[PR] Gain and Get More Likes and Followers on Instagram.

#poolcompetition

772 posts

TOP POSTS

Go run go... this is the beginning of my journey to always improve my self, practice hard, pray always and all out for everything what i want to reach.. fight Windy, fight!!! Photo by: @ottoferdinand_s from @studiofotto
Event: @idac.2016 organized by: @apneaculture
#freediving #freedive #competition #poolcompetition #idac2016

ท่ายากนี่ต้องยกให้ผมนะ #lamaipoolleague #poolcompetition #kohsamui #thailand

Think you got what it takes to get your face up here? Come down tonight before 7pm to get your name on the grid!! But be quick, the list fills up fast!! #wanaka #poolcompetition #pool #bar #nz

Massive #Squad for week 2 , Pool competition went down last night at #Balazzo . #evcamp
#snowboardcamp #poolcompetition @shredsoles @actioncam @wearelusty 📷 @shaunbelmore

Monday nights with the Trav 🍷❤️ #weekendvibes #drinks #poolcompetition #winner #freeround 💪💁🏻

Couldn't win a single game for months, won three games in a night and got into the semi-finals with this dude👌👌(beer's fucking heavy) #tooheavy #poolcompetition

The pool competition has begun in our UK office. May the odds be ever in your favor. 🎱

#LifeAtVMTurbo #PoolCompetition #VMTurboUK

MOST RECENT

Want $100 of Coopers beer on the house?
Pool comp, every Monday night 🎱

Competition Day
Come watch the children take part in our Sport Champs Pool competition at the Colliers Cwtch. 12 o'clock start #pool #poolcompetition #pooltournament #IPA #childrenpool #snooker #sport #poolclub #8ballpool #blackballpool🎱🎱🎱 #9ballpool

Don't forget it's Pool Comp Night at The Panania Hotel. Rain, hail or shine. Plus Locals Discount Night too.
#poolcomp #pananiapub #localsnight #poolshark #westernsydney #poolplayers #poolcompetition

Someone has to be Crowned Winner #crown #crownandlion #pool #poolcompetition #🎱 #Frank

Pool competition has started! Well done to everyone that competed today 💪🏼🎱 come and watch more games throughout the next few days in the REF #poolcompetition #bexhillcollege #activities

Monday Night!!
Time Cafe appreciate & thanks to all participants & winners of Pool Championship.
#poolcompetition #winners #participants #sports

Friday pool competition at Expat Sports Bar - Bangla Intersection #poolcompetition #tgif #phuket #thailand #islandlife

Free shots all night long🆓
Tonight during the pool tournament🎱 there is still time to sign up...just HARRY 🕘
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
#free #🆓 #pool #pooltournament #tournament #shots #shot #alcohol #cocktails #cocktail #beer #party #competition #poolcompetition #🎱 #🍹#🍺 #🍷#🍸#potd #event #nicosia #cyprus #bar #fff #staffwanted

Well done 👏👏👏4th winner 😊🏅 #poolcompetition #dubai #frank

Well done Ali
You made it to the next round Pool competition #saturday #poolcompetition #dubai #frank

ท่ายากนี่ต้องยกให้ผมนะ #lamaipoolleague #poolcompetition #kohsamui #thailand

▪️Pool Competition ▪️Tonight From 6:30 pm
▪️Draught Heineken 25k all night
▪️Free snacks
▪️🍺🍻

Here are the happy winners of our 2017 "Win a Pool Guy for Summer" Competition with their friendly Jim's Pool Care pool guys! Once again, thankyou to everybody who entered. These lucky people won't have to worry about cleaning their pool all Summer! 💦

Happy face after a white card! Was even better as it was my third white card for the competition! Splash NZ Freediving Nationals you were the best! 😁🐋 📷 @m4naia #onebreath #freediving #breathhold #keeponswimming #girlswhofreedive #poolcompetition

