#PopiaMilo

MOST RECENT

tq so much😘😘😘..
.
.
siapa yang belum cuba tu meh pm saya..tekan sahaja whatsapp dan tak perlu lagi save no okayπŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»πŸ‘ŒπŸ»πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰πŸ˜‰.jangan lupa β€œsaya nak oder @popia_lazat β€œπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸŒΉπŸŒΉπŸŒΉ
.
.
β€œbelum cuba belum tahu,dah cuba jatuh cinta pandang pertamaβ€β€οΈβ€οΈπŸ˜πŸ˜πŸ˜
.
.
#cornflakesmadu #popiarumpailaut #popiacheese #popianestum #popiamilo #moodrepublik

Selamat malam semua. Alhamdulillah, kita dah ada pemenang untuk contest teka teki. YAYYY 🎊🎊🎊🎊 .
.
Tahniah kepada pemenang @aireshaazman 😚😚😍😍 #popiamilo #pomilio #krapkrupkrap #bepositive #thewinner #congratulations

Alhamdulillah.
Syukur.. Terima kasih atas feedback yang sgt positif. ----------------- #sayajualpopiacheese #sayajualpopianestum #sayajualpopiamilo #popiamilo

Wow! Wow! Wow!
Sedapnya popia #addahomemade . Baru tengok, belum cuba lagi dah nampak sedap. Kalau dah cuba terus jatuh cinta! "Belum cuba belum tahu,
Dah cuba terus jatuh hati" . . .

#popia #popiamilobyaddahomemade #popiamilo #popiacruncheese #popiahnestum #popiamilosusu #popiasedap #popiacheesemurah #popiamanis #popiarangup #popianestumsedap #popiacheesemurah #popiacheesespicy #popiaviral

Mai mai mai open oder....
Sekali rasa pasti nak lagi... nak lagi...
Apa tgu lgi... Jom pm sis... #popiaNestum
#popiaMilo
#popiaCheese

Sendu je lagu.. Kebetulan tgh dengaq lagu ni time record tu haa~~ Allahu.
Kita tabuq milo susu banyak-banyak pastu ngap makan sambil tgk #stl2018 petang ni.
Amacam?
On X On?
wasap.my/60148401412

#popiamilosusu
#popiamilobyaddahomemade
#popia #popiamilo #popiasedap
#sayajualpopiamilo

Popia Carik Milo by Adda Homemade done! 😍😘😘😘 Alkisahnya ada yang request untuk popia milo ni.. 1st time buat.. Harap memuaskan ye.
Dari segi rasa boleh tegur. Kami terima dan akan cuba perbaiki lg.. 😊😊😊 Yang nak selit order blh tekan link di bio ye.
COD utk area bangi sahaja. πŸ˜‰

#popia #popiamilo #popiamilocrunch #popiamilocrunchy #popiamilorangup #popiamilosusu #popiamilobyaddahomemade
#sayajualpopiacheese #sayajualpopianestum #sayajualpopiamilo

needed to keep myself occupied doing something, just to feel a little bit of a self-accomplishment...
.
sementara pikir pikir apa business yang nak dibuat lepas ni,...
.
kita laksanakanlah permintaan husband, haritu dia hint kat kita teringin popia horlicks nestum yang sudah 3 tahun tak buat πŸ˜†
.
ok lah. ni sebalang besar yang itu. yang sebalang ciput lagi satu ni kita tabur milo kosong je sebab malas nak blend extra rencah horlicks+nestum lagi 😌
.
@asyeela @wyzanakamaru baru haritu cerita pasal ni ek?
.
#ellconquerdapur #kudapkudap #projekhatilara #popianestumhorlicks #popiamilo

