#PopiaSira

MOST RECENT

Alhamdulillah, bulan ni je dah 2 kali restock untuk @petronaspulaiperdana so pada Warga JayBee yang nak try :
.
1- Popia Pedas Crispy
2- Kacang Tempe Pedas
3- Kuih Ros Classic
.
Mai pakat singgah Petronas Pulai Perdana, sambil isi minyak tu borong sekali popia pedas crispy @homestyledelight nanti untuk raya hokay!
.
Thanks for your support!
.
Have a good day chuolsss! ❤️
#homestyledelight #popiapedas #popiasira #popianestum #popiasedap #kuihros #ramadhangift #corporategift #raya2018 #aidilfitri2018 #produktempatan #kualalumpur #kekkukusbuah #kekbuahkukus #homemade #johorbahru

After 24 years, HomeStyle Delight pecah rekod tak buat cookies raya tauu untuk year 2018.
.
Apapun syukur Alhamdulillah atas sambutan menggalakkan dan sokongan yang diberikan oleh regular customer and new customer.
.
Kadang-kadang penghijrahan ni perlu, betul?? Kan kan kan..Lain sikit this time, semua product kami back to basic, very classic and old school gitteeww dan untuk few selected items, kami produce sepanjang tahun dan setiap masa, so takde lah nak tunggu raya baru boleh makan. InsyaAllah.
.
Yang paling PENTING, semua HOMEMADE with LOVE ya.
.
Tahun ni kami nak introduce;
.
1- Popia Pedas Spicy
2- Popia Nestum Horlicks
3- Kacang Tempe Spicy
4- Kacang Tempe Extra Spicy
5- Crispy Kacang Spicy
6- Kuih Ros Classic
7- Kek Kukus Buah Moist
.
💕Ready Stocks available ye untuk yang nak makan-makan or kudap-kudap.
.
💕Yang nak buat stock raya, dah boleh place order now, boleh dijadikan ramadhan gift, nak bagi staff or client pun bolehhh sangat, boleh kawtim and discuss further packaging untuk corporate gift.
.
💕Pada yang susah nak ke Taman Melati or Shah Alam. Boleh contact dealer2 kami yang berdekatan dengan anda ye.
.
💕Kami juga ada buat service post dan delivery (Charges apply).
.
💕Kami nak share rezeki ni sama-sama, so, siapa-siapa yang berminat nak tambah duit tepi, boleh je daftar sebagai dealer & agent dropship kami (term and cond. apply).
.
💕Boleh pm or whatsapp team kami di talian 017-8862688 untuk place order atau pertanyaan lanjut. 😊

#homestyledelight #popiapedas #popiasira #popianestum #popiasedap #kuihros #ramadhangift #corporategift #raya2018 #aidilfitri2018 #produktempatan #kualalumpur #kekkukusbuah #kekbuahkukus #homemade

After 24 years, HomeStyle Delight pecah rekod tak buat cookies raya tauu untuk year 2018.
.
Apapun syukur Alhamdulillah atas sambutan menggalakkan dan sokongan yang diberikan oleh regular customer and new customer.
.
Kadang-kadang penghijrahan ni perlu, betul?? Kan kan kan..Lain sikit this time, semua product kami back to basic, very classic and old school gitteeww dan untuk few selected items, kami produce sepanjang tahun dan setiap masa, so takde lah nak tunggu raya baru boleh makan. InsyaAllah.
.
Yang paling PENTING, semua HOMEMADE with LOVE ya.
.
Tahun ni kami nak introduce;
.
1- Popia Pedas Spicy
2- Popia Nestum Horlicks
3- Kacang Tempe Spicy
4- Kacang Tempe Extra Spicy
5- Crispy Kacang Spicy
6- Kuih Ros Classic
7- Kek Kukus Buah Moist
.
💕Ready Stocks available ye untuk yang nak makan-makan or kudap-kudap.
.
💕Yang nak buat stock raya, dah boleh place order now, boleh dijadikan ramadhan gift, nak bagi staff or client pun bolehhh sangat, boleh kawtim and discuss further packaging untuk corporate gift.
.
💕Pada yang susah nak ke Taman Melati or Shah Alam. Boleh contact dealer2 kami yang berdekatan dengan anda ye.
.
💕Kami juga ada buat service post dan delivery (Charges apply).
.
💕Kami nak share rezeki ni sama-sama, so, siapa-siapa yang berminat nak tambah duit tepi, boleh je daftar sebagai dealer & agent dropship kami (term and cond. apply).
.
💕Boleh pm or whatsapp team kami di talian 017-8862688 untuk place order atau pertanyaan lanjut. 😊

#homestyledelight #popiapedas #popiasira #popianestum #popiasedap #kuihros #ramadhangift #corporategift #raya2018 #aidilfitri2018 #produktempatan #kualalumpur #homemade