Hoje foi um dia diferente. Fiz algo que nunca havia feito antes que é participar de uma competição de natação. Foi, no mínimo, inusitado e divertido! Valeu a pena! 😍
Gratidão aos meus pais (Caetano e Lucélia) e meu marido Alex, pelo apoio e carinho (mesmo sob forte calor assistindo, por tanto tempo, uma pessoa ainda iniciante testar o próprio limite) e, especialmente, ao meu treinador e mestre Kleber Morais, que acredita em mim mesmo quando nem eu acredito! Obrigada pelos ensinamentos e valorosas lições!
#natacao #sesi #competicao #5etapanatacao #swimmer #swimming #pool #poolcompetition #swimwear #athletic #sesiaparecida #nadar #nado #nadadora #momentos #summer #sun #sol #agua #water #sky #aparecida #goias #brasil

Halloween is just an excuse for me to embrace my love for fancy dress & cosplay. Thank God I've found someone who will do it with me 😏 #XFiles #MulderandScully #Scully #Scullycosplay #halloween17 #couplescostume #poolcompetition #halloweenparty #🎃

You wanna know what was in my head during my swims?
.
🎼 I hear the train a-coming
It’s rolling round the bend
And I ain’t seen the sunshine since
I don’t know when
I’m stuck in Falsom Prison
And time keeps dragging on
But the train keeps a-moving
All down to Saint Anton

When I was a baby, my mama told me - Son
Always be a good boy, don’t ever play with guns
But I shot a man in Reno
Just to watch him die
When I hear that whistle blowin’
I hang my head and cry 🎸
.
.
#falsomprisonblues #blues #johnnycash #motivation #freediving #apnea #bristolblue #poolcompetition #pool #poolapnea #dyn #dynamic #monofin #waterwayfins #songmotivation #thisgirlcan #underwater #glidefin #mermaid #фридайвинг #моноласта #diving #adventure #explore #русалка #onebreath #greettheoutdoors #deeperbluegram #aida

Bristol Blue Pool Competition 🐋👌🏻
.
Despite the happy face, it was a weekend of learning for me. Several things went wrong, and I almost didn’t compete on the second day, but I still managed to pull some pretty nice dives out of myself ☺️ 3 white cards!
.
Second time competing, I’m still a ‘baby freediver’, as my partner calls me 👶🏻 so much more lays ahead and I’m excited!
.
Upwards and onwards! Or downwards, if depth... 🤔
.
Thank you @bristolfreedivers for organising such a beautifully run competition! .
.
.
#freediving #apnea #bristolblue #bristol #poolcompetition #pool #poolapnea #dyn #dynamic #monofin #waterwayfins #elios #dnf #nofins #sta #static #thisgirlcan #underwater
#glidefin #mermaid #фридайвинг #моноласта #diving #adventure #explore #русалка #onebreath #greettheoutdoors #deeperbluegram #aida @waterway_fins

Attention West Plano and Trophy Club! We're hosting 2 events on November 10th starting at 7pm. West Plano will be hosting a pool competition and Trophy Club will be hosting Trivia Night. 1st place wins $100 in store credit! We can't wait to see everyone there! ⠀
.⠀
.⠀
.⠀
#vapestore #vapeshop #vape #vapenation #vapelife #vapesociety #poolcompetition #westplano #dallas #vapefamily #vapefriends #trophyclub #texas #trivianight

💸Ten Spot on the line here 🎱 #poolcompetition #hasmesmashed 😂 #goeasyonyourda son will ya 🤦🏻‍♂️

Kalo ditanya, siapa orang yang paling mensupport atlet2 Indonesia untuk berprestasi di freediving? menurut saya jawabannya adalah @m.dominico