needed to keep myself occupied doing something, just to feel a little bit of a self-accomplishment...
.
sementara pikir pikir apa business yang nak dibuat lepas ni,...
.
kita laksanakanlah permintaan husband, haritu dia hint kat kita teringin popia horlicks nestum yang sudah 3 tahun tak buat πŸ˜†
.
ok lah. ni sebalang besar yang itu. yang sebalang ciput lagi satu ni kita tabur milo kosong je sebab malas nak blend extra rencah horlicks+nestum lagi 😌
.
@asyeela @wyzanakamaru baru haritu cerita pasal ni ek?
.
#ellconquerdapur #kudapkudap #projekhatilara #popianestumhorlicks #popiamilo

wow sedap nya cornflakes madu ni🀀🀀🀀😱😱😱...
.
.
siapa percaya sis nak bagi cornflakes madu ni dengn percuma???tapi sayang sayang semua kena lah ikut syarat2 yg saya bagi ni...😁😁😁.
.
.
pertama🌹tag rakan anda yg suka makan cornflakes madu
kedua🌹like semua gambar @popia_lazat dan commen setiap gambar..
.
kan mudah sahaja nak dpt kan cornflakes madu percuma..tggu apa lagi hanya 3ORANG pemenang sahaja akan dpt cornflakes madu ni...
.
.
#popiacheese #popianestum #popiarumpailaut #popiamilo #cornflakesmadu #moodrepublik

woww😱😱😱 sedap nya @popia_lazat 🀀🀀🀀🀀 kan tgok @popia_lazat ..bru tgok belum rasa lagi..kalau dah rasa sayang sayang saya semua akan β€œjatuh cinta pandang pertama tauβ€πŸ˜πŸ˜πŸ˜.
.
.
β€œbelum cuba belum tahu dah cuba jatuh cinta pandang pertama β€œ..😍😍😍❀️❀️
.
.
#popiacheese #popianestum #popiarumpailaut #popiamilo #cornflakesmadu #moodrepublik

Assalamualaikum,hai sayang sayang saya semua😘😘😘🌹🌹🌹.
.
.
siapa yg buat kenduri kahwin tu dan tgah berfikir nak bgi apa?meh pm saya @popia_lazat.. @popia_lazat skrg tengah buat sale dan ambil tempahan untuk kenduri kahwin😊😊😊...siapa yang belum cuba tu meh cuba....
.
.
senang je tekan je whatsapp tu tak perlu save no okay..dan tulis β€œsaya nak oder @popia_lazat β€œπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜ŠπŸ˜Š.
.
.
#popiacheese #popianestum #popiarumpailaut #popiamilo #cornflakesmadu #moodrepublik

Assalamualaikum Selamat Petang Sahabat Hebat semua😘😘.. A&S Homemade ada buat popia perisa Milo&Sira Sambal..😘😘
Bagi yg berminat boleh jer Whatsapp di 01126502866...
Beli dulu baru tau sedapp ke tidak?? #popianestumA&;S#popiamilo
#popiasirasambal#Kekcoklatmoist#popia#sambal#Nestum#milo#kek#coklat
#pimputerajaya #Eusahawan

Morning deliveryπŸš—πŸ’¨ #grouporder
#popiamilo #popianestum
For personal or group order, Dm or WA 8169112

Assalamualaikum,selamat pagi semua😊😊😊😊🌹🌹🌹.
.
.
jangan tgok je @popia_lazat nti anda pasti 🀀🀀🀀🀀 okay..skrg kami ada buat sale beli 10 balang dapat 1 free balang lagi ...dan dapat lagi free gift 😱😱😱korang taknak ke???mesti lah nak kan??cepat oder tekan je whatsapp tu tak perlu lagi save no okay😊😊😊😊.
.
.
#popiacheese #popianestum #popiamilo #popiarumpailaut #cornflakesmadu #moodrepublik

Alhamdulillah😊😊🌹🌹rezeki..tq sis😊😊..
.
.
#popianestum #popiacheese #popiamilo #popiarumpailaut #cornflakesmadu #moodrepublik

Alhamdulillah 😊
#popiamilo #popiah #milo #popialiciousmilo

Most Popular Instagram Hashtags