After 24 years, HomeStyle Delight pecah rekod tak buat cookies raya tauu untuk year 2018.
.
Apapun syukur Alhamdulillah atas sambutan menggalakkan dan sokongan yang diberikan oleh regular customer and new customer.
.
Kadang-kadang penghijrahan ni perlu, betul?? Kan kan kan..Lain sikit this time, semua product kami back to basic, very classic and old school gitteeww dan untuk few selected items, kami produce sepanjang tahun dan setiap masa, so takde lah nak tunggu raya baru boleh makan. InsyaAllah.
.
Yang paling PENTING, semua HOMEMADE with LOVE ya.
.
Tahun ni kami nak introduce;
.
1- Popia Pedas Spicy
2- Popia Nestum Horlicks
3- Kacang Tempe Spicy
4- Kacang Tempe Extra Spicy
5- Crispy Kacang Spicy
6- Kuih Ros Classic
7- Kek Kukus Buah Moist
.
💕Ready Stocks available ye untuk yang nak makan-makan or kudap-kudap.
.
💕Yang nak buat stock raya, dah boleh place order now, boleh dijadikan ramadhan gift, nak bagi staff or client pun bolehhh sangat, boleh kawtim and discuss further packaging untuk corporate gift.
.
💕Pada yang susah nak ke Taman Melati or Shah Alam. Boleh contact dealer2 kami yang berdekatan dengan anda ye.
.
💕Kami juga ada buat service post dan delivery (Charges apply).
.
💕Kami nak share rezeki ni sama-sama, so, siapa-siapa yang berminat nak tambah duit tepi, boleh je daftar sebagai dealer & agent dropship kami (term and cond. apply).
.
💕Boleh pm or whatsapp team kami di talian 017-8862688 untuk place order atau pertanyaan lanjut. 😊

#homestyledelight #popiapedas #popiasira #popianestum #popiasedap #kuihros #ramadhangift #corporategifts #raya2018 #aidilfitri2018 #produktempatan #kualalumpur #homemade

After 24 years, HomeStyle Delight pecah rekod tak buat cookies raya tauu untuk year 2018.
.
Apapun syukur Alhamdulillah atas sambutan menggalakkan dan sokongan yang diberikan oleh regular customer and new customer.
.
Kadang-kadang penghijrahan ni perlu, betul?? Kan kan kan..Lain sikit this time, semua product kami back to basic, very classic and old school gitteeww dan untuk few selected items, kami produce sepanjang tahun dan setiap masa, so takde lah nak tunggu raya baru boleh makan. InsyaAllah.
.
Yang paling PENTING, semua HOMEMADE with LOVE ya.
.
Tahun ni kami nak introduce;
.
1- Popia Pedas Spicy
2- Popia Nestum Horlicks
3- Kacang Tempe Spicy
4- Kacang Tempe Extra Spicy
5- Crispy Kacang Spicy
6- Kuih Ros Classic
7- Kek Kukus Buah Moist
.
💕Ready Stocks available ye untuk yang nak makan-makan or kudap-kudap.
.
💕Yang nak buat stock raya, dah boleh place order now, boleh dijadikan ramadhan gift, nak bagi staff or client pun bolehhh sangat, boleh kawtim and discuss further packaging untuk corporate gift.
.
💕Pada yang susah nak ke Taman Melati or Shah Alam. Boleh contact dealer2 kami yang berdekatan dengan anda ye.
.
💕Kami juga ada buat service post dan delivery (Charges apply).
.
💕Kami nak share rezeki ni sama-sama, so, siapa-siapa yang berminat nak tambah duit tepi, boleh je daftar sebagai dealer & agent dropship kami (term and cond. apply).
.
💕Boleh pm or whatsapp team kami di talian 017-8862688 untuk place order atau pertanyaan lanjut. 😊

#homestyledelight #popiapedas #popiasira #popianestum #popiasedap #kuihros #ramadhangift #corporategifts #raya2018 #aidilfitri2018 #produktempatan #kualalumpur #homemade

