBeautyStartsWithYou #FCCMalaysia #FromIstanbul #fccretailpartner #fccdropship #dropshipfcc #fccretailcounter #fccrc #fccrp #fccretailers #fccmalaysia #fcchalalcosmetic #halalcosmetic #lotsoflove💕 #RealBeautyStartsWithYou #FCCMalaysia #FromIstanbul #fccretailpartner #fccdropship #dropshipfcc #fccretailcounter #fccrc #fccrp #fccretailers #fccmalaysia #fcchalalcosmetic #halalcosmetic #selangor #shahalam #kualalumpur

Customer repeat order lagi!... Ni memang tahap jatuh cinta sangat dah ni.. sudah terbukti customer sis semua puas hati dengan result dia lepas try FCC SILKY TOUCH COMPACT POWDER ni 😌.. cepat jangan lepaskan peluang uollss! PM tepi to get yours 😉 .

#0126572726 #RealBeautyStartsWithYou #FCCMalaysia #FromIstanbul #fccretailpartner #fccdropship #dropshipfcc #fccretailcounter #fccrc #fccrp #fccretailers #fccmalaysia #fcchalalcosmetic #halalcosmetic #lotsoflove💕 #RealBeautyStartsWithYou #FCCMalaysia #FromIstanbul #fccretailpartner #fccdropship #dropshipfcc #fccretailcounter #fccrc #fccrp #fccretailers #fccmalaysia #fcchalalcosmetic #halalcosmetic #selangor #shahalam #kualalumpur

😱😱😱
.
Ketara betul perubahan muka kiri dan kanan customer kita sorang ni.. Hanya pakai High Performance Foundation dari FCC jer!!!! Seyes la ni kulit boleh jadi macam ni???? Haaaaa mesti uollss tak percaya kan?? Mesti uollss rasa nak try kan?? 😂
.
.
Sape nak try boleh pm tepi! Nanti sis guide kod mana ikut kesusaian kulit korg kay??
.
Cdt to FCC Labuan for this picture 😘
.
.
#0126572726 #RealBeautyStartsWithYou #FCCMalaysia #FromIstanbul #fccretailpartner #fccdropship #dropshipfcc #fccretailcounter #fccrc #fccrp #fccretailers #fccmalaysia #fcchalalcosmetic #halalcosmetic #lotsoflove💕 #RealBeautyStartsWithYou #FCCMalaysia #FromIstanbul #fccretailpartner #fccdropship #dropshipfcc #fccretailcounter #fccrc #fccrp #fccretailers #fccmalaysia #fcchalalcosmetic #halalcosmetic #selangor #shahalam #kualalumpur

Most Popular Instagram Hashtags