Dari tahun 2014, Dome udah bikin mini competition buat para freediver nyobain gimana sih rasanya berkompetisi.. ngga berenti di situ.. tahun 2015 Dome bikin Indonesia Apnea Competition, yg diikuti oleh peserta asal Indonesia, Malaysia, juga England.. pada Tahun 2016, Dome bikin IDAC yang lebih meriah lagi... dengan peserta 2x lebih banyak dari tahun sebelumnya.. dan lebih banyak negara lain yang berpartisipasi, seperti Jerman, New Zealand, juga Singapore.. Dan tahun ini, @m.dominico membuat IDAC 2017 dengan diikuti lebih banyak lagi atlet atlet professional dari luar negeri.. ini membuat saya pribadi merasa berterimakasih banyak kepada Dome, krn saya bisa melihat secara langsung performance atlet2 hebat di luar sana, membuat saya semakin banyak belajar dari mrk. Bukan hanya itu saja, Dome membuat ajang IDAC sebagai sarana bertemu teman2 baru dan teman lama sesama penyuka olahraga freedive.

Untuk saya pribadi, Dome bikin saya pernah ngerasain yg namanya jadi pemegang rekor nasional 4x (2 static & 2 dyn selama thn 2015 dan 2016), dan bikin saya ngerasain rasanya naek podium ketika berkompetisi di freediving.. semua berkat dia, kebaikan dan kesabarannya dlm ngelatih saya, juga kepeduliannya dia terhadap dunia freediving di Indonesia, sehingga dia dan @apneaculture juga tim IDAC, bisa dengan sukses menyelenggarakan kompetisi freediving pool di Jakarta, kompetisi yang pertama kalinya di organize oleh freediver Indonesia, bagi para atlet untuk belajar, bertemu dan berprestasi, sangat saya acungi jempol...thank u so much Dome 😊, you are the best.

📷by: @careynataliady
#freedive #freediving #freediver #idac2017 #poolcompetition @apneaculture #medal

Stefan Randig @stefanrandig

This guy deserved to be entitled as the king of #IDAC2017. He made everyone flabbergasted knowing his awesome Personal Bests. The king did marvelous at every disciplines.
.
When he was doing STA, he did hold his breath for 7 minutes and 21 seconds. He also did glides to 200 meters strongly in DYN. For DNF, he swam vigorously to 111 meters. .
Those Personal Bests made @stefanrandig as the first overall male freediver in #IDAC2017.
.
Congratulation @stefanrandig!
.
📷by: @ottoferdinand_s @studiofotto @documentation.studiofotto
#idac2017 #apnea #competition #freedive #freediver #indonesia #aidainternational #aida #jakarta #2017 @apneaculture #winner #athlete #freediving #poolcompetition #indonesiaapneacompetition2017 #stefanrandig

Disiplin yang satu ini, namanya Static.. Static adalah salah satu dari 3 kategori yang di perlombakan pada Freediving Pool Competition.

Dari awal latian freedive, static itu paling unik menurut gw.. di mana kita menahan nafas, diam, lemesin badan, bikin tubuh senyaman mungkin, agar bisa memperpanjang waktu static kita.. dan itu susah menurut gw.. karena gw cepet bosen.. jadi, hal yang gw lakuin adalah, gw coba mengingat2 lagu yang gw suka n coba gw nyanyiin dalam hati, atau coba mencari sumber2 suara di sekitar gw, dan imajinasi gw mulai bermain.. hmmm itu cukup membantu buat gw...

Selain itu, komunikasi dengan buddy juga penting bgt.. krn apa, buddy musti tau kebiasaan2 yang kita lakukan ketika ngelakuin static.. musti klik biar nyaman.. naah abis itu, tinggal berdamai sama diri deh... itu yg susah (menurut gw), sering bgt gw menuruti ajakan otak gw untuk segera naik, padahal diri gw sebenernya masih mampu ngelakuin...

Sebenernya, ketika kita rajin latian, kita akan makin paham tubuh kita.. jadi.. ya kunci utamanya balik lagi.. sering2 latian, dan.. yang paling penting, ngga boleh latian sendirian, Harus ada BUDDY.

📷by: @delonlim
#idac2017 #poolcompetition #indonesiaapneacompetition2017 #apnea #apneaculture @apneaculture #static #freediving #freediver #freedive #jakarta #indonesia

Most Popular Instagram Hashtags