After 24 years, HomeStyle Delight pecah rekod tak buat cookies raya tauu untuk year 2018.
.
Apapun syukur Alhamdulillah atas sambutan menggalakkan dan sokongan yang diberikan oleh regular customer and new customer.
.
Kadang-kadang penghijrahan ni perlu, betul?? Kan kan kan..Lain sikit this time, semua product kami back to basic, very classic and old school gitteeww dan untuk few selected items, kami produce sepanjang tahun dan setiap masa, so takde lah nak tunggu raya baru boleh makan. InsyaAllah.
.
Yang paling PENTING, semua HOMEMADE with LOVE ya.
.
Tahun ni kami nak introduce;
.
1- Popia Pedas Spicy
2- Popia Nestum Horlicks
3- Kacang Tempe Spicy
4- Kacang Tempe Extra Spicy
5- Crispy Kacang Spicy
6- Kuih Ros Classic
7- Kek Kukus Buah Moist
.
💕Ready Stocks available ye untuk yang nak makan-makan or kudap-kudap.
.
💕Yang nak buat stock raya, dah boleh place order now, boleh dijadikan ramadhan gift, nak bagi staff or client pun bolehhh sangat, boleh kawtim and discuss further packaging untuk corporate gift.
.
💕Pada yang susah nak ke Taman Melati or Shah Alam. Boleh contact dealer2 kami yang berdekatan dengan anda ye.
.
💕Kami juga ada buat service post dan delivery (Charges apply).
.
💕Kami nak share rezeki ni sama-sama, so, siapa-siapa yang berminat nak tambah duit tepi, boleh je daftar sebagai dealer & agent dropship kami (term and cond. apply).
.
💕Boleh pm or whatsapp team kami di talian 017-8862688 untuk place order atau pertanyaan lanjut. 😊

#homestyledelight #popiapedas #popiasira #popianestum #popiasedap #kuihros #ramadhangift #corporategifts #raya2018 #aidilfitri2018 #produktempatan #kualalumpur #homemade

After 24 years, HomeStyle Delight pecah rekod tak buat cookies raya tauu untuk year 2018.
.
Apapun syukur Alhamdulillah atas sambutan menggalakkan dan sokongan yang diberikan oleh regular customer and new customer.
.
Kadang-kadang penghijrahan ni perlu, betul?? Kan kan kan..Lain sikit this time, semua product kami back to basic, very classic and old school gitteeww dan untuk few selected items, kami produce sepanjang tahun dan setiap masa, so takde lah nak tunggu raya baru boleh makan. InsyaAllah.
.
Yang paling PENTING, semua HOMEMADE with LOVE ya.
.
Tahun ni kami nak introduce;
.
1- Popia Pedas Spicy
2- Popia Nestum Horlicks
3- Kacang Tempe Spicy
4- Kacang Tempe Extra Spicy
5- Crispy Kacang Spicy
6- Kuih Ros Classic
7- Kek Kukus Buah Moist
.
💕Ready Stocks available ye untuk yang nak makan-makan or kudap-kudap.
.
💕Yang nak buat stock raya, dah boleh place order now, boleh dijadikan ramadhan gift, nak bagi staff or client pun bolehhh sangat, boleh kawtim and discuss further packaging untuk corporate gift.
.
💕Pada yang susah nak ke Taman Melati or Shah Alam. Boleh contact dealer2 kami yang berdekatan dengan anda ye.
.
💕Kami juga ada buat service post dan delivery (Charges apply).
.
💕Kami nak share rezeki ni sama-sama, so, siapa-siapa yang berminat nak tambah duit tepi, boleh je daftar sebagai dealer & agent dropship kami (term and cond. apply).
.
💕Boleh pm or whatsapp team kami di talian 017-8862688 untuk place order atau pertanyaan lanjut. 😊

#homestyledelight #popiapedas #popiasira #popianestum #popiasedap #kuihros #ramadhangift #corporategifts #raya2018 #aidilfitri2018 #produktempatan #kualalumpur #homemade

After 24 years, HomeStyle Delight pecah rekod tak buat cookies raya tauu untuk year 2018.
.
Apapun syukur Alhamdulillah atas sambutan menggalakkan dan sokongan yang diberikan oleh regular customer and new customer.
.
Kadang-kadang penghijrahan ni perlu, betul?? Kan kan kan..Lain sikit this time, semua product kami back to basic, very classic and old school gitteeww dan untuk few selected items, kami produce sepanjang tahun dan setiap masa, so takde lah nak tunggu raya baru boleh makan. InsyaAllah.
.
Yang paling PENTING, semua HOMEMADE with LOVE ya.
.
Tahun ni kami nak introduce;
.
1- Popia Pedas Spicy
2- Popia Nestum Horlicks
3- Kacang Tempe Spicy
4- Kacang Tempe Extra Spicy
5- Crispy Kacang Spicy
6- Kuih Ros Classic
7- Kek Kukus Buah Moist
.
💕Ready Stocks available ye untuk yang nak makan-makan or kudap-kudap.
.
💕Yang nak buat stock raya, dah boleh place order now, boleh dijadikan ramadhan gift, nak bagi staff or client pun bolehhh sangat, boleh kawtim and discuss further packaging untuk corporate gift.
.
💕Pada yang susah nak ke Taman Melati or Shah Alam. Boleh contact dealer2 kami yang berdekatan dengan anda ye.
.
💕Kami juga ada buat service post dan delivery (Charges apply).
.
💕Kami nak share rezeki ni sama-sama, so, siapa-siapa yang berminat nak tambah duit tepi, boleh je daftar sebagai dealer & agent dropship kami (term and cond. apply).
.
💕Boleh pm or whatsapp team kami di talian 017-8862688 untuk place order atau pertanyaan lanjut. 😊

