#RENDAH

MOST RECENT

Alhamdulilah 1st 🏆
#Kmm154
#dwibotak212
#gas beset
#rendah hati
#dunia500m

Jangan sesekali #membanding2kan anak dengan yang lain serupa membuat #rendah.
.
Patut diketahui, jiwa psikis anak yang masih dini, membuat #mental anak menjadi #Minder, tidak percaya diri, dan #penakut terhadap apa yang akan dia lakukan #selanjutnya.
.
just relax with the kids guys, #temukan dunianya, kembangkan #dunianya, jaga dunianya, dan #masuklah ke dunianya.
.
.
#Damaralfaroramadhan#enjoykid
#reallife

#Sarapan q nutrisi cepat praktis dan mngenyengkan & brstamina
#Rendah GI lagi

Aktivitas pagi hari
#sarapan coklat
#6 kg lemak hilang
#rendah GI
#nasi pecel
#herbalife blitar

Saya melihat sekeliling...ternyata begitu banyak orang yang merasa pintar..mereka hanya ingin di dengar dan tidak mau mendengar..bukankah menutup ilmu hanya membuat mereka semakin bodoh dan tertinggal..mereka seperti berdiri di atas bukit..merasa besar dan melihat org lain kecil..padahal sama orang lain pun melihat dia kecil...itulah kenapa sombong termasuk dosa karena banyak madharatnya...namun orng tdk sadar..
#rendah hati jangan sombong
#tp _jangan rendah_diri

Ayoo ganti makan malam mu with shake vanila ,coklat,wild berry#Herbalife#rendah kalori kaya akan nutrisi..kulit terasa halus dan segar...Ayoo yg mau sehat bonus BB ideal ..chat me segera 👍

Kalau rajin berenang boleh tambah tinggi tak ni? Apa, boleh ? Wew.⠀⠀⠀
#tambahtinggibro⠀⠀⠀
Barulah #power #sempoi⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
PM kalau nak #tambahtinggi atau #tambahincome dengan kalsium peninggi badan tiens sebab:⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
-minimum untung 30rm/set⠀⠀⠀
-rajin boleh smpi 500rm/day⠀⠀⠀
-pandai buat sale eXTRA BONUS⠀⠀⠀
-produk RARE dan BERKESAN⠀⠀⠀
-20 thn biotechnology experience⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
DM segera utk NEW YEAR PROMO 😍😍😍👍👍✨✨💥💥💥 @tinggi_comel.my9
@tinggi_comel.my9

#kasutmurah
#sado ⠀⠀⠀
#katasapot ⠀⠀⠀
#peninggibadan⠀⠀⠀
#bersih⠀⠀
#sneakerlah ⠀⠀⠀
#igersmalaysia ⠀⠀⠀
#abangsado ⠀⠀⠀
#mudahterhibur ⠀⠀⠀
#klkix ⠀⠀⠀
#rendah ⠀⠀⠀
#gym⠀⠀⠀
#gymmalaysia ⠀⠀⠀
#lawakhambar⠀⠀⠀
#supreme ⠀⠀⠀
#pramugari ⠀⠀⠀
#bersih5 ⠀⠀⠀
#chiachiachia ⠀⠀⠀
#barrisan⠀⠀⠀
#hipster ⠀⠀⠀
#pendek⠀⠀⠀
#awek ⠀⠀⠀
#heightupmalaysia⠀⠀⠀
#spm2016⠀⠀⠀
#celebrityfitness

FOLLOW▶️IG ⏺️@koleksiyoutubeez
____________________
Rendah👰Tetap😍Comel😘Namun👰Mudah🤔Leka🙄Mereka Perlukan😇Bimbingan😇Yang😇Baik
____________________
🎥@epilog_cinta @vip_brands_mfbi @nrc.colours

#naturalrubber #powerbalmbalm #nrccolours #malaysia #brunei #indonesia #gadingkucolour #uitm #umk #kptm #usm #ukm #geniusauladcolour #art #bangi #rrimcolor #kelantan #kedah #terengganu #followers #rendah #pendek #wanita #icerd #melayu #ketuananmelayu

Sarapan ku coklat yang ngk bikin genduttt
#rendah GI
#rendah lemak
#pejuang sehat

Tak perlu balas dendam, duduk dan tunggu saja, dia yang menyakitimu akan mendapat kekacauan dalam hidupnya dan jika kamu beruntung, Tuhan akan membuatmu melihat kehancurannya.

Selalu Ingat bahwa ketidakbaikan, ketidakjujuran dan pengkhianatan artinya menunjukan dirimu sendiri di hadapan orang lain. Jangan kaget jika suatu saat nanti, itu akan berbalik terjadi pada dirimu sendiri.

Hiduplah dengan bijaksana. 😊

#pengkhianat
#takbersyukur #kurangpiknik #pecundang #pho #rendah
#madura #sumenep #class #like #formydestiny #future

Terkadang jabatan seseorang gasesuai sikap perilakunya #rendah hati terhadap sesama kepake bgt cang 😎#cells199

#COKLAT VIRAL #BORONG KILO
.
.

Nak #berniaga boleh, nak #makan sendiri pun boleh. #Sedap baqqq hang! ~
.

Makan ralit. Tak sedar. Kunyah-kunyah sekejap je habis setengah kilo.
.

Nak buat #bisnes pun bagus. Packing-packing, letak sticker, juallll 😁
.

Market memang besar. Budak ke mak ayah budak ke semua boleh. Dari kanak-kanak sampai ke warga emas suka coklat ni tau. Tak manis sangat.
.