#homestyledelight #popiapedas #popiasira #popianestum #popiasedap #kuihros #ramadhangift #corporategifts #raya2018 #aidilfitri2018 #produktempatan #kualalumpur #bestseller #homemade

After 24 years, HomeStyle Delight pecah rekod tak buat cookies raya tauu untuk year 2018.
.
Apapun syukur Alhamdulillah atas sambutan menggalakkan dan sokongan yang diberikan oleh regular customer and new customer.
.
Kadang-kadang penghijrahan ni perlu, betul?? Kan kan kan..Lain sikit this time, semua product kami back to basic, very classic and old school gitteeww dan untuk few selected items, kami produce sepanjang tahun dan setiap masa, so takde lah nak tunggu raya baru boleh makan. InsyaAllah.
.
Yang paling PENTING, semua HOMEMADE with LOVE ya.
.
Tahun ni kami nak introduce;
.
1- Popia Pedas Spicy
2- Popia Nestum Horlicks
3- Kacang Tempe Spicy
4- Kacang Tempe Extra Spicy
5- Crispy Kacang Spicy
6- Kuih Ros Classic
7- Kek Kukus Buah Moist
.
💕Ready Stocks available ye untuk yang nak makan-makan or kudap-kudap.
.
💕Yang nak buat stock raya, dah boleh place order now, boleh dijadikan ramadhan gift, nak bagi staff or client pun bolehhh sangat, boleh kawtim and discuss further packaging untuk corporate gift.
.
💕Pada yang susah nak ke Taman Melati or Shah Alam. Boleh contact dealer2 kami yang berdekatan dengan anda ye.
.
💕Kami juga ada buat service post dan delivery (Charges apply).
.
💕Kami nak share rezeki ni sama-sama, so, siapa-siapa yang berminat nak tambah duit tepi, boleh je daftar sebagai dealer & agent dropship kami (term and cond. apply).
.
💕Boleh pm or whatsapp team kami di talian 017-8862688 untuk place order atau pertanyaan lanjut. 😊

#homestyledelight #popiapedas #popiasira #popianestum #popiasedap #kuihros #kekkukusbuah #ramadhangift #corporategifts #raya2018 #aidilfitri2018 #produktempatan #kualalumpur

Kenapa Krezikrip pakai ziplock, bakpe dok pakai botol? Kami bermula dgn botol kedai RM2, dpt 3. Botol dok lawa, tukar botol mahal, yg dlm gambo tu la. Ada sekedai je pahtu asyik abis stok. Tukar ziplock, pun kerap xdok stok. Time pakai botol RM15 kini RM10, pos pun dok berat. Kuantiti lbh kurang tp kualiti sama harga lg muroh.
Sedia terima untuk tempahan raya, ada dlm ziplock dan juga packing 500g.
Call/WhatsApp 0111-6497269
Call/WhatsApp 0111-6281769

Popia Bakar
Popia Meletop
Emping Madu
Emping cheese
Emping Pedas Manis

# popia # dapurare #krezikrip. #agentanpamodal #popiabakar #popiahtanpaminyak #popiah #popiameletop #popiacheese #popiasira #popiasedap #cornflakes #cornflake #cornflakemadu #empingcheese #empingmadu #empingpedasmanis #kudapkudap #makananringan #makananenak #makananberkhasiat

KUIH BOX : Popia Goreng Sira
25pcs in a box
.
🌻Thank you customer🌻
.
.
We are based in Kamunting and Taiping, Perak. FREE delivery through out Kamunting and Taiping area. Self pickup at Kg. Pasir, Kamunting.
.
.
Screenshot and Whatsapp us for any order/inquiries 0134496161 (Efa)
.
#cataloguecakesbySM #catalogueSM #taiping #kamunting #sisjual #kuihmelayu #kuihtradisional #kuihtaiping #popiagoreng #popiasira #popiagorengsira #popiagorengsirataiping #popiagorengsirakamunting #homebakes #taipingbakers #bakerslife #food #sweet #yummy #delicious #madetoorder #madefreshdaily

COMING SOON...
.
.
Untuk senarai penuh kuih/kek & harga, tempahan atau pertanyaan, boleh klik link WhatsApp di atas👆.
.
.
Tempahan selewat-lewatnya 2 hari sebelum tarikh ambil/hantar. TQ.. 🕑
.
.
#dapobyliza #sayajual #kuihmuih #kekshahalam #seksyen29 #kglombong #jalankebun #kotakemuning #shahalam #nonamanis #popiasira #kekcoklat #choclava #apam #apamsusu #apampisang #apamputeriayu #meatballsalaikea #fooddelivery #homemade

Most Popular Instagram Hashtags