Coklat pun tak cair, mudah simpan. Tahan lama. Lebih setahun.
.

Nak jual #offline boleh, #online pun boleh. Makanan, cepat je jalan. Senang jual. Laju macam goreng pisang cheese. .

Buat #doorgift dan #goodies untuk majlis kahwin, aqiqah pun menarik kan? .

Deco dan #topping cake dan ice cream pun cantik dan sedap. Memang banyak la kelebihan Coklat Viral ni. Macam-macam boleh buat. .

7 jenis Coklat Viral by LuQfaR .�
🔸Coklat Kuaci
🔸Coklat Batu
🔸Coklat Crispy 7 Colours 🔸Coklat Crispy Black 🔸Coklat Crispy Mix
🔸Coklat Peanut 🔸Coklat M&M's LookAlike
.

Ok. Minat nak borong #kilo? Klik link kat bawah ye. Kakak Maneh sedia mereply pertanyaan uols. Lekaih-lekaih wasap hokkey.
.

http://www.wasap.my/60179862681 - arifah
.

P/S: Persaingan belum ramai. Amik peluang sekarang. Modal #rendah, untung #lumayan, jual #senang.
Orang yg berjaya ialah orang yg #cepat bertindak merebut peluang.
Nak jadi orang #berjaya?
Cepat #wasap skrg! ~
.
.
.

Kalau rajin berenang boleh tambah tinggi tak ni? Apa, boleh ? Wew.⠀⠀⠀
#tambahtinggibro⠀⠀⠀
Barulah #power #sempoi⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
PM kalau nak #tambahtinggi atau #tambahincome dengan kalsium peninggi badan tiens sebab:⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
-minimum untung 30rm/set⠀⠀⠀
-rajin boleh smpi 500rm/day⠀⠀⠀
-pandai buat sale eXTRA BONUS⠀⠀⠀
-produk RARE dan BERKESAN⠀⠀⠀
-20 thn biotechnology experience⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀
PM segera utk NEW YEAR PROMO 😍😍😍👍👍✨✨💥💥💥 Whatsapp : +6014 360 7760
Whatsapp : +6014 360 7760
Whatsapp : +6014 360 7760 ⠀⠀⠀ #kasutmurah
#sado ⠀⠀⠀
#katasapot ⠀⠀⠀
#peninggibadan⠀⠀⠀
#bersih⠀⠀
#sneakerlah ⠀⠀⠀
#igersmalaysia ⠀⠀⠀
#abangsado ⠀⠀⠀
#mudahterhibur ⠀⠀⠀
#klkix ⠀⠀⠀
#rendah ⠀⠀⠀
#gym⠀⠀⠀
#gymmalaysia ⠀⠀⠀
#lawakhambar⠀⠀⠀
#supreme ⠀⠀⠀
#pramugari ⠀⠀⠀
#bersih5 ⠀⠀⠀
#chiachiachia ⠀⠀⠀
#barrisan⠀⠀⠀
#hipster ⠀⠀⠀
#pendek⠀⠀⠀
#awek ⠀⠀⠀
#heightupmalaysia⠀⠀⠀
#spm2016⠀⠀⠀
#celebrityfitness

Mengapa saya beserta keluarga memilih shake dalam setiap sarapan dan makan malam kami
#rendah GI
#kenyang awet
#aneka rasa
#lemak minggat 6 kg
#sego pecel ndower

Menu sarapan sehat utk keluarga.
#tumis labu siam, wortel & bakso ikan MONA#
#rendah lemak, tinggi serat #

Salah satu alasan kenapa banyak orang tidak mau minjam di koperasi adalah karna bunga pinjaman terlalu besar,dan juga prosesnya memakan waktu

Silahkan pak langsung putar haluan aja ke KOPERASI ANUGRAH MANDIRI,salah satu koperasi yang bunga pinjaman nya masih rendah dan masih terjangkau,dan semua biaya admin dipotong ketika pinjaman telah di cairkan

Untuk info lebih lanjut hubungi

Cp:kael
Wa:085211800608

#pimjaman#tunai#dana#bunga#rendah#renovasi#pendidikan#biaya#rumahsakit#obat#uang#bank#cicilan#kredit#angsuran#tagihan#

Salah satu alasan kenapa banyak orang tidak mau minjam di koperasi adalah karna bunga pinjaman terlalu besar,dan juga prosesnya memakan waktu

Silahkan pak langsung putar haluan aja ke KOPERASI ANUGRAH MANDIRI,salah satu koperasi yang bunga pinjaman nya masih rendah dan masih terjangkau,dan semua biaya admin dipotong ketika pinjaman telah di cairkan

Untuk info lebih lanjut hubungi

Cp:kael
Wa:085211800608

#pimjaman#tunai#dana#bunga#rendah#renovasi#pendidikan#biaya#rumahsakit#obat#uang#bank#cicilan#kredit#angsuran#tagihan#

Salah satu alasan kenapa banyak orang tidak mau minjam di koperasi adalah karna bunga pinjaman terlalu besar,dan juga prosesnya memakan waktu

Silahkan pak langsung putar haluan aja ke KOPERASI ANUGRAH MANDIRI,salah satu koperasi yang bunga pinjaman nya masih rendah dan masih terjangkau,dan semua biaya admin dipotong ketika pinjaman telah di cairkan

Untuk info lebih lanjut hubungi

Cp:kael
Wa:085211800608

#pimjaman#tunai#dana#bunga#rendah#renovasi#pendidikan#biaya#rumahsakit#obat#uang#bank#cicilan#kredit#angsuran#tagihan#

Most Popular Instagram Hashtags